- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Ricardo #14656 üzenetére
Hát persze. Ha tudtam volna h ez lesz, akkor talán csináltam volna előtte, utána fotót, de nem úgy indul neki az ember a frissitesnek. Masszív olajfestmeny lett 2023 végén a 22u gyári szofttal közepes fenyeknel. Ha ott körül Vissza olvasol a topicban, sztem fogsz képeket látni.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ricardo #14411 üzenetére
Hm, érdekes, ott be volt pipálva... Kipróbálom, hátha így nem jön fel. Mondjuk a logikát nem értem abban, hogy ha kikapcsolom az app értesítéseit, egy másik helyen miért van belapcsolva. Köszi!
Vikooo: Köszi a tippet, de próbáltam már. Volt tevékenység, amit az időponthoz tudtam kötni, azok ott voltak, de az értesítésről nem írt semmit.
pg1966: Nem használom, de ha az időjárás nem használ, megnézem, hogy hátha az. Köszi.
-
luna40
tag
válasz
Ricardo #14217 üzenetére
Igen, ez természetes, jött a frissebb telefon, annak a topikjában pörögnek az emberek, bevallom néha én is beleolvasgatok. Ide is benézek naponta többször, persze én is várom a frissítést! Kissé csalódott vagyok, de remélem, hogy nem lesz túlságosan kiherélve, hiszen szerintem ez a hardver is simán tudná azokat a fícsöröket, amiket az s25U hardvere tud, csak a samu és a tesztelők telebeszélik az emberek fejét, hogy az mennyivel jobb, hogy azt vegyék, ne ezt! Nekem most volt 1 éves az s24U, és marad is még vagy 3 évig.
-
rtrace
junior tag
válasz
Ricardo #14115 üzenetére
"mi az amit ezekből NPU híján az s24 ultra ne tudna megoldani"
S24-ben is van NPU, mint gyakorlatilag mindenben. Itt arra hivatkoznak, hogy akkora hatalmas teljesítményt igényel, hogy csak az S25-ben lévő felel meg neki, ami valöszínűleg kamu.Mint ahogy az Xperia 1 II már tudott 4K@120fps videót, mai középkategóriás SoC-k meg továbbra is 30-ra vannak limitálva, pedig már erősebbek és jóval energiahatékonyabbak annál.
Vagy az Expert RAW, ami az újabb felső kategóriás telefonjaik kiváltsága. Igazából ott sem indokolja semmi, hogy miért ne kerülhetne bele, nem hogy az aktuális FE-be, de akár egy A52-be, amikor a nem kevésbé összetett és számítás-igényes GCam-et meg elviszi.Ez ilyen sajnos, ezek nélkül a szoftveres megkötések nélkül nem lenne még ennyi értelme sem megvenni az újabbat/drágábbat.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ricardo #14118 üzenetére
"Ahogy nézem ha ki szeretné az ember használni a pluszt amit az S széria ad , akkor meg kell venni a legújabbat, mert a régebbi (ezek szerint még a tavalyit is) készülékek csak a kiherélt változatot kapják."
Ez volt az egyik dolog, amit nehezményeztem az iPhoneban, amikor 13PM-om volt. Persze ott is voltak, akik szerint igazat mond az Apple pl az AOD-ről. Az nem volt baj, hogy 60hzes Droidosok is tudták.
Samsung azt hiszi, hogy lehet a Droidos Apple, de elfelejti, hogy míg iOS-en nincs alternatíva, Droidon annyi, mint égen a csillag.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ricardo #14116 üzenetére
Elképesztő, hogy mennyien benyelik a marketing bullshit-eket. Még egy ilyen fórumon is. És még azt nézik hülyének, aki nem hisz el mindent, amit a Samsung marketingesei kitalálnak. Egy összegzőnek nem elég az NPU, de valós idejű fordítsának, többi AI marhaságnak igen.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Ricardo #13944 üzenetére
Valószínűleg nem fogy az S25 széria, nem jött be az átb.sz.s "a nesze semmi fogd meg jól" stratégiával.
Nálunk a családban naponta kétszer is dobálja minden telefonon, hogy rendeljük meg az S25öt...Gondolják, hogy a One UI 7 miatt majd eldobjuk, ami van.
Ha beleraktak volna új kamerákat és javítják a hibákat, akkor már S25U-m lenne, de így... nézzenek hülyének mást.
-
válasz
Ricardo #13654 üzenetére
Telefonáltam már buszon, de nem buszosztam még telefonon, nagyjából ennyire életszerű szerintem a párhuzam
Értem is, meg nem is ezt az aggódást, hogy kimaradt egy havi frissítés. Ha valaki nem elég körültekintő, egy nappal az aktuális biztonsági frissítés telepítése után is megfertőződhet a telefonja, még ha valamivel kisebb eséllyel is, mint egy régebbi szoftver esetén.
Nem bántó szándékkal, de olyan is hiányolja a januári frissítést, aki Windows 7-en Odinozik, szóval... -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ricardo #13441 üzenetére
Én még két évig itt leszek, az tuti. Szerintem se lesz kihalás, max új arcok jönnek.
Most nincs exynos gebasz se pl... Hosszú a támogatási idő is.
Note9 is jó volt már 3 évre, csak az aksi volt gyér, abban pedig a 24U köröket ver rá(főleg készenlétben). Remélem nem lesz szándékos lassítás, aksi rontás se. -
Vikooo
addikt
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
Ricardo #12926 üzenetére
Spórolás a kulcsszó.
Szerintem csak annyit látnak, hogy az iPhoneban sincs, tehát nem kell az embereknek. Azon már nem gondolkoznak, hogy lehet, hogy az spen tartja még náluk a vásárlókat.
Én is a toll miatt választottam az Ultrát. "Edge" kijelző után ha toll se lesz, nem tudom, hogy mi venne rá egy újabb Samsungra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Ricardo #1724 üzenetére
Spigen fan voltam.
Voltam.
Amíg minőségi terméket készítettek.
Aztán elegem lett a festéket hamar elengedő, széttöredező termékeikből és mikor egyre több ilyen reakciót láttam véleményként a vásárolt termékeik alatt, fájó búcsút vettem tőlük.
Azóta sem tudtam megállapodni egyetlen márkánál sem, bizony jó volt egy ideig a spigen. -
arcitec
addikt
válasz
Ricardo #1724 üzenetére
Te meg egy Spiegen fan vagy. Hogy már én is személyeskedjek mint ahogy most TE tetted. Jómagam éppen csak leírtam a tapasztalataimat, és semmi elvakultság. De látom
mélyen megérintett, hogy így magadra vetted és írtad le a blőd gondolataidat.
De peace használd egészséggel. Nekem is van nem samu tok, de tudom a szarvasbőrös tok az a telefonra lett öntve és nem véletlen azt használom, írhat bárki amit akar.
Ja és mégha nem is TE panaszkodtál azon, hogy bontja a tok a festíket. Pont. -
-
qltsar
veterán
Nem feltetlenul. Addig nem bontjak a dobozt, amig nem fizettel. Ha kifogsz egy hibat amit ott bekapcsolaskor eszreveszel, pl. nem megy az egyik hangerogomb, akkor instant mehet is szervizbe a telefon, hacsak nem fizettel felarat az azonnali cserere (Alzanal pl. van ilyen).
Dehat, ezert sem szabad venni szemelyesen kb. semmit sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest