- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
fahrii #15700 üzenetére
Attól függ milyen játék. Screen Mirroringban van valamennyi késleltetés telefonhoz képest. Illetve messze se olyan fluid mint natívan a telefonon.
Szóval egy lövöldözős játékban kb már lelőttek mire TV reagál, vagy autósnál már az árokban vagy mire TV-n reagálnál. De egy kártyajátéknál pl simán használható.
Én Google Meet esetén szoktam TV re kiküldeni képet ha nincs kedvem laptopot költöztetni. Ott nem probléma pl.
-
püki
aktív tag
válasz
fahrii #15257 üzenetére
Nem is a OneUI verziója érdekes, hanem személy szerint engem az zavar, hogy tavaly kifizettem 650ezer forintot egy telefonért, amire ígértek 7év frissítést, meg minden szépet jót. Azóta eltelt egy szűk év, és a tavalyi flagship modell perifériára szorult kb, ígérgetés meg tologatás megy, hivatalos kommunikáció nulla. A kisebb kínai gyártok is előrébb járnak minden tekintetben.
-
Vikooo
addikt
válasz
fahrii #13803 üzenetére
Gagyi ragasztott kameragyuru? A hátlap is ragasztott. Ja, hogy tapetavagoval feszegetve lejon? Nem normális, igaz? Ne vicceljunk már.
Vigyázz mert a kijelzoje is megkarcolodik Moh skálán 6 vagy annál magasabb kemenysegu eszközzel karcolva.
<off>Ez nem neked szól de működik az agymosas és a kontextuson kívüli ítélkezés, a facebookrol való tájékozódás és a kattintasvadasz alaptalan cikkek osztasa.
</off>
-
válasz
fahrii #13803 üzenetére
Kameragyűrű-gate szerintem egy marhaság. Semmi nem akad bele és nem is fog, de persze fel lehet feszegetni egy csavarhúzóval, ha úgy gondolja az ember.
BT hiánya ez true és az engem is bosszant ez egyértelmű visszalépés.
Fold7-et én is várom, de az előző évek alapján nem túl bizakodóan, a 6 elég csalódás volt.#13804 Annak tuti, bár én a kevés ember közé tartozom aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest