- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
lalakov #76539 üzenetére
a router advanced beállításiban is érdemes szétnézni, vagy keress rá a neten a routeredre, hogy tudja-e.
@sandró60: Amúgy ez a hiba végülis nem frissítés miatt következett be, hanem a Samsung DNS szerverei miatt, ami a készülékeken kívül álló ok, nem? Persze attól függetlenül egyet értek, csak a tisztánlátás végett...
-
sandró60
addikt
válasz
lalakov #76539 üzenetére
Igen ENNYI-lenne.
Csoda,hogy most kapcsolod ki?Már rég meg kellet volna tenned.Én anno a 2011-ben vásárolt D-szériás tévémben az első frissités után ki kapcsoltam (4-éve).A másik E-száriás tévémben 2012-még soha nem frissitettem.Azóta is jól működik.Annyiszór leirtuk frissités csak akkor ajánlott,ha valami NEM JÓL MŰKÖDIK!!!!Sajnos mégis meg teszik -
Feri0705
újonc
válasz
lalakov #76455 üzenetére
Én is így jártam a tv látja a hálózatot de nincs internet. Siklóson lakom és az Inviteltől kapom a netet voltak is kinn, de azt mondták ez nem az ő hibájuk. Én most elvittem hivatalos Samsung szervízbe, de egyenlőre nem tudnak vele mit kezdeni. Ha bármit megtudsz írj vissza, hogy mi a teendő. Az allShare része is megy, a routeron lévő többi készüléken megy a net, csak a tv-én nem.
-
maglew
aktív tag
válasz
lalakov #76467 üzenetére
Gyári visszaállítást megcsináltam, jól összecseszte a csatorna listát, de semmit nem változtatott.
UPC-m van. Internetezni tudok ugyanezen a UPC hálózaton.Szoftvert frissíteni tudtam a tévén, miközben a hálózat nem érhető el?
Ezt vajon hogyan??Batthyány tér környékén vagyok,.
-
Knapp
csendes tag
válasz
lalakov #76455 üzenetére
Fogalmam nincs, mi a hiba, de én is csatlakozom a "klubhoz", tegnap óta nálunk sem jön a tv-n a net. (UE5300-as)
Hálózat elérhető, internetkapcsolat nincs, keressem a szolgáltatót...
Persze a számítógépen van net, de ha közvetlenül a tv-be dugom a kábelt, akkor sem működik, így a routert sem okolhatom. (a netszolgáltató meg nyilván azt fogja mondani, hogy van net, hisz tényleg van)Valami frissítéssel sikerült elcseszniük?!
-
gellei
aktív tag
válasz
lalakov #76455 üzenetére
Szia!
Nekem nem lett új szolgáltatóm, de a jelenség ua., mint nálad.
Ma este tv bekapcs, youtube indít, nincs internetelérés.
Hálózat ok, internet nincs, minden más eszközömön van net. A tv-n a háló rendben, mert a számítógépet is látja, meg a gép is. De engem még a hálózati beállításokból is kidob a tv.
Samu 46ES6100.Mi lehet a gond?
-
bozont
veterán
válasz
lalakov #68336 üzenetére
Badarság azt kijelenteni hogy "márpedig ne frissítsünk mer elromlik". Ez egyszerűen nem igaz. Persze benne van a pakliban hogy a javítással jön valami új zavaró hiba, de ez nem törvényszerű. Én úgy csinálom hogy bármilyen friss fw vagy driver frissítés előtt, várok egy kicsit, amíg már lehet némi tapasztalatot olvasni róla és az alapján döntöm el hogy megéri feltenni vagy sem.
Keress rá gugliban, hogy mik a vélemények az ES7000 legfrissebb fw-ről.
-
devil-k
nagyúr
válasz
lalakov #60540 üzenetére
Tipikus. Kifizetsz valamit és már minden kellene? A TV adjon fagyit is már lassan, nem? Bár ha nem érdekel a FULL HD, akkor miért vettél olyan TV-t? Egy TV-t igen nagy butaság okostelefonhoz hasonlítani, elég csak abból kiindulni, hogy a mobiltelefon mobil, vagyis hordozható.
De ha veszel egy BMW-t, akkor azt is tankolnod kell. Nem várhatod el, hogy azért menjen magától, mert BMW. S ha már BMW-d van, akkor nem a legsz*rabb üzemanyaggal fogod etetni ,vagy igen?
-
devil-k
nagyúr
válasz
lalakov #60530 üzenetére
Mindennap fogom a fejem az ilyen hozzáállástól. Ha már van egy tisztességes vasad, akkor kínáld meg egy olyan lejátszóval, amivel valóban élvezhető lesz a mozizás. Ha így használhatatlan a TV-d, akkor nyugodtan add le valamelyik méhtelepre, ott biztos örülni fognak neki.
Tippmix46
Rólad -pontosabban a hozzászólásaid minőségeiből- csak úgy süt a butaság, de már égeti az arcomat a monitor előtt, annyira. -
Flashget
félisten
válasz
lalakov #54422 üzenetére
nekem lapos van 7,5 méteres PC és TV között néha az is ez az ár és semmi gond vele. meg van egy 3 méteres is BD lejátszó és tv között azzal sincs gond.
-
BBéci
legenda
válasz
lalakov #54422 üzenetére
Nem túl olcsó, de a minősége legfeljebb ruhaszárító kötél helyettesítésére teszi alkalmassá, ha az ember igényes a kép- és hangminőségre. Az, hogy te nem látsz hibát, rendben van, de nem tudhatod, milyen lenne a kép például egy KCS-sel. A hang akadozása máris igazolja, hogy nem tévedtem.
-
Tegla80
addikt
válasz
lalakov #54103 üzenetére
legalább kiderült mi a rossz nálad.
(elviszik vagy sem,de jó lesz a készülék és ez a lényeg. Nameg piros pont az általad meglátogatott MM nek is.Pozitív vásárlóbarát hozzáállást mutattak akkor.)
Innen már a szerelők megoldják majd a gondod.(ha már ott van a szaki ,esetleg kérdezz rá,h mit tudna neked "okosítani" benne ha lehetne és akarná
. Ki tudja,lehet valami nagy samu guru megy ki hozzád, aki pik-pak ..... )
-
Tegla80
addikt
válasz
lalakov #54057 üzenetére
Ha Pècsi vagy,akkor tudok mondani boltot ahol nekem a PS3 rákötèsèt is megengedtèk volna barmely kèszülèkre ha èlek a lehetősèggel.Szemüveg ehhez kèpest semmisèg sztem.
Nem multiròl beszèlek persze,hanem kisebb műszaki boltról ami csak Samsung ès Sony termèket forgalmaz. -
Tegla80
addikt
válasz
lalakov #54049 üzenetére
szia
egy ES7000 en,h a bánatban lenne 2005 ös FW?? mikor tavalyi a tv.
(valamit nagyon benézhettél)
Elviekben "itt" van rá az uccsó ami szeptemberi és USB-s telepítós lenne. (T-ECPDEUC-2011.1, ez a verziószáma,nem az évjárata.)
ellenőrizd,mielőtt felrakod !!visszarakni a FW-t elviekben megoldható bizonyos FW ig.
SamyGO is foglalkozik vele,de sztem Te spec ne akarj ilyennel foglalkozni,ha még a FW-t is 2011 esnek nézed.És ezt ne sértésnek vedd,hanem a készüléked megóvásának,mert azon dolgok piszkálása bizonytalan kézben akár végleges hibát is okozhatnak a tv-nek. Vagyis kukázhatod -
Jovanny2
őstag
válasz
lalakov #44893 üzenetére
Na ne már, komolyan azt mondták, hogy hagyd rajta a piros és kék füleket?!!!!! Azok védőfóliák, hogy ne karcoldjanak szállítás közben. Vannak kívül-belül mindkét lencsén. Nem zavar a kilátásban? Azért vannak, hogy le tudd húzni velük a fóliát. Azt nem mondták véletlenül, hogy le ne szedd a TV kávájáról azt az átlátszó fóliát, mert elveszik a gari? Ezt ritkán szoktam, de:
-
nightshadow
veterán
-
Flashget
félisten
válasz
lalakov #44012 üzenetére
Ugyanolyan volt a tévén a hang mintha DLNA-ba néztem volna mkv-t. Semmi különbséget nem vettem észre. Persze ha a forrásnál is jó a hang. Néha a tv-s streamet is így nézzük.
Nyílván erősítőre meg hangfalakra kiadni a hangot másik történet.Ha az epg-re gondolsz az szolgáltató függő. UPC-nél ékezet hiba van, diginél meg nem töltődik be rendesen csak ha arra a csatornára vált az ember vagy eltelik x idő, viszont van ékezet. Nem lehet tökéletes
Ez tipikusan olyan mint a filmben " főnök jó hír megvan a bmw-nk.... viszont most a mercit vitték el" -
stefi68
addikt
válasz
lalakov #43591 üzenetére
Persze, kikapcsolva is felvesz.
Áramszünet esetén csúnya lenne, ha elfelejtené. Ha felvétel közben van az áramszünet, akkor lehet, hogy nem folytatja.
Úgy emlékszem egy 2 perces SD adás úgy 52 MB volt, tehát 1 óra kb. ~1,5 GB lehet. HD-ban természetesen sokkal több lehet. -
csab2
veterán
válasz
lalakov #43410 üzenetére
Miért ne találná meg a netet? Igaz, hogy nálunk teljesen "sima" wifi van egy Belkin routerrel (értsd: nincs semmi extra beállítás, kódolás, stb.), de egyből megtalálta a hálózatot.
Van külön YouTube alkalmazás, természetesen be tudsz jelentkezni a saját fiókodba. Sőt párosítani is lehet mobiltelefonnal és táblával.
Beépített böngésző van a TV-ben. Chrome nem megy. A beépített böngésző nem tűnik rossznak (nagyon kevés használat után mondom ezt), de valamilyen billentyűzet és egér feltétlenül kell hozzá ha valaki ezen akar netezni.
(Mindezeket néhány napos ES6560 használat után írom.) -
csab2
veterán
válasz
lalakov #43271 üzenetére
Nekem UE40ES6560 van, azon a következő a helyzet: hátul egy matricával le van takarva a tuner csatlakozója. Adtak külön a TV-hez egy Common Interface csatolót, amelyet ide kell bedugni. Ebbe a CI csatolóba kell behelyezni azt a modult, amelyet külön kell megvásárolni. Ebbe lehet belerakni a UPC Direct előfizetői kártyát. Az üfsz-tól meg kell kérdezni, hogy milyen típusú kártyád van. Nekem pl. Cryptoworks. Olyan modult kell venni, amilyen az előfizetői kártya. Simán át kell rakni a kártyát és kész.
-
MattRex
csendes tag
válasz
lalakov #43255 üzenetére
Nem tesz kárt benne, sőt érdemes inkább arról használni, ha nem igényled az 5.1-et, mert ha Scarton kötöd össze az erősítővel, akkor se a SMARTHUB-ban lévő programoknak (skype, youtube, stb.) nem lesz hangja, se a TV mediaplayerével lejátszott filmeknek, mivel azt a hangjelet nem küldi ki a Scartra a TV, de a fülhallgató jack-re kiküldi mindet.
-
Flashget
félisten
válasz
lalakov #43213 üzenetére
Alapból jár 2db szemüveg!! ha nem adnak akkor kilopták..felejtős a bolt.
tőlük rendeld jár a 2db szemüveg + ajándék + ingyen házhozszállítás
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest