Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz
luna40 #14767 üzenetére
Enyém is olyan, nem csak az a gáz, amit ott láttunk, hanem, hogy a zsírtaszítás sem működik, az is látszik a fotóján.
Folyton törölgetni kell, mert olyan 1 perc tapizás után, mintha zsírral kennéd be..Én vettem rá gyári fóliát, így együtt lehet élni vele, de mint korábban írtam is, a gesztusvezérlés rossz, mert akad az ember ujja a fólia szélében..
-
Ricardo
titán
válasz
luna40 #14211 üzenetére
Ez a természetes.
Bejelentik, megrendelik, aztán kezdődnek az időszakok.
Első kör
"Milyen színt rendeltetek, milyen tárhellyel, honnan, mennyire sikerült lekuponozni?"Aztán jön a következő ami arról szól hogy " Milyen tokot fóliát érdemes rá venni, milyen töltőt, kábelt atós tartót....?"
Aztán:
"Hol találom a menüben az x beállítást? Az előző telefonomon még megvolt , de most nem találom."Most, hogy a gyártó blamálja magát a frissítés kiadásával, ez a téma.
A 25 ös topikok még a rendelés fázisában van, ki kapta meg, és ki nem.
Ez annak is köszönhető, hogy idén a kiszállítások sem mennek zökkenőmentesen. -
qltsar
veterán
válasz
luna40 #13910 üzenetére
Nalam 5 percig tartott
...
Katasztrofa vele a gesztusnavigacio a merete miatt.
Viszont a Spigen is kisebb, mint a tobbi, cserebe Spigen tokkal jo, tobbi toknal amivel probaltam karcol gesztusnavinal, es az ures reszre "be tud esni" a toll hegye a tok es a folia kozotti reszre konnyen, igy csak ESR es flolab ami marad - nekem legalabbis.
-
arcitec
addikt
válasz
luna40 #12799 üzenetére
A laptopot ha 80%-ot elérte kikapcsoltad a töltést és 20%-on ismét töltés 80%-ig?
És ez ciklusban? És csodálkozol, hogy kipurcant? Csak mert hány órát ment így 60%-os töltéssel?Az enyém 3 éves, ha nincs cipelve(nagyon ritkán) mindig töltőn lóg, max 2-3 havonta van lemerítve. 19%-os a kopása. Mert kikapcsol az a töltőn lóg és nem az akkuról megy. Az igaz van olyan laptop ami 80%-ra tölti illetve be lehet állítani.
-
gerner1
nagyúr
válasz
luna40 #12796 üzenetére
Nem 250, mert nem az új kapacitás 1% -val csökken '25 teljes töltési ciklusonként.
Mindig a degradálódott, aktuális kapacitásból veszít ~1% -ot, így annak a száma kitolódik.
Li-ion -nál 300-500 teljes töltési ciklus volt az élettartam.
Li-Po -nál 500-700 .Szóval, ha valaki valóban hardcore felhasználó, és ennek okán is naponta eszközöl egy teljes töltési ciklusnak megfelelő töltést, akkor Li-Po nál is összejöhet ~2év alatt. Főleg, ha a felhasználói szokásaival gyakrabban van az optimálisnál magasabb hőmérsékleten az telója akkuja is, ami szintén gyorsítja az elhasználódási folyamatot.
Persze a 100% -ot nem igen szokta megvárni senki. A többség hamarabb vált új telóra, vagy cseréltet akkut, ha a változatlan felhasználói szokásaival már naponta többször kell enni adnia neki. -
qltsar
veterán
válasz
luna40 #12645 üzenetére
De ez is erdekes.
S23, 23+ + Spigen EzFit + Nillkin tok tokeletes kombo volt.
Ugyanez most S24U-ra katasztrofa. 2 fele tokkal probaltam a Spigent, de biztos vagyok benne, hogy a mostani Torras-ra sem lenne jo, ezzel szemben az ESR mindharom tokkal jo.
En is erre gondoltam anno, hogy az uj Spigen tokok 24-es szeriahoz jobban benyulnak a kijelzore, igy nem lesz zavaro a kis meretre vagott foliameret...de ugye nem csak a Spigen ilyen, hanem a piacon levok donto tobbsege...inkabb ezzel van a gond.
-
tms+
aktív tag
válasz
luna40 #12404 üzenetére
Az, hogy miért most jönnek a videók, nem tudom, tőle és a Samsungtól kell megkérdezni. Egyébként decemberben más influenszer is promózta (pl. Simonffy Peti). Nánási és Ördög is a Samsung "arcai", a hazai Unpacked eseményeken is ott szoktak lenni. Szinte biztos vagyok benne, hogy nem kellett megvennie, hanem megkapták mindketten a Galaxyt, mint minden évben.
-
TODI1111
veterán
válasz
luna40 #12178 üzenetére
Nálam is spigen üveg van, még [januárban] tettem fel. Azóta is ugyan úgy működik az ujjlenyomatolvasó, kivéve amikor a melóból kifolyólag már nagyon ki van száradva a bőröm.
-
válasz
luna40 #11384 üzenetére
Köszi. Valamilyen szinten megnyugtat, hogy nem egyedi esettel állok szembe.
Ugyanakkor ez a helyzet rádöbbentett mennyire elkényelmesedtem a Simple miatt... Meglepett, hogy a Google Pay bár ott van a lehetőségek között nem tudtam hozzáadni kártyát...mármint a Walletet fel kellett telepítenem, hogy hozzá tudjam adni.
Ezt most meg is tettem és átváltottam erre mint default contactless payment lehetőség.
Meglátjuk a következő napokban, hogy mi lesz...Ha ez tényleg megoldja a problémát az érdekes lesz... Ha hinnék az összeesküvés elméletekben azt mondanám próbálják terelni az embereket az új Simple felé...de hát az meg nem is képes NFC fizetésre...
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
luna40 #10563 üzenetére
Tudhat magyarul, ha mellette nem sok mindenre használható. A portré alapú képgenerálás is egy sitt. De ez igaz a chatgpt-től a geminiig bármire. Próbáltam infókat kérni tőlük a munkámhoz néha és ha a válaszukat, amit amúgy nagyon határozottan írtak , lecsekkoltam, akkor kiderült, hogy olyan oltári baromságokat írtak, hgoy köze nem volt a valósághoz.
Egy dologra tudtam eddig épkázláb módon használni, az a megadott adatok alapján a levél fogalmazás. Olyan fasza fizetési felszólításokat lehet vele rittyenteni, hogy ihaj.
Illetve a samsungnak ez a cikk összefoglalása is egész jó.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
luna40 #10561 üzenetére
Akkor nagyot nem lehet vele még mindig feszíteni .Ezeket tudták kb .1 éve is.
Vagy 2 éve...
Én valahol ezt akkor érezném használhatónak, hogy pl. ha megyek az autóval, google maps-al navigálva, akkor mondjuk a hey google után meg tudnám kérdezni tőle, hogy van-e kis kitérővel 4.5 -es értékelés feletti kebabos útközben és ha igen, akkor köztes célpontként tegye be. Menetközben meg tudjam kérdezni az árakat is... Esetleg meg tudja mondani, hogy pl. egy -két jelzett kerületben Budapesten hol tudok valamit megvenni legolcsóbban.... Nekem pl. ekkor lenne használható. Vagy meg tudnám kérdezni mikor megy busz vmelyik megállóból.... nézze meg van-e járatkésés vagy baleset az útvonalán. Stb.
-
waszabi07
aktív tag
Op 7t pro-t anno pont ezért cseréltem mert kb egyáltalán nem működött ez a zseb mód.
Én izzadós vagyok és kb minden telefon bármilyen beállitással felébred a zsebemben. Iphone is csinálta ezt, huawei is és most ez is sokszor pint kér, de az aod ujjlenyomatot nem fogom kikapcsolni...
Hiányzik sokszor az apple face id. Meg még jó pár dologelején nem ezt mondtam, de egy 15 pro max-ra lehet mégis elcserélném ha lenne lehetőség, na de mindegy is...
-
-
qltsar
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest