- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz
fant0mi #91569 üzenetére
mikor valaki megkérdezi, honnan tudhatja meg, hogy a kiállított tv valós 50 vagy 100Hz, akkor szokott itt megjelenni, hogy nézze meg a menüben van MP vagy sem. Ha van akkor valós 100Hz.
egyébként a D6500-ban volt egy bemutató opció ami ketté osztotta a képet egyik felén bekapcsolt MP a másik kikapcsolt állapotában 50Hz-nek ábrázolta.
F szériásba már nem rakták ezt be -
yvsmad
őstag
-
scilas
csendes tag
válasz
fant0mi #90763 üzenetére
A fogyasztóvédelmi törvény ezt írja:
"A fogyasztót a külön jogszabályban meghatározottak szerint írásban tájékoztatni kell a fogyasztóknak megvételre kínált termék eladási áráról és egységáráról, illetve a szolgáltatás díjáról.
A termék eladási áraként és egységáraként, illetve a szolgáltatás díjaként a fogyasztó által ténylegesen fizetendő, az általános forgalmi adót és egyéb kötelező terheket is tartalmazó árat kell feltüntetni."ÁSZF ide, ÁSZF oda, ezek szerint kötelességük ezen az áron adni a megrendelt terméket?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fant0mi #90574 üzenetére
A NAS ujraindul minden reggel, ugyhogy ez a hiba kilove.
A gondom az, hogy a lakasban levo 3 samsung tv mindegyike viszi gond nelkul a halozati eszkozrol, pedig van c sorozatu is, ami ugye regebbi.
Egyszeruen "megorulok" mar csinaltam vele mindent, de csak nem akarja az igazat... -
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
fant0mi #86403 üzenetére
Csak a saját tapasztalatomat tudom leírni. Közel1 milliáért vettem 3-4 hónapja a 65-ös HU8500-at, a tv szinte tökéletes, sehol egy pixelhiba, gyors, mint az állat a rendszere és jól átgondolt és persze kegyetlen jó képminőség.
Kb 1-2 hónapja elkezdett zavarni az íveltsége és egyre jobban zavart, most kb ott tartok, hogy egy hülye fasz voltam, hogy megvettem és bedőltem ennek a baromságnak. Kedden jönnek megnézni és lehet, hogy el is adom, ha lerakja az asztalra a 700 ezret.
Én nem is értem mi tetszett benne...
-
Sárpac
nagyúr
-
Clever0
senior tag
válasz
fant0mi #83152 üzenetére
- A tvtáv általi hangerő szabályozás akkor működik, ha van vissz irány is, vagyis optikai (D.IN) kapcsolatnál nem, HDMI ARC vagy blutooth esetén igen.
- Nekem van egy 100eFt feletti Samsung Soundbar-om, de nagyon nem éri meg az árát, olyan vacakul szól. Én félig-meddig a tévével kaptam, külön venni nem érdemes.
- Minden rádiós (butooth) kapcsolat feldolgozása időt igényel, ezért minimálisan, de késni fog a hang a tévéképhez képest. -
Flashget
félisten
válasz
fant0mi #81777 üzenetére
Két fajta volt a D szériánál.
Az egyik a TM1050 ami az internet böngésző nélküli típusokhoz jár (D6500 alattiak), valamint a TM1060, ami a D6500 és magasabb jelzésű típusokhoz jár. alapvetően csak pár gombnyi különbség van rajtuk, valamint a TM1060 rendelkezik gomb megvilágítással: [link]Amiket adtak F/H szériához majdnem olyan mint a tuneres monitoré csak pár funkció miatt térnek el a gombok.
Én még ahhoz is inkább a jó öreg 1060-as kapcsolót használom. -
Pancsermeste
őstag
válasz
fant0mi #81007 üzenetére
OK, azt értem, hogy a Wi-Fi lassú és bizonytalan kapcsolatot létesít, ám az hogy lehet, hogy minden más eszközön tökéletesen működik, másik szobában a PC-n, laptopon akadásmentes, 60/50 Mbps-t tud átlagban, de a minimumok se esnek 20Mbps alá.
Én úgy érzem, hogy a TV hardvere gyenge ehhez, a proci nem tudja kiszolgálni a Wi-Fi kapcsolatot, ezért lehet az, hogy a böngészés akadozik.
A LAN jóbal kevesebb erőforrást igényel, kíváncsi leszek, mennyit gyorsul majd kábellel... -
Flashget
félisten
válasz
fant0mi #80312 üzenetére
Ezzel nem tudsz mit csinálni mindenkinek ilyen Digikábelen és Samsung tévén.
Nézd a dolgok jobbik oldalát, kódolatlanul nézheted annyi tévén amennyit elbír a jel a DTV csatornákat.
Más szolgáltatónál meg ékezethibák vannak vagy más területre kell állítani, szóval vannak másutt is gondok az EPG-vel.
Legnagyobb szívás Digi rendszerén mindig az óraátállításkor, évente 2x van 1-3 napig. -
BBéci
legenda
válasz
fant0mi #79825 üzenetére
A felezettek (half) számomra nem léteznek, meg sem fordul a fejemben, hogy olyan vackokat nézzek. Ha 3D, akkor kizárólag eredeti Blu-ray lemez és ISO jöhetnek szóba, utóbbi csak egészen kivételes esetben. Azokat felismerik a tévék, nem kell egy gombot sem megnyomni a távirányítón.
-
tildy
nagyúr
válasz
fant0mi #20465 üzenetére
Bár ez hama, ezt láttam: [link]
Illetve ezt: [link]Külföldön élek, egyszerűbb onnét beszerezni, bár ha itthon postáznak, és tudsz helyet ahol 10ért megkapni, megtennéd, hogy mutatsz linket?
sandró60: igen , tényleg pontatlan volt a megfogalmazásom, mert nehéz pontosan leírni, egy biztos, rosszabb a képminőség vezetékesen, a helyes kifejezés tényleg nem a homályos, mint inkább a csíkos, hullámos. Sajnos mi már nem vagyunk otthon, a vezetéket letesztelni nem tudom, anyum alig lát, fater meg nem tud felmenni megnézni, lévén mozgáskorlátozott.
Az írásom , hogy valami miatt a rádiós vevőből jövő jelet nem mutatja egyáltalán a TV-n, csak akkor mutatja ( de akkor tökéletesen, zavar nélkül!) ha közbe van iktatva a videó is. Jelerősség lehet gyenge(és ezen segít a videó?) , vagy más csatornán van esetleg ?
Robi_73:
Oké, január 6 után azt hiszem vevő leszek egy ilyenre.
-
fehler
csendes tag
válasz
fant0mi #20331 üzenetére
lefrissítem azért..de csak USB-ről megy (wifin nem látja)
köszi a listádat: nálam egy kicsit lentebb vannak
backlight : 9 (este nagyon "süt" a 10 feletti érték )
sharpnesst: nekem ez csak 10 ! ..
black tone: off
gamma: 1 ( ez elvileg minél közelebb van a 0-hoz annál jobb a fekete ??)
a picture opt -ban :
a tonus csak normal (warmon nagyon sárgás minden)
digital noise : off
mpeg noise : off
film: off
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest