- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rob Rob #15127 üzenetére
A Google megtette, hogy az új Pixel 9 szériát az előző Android verzióval adta ki, amire eddig nem volt talán példa.
Mondjuk én türelmes vagyok, majd kiadja a Samsung a 24U-ra is valamikor az újat.
A szokásos lesz, sokaknál jól fog működni, jó akkumulátoros üzemidővel, másoknál nem lesz jó, náhány külsős alkalmazás nem lesz rá megfelelően optimalizálva, romlik az üzemidő...stb., de így van ez minden gyártónál az új főverziókkal. Én ezért nem is szoktam várni mások tapasztalatára, frissítek azonnal, amint elérhető lesz. -
mikola.akos
csendes tag
válasz
Rob Rob #15094 üzenetére
Én a Garmin F3 > FR 255 > FR 955 > FR 965 utat jártam be. Nekem a MIPS kijelző sosem jött be, mert bár jól olvasható napfényben, de tükröződik is kegyetlenül, emiatt sosem szerettem, és nem is láttam túl jol. A FR 965 kijelzőjével maximálisan meg vagyok elégedve, napfényben is tökéletes. Ha ezt választod, mindenképpen kell rá valamilyen védelem, mert piszok gyenge az üveg es a lünetta is.
-
Szatee
kezdő
válasz
Rob Rob #15085 üzenetére
Volt Garmin-om és Samsung Watch-om is. A Garmint egyedül amiatt nem szerettem mert túl vastag volt, de egyébként remek kis óra, sok hasznos tulajdonsággal.
És valóban a Garmin monokróm kijelzője sokkal jobb, Amoled ide vagy oda, erős napfényben lóf.. sem látni.
A Garmint meg elég volt kéthetente tölteni, a Galaxy Watch-ot meg naponta (bár ez nem igazán zavart, mert amúgy sem szeretek órával aludni)
Ha ki akarsz próbálni valami újat, akkor tégy egy próbát a Galaxy-val, de én a Garmint profibb órának tartom -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Rob Rob #15076 üzenetére
Szerintem egy hét alatt nem lehet releváns véleményt mondani róla, főleg, hogy sok évnyi droidozás után váltottál rá. Nekem 2 évig volt, sokszor utáltam, de most, hogy az S24U megjelenésével visszatértem droidra, azért van pár dolog, ami hiányzik. Leginkább a FaceID, amihez képest az ujjlenyomat-olvasó max középkategóriás telefonba való. Üzemideje is jobb volt, kisebb aksival, kevesebbszer volt érezhető belassulás egy alkalmazásba/ki lépéskor/átlépéskor. Ez mondjuk lehet a lassú animáció miatt, ami nem tetszett(itt 0.5-re van levéve). Szerintem a kamera is jobb volt, legalábbis a hirtelen előkapok és lövöm a képetben tuti. Videóban szintén, kijelzőben is. Ami gatya, az a böngésző, a billenytűzet és az össze-vissza gesztus.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14937 üzenetére
A keves fenyre nem is tertem ki, ha probalsz elkapni valamit normal fenynel is, de picit bemozdul, pl. utcan nappal akar, vagy kutyasetaltatasnal kint, megfelelo fenyeknel is jo sokszor kell probalkozni, hogy hasznalhato kepet kapj.
Keves fenynel ugyanez pedig szinte teljesen lehetetlen.
De ezt itt tudjuk, csak uj felhasznaloknak lehet ez extra info.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14894 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, nem vagyok egy frissítés fetisiszta.
De nem errol van szo elsodlegesen, ez csak a felszini problema.Vagy strategia valtas tortent Samsungnal, vagy R&D-re nem jut eleg penz. Barmelyik is van, egyik sem kellemes, meg a 2 eves rovidtavon sem.
Jelenleg összességében nem tudok jobb eszközt ideértve az utódját is
Ezzel en is igy vagyok, sajnos.Ios-en ph app sincs. SwiftKey, Opera, Sigyc van de korlátozva. Probáltam de nem való nekem más igy elégedett vagyok, sőt
Irigyellek, nekem meg a programokig sem sikerul eljutnom, hogy az ablakon akarjam kidobni, es ezt ugy mondom, hogy van iPhoneom.
A katasztrofalis gesztusvezerles egyszeruen erthetetlen, es nem nyulnak hozza, fejlesztik.#14892 Attol fugg, hogy hol vasaroltad. Ha pl. Samsung.com-os, akkor nincs garanciajegyed.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14888 üzenetére
A helyzet az, hogy általában a főverzió utolsó kiadásai a legjobbak az elsők a legdöcögősebbek.
Ez alapjan, majd decemberben amikor az
A3X szeria megkapja - csak mert az nem OneUI core - az lesz a legjobb...nem valoszinu.
Tovabbra sem ez a lenyeg, hanem a katasztrofalis utemezesi terv.
Azt mar csak talalgathatod, hogy mit fogsz kapni a telefonra, meg, hogy S25-re mennyire vegleges formaban lett kiadva a One UI 7.
De akkor mashogy fogalmazok: nem volt olyan S flagship a Samsungnal az elso OneUI verziotol szamolva (A9/One UI - S9 - 2018 November), 7 eve, aminel 1 ev 5 honapig nem frissult volna a foverzio, futott az a verzio amivel kiadtak.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #14883 üzenetére
A másik amit nem értek az, hogy mit várnak egyesek az Android 15-től.
Nem ez a baja sokaknak, hanem, hogy pl. az elozo 2 generaciot peldakent veve 6 honap kesessel varhato az uj rendszer kiadasa:A13/One UI 5 - S22 - 2022 Oktober 3-4. hete
A14/One UI 6 - S23 - 2023 Oktober 4. heteEmellett a Samsung elso telefon-szeriaja ahol beigert 7 evnyi supportot, aminel vegulis a havi frissitesek nyogvenyelosen megvannak, de a main OS upgrade resz eddig katasztrofa az elozo generaciok utemezesehez kepest.
-
Ricardo
titán
válasz
Rob Rob #14207 üzenetére
"Ki is halt a topik, tulajdonképpen néhány ember tartja, visítva életben."
Akkor most azt mondod még jó hogy van "visítás" mert kihalna a topik?
"Gyakorlatilag ez a topik tényleg csak egy szük, páremberes csoport akik forditva ülnek a magas lovon."
Igen. az ül magas lovon, aki egy többszázezres készülékre elvárja a támogatást. Amit egyébként maga a gyártó harsogott megjelenésekor.
Érdkes logika.
"Havonta elég ide benézni"
Rendben. Szia.
Várom a következő havi hozzászólásod.
Talán (bár a hírek szerint még akkor sem) addigra az új szoftverről lehet majd beszélgetni. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rob Rob #13947 üzenetére
Jah, hát a magyar ember mikor nem sír? Mindig sír, csak tenni nem tesz semmit ellene.
Én mondjuk az S25u-öt ott engedtem el, hogy nem kocka. Másrészt az S24U is tökéletesen szolgál, elég.
10 évig használtam előtte iPhone-t és nem hiányzik, pedig mac-et használok melóra. DE egyetlen dolog még a sima iphone 15-höz vagy bármihez képest is rosszabb az S24U esetében, a fotók. Egyszerűen előkapva és csak exponálva, határozottan gyengébb. Meg azt se fogom fel, hogy 12M -re van állítva, a kompatibilitás miatt jpeg-re és mi a bánatos francért kell 8 megásnak lennie a fotónak.
De amúgy köszi, egyenlőre nem kell vissza iphone. -
-
válasz
Rob Rob #13487 üzenetére
Köszi a választ!
Most elbizonytalanítottál. Az S25 topikban valaki azt írta, h oké lesz tok nélkül is.
Nem igazán kedvelem a tokokat, eddig Pitakás voltam én is, mást fel sem tettem volna a telómra. Viszont a 22U tokjuk nem sikerült valami jól. Már pár hét után kopott róla a festék, plusz nem is állt hibátlanul a telefonon. Még visszatérítést is kaptam rá.
A biztosító most cserélt kijelzőt és hátlapot a 22-tesen, de mivel már a Pitaka nem elérhető hozzá, ezért Tactical MagForce aramid tokot vettem rá. Ez sokkal masszívabb mint a Pitaka! Jobban is áll rajta, mondhatni tökéletesen. Most a 25U-ra is ezt a márkát választanám. De első körben tesztelem tok nélkül, ha nem muszáj nem teszek rá semmit.
-
vadászcsiga
félisten
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #12827 üzenetére
Kar volt benezned
!
Aki a realitas talajan van tudja, hogy minimum a kamera hagy maga utan kivanni valokat.
Szeretem az S24U-t, nem is valtok egyelore, de azert csukott szemmel sem szabad hasznalni a telefont, konkurenciahoz nem merve, kritika nelkul.
Plusz a forum azert (is) van, hogy vitazzunk. Bar sokszor sajnos nem szakmai, full offtopik, osszefoglalot nem elolvaso embereknek ujra adott valaszokkal tele, de ez itt ennek a helye.
Nem letezik tokeletes telefon, es ez igy is marad.
-
Rob Rob
tag
válasz
Rob Rob #12540 üzenetére
Ha jól emlékszem 599 volt a 24u igy 440-ért nálam egy 512 23u nyert.
Ezek MM árak semmi kupon meg okoskodás. Kellett, ott volt, megvettem, ahogy a 24u-t is a nyáron amikor a 23u eltörött de nagyon.
Qltsar :ez hülyeség, biztos, hogy nem nem 460 volt a bemutató után 1 héttel a 24u ára, főleg nem hivatalos forgalmazónál -
bajnokpityu
félisten
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Rob Rob #10261 üzenetére
Azt hiszem ezt hívják fogyasztói társadalomnak. Nagy áldozata voltam ennek én is. Azért is vettem most az S24 Ultrát, mert be voltam almásodva. Tök jól működött, de bármi kellett, a méreg drága szart kellett megvennem mindig.
Eladtam az Airpods pro -t, vettem helyette egy Sony fülest, amit platform függetlenül tudok használni, remélem sok évig. iPhone-t a feleségemnek adtam.
A mac-ről nem tudok a munkám miatt lemondani. Vagyis nem a mac miatt, hanem mert okádéd a windows.Tudnám rajta végezni, de szétb.szna az ideg.
Sőőt, annyira felkúrtam magam a jómultkor, hogy saját NAS-ra kezdtem szinkronizálni minden cuccom és még a levelezőmet is saját domainesre váltottam át.Mert oké, fain a gmail, meg a legjobb ingyenesek egyike. De ugye, ha valami ingyen van, akkor te vagy a termék....
joey04 - Épp tegnap néztem, semmi bajom a kamerájával. Mondjuk nekem eddig se nagyon volt.
-
gerenda110
aktív tag
válasz
Rob Rob #10216 üzenetére
mert szerinted ingyen adnak egy 400e ftos telefont??
nekem is penzbe kerult. Azert forumoztam 2 hetet hogy megeri e nekem
es igen ahogy kifizettem meg is kaptam tesomtol
hol a cafolat??
nem vagyunk milliomosok hogy dobaljuk 300ezreket az ablakon ki… cafolat… persze
orulok hogy neked bejott a telefon
es sok rohogest kivanok meg itt a csoportban
szerk: megsertodott kis fiut jatszol itt akinek ha nem tetszik a masik velemenye megy arulkodni a tanitoneninek
-
gerenda110
aktív tag
válasz
Rob Rob #10212 üzenetére
Sdasdasd jajj de vicces voltal ja nem. Nem vagyunk egyformak. Irtam hogy amugy egy mocsok jo telefon, de mivel en videozashoz hasznalnam igy nekem ez nem relevans…. Mindig jon egy fan boy aki foggal korommel kapaszkodik en szeretnem mind a 2-t, de sajnos ez nem kivitelezheto. Gyakran eskuvon inkabb hohem + telefonnal videozom, gyertyafeny keringo stb.. es nekem fontos pl hogy ne makosodjon el a kep. Orulok hogy rohogni jarsz ide ertelmes hsz iras helyett
ilyen ez a helyi faszagyerek stilus
-
M.Eriksen
tag
-
nFlex
tag
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #9131 üzenetére
Meglesem majd ezt, ha lesz időm a másik One UI 6.1-es telefonomon, mert pont nem léptem be ott még se a Facebookra, se a Messengerre. Kíváncsi leszek...
Ha tényleg eltűnt ez a "hekk", akkor FB-t böngészőből fogom használni mindenféle addonnal szétfilterezve, Messenger inbuilt böngészőjében a reklámokat meg csak megfogja private DNS.
-
donjohnson
addikt
válasz
Rob Rob #9131 üzenetére
használj facebook lite-ot. abban még van olyan opció a megnyitott weboldalnál jobb felül, hogy megnyitás böngészőben.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #9128 üzenetére
Én meg tudtam oldani egy saját magam által kimentett apk-val, ráadásul többször is, mert volt, hogy megőrült, és, ha teljesen wipeolod az adatait a programnak, akkor ezt is elfelejti, ergó rakhatod vissza a régi apk-t, beállítod majd frissítesz.
Mai napig így működik nálam S24U-n. -
Rob Rob
tag
válasz
Rob Rob #9127 üzenetére
Amúgy nekem nincs rossz tapasztalatom a bolti garival. Visszavittem, 1 hét után kaptam másikat és kész. Persze boltja válogatja. Szemben a TMX-szel ami addig volt korrekt és gyors amig házhoz jöttek. Lassan több a panasz a TMX-re mint "Aliékra" Szerencsére az utóbbi években nem kellett igénybe vennem semmilyen garanciális javítást.
#qltsar: ezt ismerem s23u-n igy oldottam meg de azóta ezt a kaput is bezárták.
-
qltsar
veterán
válasz
Rob Rob #9113 üzenetére
Kismilliószor ki lett tárgyalva a topicjában, nem is értem, hogy jön ez az S24U-hoz: Facebook és Messenger
Tegnap összetört az s23u, így bevittem Alihoz a gsm boltba
Jól képzelem, hogy egyben van egy gyrosossal az aluljáróban?Így mégjobban érthető lenne a lopott / fekete-szürke importos szolgáltatós telefon.
Arra kevesebb esélyt látok, hogy valaki erre a CSC-re módosított volna itthon
.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bluetooth hangszórók
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest