- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
MikeWazowski #15666 üzenetére
Nem lehet hibáztatni? Azért mert a többi is megteszi, az felmenti? Az a baj, hogy amíg sorokban állnak az előrendelések, addig meg is tehetik. Ilyen szempontból tényleg nem ők a hibásak, hanem akik fizetnek érte.
-
válasz
MikeWazowski #15671 üzenetére
Szinte teljesen átdolgozták az UI-t, ráadásul kaptunk egy csomó új funkciót is. Elég régóta samsungos vagyok, ekkora horderejű frissítésre nem emlékszem, hasonlóra sem.
Az 5+ év terméktámogatás hatásaira ráérünk még visszatérni 2027 után. -
S e t h
nagyúr
válasz
MikeWazowski #15666 üzenetére
Elképzelhető, viszont számomra akkor is némileg átlátszónak tűnik az egész időhúzás az s25 miatt.
Április közepe van, máshol már tesztelik a következő Android verziót, a piacvezető meg úgy viselkedik mintha most próbálna betörni a piacra. -
S e t h
nagyúr
válasz
MikeWazowski #15656 üzenetére
Akartam kérdezni van-e értelme telepíteni a sok hozsannázás után, de nem látom a nagy lelkesedést, viszont most már az értelmét sem a Samsungnak köszönhetően.
-
püki
aktív tag
válasz
MikeWazowski #15656 üzenetére
csak számomra nem derül ki hogy mi ez a "veri szíriusz bag"?
Azt látom hogy kínai Exynos érintett, de egyebet nem -
válasz
MikeWazowski #15597 üzenetére
Mert kellene főzni romokat? Van ami hiányzik az S24U-ból?
Sajnos a gyári launcher-t még mindig nem lehet testre szabni teljesen.
Csak egy dolgot mutatok. Pl a helykihasználat egy ekkora kijelzőn:De rajta vagyok a One Ui-n... nézegetem mit lehet kihozni belőle. De sok dologban még mindig vérszegeny, Good Lock ide vagy oda
-
TODI1111
veterán
válasz
MikeWazowski #11125 üzenetére
Szerintem nem nyitotta meg a képeket csak így egymás alatt nézte.
-
Smirty
tag
válasz
MikeWazowski #9556 üzenetére
Igazán jöhetne már valami minőségi szag!
Valami új Samsung parfüm. Csak ezen múlik, hogy lecseréljem majd S25-re.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
MikeWazowski #7513 üzenetére
Akkor jön sok ilyen mail, ha sok az olyan helyre való feliratkozás és hozzájárulás a mindenféle marketing, sales, stb e-mail-s megkeresésre.
-
válasz
MikeWazowski #7509 üzenetére
Ezt jól tudod....
De nekem erre nincs időm és kapacitásom, mert valami rohadt sok jön naponta sok sok címről. -
válasz
MikeWazowski #7507 üzenetére
Szerintem elég nyomós ok, hogy a sok szemét ne jöjjön folymatosan.
De írtam, ha tudsz jobb megoldást a fentiekre, már cserélem is le a gmailt.Igen, Dave Crank leírta, de ezzel még nincs megoldva a helyzet. A gmail maga végzi a szelekciót. De ha felraksz egy külsős app-ot, akkor már nem fog szelektálni. Egyesével eg nem fogom neki megadni, hogy mit tegyen a spam-be vagy a promócióba.
-
válasz
MikeWazowski #7496 üzenetére
Azért hasznljuk a gmail appot, mert a " Promóció " leveket más nehezebben tudja szűrni, a gmail azonnal dobja a helyére.
De ha van erre megoldás, akkor írd le kérlek. -
válasz
Azért mert 15 éve használom a gmailt, 8ezer email stb, megszoktam, de főleg hogy most megint tökéletesen működik
-
zzola
titán
válasz
Követem a topikot, nekem S24 készülékem van (egy alma mellett).
S24-et day1 vásároltam, azóta hibátlan a Gmaill működése. Hogy évek óta nem jó, azt nem tudom, mert nem használtam manapság droidot, de ezen a készüléken tényleg jól működik. -
< CyberBob >
őstag
válasz
MikeWazowski #6506 üzenetére
Itt van két kép. Gyári és Opera böngésző
Az alsó fekete csíkra gondoltam.
Kezdőképen nincs ott csak a vonal. -
dnelb
veterán
válasz
MikeWazowski #5186 üzenetére
Ő kérte
De nyilván aki nem használja mozgó fotokra úgy tényleg kb tökéletes telo.
-
emvy
félisten
válasz
MikeWazowski #4194 üzenetére
Szerintem meg abszolut nem alap dolog, es nem is kene annak lennie. Annak kellene alapnak lennie, hogy a dobozban az van, amit rendeltel.
-
Teal'C
veterán
válasz
MikeWazowski #1359 üzenetére
Nekem soha és nem is lesz. De kollégákkal szoktunk összehasonlítást végezni. Nekem az a meglátásom hogy egy egy képen videón kinek mi tetszik teljesen szubjektív ezért is felesleges a tény közlés hiszen annyi különbség nincs minőségben. Ez már nem a barkácsszektor, én is elismerem hogy szuper telefon az iPhone és nem megyek "köpködni" stb... a topikjába. Utóbbi nem az épp aktuális fórumtársra vonatkozik!
Én pl elégedett vagyok a beltéri képekkel videókkal. Mellesleg volt valaki aki mindíg a tejfölszőke fiáról tett be képet na arra most is kíváncsi lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest