Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet leszedni a Smart Hub-ról olyan programokat, amiknél az "Eltáv." gomb nem aktív? Nálam ilyen a Netflix, Spotify, Accuweather stb. (UE40ES7000S)
A gondom a Netflix-szel van, ami nem frissül a legújabb verzióra. Nekem a 313-as van fenn és valami 315 a legújabb. Teljesen más a betöltő képernyője az újnak, más tv-n láttam már azt. Ha a programon állva nyomok egy újratelepítést, elméletileg megcsinálja, de gyakorlatilag nem. Persze minek piszkáljam ha jól működik, de sajnos nem. Betölteni mindig betölt, de film indításnál nem csinál semmit. Már kapott a tv frissítést (a legújabb van rajta), de a Netflix mégsem változott, egy ideig újra működött, de tegnap megint bemondta az unalmast. Ma deaktiváltam és újra bejelentkeztem, így most megint működik, csak kérdés hogy meddig. -
lalakov
senior tag
Ki van nálam kapcsolva az automata frissítés és 3 év alatt egyszer sem, de pár napon belül már másodszor ajánlja fel a TV. Csak nem gondolatolvasó?
De még mindig nem merem meglépni.
Mást nem bátorít mostanában frissítésre? -
lalakov
senior tag
Frissített már valaki ilyen tv-t (UE40ES7000S) a legújabb 2015 decemberi vezérlőprogramra? Jelenleg az HBO GO-tól kifagy, a Netflix bár megy, de nem frissíti a felirat beállítást. Kijelentkeztem és újra be, ez volt amit a Netflix ügyfélszolgálatos maga is elsőre javasolt, aztán megpendítette az upgradet.
-
lalakov
senior tag
Nálam most működik. ES7000
"A jövőbeni ilyen hibákat úgy lehet elkerülni..." Ha tudja a routerem, hol kéne megtalálnom?Az automata frissítést hol is lehet kikapcsolni? (Gyári visszaállítást csináltam tegnap.)
Menü/Rendszer/Szoftverfrissítés/Készenléti frissítés KI; ennyi lenne? -
lalakov
senior tag
Igen, szintén az "E"-vel van a gond(UE40ES7000), az "F"-es működik.
Akkor nem lehet a szolgáltató.
Reggel hívtam a Samsungot, még nem hívtak vissza.maglew: Ha újra beállítod a csatornáidat, csinálj egy mentést róluk, hogy máskor ne kelljen ezzel is vacakolnod.
Menü/Csatorna/Csatorna lista átvitele
-
lalakov
senior tag
És nálad is UPC?
gellei: Nálad?Bár mint írtam visszadugva a T-Home-ba sincs változás. A házban van másik Samsung tv (F) T-Home-on és azon nincs gond, működik.
Én már kaptam olyan tanácsot, hogy csináljak egy gyári visszaállítást a tv-n. Ez a Menü/Rendszer/Beállítások-kal érhető el? Azt megcsináltam, de nem segített.
Véletlenül nem Szentendre és környékéről vagytok? Hétfőn volt egy 20 perces áramszünet, nem tudom lehet-e ez a hiba oka.
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
UE40ES7000-res tv-m van. Internetszolgáltatót váltottam. T-Home->UPC. Eddig mindig simán volt netkapcsolatom. Most is volt az első próbánál. De tegnap volt egy áramszünet és ma nincsen net a tv-n. Felhívtam a szolgáltatót, azt mondta hívjam a Samsungot(őket nem értem el még), mert szerinte nincsen gond. Mivel még nincsen lemondva a régi előfizetés, visszadugtam a T-Home-os routerbe, de most azzal sem működött. Próbáltam wifi-vel, de ugyanaz a hiba. Hálózat van, netkapcsolat nincs. Szolgáltató szerint fix IP-t nem lehet kiosztani.
Tv-n minden működik ezen kívül.
Találkoztatok már ilyennel?Köszönöm,
lalakov -
lalakov
senior tag
Köszönöm a válaszokat.
-
lalakov
senior tag
Szokott valaki firmware-t frissíteni? UE40ES7000-m van és próbáltam volna az HBO GO-t, de régi firmware-re hivatkozva nem működik.
Régen azt olvastam itt, hogy inkább ne tegyem, mert több gondot okoz mint előny származik belőle. Változott ez a kép?
Köszönöm.
-
lalakov
senior tag
Engem nem a képminőség érdekel. Sőt a HD nem is tetszik. (lőj le nyugodtan
)
A Smart része kell, a fejleszthetőség lehetősége és hogy kényelmesen lejátsszon minden tartalmat.
Ha egyáltalán nem játszaná le a filmeket, akkor se vennék lejátszót, menne pc-ről, mint régen. Ahogy az okostelefonok egybesűrítenek több eszközt is, ezen alapon elvárom ezt a tv-től is.devil-k: Én meg azoktól fogom a fejem, akik képtelenek felfogni, hogy nem vagyunk egyformák. És csak azért mert más másképp gondolkodik, még nem hülye.
-
-
lalakov
senior tag
Az én 2012-es(7000) tv-m mellé vettünk egy 2013-ast (8000). Ha a 2012-esen lejátszok USB-ről egy filmet, bele tudok tekerni és van jelenetválasztás is. A 2013-as modellben viszont nincs és nem folytatja onnan a filmet ahol előző nap megállítottam, hanem elölről kezdi. Mi ez a visszalépés? Ez így használhatatlan.
-
lalakov
senior tag
Megcsinálták a Tv-met (3D), új alaplapot kaptam, viszont a verziószám nem nőtt hanem csökkent, most a 2003.4-es van rajta. Jelenthet ez hátrányt? Eddig minden jól fut rajta.
-
lalakov
senior tag
donjohnson, Flashget: Köszönöm a segítséget.
-
lalakov
senior tag
válasz
Flashget #54442 üzenetére
Nekem a csatornalistát letöltötte NTFS-re is (egy .scm kiterjesztésű fájlt kaptam), nem fog menni a visszaállítás?
HDMI kábel: Amikor én kérdeztem márciusban, akkor nem volt szó árról, csak arról hogy High Speedes legyen ezért vettem azt. Mindegy, most már nem cserélem le. A hangot megoldottam másképp; majd talán egyszer.
-
lalakov
senior tag
Nekem ilyen 10 méteres kábelem van, akkor ez túl olcsó? A képpel semmi bajom nincs a hang akadozik rajta.
-
lalakov
senior tag
Kijött a szerviz (3D probléma), de hogy minek azt nem tudom.
Gyári visszaállítást csinált (ez mehetett volna telefonon is), ami nem segített. Aztán azt mondta megrendel egy alkatrészt, egy hét és majd újrajön. Mondtam ok, de ha már feleslegesen legyalulta a csatornáimat, akkor állítsa már be. Ez nem sikerült, mert nem tudta hogyan kell műholdat váltani. Milyen szerelő az ilyen?
Elment és én 5 perc alatt megcsináltam, bár most először, mert a tv vételnél ismerős szerelő olyan gyorsan csinálta, hogy nem tudtam követni.
Azért csak hogy biztos legyek 11727-en van a legtöbb csatorna és a 12456-on az RTL2 és még pár csatorna. Másra nem kell keresnem, ugye? -
-
lalakov
senior tag
Nem tudom érdekel-e valakit vagy hasznos-e, de talán.
Voltam MM-ben és sikerült kipróbálnom a 3D szemüveget, kiderült, hogy jó. Így viszont a tv a rossz. Felhívtam a hivatalos szervizt és itt jön a lényeg, bár nem Prémium kategóriás a tv-m, garancia ideje alatt kijönnek javítani. Remélem megtudják csinálni anélkül, hogy elvinnék.
-
lalakov
senior tag
-
lalakov
senior tag
válasz
Tegla80 #54053 üzenetére
A verziószáma 2005-ös természetesen, nem írtam hogy évjárat lenne.
SamyGO-val pedig tényleg nem akarok foglalkozni.
Az alap problémám az, hogy okozhatja-e a régi firmware azt hogy most hirtelen nem működnek a szemüvegjeim?
Néztem külföldi oldalt, ahol volt akinek gondja akadt a frissítéssel, hálózati hiba, pendrive-ról való lejátszás jött elő. Így ha a szemüvegnek mégsincs ehhez köze, akkor semmiképpen sem frissíteném. -
lalakov
senior tag
Ügyfélszolgálatot felhívtam a nem működő 3D szemüveggel kapcsolatban. Azt javasolták, hogy frissítsem a tv-m szoftverét. UE40ES7000-em van. 2005-ös verzió van rajta és a 2009-esre tudnám frissíteni(online) vagy USB-n 2011-esre. 3 kérdésem lenne.
Megmarad minden beállításom, a csatornáim a frissítés után( a tv-ben van a kártya)?
Vissza lehet állítani a 2005-ös verzióra ha valami gond lenne a 2009/2011-essel?
Ha régen működött már a szemüveg, mi köze a szoftver frissítéséhez? -
-
lalakov
senior tag
Mennyi esély van arra, hogy egyszerre menjen tönkre két 3D-s szemüveg? Bekapcsolni elméletileg bekapcsol és ki is és a szinkronizálás is lemegy. De ha jól emlékszem amikor jó volt, akkor a lencse kicsit elsötétült és vibrálni is kezdett, most nincs ilyen. Elemet is cseréltem, hatástalanul. A garancia a szemüvegekre is vonatkozik, ugye?
-
lalakov
senior tag
Mit értesz a rendes alatt? A monitor minden felbontáson hibátlanul működik, 1280-on pedig a tv is(illetve a hang szakadozik). Közben próbáltam számítógépes topikban is segítséget kérni, de ott sem járok sikerrel.
Hát mindegy, köszönöm azért a segítségedet.Mirman: Azon van.
-
lalakov
senior tag
A monitorom klón módban ad ki képet a tv-re, de csak 1280x720-as felbontáson. Full hd-ben nem. TV: UE40ES7000, VGA: ASUS 560GTX (mini HDMI-s).
Tudnátok javasolni valamit? -
lalakov
senior tag
Ismeritek ezt a programot?
TV Voice Remote
Ezzel bármilyen nyelven lehet irányítani a tv-t. Az ingyenes változatban csak 3 parancsot lehet létrehozni, a fizetősben(204Ft) bármennyit. Bár van még pár hibája, de már csak ezzel kapcsolgatom a tv-t. A tv-n ki is kapcsoltam a hangvezérlést, sokszor kapcsolt el angol nyelvű tartalom alatt, holott soha senki nem mondta ki a "Hi tv" parancsot. Parancs sorokat is létre lehet hozni, így pl. a "film" bemondásra ellépeget nekem a pendrive-on lévő tartalomig. -
lalakov
senior tag
Ha megjelenik a kínálatban egy újabb csatorna arra külön rá kell keresnem? (a tv-ben van a kártya) Hogyan? Az esti BL meccs 3D-ben is fogható lesz UPD Direct HD előfizetés esetén.
-
lalakov
senior tag
válasz
Black Phone #47402 üzenetére
Hogyan lehet mozgatni?
-
lalakov
senior tag
Tegnap frissült a Smart és kérdés nélkül feltette a Moziarénát(eddig is ott volt az app-ök között), kár hogy magamtól nem tettem volna fel.
És le se tudom szedni. Már alapból zavar, hogy számos alkalmazástól nem tudok megszabadulni(nézi valaki pl. az Önkormányzati adásokat?), erre feltesz egy újabbat.
Inkább tennék lehetővé, hogy szerkeszthessem az app-ök helyét a Smarton, mert pont a minden nap használt Youtube került a második oldalra.
-
lalakov
senior tag
Nem mintha játszani szeretnék a tv-n, de azért zavar, hogy amint elindítok egy játékot, a tv-n megszűnik a kép(PC-re van állítva).
-
lalakov
senior tag
válasz
Jovanny2 #44899 üzenetére
1. Köszi.
2. Kezdem úgy érezni, hogy bár a Samsungnál baromi kedves emberkék veszik fel a telefont, semmit sem tudnak az adott készülékről(nem csak tv).
Már hogyne zavarna a kilátásban, ezért kérdeztem meg tőlük, hogy leszedhetem-e.Mivel szabad tisztítani a szemüveg lencséjét?
-
lalakov
senior tag
válasz
Jovanny2 #44881 üzenetére
Most összezavarodtam. Én felhívtam a Samsung ügyfélszolgálatát és ők azt mondták, hogy ne szedjem le a kék/piros valamit a szemüvegről.
Van különbség abban, hogy egy 2D-s filmet a tv-vel alakítok 3D-re vagy egy külső programmal? A Terminátort próbáltam megnézni a tv-vel átalakítva, de nem jött ki nagyon a 3D hatás.
krisznagy: A tv-n is kapcsold be a 3D-t (távvezérlő 3D gomb).
-
lalakov
senior tag
Meg tudja valaki magyarázni azt, hogyan jelenhetnek meg a tv-n olyan fényképek, (ha a telefon tartalma meg van osztva vele) amik a számítógépen vannak csak és az életben nem voltak a telefonon(ja és a pc-n nincsen telepítve az Allshare)? Ez csak a fényképekkel van így, a videóból és a zenéből csak a telefonon lévőt látom.
-
lalakov
senior tag
válasz
nightshadow #44596 üzenetére
Én sem gondoltam hamarabb.
Addig is kíváncsi leszek, hogyan fog fogyni, mennyire esik majd le egy-egy évi upgradenek az ára a következő évre.
-
lalakov
senior tag
válasz
nightshadow #44547 üzenetére
Ez baromi drága egy kis gyorsulásért és új Smart felületért. Főleg hogy szerintem semmi gond a sebességgel. Mondjuk ha a hangvezérlés tudna már magyarul is... az angolomat nem mindig szereti megérteni.
-
lalakov
senior tag
Ilyenkor mit lehet csinálni, hol a hiba? Rengeteg csatornánál "jelenleg nem elérhető"-t ír. HBO2 meg angol nyelvű. Eddig jók voltak. UPC direkt, kártya a tv-ben. Hiba kód: e133-4
-
lalakov
senior tag
válasz
Spagyi #44041 üzenetére
Meg lehet azt csinálni, bár nekem "csak" 680 csatornát talált. Pár órám ráment.
stefi68: "Flashget: az írásnak tudnia kell gyári adatok alapján a 10mbit/sec sebességet! csak azt fogadja el a tv."
"Flashget: 30-35 perc fér fel 8GB-os penre digisport HD-ről
az SD változatból 1,5-2 óra
Mindigtv esetében ez 1 óra a HD-ből és 2 óra az SD-ből."
Én ilyet vettem: 16GB -
lalakov
senior tag
válasz
Tegla80 #44004 üzenetére
Köszönöm.
(#44011) Flashget: Tényleg, ezt el is felejtettem, hogy így is lehet.
A hang nálad tökéletes?
A Guide-nál megjelenő információknál nem tudja kezelni az ékezetes betűket, lehet ezzel kezdeni valamit?
A csatornáknál a kedvencek csoportjainak neveit át lehet írni(sport, film, zene)? -
lalakov
senior tag
A feliratok méretét(azonkívül, hogy nagy(, ami nem nagy)), színét nem lehet állítani?
-
lalakov
senior tag
A csatornákat állítgatom éppen. Ha kitörlök valamit a Kedvencekből, akkor csak onnan tűnik el ugye és nem véglegesen? A Kedvenceken belül lehet fel/le mozgatni a csatornákat?
-
lalakov
senior tag
Van olyan köztetek, aki HDMI-vel kötötte össze a tv-t a pc-vel?
Nálam nem látja, "Nincs jel" ezt írja. Érzékeli, hogy valami rá van dugva, de nem tudom mit kéne csinálni, mert a pc is látja a tv-t(Samsungként írja), de a szokásos beállítások után sincs kép. High Speedes kábelt használok. Nvidia kártyám van 560GTX, a tv UE40ES7000. -
lalakov
senior tag
Az automata frissítést hol kell kikapcsolni?
-
lalakov
senior tag
válasz
MickeyFox #43616 üzenetére
Szuper, köszönöm.
Az egy dolog, hogy azt a pendrive-ot rádugom közvetlenül, amire felvételeket akarok készíteni. Viszont a pc-ről áthozottat tartalmazót állandóan ki/be kell dugdosni. Lehet hub-ot használni? Vagy inkább USB hosszabbító kábelt?
"Beszereztem" 3D filmeket. Itt a gépen vagy egymás felett vagy egymás mellett van a két kép. A méret miatt ezt csak HDMI-n kersztül tudom lejátszani(jelenleg) a tv-n. Ha áthúzom majd a tv-re akkor ez egyből jól fog megjelenni?
-
lalakov
senior tag
Köszönöm mindhármotoknak.
Ha most a 16Gb-os pendriveomat leformázza a tv, később win alól újra lehet formázni, ugye?
-
lalakov
senior tag
Jól értem, hogy a tv-s pvr-rel nem lehet időzített felvételt készíteni?
-
lalakov
senior tag
Amennyiben nem találná meg a netet automatikusan, az IP adatokat hol találom meg a gépen/routeren?
Illetve most nézve a routeremet van Átjáró IP cím és Alhálózati maszk, ez a kettő kell?Az IR Blaster arra jó, ha lenne más Samsung készülékem, akkor egy távirányítóval tudnám irányítani? A vezeték nélküli billentyűzethez kell?
A tv-n be tudok jelentkezni a Gmail, Youtube fiókomba? Melyik böngésző fut rajta? Ha a Chrome is, tudom szinkronizálni a pc-vel?
Ha be tudok jelentkezni, tudok játszani a már megvett játékaimmal?
-
lalakov
senior tag
Lentebb ajánlottatok nekem egy boltot, de náluk már nincsen a kiszemelt készülék.
Ezt a boltot ismeri valaki?
electromarket
Vagy tudnátok még megbízható boltot ajánlani? -
lalakov
senior tag
UE40ES7000S-nél tartok most. A Személyi videofelvevő működése függ attól, hogy a kártya a tv-ben van vagy a beltéri egységben? Honnan tudhatom azt, hogy a UPC Direct kártyája működik-e a Tv-ben? (azon kívül, hogy írok az ügyfélszolgálatukra, de ők vagy tudnak segíteni vagy nem)
Egy másfél órás film, mennyi helyet foglal? -
lalakov
senior tag
Tökéletes, köszönöm DonMarco, MattRex.
-
lalakov
senior tag
-
lalakov
senior tag
válasz
Flashget #43211 üzenetére
BBéci tanácsára már lejjebb adtam.
Most úgy tűnik, hogy az UE32ES6800 lesz a befutó ( a 8-as szériában befért volna a 40"-es, de itt a 6-osban nem) és ehhez sincs.
Közben ezen az oldalon találtam: UE32ES6800Ehhez a modelhez nem jár szemüveg. Egy szemüvegesnek melyiket ajánlanátok? SSG-3550CR vagy SSG-4100GB. És a billentyűk közül melyik a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest