- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Félre értesz, nem gondoltam, hogy manipuláltad a képet, csupán rámutattam, hogy lehet ilyen és olyan képet is lőni a tv-ről. Csak míg én korom sötétben fényképeztem, addig neked volt fény a szobában. Tisztában vagyok a technológia hátrányairól, ez nem is vita/kérdés, de ez a valóságban alig észrevehető. De valakinek ez az "alig" megér ~100 ezret...
-
Apucy01
őstag
köszönöm!!
azt nem tudom miért kapcsol vissza de fura...
Atikusz
Neked is köszönöm a választ, inkább az érdekelne hogy tapasztalsz e akadozást vagy "utánhúzást" eegy f6100 at váltana sajnos a 6100 nál nem lehetett csak kb 95% ban megszüntetni ezt a két dolgot főleg külső forrásról történő filmnézéskor jött elő. -
zsocy
őstag
Ez a Samsungos kusza menü nekem is feltünt, de erre van a hangvezérlés ami meglepően jól működik ha megszokod a logikáját.
Plusz variálható is azért, bár tény hogy az alap pontok (mint a settings) fixek.
A visszakapcsolás akkor jön elő ha olyan forrást néztél (nekem az xbox ilyen) aminél jelöli a sarkában a kis piros bekapcsológomb ikont. Ha azon hagyod amikor kikapcsolod akkor visszajön a tv adással. Ki lehet cselezni ha mindig tv adásra váltasz és tv adáson kapcsolod ki. -
IG55
senior tag
Rájöttem, hogy hogyan tudom kiíratni ezt az infó panelt (applikációknál nem működik, csak bemenetekre):
A home gomb megnyomása után, a menüben, a nézett bemenetet kell kiválasztani, és rányomni egy "OK" gombot (középső kerek gomb). Olyan, mintha bementet akarnék váltani, csak épp arra nyomok, amit már amúgy is nézek.
-
PuMbA
titán
Netflix-en és YouTube-on biztos nem működik, mert az nem külső bemenet
Ez az infó képernyő csak külső bemeneteknél elérhető. YouTube-on odamész a videó minőség beállítóhoz és ott tudod megnézni, de teljesen felesleges. Egy 4k videónál kiválasztod a 4K minőséget és onnantól kezdve minden videót a legjobb minőségben fog lejátszani. Netflix szintén.
-
-
Celtis
veterán
A tizen store egy zárt rendszer. Ha lenne jobb videó lejátszó, az lenne az egyetlen és alapértelmezett. Ha több kell, akkor külső médialejátszót kell venni.
Hozzáteszem, hiába lehet az Andoridra Kodit tenni az sem teljes értékű.Arra azért kiváncsi lennék, hogy egy kodis, borítós médiatár után a full fapad DLNA mennyire fog beválni neked.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest