Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
-
qltsar
veterán
válasz
kengyel #7316 üzenetére
Megis ki igert?
S23-nal fel ev utan kifujt a twitter warriorok altal fakelt "majdmostjonanagykameraupgrade" ami javitja a kamera hardwares hibajat
...
Sokan persze bekajaljak ezeket.
Nem tudom eldonteni hogy a fake twitter warriorok a viccesebbek a tortenetben, a clickbait kulfoldi "hiroldalak" akik a tweetek alapjan gyartanak egy BS cikket, vagy a magyar oldalak akik CTRL + C - CTRL + V-zik az egeszet, miutan egy forditoba beraktak az "eredeti" cikket, vagy az a felhasznaloi reteg aki ezt tenyleg elhiszi
.
-
Elit3Zotya
addikt
válasz
kengyel #7129 üzenetére
Nekem nem tudta megszokni a szemem a samu képalkotását(23Ultra.stb), de ez a 24 ultra most végre tényleg jó irányba indult el.
Kevesebb élesítés, természetes színek és jó hdr jellemzik.
Nem tökéletes pl zaj van rendesen és gyengefényben valóban shutter lag is akad, de összességében nézve, eddig sokkal több a pozitívum kamerás fronton, mint negatív. Számomra legalább is.
Pár kép a telóval. [link] -
hankock
tag
válasz
kengyel #5497 üzenetére
A mai 5 óra 8perc képernyőidő, 13ó 23p készenlét. 73% merülés. (79% indítva)
Munkaidőben 4G+Bluetooth kihangosító miatt, itthon 4G+BL KI, Wifi BE. Munkaidőben Mobil hotspot megosztás laptopnak ez max. 1 óra. De ezek azonosak a korábbi telefonjaimmal, mert a szokásaim rabja vagyok.
-
dnelb
veterán
válasz
kengyel #5407 üzenetére
Pont erről beszéltünk hogy nincs értelme azt venni. 20% felett ugyanolyan gyors mint a 25ös, ami most 3300 forint az emagon. vs 22k a ses 45ös
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
kengyel #5315 üzenetére
Én a teló mellé kaptam a Buds FE-t. Rosszat nem tudok róla mondani. Régebben volt egy Buds Live-om, de az valami tragédia volt. kb ha elfordítottam a fejem, vagy nadrágzsebbe a teló, már dobta a kapcsolatot.
Mivel iPhone-ról váltottam, egy Airpods Pro 2-őt cseréltem le.
Szerintem kifejezettenn jó lett az FE. Hangos, jól szól, jó a zajszűrése is, a mikrofonnal is elégedett vagyok. Szerintem ár-érték arányban szuper kis cucc! Én bátran ajánlom! -
válasz
kengyel #5262 üzenetére
Nekem ez éles váltás volt sok év Oneplus után... De teljesen tiszta lappal léptem be ezen az ajtón... és egyébként eddig más problémám nem is akadt. 2 simmel használom a meló miatt, podcast hallgatás, meg folyamat email, meg google chat megy... 2 napot simán viszi 80%-ról indulva... Parádé.
De ez ilyen... Oneplusnál, meg volt más ami nem tetszett...csak a nagy különbség, hogy azt már megszoktam.
5263 tecsa74 : Tök jók. Ezekkel nekem sincs gondom. Ha nem emberről csinálok képet akkor elégedett vagyok. [link]
-
-
e.vid
senior tag
válasz
kengyel #4562 üzenetére
A tuti, hogy nem kijelentés miatt készítettem pár képet egy Alzától vett és egy Samsungtól vett töltőről.
A baloldali az Alzás: [kép]
A baloldali doboz az Alzás, a jobboldali a Samsung, bár egy fehérnek a doboza: [kép]
Az Azás: [kép]
A Samsung: [kép]Ha hamisítvány, akkor igen jól sikerült szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Baldur's Gate 3
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest