- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
Igen, még a kihasználatlan helyeket is sikerült lekoppintaniuk, iOS-en se értettem, hogy miért van ennyi hely a széleken. Mondjuk ott valamennyire védhető azzal, hogy nagyon lekerekítettek a sarkok, de itt... Egy utolsó sz*r, trehány meló lett ez az OS update a Samsungtól. Hihetetlen, hogy a világ legnagyobb mobilgyártójának egy másikat "kell" orrba szájba másolnia.
-
MadMancs
veterán
-
qltsar
veterán
Nalam sem volt akku ikon, pontosabban meg mindig nincs.
A notification kijelzesem AOD-n nem a kijelzo kozepere kerul, hanem a status bar-ra, a sima status baromon nem fernek ki az ikonok a piros vonalig ert ki OneUI 6 alatt:
Egyelore nem jottem ra, hogy hogy kapcsolhatom ki a live notificationt a statusbarrol lejatszott media eseten.
Miert nincs horizontalis appdrawer eseten alphabetikus elrendezes.
Sejtettem, hogy szivas lesz ez, de nem ekkorara szamitottam.
-
waszabi07
aktív tag
-
qltsar
veterán
Miert nem tudsz te is valami hiteles helyrol linkelni, mint pl. a Sammyfans, aki lehoz tenykent egy random X postot amit valaki kitalalt...ehh
.
Amugy a lenyeg: Official update of One UI 7 will be available within April.
Ez igy lesz, S25, A06, F06, A26, A36 es A56 biztosan futtatni fogja Aprilisban a One UI 7-et
.
-
V.Stryker
nagyúr
Máshol azt írják, hogy rekordokat dönt a 25-ös széria előrendelése is már. Miért ne fogyna?
Az eszébe se jut senkinek, hogy esetleg tényleg kell hozzá az a b.zi chip? Más gyártóknál is, applenél is, van külön AI-ra specializálódott chip. Nem csak a kraft a lényeg. Miért kell mindenbe az összeesküvést keresni? -
Tomi881
tag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy megint felültetnek a lóra minket. Most arra megy ki a játék, hogy az ember ha jobbat akar, vegye meg az S25 Ultrát. Nem is értem, hogy béta 3-ról miért nem tudtak 1 hónap alatt kiadni egy végleges verziót, amin már szinte alig kell csiszolni.
-
qltsar
veterán
Ahh, a kedvenceim az ilyen appok
!
0-24-ben teljes access a notification-ökhöz, és persze a kötelező odaírás a fejlesztő által, hogy "I do not collect or share any data with 3rd parties"
. Nyilván elméletben tudod limitálni, hogy mihez férjen hozzá, de az átlag rányom az összes alkalmazásra aztán "had szóljon", meg ha már notification accesse van egy 3rd party appnak már gyakorlatilag tökmindegy igazából.
#9354 dnelb: Majd a szeptemberi nagy kamera update után bekerül!
-
Gyula84
veterán
-
SaMURaIDrAkE
tag
Kamera rendben és zöld színesedést sem látok, de a kolléga által tanácsolt "KIWI" megoldás nem hozta a várt eredményt. [kép] [kép]
Ugyanúgy csíkosodik a képernyő, de ha hozná is az eredményt, pl egy facebook appnak így kell kinéznie? [kép] a kép széleinél azok a csíkok normálisak? szín átmenet miatt van gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Posta, csomagküldés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Medence topik
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest