Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz -cobra- #5763 üzenetére
ugyanezzel a problemaval kuzdok en is.
ahogy utana olvastam, sajnos csak es kizarolag a gyari samaung usb-t fogadja el, ami szerintem irrealisan draga: 18.000,-forint.
ha talalsz megoldast, vagy kompatibilis tipust, szolj legyszives, engem is erdekel." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Luissimo
veterán
válasz -cobra- #5763 üzenetére
És mennyibe került a két adapter, mert így már kezd drágának tűnni a próbálkozásod, mivel ITT 10 ezerért kapni eredetit hozzá
Én is eredetit vettem Pesten a Damjanich utcai kis elektronikai boltban, 11 ezer párszázforint volt !!
De a Fórumosok egy része a Belkinre esküszik, hogy az megy, ird be a keresőbe és próbálkozz ( a másik kettőt meg add el)
-
senior tag
-
-
veterán
-
veterán
-
bul07
nagyúr
válasz -cobra- #104790 üzenetére
Jó hamar
Öcsémnek a nyáron több mint két hónap volt mire kiküldték( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz -cobra- #104796 üzenetére
Valami rendszer hiba volt és mindig elakadt
De kapott jóváírást talán 10e Ft-otNekem majdnem úgy van beállítva mint az ajánlóba
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Celtis
veterán
válasz -cobra- #111610 üzenetére
Ha csökkented a színtelítettséget vagy kontrasztot, akkor nem javult meg? Egyáltalán hatásosak ezeknek a módosításai, csinálnak valamit?
Ha a háttérvilágítás fényereje szabályozható, akkor azt kizárnám. Annak amúgy sincs köze a színtelítettséghez. Ez inkább valami képfeldolgozási mizéria.Kíváncsi lennék, hogy fekete-fehér tesztábrán is látszik-e különbség a 2 TV között.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Politika
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest