- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Sajna a környezetem Meet ezzel nem tudok mit kezdeni. De nem igazán izgat ha gond van úgy is szól ha nincs akkor meg majd kíhül. Lehet hogy csak nekem tűnik úgy de mintha gyorsabban hülne vissza mint az s23u. Meet után.
Másrészt őrületes teljesítményt nyomnak be egy hangyaf@sznyi helyre évek óta csak nő a teljesítmény. Mégis mit lehet ettől várni?
-
A leírás szerint 10 munkanapon belül válaszolnak, beérkezéstől számítva. Én erre tippelek még +3 napot. (Mármint a feladás napjától számítva.)
Szóval átfutásban simán 2 hétről is szó lehet. Én addig nyugodt vagyok...Viszont engem nagyon zavar, hogy nincs elérhetőség amire lehet írni, ahol visszajeleznek vagy informálnak, hogy WTF...
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest