- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hatvan9
senior tag
válasz
V.Stryker #14932 üzenetére
1 hónapja sincs Yettnelnél hogy ettől drágábban vettem s24u-t, a mostani árukeresős ára is magasabb és végignézve kb 420 alattiak mind bolti garanciásak.(Pedig, 10+ év előfizu, minden korlátlan és a listaár így is majdnem feléért kaptam)
Ezt a Samsung kuponozás dolgot sajnálom hogy sosem tudtam követni és mindig lemaradok.Az s25u is jelentősen olcsóbb lenne biztos.Jelenlegi tudásom szerint újonnan hivatalos garival hardveraprón tudtam volna legolcsóbban s25u-t venni mivel s24u-t ott nincs ezért szolgáltatói ajánlattal beértem. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
V.Stryker #14880 üzenetére
Szerencsére rendben működik a 24U, nem érzek késztetést a cseréjére, még 2 évet tuti kibír. Addig meg sok víz lefolyik még a Dunán.
Apple szerintem semmivel se túlárazottabb, mint bármelyik másik telefon, ráadásul az árát is jobban tartja. Volt 2 évig egy 13PM-om, nem szerettem, de most visszagondolva, nem volt annyira rossz, lehet, hogy váltanék iPhonera, amint lesz normális swiftkey meg böngésző rajta. Mondjuk a kapszulánál még a noccs is jobb volt.
Max ki kell kapcsolni a reklámot a Xiában. Remélem nem gondolod komolyan, hogy már nem tudnak mindent rólad a kínaiak IS. Amúgy meg mitől rosszabb, ha ők is tudják az Amcsik, EU, NER mellett?
Kínaiak is fejlődnek támogatásban, muszáj nekik.
Ott van még a Pixel is, ami ha kap egy normális procit és nem lesz annyi minőségi problémája, megfontolandó.
Mindenesetre ha váltok, akkor szeretnék már szemölcs nélküli kijelzőt, 2 napos üzemidőt, a mostani térerő(ket), minden körülmények között vállalható kamerát. Ja, és normális azonosítást(emiatt is gondolkoznék el az iPhoneon, mert a FaceID jelenleg verhetetlen).
-
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #14880 üzenetére
Meg is vettem, nem volt elég a nézegetés. 16PM személyében továbbra sincs normális böngészési élmény és továbbra is zárt a rendszer, legjobb az egészben, hogy ha technikai részleteket kérdezel egy almástol akkor kiderül, hogy a kérdést sem érti mert ő "ilyenekre" nem használja.
A fájlkezelő egyenesen vicc, külső ssd tabu. Szerintem még mindig a samsungé a legjobb op rendszer de valamit kezdeni kell a hype hiányával.
Meggyőződésem, hogy a harapottalmát még mindig a divat és a kiegészítők viszik.
Az összeszokás az ios-szel naprol napra nehezebb lett, újabb és újabb logikátlan, hiányos tulajdonságok merültek fel és a kamerától sem szakadt le az arcom .
Egy hét után, húgom jól járt vele.
Egyszerű, korlatozott elmaradott, mint az USA-ban sokminden, sokszor csak a külsőségről szól. Sokan szeretik több okból de szerintem ha nem a menőfaktort nézzük akkor a legtöbb dologban visszalépés.
A másik amit nem értek az, hogy mit várnak egyesek az Android 15-től. Van egy s25 itthon amin már az van de tulajdonképpen marginális a különbség, nincs mit várni rajta. -
HaliGab23
senior tag
-
gerner1
nagyúr
válasz
V.Stryker #14846 üzenetére
Nem. Amúgy, a kijelző önmagában nem fogyaszt kevesebbet alacsonyabb felbontásokon sem, mert akkor is üzemel az összes pixel .
Számítási teljesítmény igény lehet magasabb QHD+ -on. Játék, 3D + ilyesmik feljebb nyomhatják a magasabb felbontáson .
Mi is kezdettől fogva a legmagasabbra állítva használjuk, és nálunk is rendben van az üzemidő, szimpla használattal (játék, 3D, szoc.media =0.0 ) .
-
TODI1111
veterán
válasz
V.Stryker #14170 üzenetére
Viszont már az android 16 béta 2 is megjelent.
Ha így halad a samsung, akkor hamarabb jelenik meg az android 16 stabil kiadása mint samsungnál a 15.
Ez azért is gáz mert ez egy állítólag prémium készülék aminek az árában a szoftverfrissítéseket is kifizeti a vásárló. Gyakorlatilag már minden gyártó középkategóriás készülékén is android 15 fut a samsungnál meg még az S szérián sem. Szerintem ez azért így nagyon gáz. -
Ricardo
titán
válasz
V.Stryker #14128 üzenetére
Nálunk konkrétan az egész család Samsugot használ jelenleg. Bejön a szoftverük. Ettől még nem vagyok hívő és laérom ha nem tetszik valami.
Még meg sem jelent a 7rs szovtver? Így van pont ez az egyik gond.
Ugatni?
Erre inkább nem mondok semmit. Van az a szint ahova nem megyek le. -
Ricardo
titán
válasz
V.Stryker #14117 üzenetére
Elvagyok még az S21-el, de ha cserére kerül a sor lehet az lesz.
Egyre többször jut eszembe hogy át kellene menni pixel vonalra.
Mindent összevetve azonban még mindig a Samsung adja a legjobb csomagot.
Azon is elgondolkodtam, ha maradok ránézek az A szériára. Egyre jobbak.
Ahogy nézem ha ki szeretné az ember használni a pluszt amit az S széria ad , akkor meg kell venni a legújabbat, mert a régebbi (ezek szerint még a tavalyit is) készülékek csak a kiherélt változatot kapják.
De szerencsére ez még odébb van. Az S21 kifogástalanul teszi a dolgát. -
Ricardo
titán
válasz
V.Stryker #14114 üzenetére
Van amihez kell, de ez a now bar, és now brief, nem tűnik olyannak. aztán lehet hogy tudnak valami olyat amihez mégis, de nem nagyon reklámozzák.
Nekem (a mostani infóim szerint)ez inkább olyan bulshittnek tűnik, mint az Apple "Azért nem kapja meg a sima széria az AOD-ot, mert nem tud 1hz re lemenni kijelző frissítése."
szerencse hogy erről a fizikai akadályról más gyártó nem tudott ,és már sok évvel ezelőtt (amikor még híre sem volt a jobb frissítésű kijelzőknek) megoldotta.
-
Rob Rob
tag
válasz
V.Stryker #13949 üzenetére
Egyetértek.
I15 kitérőt tettem 3-4 napra de inkább 100 bukóval eladtam.
A lányom telefonja tetszett, és hogy ne nyaggassam vettem egyet maganak is. A legyezés, a visszagomb hiánya, a tárcsázó, a galéria és még jópár dolog számomra "ősandroidosként" megszokhatatlan volt.
A kamera sem győzött meg de lehet, hogy azért mert nem prot vettem, nyilván egy Ultrával nem egy liga. Szóval csak egy pár napos kaland volt ami arra jo, hogy ne más tollával ékeskedjek.
Érett már egy behatóbb ismerkedés harapottalmáékkal. -
qltsar
veterán
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
V.Stryker #13528 üzenetére
Mondtak már elég sok dolgot. Nagy kamera update se jött, béta se kezdődött meg akkor, amikor először szó volt róla. Magyar nyelvre is várnak páran egy ideje. Mondjuk az utóbbi hivatalos forrásból is be lett hazudva ha jól emlékszem.
A piacvezető utolsónak adja ki a friss droidot(szigorúan nézve nem is a legfrissebb), az szerintem késlekedés. Főleg az utóbbi évek gyakorlatát nézve.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
V.Stryker #13524 üzenetére
Igen! Februárit lehetne várni a januári helyett.
Engem a biztonsági frissítések nem izgatnak annyira, inkább a OneUI7 késlekedése b@ssza a csőröm. De az is inkább azért, mert nem ezt vártam ennyi pénzért.
Azért is raktam offba, mert az a komment inkább ilyen "első" típusú, ma még nem írta senki.
-
qltsar
veterán
válasz
V.Stryker #12881 üzenetére
Ezt irhattad volna elobb...igy ez elegge off ide.
Az nem tamogat kulso kijelzoket igy, ha nincs kep a kijelzon, akkor bukta a billentyuzetes is.
Bar, ha van arra esely,hogy a developer settingsben az MTP mode-ot allitotta alapertezett USB csatlakozasi tipusnak, es ugyeskedve billentyuzettel feloldja a kijelzot a kodjaval akkor amig le nem zar a kijelzo egy PC-re utana rakotve elkezdhet masolni, vagy SmartSwitch-elni, esetleg PhoneLinkezni.
-
qltsar
veterán
-
válasz
V.Stryker #11467 üzenetére
Kikapcsolod a telefont. Rádugod kábellel számítógépre vagy USB-s fülesre, bekapcsolod úgy, hogy lenyomva tartod a hangerő fel gombot addig, amíg meg nem jelenik a recovery. Ott hangerő gombokkal kiválasztod a cache törlést, és a power gombbal kell jóváhagyni. Aztán
asszem a legalsóa legfelső menüponttal lehet újraindítani a telefont. -
gerner1
nagyúr
válasz
V.Stryker #11464 üzenetére
Szerintem, erre nem biztos, hogy lesz egzakt válasz. Ahányan vagyunk, kb annyi féle felhasználói szokás, beállítások kombinációi, stb .
Én pl ezen a típuson sem tapasztaltam eddig, hasonlót sem.
Ugyanakkor igaz, hogy az átlaghoz képest sokkal gyakoribbra ütemezetten van nálunk karbantartás & az átlagtól eltérő beállításokkal történő használat, valamint a Viber -t kivéve nincsen semmiféle soc.media használat.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest