- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Batib
őstag
-
Tegla80
addikt
válasz
#32577792 #47506 üzenetére
neked tuti van.(Itt van a gyári specben is
dugj rá valami adathordozót,azt "rec"gomb. -
sandró60
addikt
válasz
#32577792 #47432 üzenetére
A winchester amit használsz OK.A gyenge láncszem a tv médialejátszó része,ha azt szerertnéd,hogy minden film lejátszható legyen használj külső médialejátszót.Nekem ugyan nincs ilyen külső lejátszó és mégis megvagyok elégedve a tévének a képességével.A filmeket amit esetleg "torrent"boltból vásárolsz olyanokat kell ami nem haladja meg a tv képességét
-
bakancs446
csendes tag
válasz
#32577792 #46659 üzenetére
Most nehogymár a tévé legyen a gyenge láncszem! Eleve nem értelek, mert mindenhol írják hogy HD adás továbbításához legalább kell 20-30 megabit amik röpködnek mint sávszélesség egyik eszköztöl a másikra, mert ennyi kell neki, te meg 5 megabiten nézed..pff...Lanon még jó hogy menne. A lényeg hogy akkor a tévé a szar? Mert mondom Youtube alkalmazásnál ha gyengébb filmet nézünk akkor előre tölti egész a végéig a buffert és akkor nem akad, ha viszont HD megy rajta, akkor épphogy elötte jár a piros csík elött a buffer, tehát nyílvánvaló hogy nem megy annyi sávszélesség át a tévére a másik szobába amennyi kéne!
-
válasz
#32577792 #46471 üzenetére
Szinte biztos, hogy a 6-os ES szériában nincs különbség.
Amit leírtam azokat támogatja.
De, több fórumtárs tapasztalata alapján kijelenthető, hogy a beépített wifi érzékenysége nagyon gyenge (mondhatnánk úgy is, hogy a reklámokban jól mutat a beépített wifi szöveg, de valójában egy rakás kaki).Az én személyes tapasztalatom:
Nekem 3 vastag (értsd: nem panel) fal van a tv és routher között. A tv mellé tettem a mobilom és azon 2-3-as jelerősséget produkált, míg a tv folyamatosan eldobta a jelet, használhatatlan volt. Magyarán, a 10 centis telefonomban jobb wifi van, mint a tv-ben!! Ezért írtam, hogy a kábel a biztos ! -
válasz
#32577792 #46459 üzenetére
pokers téved!
ES6100-ban (és valószínűleg az összes többiben is) 2,4GHz-en csak B/G-s wifi van, az N-t nem támogatja!
Viszont támogatja az 5GHz-es frekvenciát is, itt már N sebességgel!
Ha szükséged van az N sebességre akkor ajánlott dual band router vásárlása, amely egyszerre működik 2,4 + 5GHz-en is.
De ha igazán biztosra akarsz menni, akkor LAN-on kötöd össze, UTP kábellel, így biztos nem fog szaggatni egy film se!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest