Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A tv nem lát samba megosztást. A nas-odon fut média szerver is.
-
VVGabor
újonc
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A 4-es nekem is kapcsolta, igaz az ennek a TV-nek az elődjét. Kerestem a PS beállításai között is, de nem találtam semmit. (vagy rossz helyen kerestem).
-
VVGabor
újonc
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szia!
HDMI CEC engedélyezve van. eARC HDMI-n kell csatlakoztatni, ez is pipa. 3 HDMI kábellel próbáltam, közte az eredeti PS5 illetve egy 2.1, de semmivel nem dolgozik. -
enginev3.0
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
De annyira sűrűn viszont nem kapcsol be
Órákig nem szokott, de tegnap este 2x amit észrevettem, most elmentem itthonról 2 órára és bekapcsolt
egyelőre kikapcsoltam a smart funkciók egy részét, meg kihúztam belőle a tv sticket, úgy se nagyon használtam
-
enginev3.0
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Távirányító nálam szerintem tökéletes
-
NavySeal
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kikapcsoltam...
-
handrash
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Oké, de ha előfizetek de mégse megy, nyügös leszek.
-
Celtis
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Magához a 4k-hoz nem kevés a 100mbps. 50-60GB-os méret felett lehet kevés.
-
Celtis
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az 5gigás wifi mindenképpen kell, ha 100mbit feletti sávszélességet akarsz elérni.
-
Celtis
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen az az lesz.
Amennyire tudom, általában elmondható, hogy az 5GHz-es wifit minden mai okostv tudja, míg gigabites lan egyikben sincs. -
taxi
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Megoldódott köszi.
-
piero86
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nézd meg a router beállításánál milyen csatornán sugároz az 5GHz-es wifi. Lehet nem támogatja azt a TV. Nálam 48-on van a vezérlőcsatorna, ezzel mind a kettő Samsung TV látja a Wifi-t.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Amúgy a sötéthez: szerintem minél kisebb a TV, annál rosszabb, kényelmetlenebb sötétben nézni. A szem a nagyobb sötétebb területhez alkalmazkodik. Ha jobban betölti a látótered a kép, annál jobban ahhoz alkalmazkodik a szemed.
-
hjtz4t3wrseg
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
igazad van ! hülyeség amit írnak! nem egészséges 1-2 méterről a tv-zés!
Szemdoki lévén ellenzem ! HDR+ nemtudom hányezer nit fényerő ?
általában sötétben ? kiveri az emberi szemet !
Ők sem úgy alkalmazzák,csak okoskodnak,vagy valamilyen lobby ezt mondatja velük.
Szerintem -
szasza_1
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem kb a 0,6 - 0,65-ös szorzó (osztó) a kényelmes a képátló a nézési távolság között. Ezt a méretet bőségesen fej mozgatása nélkül át lehet látni, de aki már megszokta, annak még a szemével sem kell jobbra-balra nézelődnie. Én teljesen kényelmesen átlátom. Szóval 3 méterről a minimum a 65". Nekem 3 méterről az 55" rettenetesen kicsi...
-
Gombinyó
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak megszokás kérdése. Amíg 32"-t nézel 3 méterről addig nagynak tűnhet, de hamar meg lehet szokni és akkor már nem lesz nagy. Nekem 2 méterről az 55" kicsi, hiába nézek rajta 4K-s anyagot, elvesznek a részletek és úgy érzem nagyobb kellene, pedig mikor beüzemeltem 46" után nagynak tűnt.
-
csucsotke
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Talán úgy értik hogy az a távolság ahonnan az emberi szem már nem képes különválasztani a 4ks pixeleket.
Mondjuk a minap kaptam fel a fejem, mert még emlékszem azokra az időkre amikor a 108-centis plazmát 4 méterről ajánlgatták, hogy a gyártók ahogy most a nagyobb méretből akarnak profitálni, úgy fordított matematikával a távolságok rövidülnek. Mivel a szoba méret az nagyjából adott
Hacsak be nem lépnek az ingatlanpiacra. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez pontosan így van, nekem is ez van (vagy valami hasonló) írva a biztosításban.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
No igen, egy rendes villám magában a TV kábelében (és talán a TVben is) is olyan feszt indukál, hogy az ki tudja nyírni.
Ha pár házzal odébb csap, akkor már talán van értelme ezeknek. Asszem. -
Attila0
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Értem, köszi!

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jah, közben írtam szerkesztve tovább, lényegében leírtad Te is, mindent ki kell húzni.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jó értem én! de hát telón laptopon másikkal betudok jelentkezni! de tvn azért lehetne youtube menü!
-
direwolf
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Amit írsz az nem létezik. Nincs olyan, hogy 2.0 meg 1.4 hdmi kábel. Bármit is írnak rá.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Futok vele egy kört, és jelentkezem. Köszönöm szépen
-
dm1970
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Majd szétnézek a beállításokban, nekem a gyári fw van fenn. De nem ez lehet a gond, mert szerintem a router áramtalanítása után el kellene indulni a lemeznek, s a TV-n is "parkolnia" kellene a fejnek.
-
dm1970
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi!
Gondolom ezt valamilyen programmal tudom bekapcsolni. Ilyet nem csináltam, az biztos. Meg gondolom, akkor a TV-re dugva is elő kellene fordulnia? Az LG TV-vel is produkálta ezt, ritkábban, s az áramtalanítás megoldotta.
-
patow
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szia az azonnali bekapcsolás a menüben hol található ? H6400 em van. Választ előre is köszönöm
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Huh, kitartás.

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Csak azért szóltam hozzá, mert eredetileg (#98401) vzaza is egy H6400-et hozott fel.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ilyenről nem is tudtam, hogy van benne (H6400). A kikapcsolással nincs gond, illetve nekem a bekapcsolással sincs, kb 5-6 mp-et kell várni amíg megjelenik a kép. De megmondom őszintén, hogy én még nem is láttam olyan tévét amin 1-2 mp alatt bejött volna a kép. A menü meg olyan amilyen, szerintem gyorsnak egyik samu tévé menüjét sem lehet nevezni a mostaniak közül.
-
Ghoost
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szia! Úgy ahogy mondod, már ott gond volt. Köszi, akkor hívom a Support-ot.

-
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A winchestert "erőltesd" a szó használatoddal.Ilyen problémád nem lessz,mint amit leirtál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
amíg USB 2.0 van a tv-n és USB 3-at kötünk rá, mindig lesznek olyan penek amitől frászt kap a samsung tv.

Régebben bevált tipusok voltak a Kingston fajták főleg a DT400-as felvételhez. Fő szempont volt, hogy gyári adat szerint tudjon írás oldalon 10MB/sec-et.Fast• — data transfer rates of 20MB/sec. read and 10MB/sec.write [link]
nekem egy 8GB-os van ebből kezdetekkor D6500 és az F6640 is simán elfogadta és vett fel rá. Már erre nem használom.
Tudom az USB 3.0 visszafelé kompatibilis, de a tv ilyen válogatós szarik a kompatibilitásra.
Mondjuk nekem eszembe nem jutna sport módban bármit is nézni nem hogy felvenni. Most hétvégén, hogy ez a funkció szóba került tegnap megküldtem az EB alatt a tv-t ezzel..majdnem kiégette a retinánkat
-
Saltwater
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére

Kiderült hogy adáshiba volt, csak a véletlen egybeesés okozta, hogy pont valamit megnyomott az asszony a távirányítón

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Közben ugye Batib-tól megtudtuk, hogy még az 55-ös is ugyanakkora.
-
Tottalino
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én se vettem, hanem "ingyen" kaptam a készülékkel, így kipróbáltam. És véleményem csak lehet úgy gondolom. Egy fillért nem ér, de a gyártók csak beépítik a TV-be.
PL.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Basszus, és RPi2 van rákötve, OpenELEC-cel.

Délután megnézem anélkül
Remélem ez a gond. -
akyyy
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
megoldom telekocsival, még olcsóbban kijövök mintha végig buszoznám az egészet.
kiváncsi vagyok meddig lesz bent, ott meg majd megmondom hogy ki tudják-e szállítani, ha kész
Amugy simán megcsinálhatnák , hogy megmondom a tipusát, megrendelik a panelt, és itthon nálam kicserélknék mikor megjön. most megint nélkülözhetem a tvt minimum egy hétig

Panelcserekor, azt a foglalatot vagy mit is kicserélik ahova a CL kártyát teszem? Mióta új előfizetésem van kábeltv-re és van digitv, oitt azt mondták kontakt hibás lehet a tv, hivjam fel a szervizt, ügyfélszolgálat volt belőle, mert szerencsére ha nem mozgatom a tv-t, müködik de hátha most azt is kicserélik..

Mivel garanciás időn belül (2 év) kétszer baszódott el, a 3D-s része, ilyenkor mi van? 3 hét és lejár a gari, utánna súlyos pénzeket kéne majd fizetnem, vagy nem nézhetek többé 3D-s tartalmat, akkor az kafa lesz

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen, be van, a 1440-es firmware van fent, de rá is kerestettem manuálisan, hogy van-e újabb frissítés, nem volt.
(#91836) Tom Sawyer
Köszi, de gondolom, az egy fejlettebb modell, ez meg egy alap. -
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
#zedok-fórumtárs kérdezte.
.Amit linkeltél talán még hasznos lehet neki is,ha megnézi.Onnan talán "beugrik",hogy milyenek lehettek az elkallódott csavarok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én sem kimondottan neked szántam, csak úgy megjegyeztem.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nálam nem frissít a tévé de most megnéztem, hogy van e nálam. Van. És ezzel kb le is zártam az egészet. A YT alkalmazást leszámítva én egyáltalán nem használom ezt a smart lósz@rt. Ha itt nem olvasom a fórumot akkor én észre sem veszem, hogy van valami új.
Nem is tudom, hogy miért vannak ezért az egészért oda az emberek. 
-
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ma reggel megint kiírt valamit..január 5-re halasztották a dec.30-i állapotot?
-
b1sti
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy mely szériákat érdemes nézegetni? (102-108 cm, esetleg max 122) -
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
hol vetted a tv-t a regsiztráció miatt kérdem?
43" és 5xxx? én vinném vissza és 0 vagy 5"-re végződő valós 100Hz-t vennék....samsungnál az ilyen lehetetlen számok mint a 37" 39" 43" 3 év múlva majdnem semmi sincs hozzá főleg a kijelző ha nem samsung gyártmány.
Én úgy hívom ezeket "lehetetlen" méretek. -
zoltan6
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
lehet 14 napos elállással visszavitt készülék.
-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Már csak azt mondd meg, ezen a gépen hova tegyem a szalagot. Bárhol takarom ki, eddig simán vette a távirányító jelét...

-
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Tudtam, Rád mindig lehet számítani...

Köszi blakey! A csuda gondolta volna, hogy ezzel nem számoltak...

-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Használtan vagy újonnan vetted?
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is a párom nyugalma miatt akarok venni. Ma este át is állítom a szervizmenüben.
-
Batib
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ennél a tv-nél is kellett a szervízmenüben matatni, vagy alapból benne volt?
-
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A felsorólt márkáknak elég húzós árúk van
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sandró60
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A tévéd tipusa?
Nem minden tévé szervizmenűjében lehet a Bt fejhallgatót engedélyezni.Tegnap leirtam az esetemet egy Qilive-tipusú BT fejhallgatóval.Ja-elötte itt a fórumtársak leirták,hogy kell ezt a szervizmenűben aktiválni(H6400)Amit kipróbáltam az a második bekapcsolásnál"bedöglött".Visszavittem.Ma elmenetem egy másik Auchanba-Óbuda-Itt próba"cseresznye"alapon vettem Lazer bluetoothV1 fejhallgatót -gondoltam,ha ez se jó vissza viszem.Haza hoztam rá tettem töltőre-kb 1órai töltés után neki álltam "remegő"kézzel
a"nagy"műveletnek.Úgy nézki,hogy ez működik.Többszőr ki kapcsoltam-be kapcsoltam.Az eredeti ára 11k ezt levitték 6999ft-re.Szerintem nem ér többet.[link] -
yvsmad
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A BT fejhallgató egy lutri, hogy működik-e vagy sem. Ami 100%-ig jó, az a rádiós vezetéknélküli füles.
-
satman1
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az E szériánál nincs probléma (nekem is ez van), az F után kezdődött. Mint említettem, eleinte csak a "törlés" lett inaktív a "csatornaszám szerkesztés" még nem, később már az is.A H-tól már mindkét funkció letiltva.
-
Imi1981
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kösz!
Igen arra gondoltam de sajnos t-home -nál nincs .Csak a plusz táv kiváltására lett volna jó meg az ingyen felvétel funkció(ez most 500 ft havonta a t-home beltérivel ) merevlemezre. -
stb123
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Új a kábel! Először én is erre gyanakodtam, ezért cseréltem. Az első bepattintáskor jó volt, aznap ment is, majd kikapcs a tv. Másnap bekapcsoláskor már nem volt jó, csak a kábel mozgatására. Ezért gyanakszom a csatlakozó tönkremenetelére.
(#89326) sandró60
Ebben a tv-ben nincs beépített wifi. A hálózat beállítása menüpontban lehet választani a lan, és a samu wifi adapter között.

-
Kicsirics77
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nos akkor válaszolok magamnak,hamár senki sem méltatott válaszra.
A megoldás a twonky server lett
43j5500 és dlink dns-320 nas ffp-vel. -
PuMbA
titán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Kisebb TV-n nem annyira feltűnő, ez biztos, de az utánhúzás és a mosódás egy kicsit más dolog
Attól, hogy a TV nem húz után - ergo minden színt ugyanúgy mos -, még mozgás közben biztos, hogy nagyobb a mosódása, mint mondjuk egy 6xxx szériás TV-nek, de ezeket is egymás mellé kell tenni, mert amúgy nehezebb megítélni. Átlag júzer tényleg nem veszi észre, csak ha lát egy jóval jobb TV-t. -
Damage
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Akkor ezért nem éreztem a hatását. Nem tudom miért nem oldották meg úgy, hogy csak akkor legyen aktív a menüpont, ha érzékel az optikai kimeneten eszközt.
-
Damage
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ilyesmire gondoltam én is, csak azt nem értem, hogy a 2-3x akkora ugyanilyen kiterjesztésű file-okkal miért nincs gondja? Tisztában vagyok vele, hogy nem egy csúcskategóriás médialejátszó a H6500-as, de inkább megoldást kerestem volna, hogy mivel lehetne kiküszöbölni ezt a problémát. Lehet, hogy a PS4-est kellene befognom?
Mire jó a menüben található "Sound delay" opció? -
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
régebben valamelyik firmwarrel még ment és a stream is ájött.
miért frissítettél? gond volt a tévével?
-
hati
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
32H6400:
Samsung S4 mini screen mirror nem működik. Látja a TVt, de nem jön létre a kapcsolat.
Lenovo A820 látja a TVt, a telefon szerint létrejött a kapcsolat, a TV szerint nem.
Lenovo S650 jól működik. -
fisco
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem ue48h6400-as a tv. De a samsung honlapján még mindig a 2710-es van fent úgyhogy nem értem az enyém hogy frissített 2740-re.
-
apszi
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Értem, Köszi!
-
blakey
titán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Miért nem jó? Igaz én 1.0-át használok az F-es lejátszóhoz, de teljesen rendben van.
-
PuMbA
titán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Sajnos az most nem lesz, mert 100k-ból nem jön ki

-
Elims
veterán
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igen,égető nagy szükségem volt rà eddig is. :-)
Köszönöm!!
-
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
És csak kb. 1000x lett leírva ami jó az egyik tévén nem biztos, hogy jó a másikon is.
Nincs 2 egyforma tv! A tökéletes színhelyes beállításhoz műszerrel és egy hozzáértővel kell kalibrálni.Mi a helyzet egy színtévesztő emberrel?
Én az vagyok, de ebben az esetben semmit sem számít. Csak a speciális műszeres mérésnél ill. a dokiknál lévő színteszt ábráknál bukik meg az ember és tudja meg. Mivel ez születéstől fogva van és nem gyógyítható annyi a hátránya, hogy az ilyen embernek csak úrvezetői jogsija lehet. C kategória vagy PAVII nem.
Mikor rákérdeztem 5 ember űl az autómban vagy a Taxiban 1 utas, akkor hogy is van ez, nem tudtak válaszolni.
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Invitel és csak analóg szolgáltatása van jelenleg a környéken.
-
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A ottani fórumban olvastam egy holland sráctól, hogy nála egy fw frissítés után, nem működött a CI+ ami addig jó volt D6500-on. Kicserélte az ottani samsung szerviz a mainboardot és azt javasolták neki, hogy ne frissítse az fw-t. Mondták a hivatalos samsung szerviz emberei.

-
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
sajnos a samsung tv nem olyan mint más termék amihez fw-t adnak ki. Nem minden fw kiadás javítás célját szolgálja!
Itt van egy samygo nevű brigád aki kihozta a samu tévéből mindazt amit a cég csak plusz pénzért ad a vásárlóinak, szoftveresen letíltják ők meg feloldják. Nos ez ellen adja ki a fw-ket a cég emiatt nem is közlik az fw tartalmát nekem szó szerint "mert annak nem publikus a tartalma" volt a válaszuk mikor kérdeztem. De ez egy szélmalom harc és általában meg is unják amint kijön egy újabb évjárat.
[link] az oldalon ott a wikis és fórum linkje is.
Persze van amikor javít is az fw de azt csak samygo fórumról vagy esetleg ha ide beírja valaki akkor lehet megtudni.
Ezért az a javaslat ha nincs semmi baja a tv-nek nem kell fw-t frissíteni. -
Flashget
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
miért eddig nem volt??? ez alap első bekapcsolás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Warhammer 40.000
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hacsak be nem lépnek az ingatlanpiacra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)