- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LosBlancosRM
őstag
Oké, nem kell ennyire szívre venni. Mint írod, van aki másképp látja. Én nem az anyagi részét emeltem ki, hanem, hogy nincs érdemi fejlesztés, ami miatt cserélném. Valószínűleg jövőre se fogom lecserélni, mert nem lesz értelme. A semmire meg miért fizessek 100k-200k-t? Ha nem idegelt volna fel az iOS, valószínűleg még mindig 13PM-om lenne.
Na de én befejeztem, nem akarom mégjobban szétoffolni a topicot, hátha jön végre a januári update, kell a hely.
-
tms+
aktív tag
Én is használom egyelőre angolul, de nekem is magyarul lenne természetesebb használni, úgy meg egyelőre azért még korlátozott. Nekem az is tetszik, hogy meg van nyitva a térkép, megkéred, hogy ajánljon valamilyen helyet enni stb. és a térkép adott részéről kiveszi az infókat. A Pixel 9 Próm mellé még az Advanced is megvan 1 évig.
-
bandi0000
nagyúr
Részvét, én facebookoa csoportba jàrtam hasonlóan xy dolgot felraktam, pont úgy volt, hogy az újabb kiadása 1-2 hete jelent meg, így felére lenyomta annak az árát amit én hirdettem, és jött a köpenyes hős, hogy átakarok vágni mindenkit az árral, és több kommenten keresztül állt belém... Sajnos vannak ilyen emberek
-
-FreaK-
veterán
-
Avicularia
veterán
Korábban írtam, hogy töltés nélkül kb. 2 óra után kezdett melegedni a telefon wireless AA-val waze és youtube music használatával úgy hogy kiírta a fejegység hogy melegszik a telefon( nyilván nem fogdosom a készüléket ha vezetek, csak ebből derült ki).
Ez tegnap fél óra alatt bekövetkezett hogy kapta a wireless töltést is.
Az a baj, hogyha berakom a telefont a helyére (korábban linkeltem, hogy néz ki a töltési hely) akkor nem tudom bedugni a kábelt, mert nincs elég hely. Rövidebb úton nem gond ha nem töltöm, de hosszabb úton nem opció ez.
Előző MI11 Ultra befért a pohártartóba ebben az esetben fejre állítva, de ez nem fér be már. Legalábbis ezzel a tokkal ami rajta van. -
Teal'C
veterán
Azt se felejtsük ki hogy minden típus legyen töltőpad vagy készülék más más teljesítménnyel tölt amik ugye kompatibilisek de nem feltétlen tökéletes az összhang. Én egyetlen egy esetben használom a vezetéknélküli töltést ha vizes a teló mert ugye akkor nem lehet vezetékkel tölteni.
-
Gardaai
senior tag
Én is nagyon sokat használom a 10x zoomot, de főleg szöveg olvasásra.
Ezen a területen hátrány az 5x, fotózás szempontjából valóban lehet előny. Viszont ha már zoom, az S21U számomra az örök győztek Samsung fronton. Ott valahogy nagyon eltalálták az algoritmust. Gondolom akkor még a vagánykodás volt a mérvadó, hogy lefotózd 100x-el valakinek a rendszámát, most meg inkább a fotózáson van a hangsúly. Ha hülyéskedés, minden generáció S21U óta visszalépés, ha fotózás, arról nem tudok nyilatkozni.Videózásban viszont más a helyzet. Ott eléggé megsínyli a 10x hiányát, jobban remeg a kép, főleg mozgás közben. Ezt nem tudom mennyire tudják algoritmussal feljavítani.
iPhone 15 PM és a többi androidhoz képest már bőven nincs előnyben zoom téren, sőt idén iPhone <-> Samsung zoom kategóriában több reviewer az almának adta a pontot.
Ameddig a sorszámomat le tudom olvasni, addig nem tudok nagyon haragudni emiatt. -
qltsar
veterán
GoodLock - > ClockFace
Meanwhile: Samsung Spain denies a change to Galaxy S24 vivid mode is coming
"We have adjusted the colors and brightness of Galaxy S24 series products to provide more accurate and comfortable viewing during use. Some changes have been made to the display technology to provide a more natural viewing experience, so users may notice differences in color depth compared to older devices.
This display behavior is an intentional color adjustment and is not a product defect, so it is safe to use.
To provide our customers with the best possible experience, we value your feedback and continuously improve our software (UX) as the market and consumer interests evolve. – Samsung Spain statement"Csak, hogy én is hozzájáruljak a BS terjesztéséhez
.
-
-FreaK-
veterán
Ez egy döntés amit a fejlesztők választottak, hogy hogy viselkedjen a kamera szoftver.
Két paraméter befolyásolja ezt a problémát: záridő és ISO.
A két érték fordítottan aránylik egymáshoz (már telefonnál, mert rendes fényképezőnél még bejön a képbe a blende, amit lehet variálni, de ez itt fix), tehát ha csökkented a záridőt, akkor növekszik az ISO, ami zajosabb képet eredményez.
Az iPhone szoftvere itt inkább az alacsony záridő választja, hogy a mozgó tárgy ne mosódjon el, cserébe magasabb ISO-t, ez által zajosabb képet eredményez.
A Samsung meg pont fordítva, magasabb záridőt választ, ezáltal viszont "tisztább", szebb képet kapsz.Nyilván ha a mozgó tárgy/gyerek megörökítése a cél, akkor az előbbi lenne a kívánatos.
Ha jól rémlik, akkor viszont a Samsung esetében a kamera beállításoknál van lehetőség a záridőt előnyben részesíteni.
A kamerabállítások/intelligens optimalizálás alatt, ha minimális-ra állítod, akkor az nem pont ez csinálja?
Még nem próbáltam, de engem is érdekel a dolog, legtöbbet én is gyereket fotózok beltérben.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest