- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
válasz
wwenigma #5647 üzenetére
nem mondom, hogy a 6400+x2-es kevés, szó se róla, most is egy 4400+x2-es nyúzok, de a világ minden kincséért sem cserélném egy C2D rendszerre, mert kínlódjon vele a nyavaja!szar az összes intel, mégis velük döntik a rekordokat! nekem volt core duo rendszerem az egy kalap sz*r volt, hiába a 4mb cache, de a sandiegom rommá alázta azt a sz*r intelt! szóval nekem nem kellene intel, meghagyom másnak és AMD 4ever!
-
as_Rock
őstag
válasz
wwenigma #5331 üzenetére
Igen olvastam, ha megnézted a korábbi hsz-t láthattad, hogy milyen lehetőségek vannak, az asusupdate meg nálam valamivel emlékeim szerint összeakadt, vagy már installnál elszállt hibával.
Rendes lapokhoz van rendes winfos alatti bios-frissítás is, az egyetlen elfogadható és "tele*#@ott Asus"-visszavonó körülmény az lesz, ha tényleg C-gyökeret látja a bios-os flash-menüpont, erről viszont "tele*#@ott Asus"-hoz adott doksiban elfelejtettek írni, tehát ezesetben "tele*#@ott Asus" doksikkal-ra fogom módosítani a mondatomat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest