- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reset
senior tag
PS2-es vagy USB-s a billentyűzet?
Próbálkozz a jelenlegitől eltérő változattal!
Az USB-s billentyűzet kezelését általában engedélyezni kell a BIOS-ban...
Külső perifériák közül csak az egeret, a billentyűzetet és a moncsit csatlakoztasd...így próbálj belépni a BIOS-ba...
[Szerkesztve] -
reset
senior tag
válasz
diablo1984 #3534 üzenetére
Igen...
[Szerkesztve] -
reset
senior tag
válasz
VaniliásRönk #3166 üzenetére
Hali!
A GB nagyon jó lapján, a PCI foglalat mellett, komolyan gondolták azt a floppy-csatlakozót?
Mintha kissé rossz helyen lenne....Bár floppyt már elvétve használunk... -
reset
senior tag
...Én is jártam már így. A VGA-kártyáról lehuztam a TV-kimenet dugóját és így beengedett. DVI csatlakozós LCD monitornál olyan is volt, hogy a delete gomb után ott volt a BIOS, csak nem látszott. A monitor sötét volt.A monitoron power off, majd on...és előjött a BIOS panel...
(Akkor Asus 6800 GT Ultrám volt, ViewSonic VP 930-cal - alaplap: Asus AN32 SLI Deluxe.) -
reset
senior tag
Hali!
''...Az Asus M2R32-MVP is nagyon jó alaplap, de jelenleg túl drága...'' - írta többek között fLeSs a tavaly decemberi PH-cikkben / amikor az MSI K9A Platinumot hasonlította össze az ASUS M2 R32-MVP lapjával.
Komolyan érdekelne, mi az oka, hogy mára fordult a kocka az árak tekintetében. Akkor az ASUS került annyival többe az MSI-hez képest, mint amennyivel most az MSI-t mérik drágábban....nemrég rendeltem lapot az előzőekből. Amikor rendeltem, főképpen a hivatkozott teszt alapján, az MSI-t választottam. Most, hogy végigolvastam nagyjából az írásaitokat, már inkább az ASUS kellene...Nehéz az élet...Lehet, hogy mind 2-őt megveszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest