-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Tybike81 #11100 üzenetére
A megfelelő típusok az alapvető/természetes módban.
dnelb: Azt nem mondanám, hogy a legrosszabb, meg a tesztek sem ezt mutatják.
Annyira "rossz" az S24U, illetve az S24 széria, hogy idén ezek megnövekedett eladásával vette át az első helyet a Samsung, megelőzve az Apple-t.
Évente leírják néhányan, hogy ilyenek miatt majd bedől ez meg ez a gyártó, de ahogy fent is látható, meg Markizmark is írta, amíg újabb rekordokat döntenek az eladásaik, sok mindent megtehetnek, legyen szó bármelyik nagyról akár, Samsung, Apple...stb.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
NY_A
őstag
válasz Tybike81 #10532 üzenetére
Ha bemész a Google Segéd beállításaiba, ott van egy olyan menüpont, hogy "Digitális asszisztens a Google-tól", és azon belül tudsz választani hogy a Geminit, vagy a Segédet használod. Ezután az alkalmazások között megjelenik a Gemini, és azt azon belül betudod állítani.
Ez egyébként már nagyon régóta elérhető, kb. mióta a Gemini külön letölthető, csak az elején még sokkal korlátozottabban lehetett használni. Fokozatosan lesz egyre használhatóbb. Elején pl nem lehetett magyar nyelvet állítani neki, csak mivel magyarul kommunikáltam vele így ő is magyar lett. Most már meg lehet adni neki beállításban, hogy magyar legyen az egész.
Ez, hogy pl egy adott képről mondjon valamit nemrég tették bele. Eddig is lehetett ilyenre használni, csak sokkal körülményesebben.[ Szerkesztve ]
-
mhydas99
aktív tag
válasz Tybike81 #7566 üzenetére
Onedrive olcsobb az MS365 csaladi csomaggal. 6 fiokod lehet benne, mind teljesen fuggetlen egymastol, nem lat bele senki a masikeba. Az Office csomag mellett fiokonkent 60 perc Skype nemzetkozi vezetekws hivas es 1 TB tarhely van benne (6*1 TB). Megveszed egy evre aztan eladhatod toredekaron a fiokokat masoknak. Igy siman ki tudod ingyen hozni magadnak.
-
NY_A
őstag
válasz Tybike81 #6249 üzenetére
Jobb volt, de ez nem meglepő. Én viszonylag sokat használom a 30x zoomot így ezek szerint ahhoz a szűk réteghez tartozom akinek ez is fontos. Nem drámaian rosszab, de láthatóan jobb 30x képet készít a 23U vagy a 22U. De mivel alatta viszont jobb a 24U így nem igazán zaklat fel a dolog.
-
pg1966
aktív tag
válasz Tybike81 #6264 üzenetére
Azt azért nem jelenteném ki, hogy a 10x-es jobb, mint az 5x-ös, mivel egy nagyobb méretű és felbontású (50 MP vs 10 MP) szenzort raktak az 5x-ös mögé, ami szenzorzoommal tudja a 10x-es nagyítást (meg a kettő között mindent), tehát olyan, mintha 10x-es lenne 12 MP-lel, nem a 10 MP felskálázva 12-re!
-
ShadowLac
addikt
válasz Tybike81 #6249 üzenetére
Van egy barátom 22 ultrája van... ha találkozok vele csinálok összehasonlítást.
Amúgy 10x meg 30x módban mennyit fotózol?én kb semennyit. Ezért is szüntette meg a samu a 10x optikait.
Hozzám igazította a lencséket. Meg a felhasználók 99.9 százalékhoz.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
VivienR
tag
válasz Tybike81 #4143 üzenetére
Nekem még az 5x-es kép sem tetszik helyenként, a digitális maszatolás miatt. Végigmentem a kép otimalizációk között, de még éreztem némi kívánni valót. Hamarosan újabb kör, mert megjött a frissítés. Videóban szerintem sokkal jobban szerepel.
További tapasztalatok, térerőben valahogy ez sem sokkal jobb mint a Note 10+. Olyan helyeken, ahol a párom Redmi 10 Pro-ja még bőven netezik 4g-n, az enyémek már edge-t is alig vesznek. Térerőben sem tapasztaltam sok eltérést.
Amúgy meg szerintem remek telefon lett. Bár a kamera órmótlanul kilóg, ezt a tokok azért eltüntetik. Jelenleg a gyári grip tokot használom, bumszi nagym de jól segít a fogásban, a kamerák és a kijelző is egy kicsit mélyebben van. A szilikon és bőr tokban meg lényegében síkba jön ki. Jelenleg Spigen EzFit van rajta, de olyan mint a tükör, lehetne szélesebb is, de legalább az újlenyomattal nincs gond. -
-
milkabrams
őstag
válasz Tybike81 #2040 üzenetére
Az itteniek és bone123 szerint ez normális működés, [ezen] meg egy csomó másik cikk szerint a samsung megerősítette hogy hardveres a probléma.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
veterán
válasz Tybike81 #1876 üzenetére
Én medium Picture Softeninget használok, quick tap huttert és az auto lens switchet kapcsoltam ki valamint a DOF adapter correctiont benyomtam.
Szerintem ez felhasználó függő, hogy te mivel látod legjobbnak.The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest