- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
xxlongikaxx #136925 üzenetére
[link] Első 4 képet csináld meg csak, azzal a különbséggel, hogy a Háttérvilágítás igény szerint, az összes forrásra alkalmazza a beállításokat, illetve az Auto Motion Plus-t Egyedi 3/0-ra vagy 5/0-ra tedd, kikapcsolt LED Clear Motion-nel.
-
Flashget
félisten
válasz
xxlongikaxx #82268 üzenetére
allsharet is mind tudja.
-
Batib
őstag
válasz
xxlongikaxx #82268 üzenetére
Értem. A H6400-as Smart távszabályzója nekem nagyon bevált. Smartban a H6xxx erősbb mint az ES6100-as. Volt nekem is, most H6400 van.
-
Batib
őstag
válasz
xxlongikaxx #82265 üzenetére
Kb. a H6200, de nincs hozzá 3d szemüveg. A H6400 kicsit több, eszközökben.
Valamint az Es6100 érzetre minőségibb. -
BBéci
legenda
válasz
xxlongikaxx #48349 üzenetére
A háttérvilágítást, fényerőt, élességet, kontrasztot, színtelítettséget, gammát, színhőmérsékletet egy tesztlemezzel szemre is be lehet állítani, sőt, színes szemüveggel és THX beállító ábrával még egyebeket is.
Fehéregyensúlyt, színkezelést nem szabad piszkálni.
Azt értsd meg, hogy a gyárból eleve úgy jönnének ki a tévék, ha lenne egy beállítás csomag, amelyik mindegyik készüléken színhelyességet biztosít. Amit a tévédre másoltál, az kizárólag arra alkalmazható, amelyiken mérték. -
Jovanny2
őstag
válasz
xxlongikaxx #48351 üzenetére
Jó, elég szerencsétlen szó a moziélmény, a FullHD felbontás teljes kiélvezhetőségére gondoltam, moziélmény csak a moziban van, használok projektort, de azt sem nevezném moziélménynek. Arról nem is beszélve, hogy nem rugdosság a székem hátát, nem csámcsognak a fülembe, nem szisszennek a suttyomba behozott üdítőkkel, és nem terjeng átható popcorn illat a szobában. Úgy már nem is az igazi...
-
MaDDoXX
tag
válasz
xxlongikaxx #48326 üzenetére
A kedvencekbe hogy pakolgatsz csatornákat?
-
BBéci
legenda
válasz
xxlongikaxx #48325 üzenetére
Azzal, amit másik ugyanolyan méretű és típusú tévén mértek, azzal becsapod magadat. Több TV neten talált adatait összehasonlítottam az általunk mért értékekkel és köszönő viszonyban sem voltak egymással. Nagyságrendi eltérésekkel találkoztam. Pl mínusz 10 és plusz 30.
-
MaDDoXX
tag
válasz
xxlongikaxx #48325 üzenetére
Mindenre ezt a beállítást használod?
-
MaDDoXX
tag
válasz
xxlongikaxx #48320 üzenetére
Tudsz mondani értékeket?
-
MaDDoXX
tag
válasz
xxlongikaxx #48319 üzenetére
Én kb 2,5 méterre ülök a tv-től, úgyh nekem tökéletes!
Mondjuk én direkt ehhez a távolsághoz választottam a 46 colos méretet és örülök, hogy nem a 40-est vettem.
Csak a kedvencekben lehet saját szájíz szerint sorba rakni a csatornákat?
Sokat olvastam és nálam okosabbak azt írják, hogy iszonyat gyenge a tv-ben lévő wifi. Egy telefonban komolyabb van. Ha a telódon 4es a jel, a tv-n 1-es. Szerintem én lehozom a routeremet a tv mellé és kábellel fogom rákötni a netet - az a biztos.
-
Flashget
félisten
válasz
xxlongikaxx #48319 üzenetére
ha van androidos mobilod tölsd le hozzá a megfelelő appot és azon keresztűl simán megy a youtube a tévén.
-
megema
őstag
válasz
xxlongikaxx #48294 üzenetére
A router volt a ludas valóban, ahogy a kolléga is mondta. Most már az 1080p is frankó, semmi akadás.
-
Inhouse
őstag
válasz
xxlongikaxx #44550 üzenetére
Mindig van PC-n egy lejátszó, ami kicsit előrébb jár, mint a többi. De ez változik. Volt amikor a Media Plyer Classic volt a Nr.1, volt a VLC, BSPlayer, stb... most nálam épp a GOM. Azért az milyen fura, hogy nemrég (pár éve) még pl. az flv-khez külön lejátszó kellett, mert nem vitte a minden másra jól működő. Aztán ez sem ment minddel, mert bejött a H.264 flv...aztán már azt is viszi minden, sőt a 2012-es Samsung TV is vígan lejátssza...
-
BBéci
legenda
válasz
xxlongikaxx #44550 üzenetére
A VLC képminőségét merészeltem bírálni, nem a használhatóságát, kezelhetőségét.
(#44555) madbalee
Csak egyetlen bemenetre szokás kalibrálni, aztán az értékeket átmásolhatod a többire és a tunerre is.
Keresd janos666 fórumtársat, profi módon kalibrál! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
xxlongikaxx #44478 üzenetére
Masik kerdes meg mindig a lejatszo felirat meretezere vonatkozik, nincs valami lehetoseg arra hogy megnoveljem a betumeretet?
Nem lehet, csak a gyári méretek vannak.
-
sandró60
addikt
válasz
xxlongikaxx #44478 üzenetére
Itt egy leirás,hogy külhonban hogy tudod elérni a Magyar app-okat régió állitás Tudtommal a betű méret nem sokkal lessz nagyobb
A firmware frissitést csak akkor végezd el,ha úgy gondolod,hogy valami nem megfelelően működik.Garancia vesztés nem történik,ha a gyári firmware-t teszed rá -
toto0569
addikt
válasz
xxlongikaxx #44381 üzenetére
-
sandró60
addikt
válasz
xxlongikaxx #43956 üzenetére
Csak a Samsung tv-hez fejlesztett kamera jó.Billentyűzet .A logitech biztos jó hozzá,de más tipusokkal is működik
Itt okosodhatsz [link] -
Tegla80
addikt
válasz
xxlongikaxx #43886 üzenetére
"6030.Input lag,képekben"
ez sztem magáért beszél,aki nem látja ,sajnálom.
+1:6100
(vagy inkább 5300-5500,mint sem 6030)
-
válasz
+1 6100.
Ha játékra kell, a 6030 nem jó a választás. -
Gézengúz
addikt
válasz
xxlongikaxx #43888 üzenetére
Akkor egyértelmű a 6030...Nekem is ez van...Szintén a Te logikáddal..
-
forrest85
senior tag
válasz
Szerintem akkor az ES6100
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest