- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
Úgy érzem, hogy a Béta 2 nem olyan fluid, mint a Béta 1 volt... csináltam cache törlést is.
Várom a Béta 3at.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
-
HaliGab23
senior tag
válasz gyuri81 #11610 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a frissítés után, amikor hívok valakit, de nem veszi fel, majd lenyomom, akkor alul egy ablak feljön, ami eddig nem volt.. de véletlenül kinyomtam, nem tudtam jól megnézni. (Aztán meg nem volt már kedvem újra megpróbálni)
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz MrSealRD #11172 üzenetére
Smartthings find (samsung find) oldalon após telefonját fel tudtam oldani "távolról" mikor nem tudott belépni.
Szerencsére előtte pár hónappal mikor a telót tőlem megkapta, a telón bekapcsoltuk ezt a funkciót.Nem tudom működik-e ez manapság.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz LosBlancosRM #11164 üzenetére
A tanga sem homályos már a fotókon a Rudasban.
-
HaliGab23
senior tag
Mindenhavi frissítésünk kint van.
-
HaliGab23
senior tag
válasz torok6 #10630 üzenetére
Nekem sem érzékel mindig, az S23U-val nincs ilyen gond.
Pl. amikor fekszek a kanapén, és tollal görgetnék egy oldalt, akkor is néha "kihagy" és nem görget, az S23U megy szépen ugyanolyan erővel a kijelzőre téve a tollat.
Tehát érintkezik a kijelzővel mindkét toll, de az S24U "szaggatva" görget. (Tok nélkül is.)
Leginkább a kijelző felső harmadánál csinálja és inkább jobb oldali területen a középvonaltól nézve.Rajzolás, írás ugyanez... vettem is egy új tollat, hogy hátha az sz.r, de itt valami más probléma van, mert az új tollal is "kihagy".
Ha erősebben rányomom akkor jó..Mivel ritkán használom a tollat, így nem érdekes számomra, amúgy ölne az ideg.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz ShadowLac #10432 üzenetére
Abban volt kamera frissítés, de a biztonsági frissítés maradt augusztusi (azt írták itt a kollégák, hogy valószínűleg elfelejtette a Samsung átírni a biz. frissítés dátumát.)
ODIN-nal (manuálisan) feltelepíthető a szeptemberinek mondott bizt. frissítés, de lehet abban semmi érdemleges nincs csak a dátumot írták át, amit elfelejtettek a nagy frissítésnél.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz V.Stryker #9973 üzenetére
Itthon nem lett rosszabb, de ma egy másik helyen, ahol nulla pálcika szokott lenni (épületszerkezet miatt), ott nincs elérhető hálózat-ot írt.
Bár a nulla pálcikával telefonálni nem lehet, de legalább kicsörög, olyankor kimegyek.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Légpisztollyal most lövöm szét mindjárt, b.cok rá
Visszaraktam a régi kijelzőt, annak annyi a baja, hogy már cserélve volt, de az LCDFIX Allee kókány munkát végzett, nem volt tovább vízálló a teló és beázott, majd kiszárítottam, de kikapcsolt állapotban zölden világít, mint a sarki fény..
Gondoltam ez az új, ami mint kiderült kínai hulladék, 50k-ba került csak, majd jó lesz.Szerk:
Rakok fel fotót mindjárt[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
Segítség!
S24U-m van, de a régi S23U-n kijelzőt cseréltem és ilyen lett a kép - nem ér ki a szélekig
Csináltam FR-t, ugyanez maradt.
Mit lehet tenni ezzel?Bootloaderben rendesen működik!
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz Richard #9026 üzenetére
A tactical aramid tok meg úgy ráfeszül, alig lehet leszedni.. azt hittem minden festék lejön a telóról mire sikerült..
Ráadásul a jobb oldala magasabb a toknak, pont ahonnan az edge panelt húzom be.. elakad benne az ujjam..
De legalább akciós volt és "csak" 12.9ezer Ftba került.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz Richard #8761 üzenetére
Simán el tudom képzelni, hogy valamelyik balf@sz elnyomkodta, lekapcsolt a SIM (számára) váratlan időben, valaki nem tudta elérni, aztán beperelte a samsungot és valami USA ügyvéd neki adott igazat..
Majd a Samsung inkább kiszedte.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.