- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Pancsermeste #99889 üzenetére
Már meglett,igaza volt tényleg lehet sorrendet szerkeszteni.
-
Astery
senior tag
válasz
Pancsermeste #99009 üzenetére
Én meg bármire állítom ... lementem a listát, PC-n sorba rendezem, kidobom ami nem kell és visszatöltöm. Így bekaphatják.
-
blakey
titán
válasz
Pancsermeste #99009 üzenetére
Ez akkor lenne igaz ha más gyártónál sem működne, de ott megoldható egyébre állítva. Szóval a Samu is benne van.
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #98901 üzenetére
A cseresznye próbája, az evés. De szerintem pont fordítva lenne, ha nagyobb pixelsűrűséget nézel, akkor kevésbé zavaró.
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #98899 üzenetére
Akkor csak nem beszéltem hülyeséget az 1 méter távolságtartással. Én meg 27 colt nézek 90 centiről.
Megfigyeltem, minél közelebb vagy egy nagy kijelzőhöz, annál nehezebben látod át. -
kissdani
senior tag
válasz
Pancsermeste #98738 üzenetére
Ha teljes sötétségben lefotózom akkor nem látszik semmi!
De igen ez most világit nem csinál fényárat de pont annyit amennyit kell, látszódjanak a gombjai.. -
szamovar
tag
válasz
Pancsermeste #98738 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
Reméltem, hogy ennyire elfordítható, tökéletes.
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #98621 üzenetére
Ügyes teló ügyben dettó így voltam mint te, mobilnet is csak pár hete van, meg tudok lenni az utcán net nélkül, faszbúkom meg nincs is, szóval nem élethalál kérdés az online lét nálam
De a tévé menüje így felépítve nekem nem igényel gyors, rángatós távkacsot. Inkább lenne a hagyományoson még néhány dedikált gomb, de így is perfect. -
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #98617 üzenetére
Itt most nem arról van szó hogy kinek milyen ügyes/ügyetlen a keze. A "smart" (atyavilág micsoda nevet adtak neki) távkapcs érzékenységét be lehet állítani, meg tudnám csinálni hogy kézre álljon, de nem akarom, mert nem szeretnék egy elodázható lépést tenni a sci-fi világ felé, amiben csak ránézel valamire és a szemeddel, gondolatoddal vezérled. Amíg a tévéknek ilyen a menü szerkezete mint a H szériának, tökéletes a számomra a kurzor és enter öt gombja.
-
LionX
tag
válasz
Pancsermeste #98397 üzenetére
Köszönöm szépen!
Nekem ennyi elég.
-
Chesterfield
őstag
válasz
Pancsermeste #98102 üzenetére
köszi
-
llacee
őstag
válasz
Pancsermeste #97921 üzenetére
Koszonom a valaszt es Flashgetnek is az infot
-
Gaben360
senior tag
válasz
Pancsermeste #97644 üzenetére
Az jó kérdés.Hol nézzem meg?
Hati: A médiaplayer nem RGB-re van állítva,így az nem választható,csak a normál szint.
De így is a fekete fekete kéne legyen nemde? -
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste #97421 üzenetére
A technologia megvan, csak a gyakorlatban nem tartják be. Emiatt sajna elég sok az idegen anyag. De az igazi problémát a sorjás műanyagok okozzák.
Flashget: igen Romániában (Nagyvárad) monitort és kis tv-t gyártanak, de ott is megszünt már az egyik gyár.
-
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste #97413 üzenetére
De, bizony tisztatérben szerelik. Ez az un. LCM üzem, innen kerül át a tv szerelő gyártósorra.
Mo.-n van LCM, SMD és CTV gyártósor is, egy telephelyen. Szlovákiában az LCM másik településen van (Voderady) míg a CTV és az SMD üzem Galántán van.
És igen az idegen anyagot a Samsungnál is lepüfölik. -
törölt tag
válasz
Pancsermeste #97409 üzenetére
Szerinted így kellene a garis LCD tévét is javítani? Én nem erőltetném
. Inkább kérném a következőt.
-
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #97406 üzenetére
Van egy fekete subpixel, meg 3db barnás pötty (ez lehet akár kosz is), az egyik mintha több pixelre is kiterjedne. Mindegy hogy pixelhiba vagy kosz-e, mert benne vannak a kijelzőben.
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #97330 üzenetére
Persze ez megint olyan téma, hogy valaki szerint tök felesleges a 3D, én meg szeretem, van aki megőrül a szappanopera jelenségtől, én élvezném ha tényleg folyamatosabb lenne a kép, stb.
Wifi mire jó, ha nincs értelmes alkalmazás? Talán csak fw frissítésreDLNA filmnézésre? Ha csak arra, akkor már tök megszoktam hogy a pc-ről küldöm át a filmet. Képernyő tükrözés, hát ez is nélkülözhető, azt a pár fényképet amit megnézek 55 colon, legfeljebb megnézem 27colos monitoron.
De tényleg nem vagyunk egyformák, mások az igények, stb. De jó lenne ha a vevő eldönthetné hogy milyen minőségű tévét akar, és milyen plusz dolgokat akar bele. És nem a gyártók mondanák meg hogy az alap lóf@sz tévébe is beletuszkolnak minden szart amit fizess ki, de a képminőség meg a működtető szoftver alap/közép kategória.(#97334) szabop27 átfutottam a Zatoo által kínált csatornákat és az árakat. Nos, ízlések és pofonok ugye
Ennyi pénzért van itthon kábeltévé, és azon is van bőven ennyi szar csatorna
Ha csak tévé adás lenne mondjuk foci nélkül, tuti még mindig a 2002-ben vett crt Grundig duruzsolna nálam.
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #97226 üzenetére
Droid 4.2-től működik már.
-
Prien
addikt
válasz
Pancsermeste #97226 üzenetére
Valószínűleg ez lesz akkor a megoldás, hogy előtte le kell némítani a TV hangot.
Köszönöm a választ, sityupityu neked is köszi! -
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #97178 üzenetére
Igen.
-
PuMbA
titán
válasz
Pancsermeste #96521 üzenetére
Egyébként meg tényleg mindegy, mert az AUO kontrasztja például jobb
-
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #96521 üzenetére
Én "[HAWK-FTS] Panel"-ből gondoltam, hogy AUO, de az akkor mást jelenthet.
Innen néztem amúgy: [link]
Ott is A1 van a Samsung panelnél, tényleg. -
lowzor
veterán
válasz
Pancsermeste #96485 üzenetére
40"-es H6400-ban lehet tudni, hogy milyen panelek fordulnak elő?
Samsung, Sharp, AUO vegyesen? -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #96471 üzenetére
samsung tucat árú az Eizo nem annyira.
1,5 millás monitor..[link] -
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #96449 üzenetére
Mindenhol ezek az áramos dolgok üldöznek
Na inkább kilépek és teleiszom a hasam sörrel. Csak nehogy megb@sszon az áram
-
válasz
Pancsermeste #96440 üzenetére
Nekem sem működik a ki/be kapcsolás csak úgy ahogy írod...
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #96436 üzenetére
Az enyém már másfél éves. Pár hónapja lemerült, kapott új elemeket, amivel jó is volt. Pár hete kezdett szenvedni, de a párosítás után mindig azt mutatta hogy bőven van még benne nafta. Aztán néha ment, néha nem. Teljesen random volt.
(#96437) zsiz Tökéletesen működik, azzal használom az LG házimozi rendszert.
-
st6969
őstag
válasz
Pancsermeste #96414 üzenetére
"A transmitter pedig az egyik USB-ről kapott tápot, hogy ne kelljen elemmel etetni, ill. ki-be kapcsolgatni."
Na ilyen transmitter kellene nekem is. Ugyanis, amit eddig próbáltam, az olyan volt, hogy minden alkalommal, amikor a tv-t bekapcsoltam, oda kellett menni külön bekapcsolni a transmittert is (USB-ről folyamatosan kapta a tápot). Sőt, ha a fejhallgatót kikapcsoltam (a tv közben ment tovább), majd egy 5 perc múlva ismét bekapcsoltam, nem csatlakozott, csak úgy, ha odasétáltam és újra bekapcsoltam a transmittert is, mivel az közben készenléti állapotba tette magát. Tudsz olyan típust linkelni esetleg, ami ha megkapja a tápot (tv-t bekapcsolom) adásra kész állapotba kerül?
-
TomiLi
addikt
válasz
Pancsermeste #96400 üzenetére
Akkor igen!
Először nem figyeltem hogy kapcsolgatom a bemeneteket, csak a source gombbal váltogattam, ezért volt a DLNA-ról visszaváltáskor a "meglepetés", hogy a külső bementre vált, nem a Tv-re.Azt nem tudod megmondani véletlenül, hogy mi a búbánat az a "Külső" bemenet? Amikor semmi nincs csatlakoztatva a tv-hez... Neked is van ilyen?Más is visszajelezte, hogy az "bemenet" csak úgy ott van...(#96392) PeterPH Köszönöm az infót! Így nem kergetem tovább a délibábot!
(kár, mert anno az LG-n is voltak ilyen analóg csatlakozók, de ott inaktív volt mindig is.)
-
jani0114
tag
válasz
Pancsermeste #96412 üzenetére
Sziasztok! Én úgy oldottam meg ezt a hangszóró kérdést, hogy vettem egy digital-analóg konvertert. Úgy emlékszem még Sandró60 ajánlotta. Ez az internetről is adja a hangot. Optikai bemenetes USB-s. Nincs rajta jack aljzat, de nem baj, mert korábban vettem egy ilyen piros-fehér kábeles közösítőt jack anya véggel. Na már ha ezeket összedugja az ember, akkor az működik úgy, hogy a hang a TV-n nem kapcsol ki, hanem úgy állítod ahogy akarod. Az optikai kábel fix hangerőt ad, kipróbáltuk az eladónál. De mivel nekem ilyen 5:1-ben vezeték nélküli fejhallgatóm van, és ezen van hangerőszabályzó, így állítható a hangerő ezen is. Csak elemek kellenek a fejhallgatóba, meg az adó részébe, és kész. A TV-n leveszem a hangot nullára, és még a hangerő ikon sem ugrál ott, mint amikor némítva van. Tök jól működik!
-
maxika2004
őstag
válasz
Pancsermeste #96412 üzenetére
igaz....
mondjuk a tv hang elég, de tényleg, jo hogy szóltál, köszi ! -
maxika2004
őstag
válasz
Pancsermeste #96406 üzenetére
TV : scart kimenetébe scart dugó - rcadugó- rca dugalj - 3.5 jack dugó - 3.5 jack elosztó dugalj - 3.5 jack eloszto dugalj (másik fele )
na ebbe dogtam egy pc hangszórót- a pc handszóróba meg egy fülihali 3.5-es jack-et !
remélem érthető voltam!
most ez akadt itthon.... -
maxika2004
őstag
válasz
Pancsermeste #96403 üzenetére
én megoldottam 10 perc alatt forrasztás nélkül !
igaz 7vezeték -átalakitó csatlakozással....
kiváncsi Vagyok a te verziódra !
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Pancsermeste #95078 üzenetére
Csináltam egy videót róla. Nekem más rendszer van a tévémen így ezért másképp néz ki. De a videón látszik, hogy csak tölt és tölt...
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #95076 üzenetére
A legfrissebb verzió fw-van fent."PC-s Xbox 360 Wireless Receiver" ilyet még nem láttam.Amúgy a smart játékoknál az Xbox 360-controller is ajánlott.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Pancsermeste #94951 üzenetére
Gamefly töltsd le ott szerintem jol működne nagyon jo és folyamatosan bővül a kínálat
-
Prien
addikt
válasz
Pancsermeste #94951 üzenetére
Esetleg van olyan, amit kihagytak/megszűntettek/rosszabb lett az új szoftverben-szoftverből?
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Pancsermeste #94950 üzenetére
Nos, akkor úgy néz ki, hogy H6400-al (FW:2800.1) működik a Logitech cordless-rumblepad-2.
NFS Most Wanded-el teszteltem, igaz, a bill. kiosztás nem egyezik teljesen a játékban megjelenítettel, ill. nem tudom, át lehet-e konfigurálni, de a lényeg, hogy működik. -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #94834 üzenetére
De akkor mással, pl telefonnal párosítva miért nem hallom? Csak a tévével cicereg.
kalapacsolok J6200
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #94283 üzenetére
Ott már elérte a 70-et is. De mindegy már.
Egyelőre nem volt lehetőségem más kábel, vagy router-rel próbálni. De az biztos, hogy "ő miatta" nem cserélnék router-t.
-----A HU7500 meg röhögve többet hoz wifi-n.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #94274 üzenetére
A magas hang valóban nem az erőssége.
Hangakadást én nem tapasztaltam, pedig elég sokat használtam már. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #94245 üzenetére
legalább ezt nem szüntette meg a samsung a D széria óta.. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #94159 üzenetére
mkv 3D simán ment wifin keresztűl D6500-on pedig hardver terén messze volt a H szériához képest...ez a cat7 kábel egy parasztvakítása a samsungnak..
-
psg5
veterán
válasz
Pancsermeste #94083 üzenetére
Köszi. Innen a szlovák oldlara érve sem találok regisztrációs linket sajna.
-
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93952 üzenetére
A két LCD lap meghajtása különbözik csak.A CMO-s lap elindul az AUO-n és viszont.A kijelző gyártók annak idején egy alap koncepciót oldottak meg másként.
-
jambiyya
őstag
válasz
Pancsermeste #93830 üzenetére
Vicces, én engedélyeztem a frissítést, és soha nem csinálta önkényesen, csak ha megengedtem.
H6400-fullHD-YT: nekem eddig fel sem tűnt, mert olyan távolságból nézzük, hogy pont nem látok különbséget 720p és 1080p között, de most már csakazértis megnézem majd
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93833 üzenetére
Igen, ez logikusan hangzik.
És most ki tudod kapcsolni az OTN-t? Milyen változásokat vettél észre? BT-vel mi a helyzet? -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93830 üzenetére
Tényleg érdekes.
Ez az OTN tiltás egyébként nálam be sincs kapcsolva mégsem frissít magától. Minden bekapcsoláskor megjelenik az infósáv kezdetek óta és ennyi.
szerk: Az nem lehet, hogy mivel az OTN tiltás be volt kapcsolva, és amikor azt feloldottad az automatikusan bekapcsolta az automata frissítést? Csak egy okoskodás a részemről.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93827 üzenetére
Na ezt nem értem én sem akkor, hogy nekem miért 2780-at ír ki soron következőnek?
Lehet, hogy csak be van "szorulva" vagy valami.
De hát a sógoromnak is végig kellett menni míg eljutott a 2800-hoz. Ott voltam náluk. Bár az is igaz, hogy ez nem most volt, hanem amikor megjelent a 2800. Nem értem akkor. -
Buckey
őstag
válasz
Pancsermeste #93824 üzenetére
Nekem nem olyan tv-m van.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93824 üzenetére
Én megnézném, de én is azt a fw-t használom mint te.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #93763 üzenetére
Én simán megnézném neked, de ha oda belépsz, hagyj fel minden reménnyel
, szóval alapra állít mindent, függetlenül attól, hogy csináltál-e ott bármit, vagy nem. És nekem nincs kedvem állítgatni a minden szempontból, precízen belőtt tévémet.
------------------------------
Látom közben megnézték...
------------------------------
(#93771) Buckey
Szerintem a 2800-as lassabb lett, de csak csatornaváltásnál érzem ezt.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93758 üzenetére
Nekem rendben van a BT, kb 8-10 méter körül lehet a füles hatótávja. Lehet, hogy egy frissítés megoldaná a gondodat. Azt szokták itt mondani, hogy csak akkor frissíts ha valami problémád van. Neked van, én megpróbálnám. Nem hinném, hogy rosszabb lenne tőle bármi is.
Igen, kiírja. De nem a legfrissebbet, hanem mindig a soron következőt.Nekem a 2780-ast írja ki. A sógoromnak is háromszor kellett frissíteni egymás után míg eljutott a 2800-ig.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #93758 üzenetére
Szerintem, nyugodtan felrakhatod a 2800-ast.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93754 üzenetére
Attól függ, hogy melyik van rajta. Mindig a soron következőre frissít. Én még mindig a 2770-est használom amivel vettem.
-
zazenke
őstag
válasz
Pancsermeste #93640 üzenetére
48H6400 . nekem ugyan olyan messze visz a bluetooth modulja mint a számítógépnek vagy a telefonnak. néha összekötöm a bluetooth hangszórót (jbl) vele . és azt elviszem másik szobába vagy konyhába ha ott van dolgom. csak azt nem értem miért tiltotta le a samu ezt a szervíz menüben alapból(mert hogy ott kellett engedélyeztetni.)
-
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93650 üzenetére
A teljes kijelző arzenálról szerkesztem.Mikor találták fel,mikor gyártották az elsőket mikor milyen változtatások lèptek fel ès mit eredmènyezett.Vegyesen pdp,lcd,led.
Azèrt ìrom,hogy jobban tudjatok tájèkozodni ès ne csak a beszèdekben megszokott cmr-ből legyen ismerős. -
PHenis
senior tag
válasz
Nem lehet, hogy a bt-nek van egy antennája amit nem dugtak vissza vagy szétbarmolták?
-
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93645 üzenetére
Èn is találkoztam 255/0/255-ös beállìtással.Mondhatom voltak èrtèkek.A Sharp kijelzővel szerelt tvk a legszebb kèpűek.(Ez az èn vèlemènyem.)Annak idejèn 2005-ben a 37"-os R81-es modellekben egyedül a Sharp kijelző maradt meg,mert sem a CMO sem az AUO panel nem adott tartos megbìzhatóságot.Aztán a generációk változása miatt jöttek a 20", 26", 27",52", 56"-ok ès a többi.A 27"-os volt az egyetlen CPT kijelző,de nem is gyártották sokáig mert annyira fos volt,hogy egyáltalán nem volt megbìzható.A leìtásomban is feltűntetem majd a kijelző tìpusokat.Viszont elèg hosszúra skerült.Ebből Logout lesz.
-
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93643 üzenetére
Persze.Egy jel generátor meghajtása mellett kèt kamerával fokuszálnak ès állìtják be a kijelzőt.A WB beállitás általában 128-as èrtèkre van belőve,de majd inkább megkèrdezem a pontos èrtèkeket nem akarok badarságot árasztani.
-
attamero81
senior tag
válasz
Igen van olyan panel ami magán tartalmazza a BT ès wifi modult.Règebben pl a 100 hz-es modul volt ami külön volt,de aztán a main tartalmazta azt is.
Jelerősìtèst nem tudsz csak tìpust állìtani.Viszont szervìzben nem szokták beállìtani ugyanoda a kèszülèket ahova a tulaj beállìtotta.Ez nem opció náluk. -
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93632 üzenetére
Látom a col mèret miatt van külön ezt nem vettem figyelembe.A BT modul szerintem nem változik,mert az szabvány szerinti.Szerintem nincs hangolás vagy a panel nincs beállitva esetleg factory-ba.Kijelzők terèn szokott lenni problèma,hogy csere után mosottabb a kèp,mert a factoryt nem igazitják hozzá.
sityupityu: Hidd el volt 3D tv-m (D8000),de mezei használatra meg amennyit tv-zek ez doszt elèg.A család heti 8 órát nèzz tv-t.Ès hiába veszek idèn új tv-t fèlek messze nem fogom kihasználni.Az USB használat alatt kimerül a nèzès.A D5000-en új kora óta mèg antenna kábelt se látott.Látok èn elèg tvt nap mint nap,hogy elèg legyen.Sokkal jobban szeretem a termèszetett ès a friss levegőt.Lehet foglalkozás beli ártalom,hogy nèha undorodom a tvktől.
-
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93628 üzenetére
A BT az egy rèsze a mainen.A hiba biztos a mainen van,mert külön vevőt nem èpitenek.Általában összevonnak rendszereket ès egy helyről indul ki.
Pl:
C sorozatú tvk-be az USB ès az infra egy meghajtó IC-ről ment.
Nálad minden funkció megy?USB-től kezdve mindent nèzz meg.Közbe át nèzem a műszaki rajzot. -
attamero81
senior tag
válasz
Pancsermeste #93622 üzenetére
A válasz ott van a hiba leìrásodban.Mivel a main cserèlve lett ezèrt egy hibás maint kaptál.Valószìnűleg teszteletlen a lapot raktak be.Jelezd a szakiknak,hogy a bt haldoklik,eldobálja az eszközt.
Az elözőnek mi volt a hibája?
Lefènykèpezted a csere előtt?Papìrt adtak,hogy mi alapján cserèltek maint? -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93485 üzenetére
Nem hagyhattam ki, bocs.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93455 üzenetére
Én nem csinálok ebből akkora problémát. Persze fura (nekem már nem), hogy nem lehet törölni, de pont, hogy nem érdekel annyira. Csatornaszerkesztő program és viszont látásra. Hogy ha havonta kéne megcsinálnom akkor sem verném a fejem a falba, de hát nem kell! Van aki ezzel szórakozik, hogy kétnaponta a csatornalistáját szerkesztgeti?
Szerintem nincs. Idősebb embereknek akik nem boldogulnak a programmal meg segít a rokon vagy a szomszéd.
Ha meg van olyan aki úgy vesz tévét, hogy neki a csatornalista rendezés a legfőbb szempont akkor ott bajok vannak. És nem feltétlen a csatornarendezéssel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #93455 üzenetére
A programok számozása azért nem lehetséges, mert a királyi tv-nek kell az elsőnek lenni. Ez teljesen nyilvánvaló, hogy ebben megegyeztek. Bár a BD lejátszókon még simán tudom ide-oda rakni csatornákat. Pl az RTL HD-t az M1 helyére, vagy éppen törölhető is onnét.
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #93171 üzenetére
Én panelban lakom az a 10-méter valós teljesitménye a bluetooth-nak.Nálam azért a beton falak is közre "játszanak".Szerintem ennél nagyobb távolságot ne várj tőle.Tévéhez meg ajánlom, már amelyik tévé tudja.Igaz nálam a szerviz menűben kellet engedélyezni,mert amúgy alapban nincs a menű pontban.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93153 üzenetére
Ja, hogy ott.....oda inkább nem piszkálok bele.
Akkor neked mákod van ha olcsó fülesed van és nem tapasztaltad.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93149 üzenetére
A BT fejhallgató rákfenéje a hangkésés. Tizedmásodpercről van csak szó, ami zenehallgatásnál ugye nem lényeg, de tévézésnél baromi idegesítő. A drágábbak képesek ezt valahogy korrigálni.
Miben van hangkésleltetés opció?Batib Tesco
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #93006 üzenetére
ahol nem csinálja ezt a kis mocsok!
Ez érdekes, mert most nálam sem csinálja ebben a (film)módban, pedig itt is aktiválta magát mindig.
Nehogy már ne kelljen YT applikációt nyomnom, mert hiányérzetem lesz! -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #93004 üzenetére
Factory reset-et én még nem próbáltam, viszont már jártam a szervizmenüben többször is. Attól nem múlt el. Mondjuk én annyira nem vagyok ki tőle.
Janesz1981 Köszi a forrást.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #92815 üzenetére
Valami ilyesmi, igen:-)
-
zsiz
őstag
válasz
Pancsermeste #92342 üzenetére
Én is csak azt használom, a hagyományos kb a második napon ment vissza a zacsiba, hogy ne porosodjon feleslegesen az asztalon. Mondjuk tehettek volna rá egy 3D meg egy elalvás időzítő gombot (pl a focimód helyett), ezek nekem nagyon hiányoznak. Múltkoriban nekem is azt csinálta, hogy csak akkor jelent meg a kurzor a tv-n ha kivettem majd visszaraktam az elemeket. De mostanában nem emlékszem ilyenre.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #92342 üzenetére
Szerintem is király.
Nálam nagy sláger volt amikor megvettem a tévét.
-
psg5
veterán
válasz
Pancsermeste #92291 üzenetére
Igen, nálam is van ilyen. Szerintem ez szolgáltató függő is.
Bekapcsolás után egy darabig azt írja amúgy is, hogy nincs információ ha a guide-ba vagyok. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #92291 üzenetére
Viszont, azt tapasztaltátok már, hogy pl. a kedvenc csatornát lapozgatva (prog+/-) ...
Nem tapasztaltam ilyet, de emiatt már biztosan a beqrtam volna szervizbe! Ha valami fontos számomra a képminőség mellett, akkor az az infó és az azonnal jelenjen meg.
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #92143 üzenetére
A szerviznek ez ügyben nem igen tudsz reklamálni,mert én is meg Te is a szerviz menűben mi engedélyeztük.Tehát gyárilag nem kell működnie.
Az alaplap,mint ahogy irod müszaki ember vagy-két egyforma minőségű nincsen- az én szakmámban annó(esztergályos)ott is mikron türésekkel dolgoztunk és bizony volt ezred mm változások.Ennél az alaplapnál lehet,hogy más bluetooth kártya-vagy mi?Kerűlt -
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #92139 üzenetére
Elnézést,hogy ki hagytam a betűket
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #92134 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni,de elég rossz véleményt irnak róla.Próbáld meg egy másikkal,de ne ezt a márkát.Gyakorlatilag a neten semmi használati utasitás nincs.A 3-as bluetooth tól legyen,ha veszel.Ezt meg vész tartaléknak tedd el.
-
sandró60
addikt
válasz
Pancsermeste #92131 üzenetére
A fejhallgatón milyen verzió számú bluetooth van-2-3-4?
Nekem Lazer-fejhallgatóm van 4.1 bluetooth van benne.Lehet,hogy az új alaplapon más verzió lehet-sőt biztos
Különben kompatibilisnek kell lenie-vagy nem -
blakey
titán
válasz
Pancsermeste #91483 üzenetére
Én is ezek miatt írom, hogy annyit nem ér szerintem.
-
blakey
titán
válasz
Pancsermeste #91003 üzenetére
Nincs szubjektivítás, 0-nál az van amit a forrás nyújt, felette már az amit a tv "ki tud számolni", tehát ez akár még megfelelő is lehet, de ronthat is a helyzeten. Én 10%-on hagyom, ez a legkisebb kompromisszum ahol semmit sem kell változtani és a HD tesztképeken is jól mutatnak a vonalak.
-
Janesz1981
tag
válasz
Pancsermeste #90984 üzenetére
a 0-ás ajánlás natív tartalomra vonatkozik. pl full hd tv esetén full hd tartalomra. Itt van ez a kép. Már 20as élességnél is megfigyelhető a fehér szürke találkozásánál az enyhe fekete kontúr (körök vonalak számok). Vagy itt egy másik példa. A lényeg BD vagy jó minőségű kódolt anyag esetén a 0-ás az ajánlott a módosítatlan képi tartalom miatt. Ettől persze valakinek bejöhet a felhúzott élesség csupán azt szerettem volna mondani jó forrás esetén nem javít a képen csak elvesz belőle. IPTV-nél egy 15-20-as élességet azért én is rárakok.
-
blakey
titán
válasz
Pancsermeste #90984 üzenetére
A "0" állás HD-ra értendő, de pl. egy 10% jó szokott lenni.
-
st6969
őstag
válasz
Pancsermeste #89787 üzenetére
Melyik transmitter ez? Belinkelnéd?
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #89753 üzenetére
direct wifi lényege, hogy két eszköz közvetlen kapcsolódik nem kell hozzá, hogy hálózaton legyenek.
Én is látom ilyenkor a szomszéd tévéjét -
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste #88683 üzenetére
Kipróbáltam a cloneinfo módosításos módszert.
1. J5270 országkód módosítás után cloneinfo szerkesztés: működik a dolog.
2. H6400-ról csatlista lementve, átnevezés, clone mókolás: elfogadja, lefut a csatlista frissítés, de a végén kiírja, hogy érvénytelen csatornalista.
Mivel az egyik sat tuneres, míg a másik nem gondoltam ez lehet a baj. Nem adtam fel
3. LT22D390 tuneres monitorról leszedtem a csatlistát, átmódosítottam az 55H6400-asra. Az eredmény ua: elfogadja, lefut, majd érvénytelen csatlista üzenet.
Ezek alapján úgy tűnik, nem lehet más modellre átvinni a csatornalistát. (esetleg még vmit módosítani kell)
Számomra az is öröm hogy az országkód módosítás működik. Köszönöm az infót. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #88664 üzenetére
Na ezt kipróbálom majd a tv és samsung tuneres monitor között...mert alapból nem engedte ha átírtam a fájl nevet.
-
dethroner
veterán
válasz
Pancsermeste #88664 üzenetére
Clone info? Hát az mi?
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #86939 üzenetére
félreértesz.
az üzenet jelent meg még ma is, hogy okt 28-tól megszűnik ez a műsorajánló.
fw frissítés offban van nálam mindig részben azért, hogy ne bassza el a tévét részben azért, hogy ne kapcsoljon be éjjel és keressen frissítést. az meg se jelenik a képen nálam ha időközben van újabb. -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #86929 üzenetére
"alapból nem volt rajta műsorajánló, csak 3 főikon jelent meg a smartban"
Nekem is ugyanez volt csak amit írsz.Én egy hónappal ezelőtt a 2770.0 vettem, gyárilag ez volt rajta.
(#86898) Flashget Akkor ezért nem rémlett nekem, hogy találkoztam volna ilyennel akár az elején.
Egyébként most mi van ezzel az új verzióval (2781.0)? Kénytelen leszek frissíteni ha nem akarom minden bekapcsolás után bámulni ezt a figyelmeztető üzenetet?
(#86930) Redeckt Persze, olvastam, hogy milyen tévéje van. Csak gondoltam, hogy ha a sima 2D FHD filmeknél meg lehet oldani a forced feliratot akkor a 3D-nél is lehetséges.
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #86921 üzenetére
Milyen verziód van? H vagy J a tévé?
Ezekre (H széria) lehet már korábban kiadtak egy eltüntető fw-t a J széria meg nem is kapta már ezt meg. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #86915 üzenetére
Lehet most valóban javítást adtak ki a smart hubra.
"A Smart Hub végre kicsit használhatóbb lett, így most már TV műsor nézése közben sem okoz gondot, ha véletlenül vki megnyomja azt a gombot."de mivel titkolja a samsung mert nem publikus az fw tartalma, így csak megy a találgatás.
ha nincs gondod ne rakd fel. -
törölt tag
válasz
Pancsermeste #86390 üzenetére
Az a táblázat készülhetett más területre. Vagy pl. egy francia, német gyárra és az ottani régióra szól, és nem általános érvényű. Vagy csak egy előzetes terv része volt, senki nem tudhatja mikori és honnan való.
Lehet, hogy itthon csak direkt ledet szerelnek, a szlovákok meg edge ledest? Vagy fordítva? -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #86386 üzenetére
D6500-nál jó párszor le volt szedve...kisújjamban van már a panelcsere.
ami most van nem szedtem le, megnéztem szervizmenüben milyen panel van benne és csók.
40A1AFAV
ez samsung -
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste #86382 üzenetére
Már régóta ilyen.
Már a C450-es tv-m (amit nemrég hibásan eladtam) ami CCFL annál is hasonló a szerkezet. -
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #86382 üzenetére
miért szerinted mi történik ha leveszed a hátlapot?
-
Batib
őstag
válasz
Pancsermeste #86374 üzenetére
Hát akkor egy kicsit jobban szedd szét azt a tv-t. Akkor meglátod hogyan is épül fel egy Samu tv.
Nem akarom ujra leírni az egészet, már megtettem néhányszor. Itt egy kép ez egy H6200 háttérvilágítása, beépítve az un. bottom chassisba. Ez hordozza az egész kijelző modult. Erre még mennek különböző fény manipuláló rétegek. Majd ezután megy rá a kijelző panel. Ezeket nem a panelgyártó adja, hanem a tv gyártó biztosítja. A panel egy vékony uveglapszerü vmi, nem tartalmazza a háttérvilágítást.
Tudom, hogy így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest