- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vikooo
addikt
válasz
qltsar #16968 üzenetére
Gboard volt nálam folyamatosan az alapértelmezett eddig az összes telefonomon viszont elég sok idegesítő dologgal szembesültem, pl gyakran visszaallt az alapértelmezett méretre és pozícióra.
Ami nekem bejott az a SwiftKey, mindent tud amit a Gboard de talán egy kicsivel konzisztensebb és kevesebb a bug.
-
Fifi
őstag
válasz
qltsar #16961 üzenetére
Ezer hála!
Én is gboardot használok, így ez megoldotta nekem is!
Most minden egyes MÁK indítás előtt billcsere.Előbb, utóbb úgysem úszom meg a frissítést így pár hülyeség ellenére (pl. statusbaron nem látom, hogy be van kapcsolva a blutooth, nfc) egyelőre hagyom a one UI 7-et, mert FR-hez semmi kedvem.
Egyetlen dolog a battery icon, amit nem bírtam elviselni, ezért ez alapján eltüntettem.
Nem tökéletes, de így látom a töltöttség értékét, mert a gyári icon-nal ha kifolyik a szemem se bírom elolvasni.
Így viszont van egy állandó értesítésem, amit nem bírok kikapcsolni:El lehet ezt valahogy tüntetni?
-
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15940 üzenetére
Akkor mennék vissza 6.1-re, ha több a bosszúság, mint előny a megszokotthoz.
És hát írtatok jó pár inkább negatív dizájnbeli dolgot már a tényleges tapasztalatok alapján. Az AI dolgok meg nem igazán érdekelnek.
Valóban S23U-t használok, ahogy gerner1 mondja.
Csak néztem ezt a topicot is korábban, és az utóbbi időben már írtam ide is. -
Capella
senior tag
válasz
qltsar #15926 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
gerner1 szerint elvileg megy az FR nélküli downgrade.
Nálad viszont káosz lett így. Mondjuk a bootloop több, vagy más mint káosz.Semmi sem működött.
Esetleg itt meg lehetne próbálni a gerner1 által javasolt kicsomagolt pit fájllal újrarakni, hátha.
Azt hiszem óvatos duhaj leszek. Annyira nem dob fel ez az új verzió. Legfeljebb kipróbálom egy S21U-ra felrakni majd valamikor, ha megjelenik rá. Azon megismerkedem vele, el tudom-e fogadni. Ha nem, megy vissza a 6.1., vagy mégis marad 7-en.
Ha pedig mégis FR kell a jól működő downgrade-hez, azon a telón már nem lesz akkora probléma nekem. -
Dilikutya
félisten
-
KFORboy
senior tag
válasz
qltsar #15878 üzenetére
A 6.1-től még nem lesz használható a kamera minősége.
Sőt, igazából akkor már 6.0 kellene, mert abból még nem szedtek ki dolgokat amik műkődtek.
Gyorstöltés se lesz, vagy legalábbis ez a 45W-nak hazudott 25W eléggé hagyjukmár kategória.
A vezetéknélküli töltés is bőven hagy maga után kívánnivalót, erre is lenne igényem, jó tekercs pozícióban egy használható sebességűre, mert 2 év után a telóban elég rendesen megszoktak kopni a TypeC aljzatok és az komplett modul csere.
A kijelző 8bit-jét igaz csak egy másik pl xiaomi 10-12 bites panel mellett veszem észre igazán, de talán megérted ezt is, hogy inkább legyen több mintsem kevesebb.Csak így egyszerűen belemarkoltam a probléma kosárba egy kicsit, és látod, hogy ezekkel nem fog jól szerepelni a samsung még a S30U esetén sem...
Ezt a OneUI hájpot is úgy látom, hogy valamikor 10 éve volt igaz, semmivel sem több mint bármelyik android UI de Xiaomi MiUI/Hyper OS esetén végképp inkább kevesebb.
Azt még elfogadom, hogy valakinek ez tetszik, ez kell neki, de ha objektív érveket hozunk le a készülék mellett, instant elvérzik.
Én is valahol a forma meg a márkanév és a szoftver támogatás triumvirátusában vesztem el mikor választottam... ebből kettőt maga a samsung döntött be pár hónap alatt. -
KFORboy
senior tag
válasz
qltsar #15874 üzenetére
Azért mert egy felnőtt ember vagyok, ami tökre elcseszett dolog, mert tele van mindenféle kényelmetlen meg felelősségteljes szarsággal az életem, 7-8 óra intenzív munka mellett naponta intenzív edzés mert 32 éves fejjel azthiszem, hogy még bírom a 27 éves korom BB kompetícióit, meg lesz újra ugyanolyan Beach Body, majd meggebedek, 24-ből 28 óra kellene és nap végén, elején vagy közepén mikor remegő kézzel amivel épp, hogy fogni tudok, megrogyva,(de persze hihetetlenül szép testtel
) majdnem összecsuklok mint egy kempingszék, nincs kapacitásom romokkal babrálni meg előszedni a tinédzser HEKK.EXE énem.
Valamennyien azért veszünk prémium flagship készüléket, mert kényelmes f@szok vagyunk, és igényünk van arra, hogy "It's just works"Eleget borzoltam a szemöldököm már a 7.0 miatt is egyébként.
Hagyom a francba az egészet és veszek másik telefont, csak a háztartásban van egy nagyon jó barátnőm aki finoman szólva agyvérzést kap tőlem, hogy 23U után ez lesz a harmadik készülék 4-5 hónapon belül.
-
MadMancs
veterán
-
LosBlancosRM
őstag
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
qltsar #15698 üzenetére
Próbáltam már sokat, de mindegyiknél van egy fokkal idegesítőbb/kényelmetlenebb dolog ami miatt végül visszatérek.
Brave is jó lenne, de nem értem, hogy a vezérlőknél miért bejelölni lehet könyvjelzőnek az oldalt és nem előhozni azokat. Vivaldinál a kirakható funkciók nem jönnek be.
Legtöbb böngészővel az a bajom, hogy a Chrome menüjét használják(3 pötty a felső sarokban és onnan a legördülő), ami kényelmetlen számomra, tele is van felesleges dolgokkal.
-
püki
aktív tag
válasz
qltsar #15591 üzenetére
"közben meg ottvan egy csomó kihasználhatlan terület"
Kellett a hely annak az érzelmetlen kapszulának.
[kép]
Teljesen felesleges szerintem ez is. Amióta ott van, talán kétszer nyomtam rá. Zárképernyőn hol működik hol nem, AOD-n egyáltalán nem, de szerencsére legalább nem lehet kikapcsolni.
Ócska iOS koppintás lett a OneUI7, bazári csicsa, haszon nélkül. 🤷🏻♂️ -
LosBlancosRM
őstag
válasz
qltsar #15529 üzenetére
Az biztos, hogy 27-ben kinyílik számomra a világ, és nagyon nem biztos, hogy Samsung lesz a következő telefonom. GL se ér annyit. Ma megnéztem az új Xiaomi ultrát, nagyon bejön. Vivo X200p viszont csalódás, szerintem rusnya.
Remélem a kínaiak nem állnak le a fejlesztéssel. -
nincsnév007
addikt
válasz
qltsar #15492 üzenetére
erre figyelj, mert ezt én is csináltam, hogy repülő üzemmód és vowifi, de sokszor nem tudtak elérni. És egyszer itthon is, mondom megpróbálom meg csörgetni magamat anyukám telefonjáról, és nem sikerült, ki se tudott csörögni. azóta ezt nem csinálom, most csak simán be van kapcsolva vowifi így működik, jól.
-
luna40
tag
válasz
qltsar #15492 üzenetére
Nálam is mennek a rutinok, ha mentett wifi hálózat közelében vagyok akkor wifi be, ha nem akkor wifi ki, csak mobilnet. Azt vettem észre, hogy mobilneten nagyon melegedett a telefon, pedig csak a mol move-ot használtam, meg a telefonnal fizettem, kb. 1 perc volt az egész. Reggel volt és hideg, rendesen melegítette a kezem. Amúgy mintha gyorsabb lenne a rendszer, van ami tetszik, van ami nem, az akkuikonnal továbbra sem tudok megbarátkozni, majd leragasztom szigszalaggal!
-
tms+
aktív tag
válasz
qltsar #15392 üzenetére
oda most olyan widget van, ami 1 vagy 2 eszköz akkuját tudja mutatni, ha a van +1 eszköz kapcsolódva a telefonhoz (tehát adott esetben 2 vagy 3), akkor a telefont valóban nem jelzi ki
de ha az 1-es van kint és nem kapcsolódik mondjuk óra sem rá, akkor mutatnia kell a telefont, ha a 2-es van beállítva és mondjuk csak az óra van mellette, akkor mutatnia kell a telefont és az órát is
illetve ilyen rejtett beállítás van, ha szerkeszted a zárolt képernyőn a widgeteket, kirakod az akku widgetet és röviden ráböksz [kép]
abban a tekintetben visszalépés, ha jól emlékszem, korábban 3 eszközt is jelzett egyszerre
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
qltsar #15247 üzenetére
Akkor mi alapján választ telefont? Színe? Nem hiába van folyamatos számháború a gyártók között. A laikus a számokból "tudja", hogy melyik "jobb".
Nem a mostanról beszélek, mivel már erősen kifutott modell a 24, hanem amikor ott volt még egymás mellett a kettő a szolgáltatóknál(ahol a magyarok leginkább vásárolnak).
Szvsz a szoftver verziója, az új ai funkciók, amik csak azon vannak, lehettek elég fontosak ahhoz, hogy inkább az S25-öt vegye valaki, hiába olcsóbb egy kicsivel a 24.
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #15239 üzenetére
Pofon egyszerű a "szabály".
A készülékekre csak olyan firmware flash -elhető, amelnyek BL-értéke egyezik és/vagy magasabb szám/betű értékű, mint ami aktuálisan a készüléken fut.
- Ergo, ha ez, lehetővé tesz korábbit... - akkor volt/van lehetőség: downgrade -re.Minden más esetben: nincs. Legfeljebb, a már említett knox triggerelő akármivel ..
Valamelyik A-szériánál például 2 főverzió downgrade -re is volt lehetőség egy ideig (amíg magasabb BL-értékű release nem érkezett...) .
-
gerner1
nagyúr
válasz
qltsar #15235 üzenetére
Eddig minden típusnál, az első főverzió relese -ek (gyakran a másodikak is..) azonosak voltak az azt megelőzőével. Talán pont azért, hogyha gigszer van, még lehessen menteni a dolgot. Ez itt, most a hivatalos legutolsóval 4-es.
Te 5 -ös értékkel láttad ? ... -mert a koreai -n is 4-es .
-
püki
aktív tag
-
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14938 üzenetére
Persze, nincs ezzel semmi bajom, hiszen én is ezen " élek " ettől függetlenül, összességében mégis a szifonok fölé helyezném egy (bámelyik) ultra tudását. Emellett ki is tartok mert az utóbbi egy évben, egy i15, i15pm és egy i16pm megvétele és tesztelése után itt maradtam és ez nem csak az op rendszernek szól hanem a kameráknak is. Szerettem volna 10 év android után valami ujat hamár a család váltott de nekem nem jön össze.
-
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14934 üzenetére
Azért az, hogy alma után egy s24u fotózásban
"szenvedés és csalódás "
enyhén szólva is barokkos túlzás. Mondom ezt egy egyetes 16pm kitérő után. Egyáltalán nen szakadt le az arcom, sőt bizonyos feltételek mellett inkább a fordítottja igaz.
Én igy utólag előrelépésnek értékelem, főleg ha a fotók kezelését, mentését és egyéb mást is számolok.
A legújabb ájfonok talán(néhány tesztelő szerint) videózásban egy hajszálnyival jobbak de ezt sem sikerült a valoságban érzékelnem. -
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14890 üzenetére
Nekem aztán mondhatod, nem vagyok egy frissítés fetisiszta.
7 évig meg pláne nem érdekel, hogy kapok e vagy sem mert 2 évente cserélem .
Jelenleg összességében nem tudok jobb eszközt ideértve az utódját is de akár a konkurens termékekeket is.
Mint írtam, vettem pár hete egy 16PMaxot kipróbálásra illetve családi nyomásra (feleségem és a két lányom már a sötét oldalon vannak) de 1 hét után, mikor tuladtam rajta, olyan érzésem volt mint amikor valakit kiengednek az előzetes letartóztatásból.
Olyan régóta vagyok samsungos, Novás, sygic-es,operás, stb, hogy máshol falábúnak érzem magam.
Ios-en ph app sincs. SwiftKey, Opera, Sigyc van de korlátozva. Probáltam de nem való nekem más igy elégedett vagyok, sőt
Asszem ilyen egy igazi boomer. -
Rob Rob
tag
válasz
qltsar #14887 üzenetére
Értem.
A helyzet az, hogy általában a főverzió utolsó kiadásai a legjobbak az elsők a legdöcögősebbek, mindig elbaltázzák majd mire ki van reszelgetve jön az újabb béna főverzió és kezdődik minden előlről.Talán most a jól megreszelt változatot kapjuk elsőre.
De mégegyszer mondom, nincs ott semmi látnivaló, talán félórás csoda az egész. -
fulton
addikt
válasz
qltsar #14749 üzenetére
* dolog ez am. Megveszel egy fél millás telefont szeretnéd élvezni azt a premiumot amit nyújt, akár az hogy megérinted a kijelzőjét, nincs üveg semmi amin át nézed azt... és nem lehet. Vagy beleteszed kínai pár ezer forintos hoki tokokba, meg fóliát rá bebugyolálva.... és stb.. kapsz egy kínai bumpszli telefont a kezedbe... meg akkor minek a bevonat ami tükröződés mentes..mind1. Nem tudom mi lesz, engem nem zavar még .. nem vagyok naív, biztos romlani fog a helyzet..pasz
samsung.com ról vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest