- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
-
HaliGab23
senior tag
Alsó képen látszik az ujjaimhoz közelebbi részen (azon a fotón teljesen megtisztítottam a kijelzőt). A felső képen is látszik szépen, meg az is, hogy kb. 1 perc képernyőhasználat (görgetés, stb) után milyen dzsuvás lesz, és csak hosszas törölgetés után jön le a "zsír". (A kezeimet mielőtt nyomkodtam a telót, megmostam rendesen.)
-
pontyos
senior tag
linkeltem a full random teszt képeket a 22Ultrával -
ott ilyen "festmény" szerű hiba szinte sehol nem volt.
Berakok egy crop -ot, szintén random képből 24U val készült - ez szinte biztos, hogy szoftveres hiba, mert nem minden képen látható, és elég furcsa - az alj növényzet kb olajfestmény. -
pohár
félisten
szerintem eddig is be lehetett, de a telóval múlt héten szerintem nem fizettem NFC-vel sehol, ezért lepődtem is meg, hogy wtf... azelőtt perfektül működött
plusz ugye Google Walletbe MOST, a kurva hidegben ácsorogva vittem fel a bankkártyát, mert csak azzal engedett fizetni az automata valamiért, szóval még az sem lehet, hogy eddig is használtam volna
-
qltsar
veterán
Én máshogy nem tudom, hogy hogy lehet
semmit sem érnék el, és kiesne a kezemből, ha kisujjal nem támasztanék alá a töltő felőli oldalról.
Ha valamiért a képernyő tetején kell valamit elérnem egy kézzel, akkor addig kiengedem a kisujjmegtámasztást, ha biztosan tudom, hogy nem ejtem ki a telefont a kezemből.
Ez a valóságban nagyon gyorsan történik, mert már rutinná vált. Külső szemlélőnek valószínűleg feltűnik, esetlegesen fura, de nem nagyon érdekel.
Számomra teljesen mindegy, hogy az alap iPhone-t használom (6'1) vagy az S24U-t, vagy bármi mást, ugyanígy tartom / fogom mindegyiket.
Nem vagyunk egyformák
.
-
qltsar
veterán
Ahogy nezem kb. 1 honapja hasznalod.
Ha ceges telo, es nem zavar, hogy szetkopik rovid idon belul a festes, akkor siman mehet tok nelkul.
Tobbeknel volt ez problema rovid idon belul, foleg a feketevel.
Reszemrol megfejelnem, hogy akkor mar kijelzovedo nelkul hasznalom, igy 2-3 honap alatt egymassal versenyezhet, hogy a festek kopik le elobb a hazrol, vagy az oleophobic reteg a kijelzorol
.
-
qltsar
veterán
-
fulton
addikt
a részletesség (nem a szin és élénkségről irok) az nem volt placebo ez tuti. Jól megnéztem, az én telomhoz képest, a honort és a s24u is. A volt a mérve. És állitom hogy a honor élesebb kép volt, mint a s24u. És nem értettem miért. Ugyan azt a 4k vidit, ugyan oda tekerve néztem össze a képeiket a telómmal egymás után. mind2 szép kijelző, de ezt nem értettem hogy lehetséges, ha magasabb a ppi a samin
Egyébként a legflashebb élményt a fold 6 adta. Valami briliánsan jó kinyitva, nagyon tudnám élni. fotót szerkeszteni akár, vagy filmet nézni, vagy csak a képeket visszanézni... nagyon tetszett, csak hát vastagocska, és nagyon drága, elejted annyi.. az ultra is necces.
-
Fifi
őstag
Én úgy érzem jól magam, ha minden adatom azonnal elérhető akár offline is.
Ezért a telefonom, a notebookom és az otthoni szerver állandóan szinkronizál (Syncthing), minden eszközön ott van minden (persze a családi fotók és videók azok nincsenek meg a telefonon azért), ha valamelyikkel történne valami. -
Szerintem tudni fogja. Nekem egy 100W-os Gan töltőm van még a telefon előtt vettem jóval...és simán megy a gyorsabb töltés. Úgy emlékszem PD3.0 ha megvan akkor jó vagy, vagy talán PPS. Most annyira nem emlékszem már a részletekre. De ha már megvan az eszköz akkor próbáld majd ki....
Amúgy ha simán csak teló meg töltő van a kezedben akkor elég egyszerű megállapítani.
Amikor egy töltőt csatlakoztatsz, akkor ebben a pillanatban egy animáció fut le a képernyő közepén.
Lassú töltés esetén a körben a % érték felett 1db villám jel van.
Gyors töltési mód esetén a % értéke felett 2db villám jel van. -
-
Dave Crank
senior tag
Elsőnek fakó, de ha megszokta a szemed, ha átszokott rá, szerintem jobbnak fogod érezni, és valósabbak a színei, mint az elődöknek. Legalábbis szerintem.
Nekem elsőnek S22U-m volt samsungból, előtte csak Xiaomik, na ahhoz képest az S22U is fakó volt. Azok aztán túl vannak húzva. -
Szia!
Állítsd át élénkre, ha természetes módban van, továbbá a speciálisban lehet még feljebb tolni.
Nekem is volt S21U - bár nem közvetlenül arról váltottam, hanem 13PM-ról -, nekem meg a túl élénk nem jön be, bár élénk módban használom, de a csúszka minimumon a speciálisban. S21U-n sem szerettem túl élénk módban, de kinek mi kell..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest