- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anulu79
addikt
Első körben én is arra a márkára gondoltam.
Phantom Lord
Erről az oldalról rendelted vagy találtál itthoni árusító helyet? -
Hatvan9
senior tag
-
gerner1
nagyúr
Igen, 7 év, amit én sem vitattam. Annak a 7 esztendőnek a felosztása az, amit írtam. Amelyhez az kell, hogy a beígert droid-főverzió darabszámot: 12 havi bontásban kapjuk. Mert, ha esetleg nem (plö hamarabb kipörgetik), akkor vagy a havi bizt frissítés lesz hosszabb 1 évnél, vagy a negyedéveseké ..
Persze, én is örvendezni fogok (ha még meglesz) egy érkező 6. vagy akár egy 7. Android főverziónak is, de ennek reális esélyét -most- én, plö nem látom.
-
qltsar
veterán
Ez az eves elkulonites S szerianal 23-ra volt utoljara.
Ezt rahuztak az uj A szeriakra (35,55)
Ott 4 ev OS + security frissites es + 1 ev csak security frissites az 5. evben.
linkS24 szerianal 7 ev OS es security frissitest igertek.
Azzal tud trukkozni Samsung, hogy mivel nem 7db OS frissitest igert, es, ha megtartjak ezt az idozitest az uj OS releasekre, akkor Android 21-et mar lehet, hogy nem kapjuk meg, mivel 2031 Januar 31-ig tamogatott hivatalosan a telefon.
Raadasul a folyamatosan novekvo generacios szakadek miatt, mar gondolom az Android 20-at is kb. 2030 Decembere kornyeken fogja kapni.
Valoszinuleg a tobbseg nem totalkarosra hasznalja el a telefont, hanem eladja, ezert a hosszu frissites tamogatas igenis lenyeges, es elonyos a kovetkezo tulaj szempontjabol.
A kerdes az, hogy mi tortenik a szervizelessel pl. a 4. evben. Ki fogja hivatalosan vallalni fizetosen, garancia idon tul?
Mi tortenik az 5. ev utan, ugyanis altalaban eddig szoktak a gyartok vallalni a cserealkatreszek gyartasat, biztositasat?
-
-
qltsar
veterán
Ugye...mire nem jo ez a forum
!
Amugy ahogy latom (hacsak nem tukrozott a kep), te is bal kezzel hasznalod, ahogy en, viszont a nyomatbol itelve teljesen mashogy tartod, mint en.
Nem, mintha gond lenne, inkabb csak erdekes, meg, hogy errol nem sokszor beszelunk.
Nekem pl. az osszes tok USB C kivagasanal kenyelmetlen a tartas miatt picit, de ez telefonfuggetlen - cserebe a telefon nem nyomja a tenyerem.
Kb. igy hasznalom en:
-
Vikooo
addikt
Tesztekben is ez volt a P9 hátránya, hogy az 5x -szel nem lehet valami közelre fókuszálni.
Nekem mondjuk tökéletesen megfelel az S24U mindenre is, főleg az 5x/10x -et imádom:
***ezek Google Photos tömörített képek***Basszus de nem értem a link beszúrását, kell neki a HTML tag vagy nem, direct linket nem fogta.....maradnak a kicsi képek, bocsi
-
Fifi
őstag
Sokáig én is foggal, körömmel ragaszkodtam az értesítő ledhez és a MicroSD-hez.
Aztán most az 1TB Ultrában mégsem hiányoznak. -
fulton
addikt
Igen én is erre jutottam h nem költök már erre.
Egyébként sok negatívumot olvastam erre az ultra készülékre: szemcsésedő zöldülő könnyenkarcolódó kijelző.. sokan tovább adták vagy visszaküldték. Kamareákról is. A fakó kijelző témája rendezve lett egy frissítéssel. Most vagy arról van szó hogy egy "topikba tévedtem"ha értitek, vagy ez a széria tényleg nem a legjobb lett. -
fulton
addikt
Hát akkor az nyolcadikáig nem ér ide. Hívtam az ügyfélszolgálatot valami infót hátha tudnak egy élő ember vette fel aki azt mondtam hogy visszahívnak elkérte a számom meg a nevem
... de ennyi senki nem hívott. Lehet valami vigasztaló kupont adnak ilyen a helyzetben ha nem kapom meg az előirt határidőre?
-
luna40
tag
De miért pont most jönnek ezek az SG24U-s Nánási féle videók? Miért nem 6-7 hónappal ezelőtt? Mostanra sikerült összeszednie annyi zsetont, hogy meg tudja venni? Most, mikor huszon pár nap múlva jön az SG25U? Az pedig egy űber szipi szupi masina lesz, vagy mégsem? Majd jókat fogok mosolyogni abban a topikban is a kopó titán kereteken, a rossz kijelzőkön, és a rossz kamerákon. Olyan dolog nincs, és nem is lesz a földön, ami mindenkinek tetszene.
-
dnelb
veterán
dobni kell a 200mpt kamerát.. Ha 50mp lenne ugyanígy 1/1.3"-al, akkor 0.6os pixelek helyett 1.2esek lennének, lenne elég fény hogy elkapja a mozgó dolgokat. Nem véletlen hogy senki nem használ 50mp feletti szenzort(és milyen érdekes nem is szenvednek a mosással), persze pixel binning papíron szép, de nem működik, ezért se lehet raw módban sem javítani ezt. Így meg különösen értelmetlen, hogy 200mp kamera az kell, de ha abban fotózol nincs mögé rendes algoritmus írva és szar a post process, szóval csak bukunk vele
Az s25 ultra pont ilyen szar lesz, majd talán a 26 ultra.
Szerintem full fölös reménykedni, én feladtam. Topikot azért még olvasom, hátha hátha... Kár érte, szoftverben pedig top. -
BogyóBP
addikt
De mi koptatja el a réteget? Néztem a stylus pent amikor rajzolok rajta, és az azért hagyja a nyomokat, nem biztos hogy jót tesz neki. Ha pl zsíros a képernyő mert elkerülhetetlenül az lesz a tapogatástól a stylus pen olyan szép sávot húz bele hogy csak na. Eddig szinte kemény 2 percet használtam, igazából nekem nem is kéne hozzá, van valami konkrét alkalmazás amihez jóhaszna van a AI fotokeverésen kívül?
-
A dupla koppot nem találtam, köszi. Nován kikapcsoltam, mert azzal a tárcsázó indult, kijelző kikapcs a két ujjal lehúzás "volt".
A többit tudtam, csak nem szeretem alulról felhúzni és ott tartani, az összecsippentés sokkal jobban kézre állt.
Ha jól sejtem a navstarral nem tudok ilyet, akkor nézni kell vmi gesture appot. Köszi.Vikoo: Akkor valóban nem értem...
-
MadMancs
veterán
Eg így van. Nem vagyok egy nagy fényképész, de tény hogy iPhone valamivel jobb rosszabb fényviszonyok mellett. Húgom iPhone 15 ével szoktam időnként szórakozni, pl tegnap futottam bele abba, mikor megkért a lakásban fenykepezzek le ezt azt. Hát fókuszálás és a stabilizálás borzasztó. S21U nál is és ennél is megszoktam, odatartom amit lőni szeretnék és katt. Tökéletes végeredmény. Na tegnap elkattintottam 15 el a 6 képet, nézem vissza, homály, vagy épp mintha mozgó járművet fényképeztem volna. Azt rájöttem kell neki 1-2 mp mire fókuszál és stabilan áll a kép. Így az is jó képeket lő. Jó tudom megszokás kérdése. Nem hal bele az ember ha várni kell, csak aki nem ehhez van szokva..
Szóval felesleges ezen vitatkozni, prones kontra. Nincs tökéletes kamera.
De abban is biztos vagyok hogy a mai technológiai fejlettség mellett mindkettő telónál nem a kamera a gyenge láncszem hanem a szoftver.
-
qltsar
veterán
A komfort oke, de attol meg nem kellene a szinte utolso Note signature jegyet is felulirni azzal, hogy ebbol a kijelzobol is Junoszty TV kijelzo lekerekiteseket faragnak.
Attol, hogy a kijelzo szogletes, a hata lehet lekerekitett, sot a szelei is, ettol meg meg tudna maradni a teglalap kiterjedesu kijelzo.
-
Avicularia
veterán
Ha nem csak az általad preferált mód lenne elfogadható számodra, akkor nem tennél megjegyzést arra, hogy valaki a lehetséges 2 út közül a másikat szeretné használni és amire a samsung valamiért furcsa módon nem ad lehetőséget.
És nem te vagy az egyetlen ebben a topikban, akinek szúrja a szemét, hogy függőleges scrollozást akarok, mert számukra elégséges a vízszintes lapozás.
Legyen mindkettő. -
MadMancs
veterán
Ez nézőpont kérdése.
S24U nál S21U sokkal forrófejübb volt, arról nem beszélve hogy ott verő napsütésben nem igen kellett semmit olvasni kijelzőn.
Szóval a kezdeti nincs meg a wao Faktor után kezdenek előjönni az ilyen apró de nagyon jó dolgok. Jó nincs 40 fok, csak 29, elinditottam egyszerre napon videó. S21 csak FHD@60 (tudom többet úgyse bír meleg miatt) S24 UHD@60. 3 perc után S21 közölte elég volt, melege van. Nem mondom hogy S24 hideg volt, de messze se olyan forró mint S21. Szóval azért van fejlődés ezen a téren rendesen.
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest