- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
qltsar #11445 üzenetére
Működik de nem úgy ahogy pl régen note10-en ment.
Most úgy működik, hogy pl mobilaréna megnyit, felhasználónévhez oda kell bökjek, ott kiválasztom a user-t felugrik az ujjlenyomat majd belép. Korábbihoz képest javítás, hogy már a belépés gombra nem kell külön rányomjak.
Note10-en pedig ez úgy működött, hogy amikor rányomtam hogy bejelentkezés egyből dobta az ujjlenyomatot és belépett magától nem kellett még külön a userre rányomnom (nincs több felhasználóm ezért nem is értem miért kell külön azt az 1 meglévőt kiválasztani) -
F_Gergely
őstag
válasz
LosBlancosRM #10838 üzenetére
Nem hulyeseg, de nem fogok veled vitatkozni.
Mikor az S24U tolom a zsebbe erezhetoen akad a sarkoknal. Erdekes a note10+ siman csuszott a zsebbe es nem akadt fenn a sarkoknal.
Mernokkent is azt mondom, egeszen mas egy lekerikett sarok meg egy szogletes. -
F_Gergely
őstag
válasz
< CyberBob > #10821 üzenetére
Gyári bőr tok (25 ezer volt megjelenéskor) 2-3 hónap után elkezdett kopni mint az állat. Hihetetlen silány minőség, és hozzáteszem hogy a kopás szempontjából nagyon sokat ront a készülék sarka hogy nem lekerekített és mikor zsebbe rakod sokkal nagyobb az ellenállása mint a lekerekített élnek.
-
F_Gergely
őstag
ilyen tokot használ valaki?
Gyári vegán "bőr" (ami marhára nem bőr) pár hónap alatt lekopott a sarkoknál, egy forintot nem ér, nem hogy 25 ezret.
-
F_Gergely
őstag
válasz
waszabi07 #8950 üzenetére
Nem először csinálja ezt a samsung, anno a watch active 2 órámat azért szerettem volna megvenni mert hogy tud EKG-t. Vagy 1 év telt el mire kijött rá a program, hogy tudja ezt a funkciót, mert nem volt meg az európai engedély. Olyan funkciókat adnak el, ami nincs is, majd egyszer valamikor talán lesz - vagy nem, de ez meg a vásároló félrevezetése, és látod megtehetik mindenféle következmény nélkül.
-
F_Gergely
őstag
válasz
zsolt19900 #8868 üzenetére
én 2 hete vásároltam, 30%-ot tudam lekuponozni. (3x10%)
-
F_Gergely
őstag
válasz
Avicularia #8851 üzenetére
Amugy ezt sose ertettem mas telefonon mar a kezdetektol fogva lehetett valasztani, hogy horizontalis vagy vertikalis gorgetest akarsz. Samsungnak 10+ ev alatt se sikerult ezt megugrani...
-
F_Gergely
őstag
válasz
bajnokpityu #8709 üzenetére
Mire gondolsz? én nem vettem észre semmit használat közben.
-
F_Gergely
őstag
Eddig bírta a gyári tok, elkezdett lejönni a "vegán bőr" bevonat, mind a 4 sarkáról elkezdett lejönni a bevonat, úgy hogy amúgy sokat nincs zsebben a telefon mert otthonról dolgozom.
25 ezerért 5 hónapot bírt. A note10+ gyári bőr tokja (rendes bőr, nem ez a vegán szarság), több mint 2 évet bírt mikor elkezdett kopni. Ennyit a minőségről.... -
F_Gergely
őstag
válasz
Dave Crank #6854 üzenetére
Szerintem te erre gondolsz.
Én azt keresem, amikor zárolt képernyőn nekem semmire nem kell külön bökni, hanem zárolt képernyőn látom az értesítők részleteit.
Tehát nem a felébresztett képernyőn még rábökök az értesítésre és az csak az után részletezi, hanem alapból úgy jelenjen meg. -
F_Gergely
őstag
Fiúk, lányok,
Arra továbbra sincs megoldás, hogy zárolt képernyőn lássam az értesítést és annak a tárgyát?
Tehát ha jön e-mailem ne egy M betűt lássak hanem a feladót a levél tárgyát vagy az üzenetet?
Messengernél ugyan ez, ott a jel, de az üzenetet vagy hogy ki küldött üzenetet azt nem látom, Note10-en ez tökéletesen működött. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #5652 üzenetére
Kicsit kevered a dolgokat, amiket te bemásoltál az az ársávos garancia, ami rendeletileg kötelező, adott értékhatárhoz igazítva.
De ha te 5 ezerért veszel valamit arra is kötelező 1 év jótállást biztosítani. Ugyan ez igaz a 0 forint értékű termékekre is. A fogyasztót a fogyasztói jogától megvonni nem lehet, negatívan eltérni nem lehet. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #5645 üzenetére
Mit is ír a jogszabály? 10 ezer forint alatti termékre is kötelező a jótállás, csak azokhoz nem szükséges külön jótállási jegy.
-
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #4259 üzenetére
Csak zárásképpen: pár éve még rengeteg internetes csalás erre alapozott, mert a csomagot megkaptad, csak mondjuk nem volt benne semmi, vagy csak egy darab kő becsomagolva. Csak akkor lett ezekből bármi is ha több károsult jelentkezett egyszerre és csoportosan mentek perre.
De gondold ezt fordítva is, megkapja a user a csomagot, kiveszi belőle amit rendelt majd azt mondja, hopp én üres csomagot kaptam, vagy nem volt benne csak egy darab kő. Mindig gondoljatok bele visszafele is, mert rengetegen próbálnak a kereskedőkön is nyerészkedni. Ezért a cégeknek saját érdekük is hogy levédjék magukat, mert ez egy két irányú ingoványos talaj.
De én is befejezem az offolást
Ha bárkinek bárki kérdése/hozzáfűznivalója lenne privátban szívesen állok rendelkezésre. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #4255 üzenetére
"Amúgy meg, ha a futár nem köteles várni és oda sem adják a csomagot, ha ragaszkodsz a kibontáshoz, akkor ott erősen sérül a vásárló joga..."
Te nem a futárral kerülsz szerződésbe hanem az eladóval. A futárnak semmi köze ahhoz hogy te kitől mit és hogy rendeltél. Ő szállít, A pontból B pontba. Ennyi, nem több. Hangsúlyozom, hogy ez nagyon leegyszerűsítve. Az, hogy a futár megvárja a kibontást, ez lehet "kényelmi" szolgáltatás amiért a feladó fizet (vagy ilyen szerződésük van), vagy pedig a minőségbiztosítás hiánya miatt van erre szükség. De alap esetben a futár oda adja a csomagot, te átveszed és ennyi. -
F_Gergely
őstag
válasz
arcitec #4250 üzenetére
Mint szakmabeli írtam, nem kötekedésből vagy rosszindulatból
Csak, hogy tisztánlátás képpen, mert sokszor hallom, hogy mondják a futár köteles.... Ez mindig a szerződéstől függ amit az adott céggel kötnek. De mondok mást, ha te rendelsz valamit X cégtől és ők azt mondják bontsd ki átvételkor, de a futár nem engedi, akkor olyan is van, hogy mindkettőtöknek igaza van (bár ritka de van ilyen is).
Nem futár vagyok, logisztikus és nem a futárt akarom védeni, de ez mindig a szerződésektől függ.Ez a helyzet (üres a doboz) azért nehéz , mert baromi nehéz bizonyítani, és nagyban függ a küldő cég minőségbiztosításától, valamint a belső folyamatoktól. Nekem volt ilyen ügyem, ott a pickpack pontosok lopták ki az akkori új S szériás telókat a dobozból majd csomagolták vissza. Nagyon nehéz ilyenkor bármit is bizonyítani, ha nincs külön kamerás végigkövetés csomagolástól az átadásig - nálunk volt és így tudtunk nyerni csak.
-
F_Gergely
őstag
válasz
arcitec #4247 üzenetére
"...evidens, hogy visszavételkor ellenőriznie kellett volna a tartalmat..."
A futár nem ellenőriz tartalmat, ő átvesz egy zárt csomagot, amit elvisz A pontból B pontba. A Samsung felelőssége az, hogy ellenőrizzék a visszaküldött csomag/doboz tartalmát. Az hogy ezt úgy oldják meg, hogy egy bérlogisztikát ezzel megbíznak az már csak technikai kérdés.Kérdés, hogy pl a doboz le volt e zárva Samsungos szalaggal, ugyanis csak ezzel küldenek ki csomagot, sima átlátszó ragasztószalaggal nem. Ha sérült szalag már helyből nem szabad átvenni a csomagot.
"Azt tudjuk, hogy ha a címzett ragaszkodik a tartalom átvizsgálására, nincs mese, meg kell várnia."
Ez is téves megállapítás, ez attól függ, hogy az adott partner milyen szerződésben van az adott futárszolgálattal. Ez így általánosságban nem kijelenthető, mert alapvetően nem köteles megvárnia, nem a feladata. Ő azért felel, hogy a csomag, sérülésmentesen átadásra kerüljön, ha kívülről a dobozon nincs sérülés ő nem köteles megvárni a kibontást. Ez az alap, ettől cégenként el lehet térni de ez szerződés kérdése. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #4193 üzenetére
Hát nem lennék a helyedben....
Kereskedői oldalról voltunk hasonló helyzetben (tőlünk kiment a cucc, ügyfél meg kapott egy üres dobozt amiben volt egy zacskó homok - hogy a súly meglegyen) baromi nehéz bizonyítani bármilyen oldalról... -
F_Gergely
őstag
Kameránál eltűnt a makró mód a frissítéssel?
Most vettem észre, hogy eddig ha közeli dologról akartam fényképet csinálni, a kamera magától váltott makró módba, frissítés óta meg nem.
Ezzel kinek mi a tapasztalata?Szerk.
Ugrál a kamera makró és normál mód között, ez eddig jól működött, most valami nagyon oké... -
F_Gergely
őstag
válasz
VivienR #4159 üzenetére
Én is Note 10+ról váltottam. Felemás a véleményem nekem is.
Kamerában számomra egyértelműen jobb, nagyítás nekem nagyon bejött. Mivel nekem az S23U kimaradt igy én ahhoz nem tudom ugye viszonyítani, 10-hez képest szerintem jobb.Térerőben nekem pozitív eddig, de szerintem ez szolgáltató függő is én két kártyával használom, ahol a voda full térerő ott a telekom 1 csík. (voda a saját kártyám telekom a céges). A két kártya azért már látványosabban eszi az akkut mint az 1 kártya. A wifije szerintem erősebb, stabilabb.
A sik kijelző nekem nagyon bejön. Cserébe ez a vastag kialakítás, és a bal oldalon lévő ceruza nagyon nem jön be. Jobb kezesként szerint ez egy elcseszett kialakítás, hogy bal oldalon van a ceruza. Fogásra a note10 sokkal kecsesebb, karcsúbb nekem jobban tetszik. Az S24U annyira kecses mint egy tégla, se lekerített élek sarkok, se vékony kialakítás. A kamerasziget kialakítása számomra katasztrófa, tok nélkül szerintem borzalmas, ezért tokban hordom én is, pedig én jobb szeretem tok nélkül használni a telefont.Röviden:
Note10+ külsőre szerintem sokkal jobb, de belsőre a S24U jobb, ez számomra nem is kérdés. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #3263 üzenetére
19.én délelőtt fizettem ki az árát, bankszámlakivonaton is látszik.
A számlán (és a garancialevélen is) január 23.-a szerepel mint vásárlás és fizetés napja..... -
F_Gergely
őstag
Nekem a szamlan se szerepel, de mar elengedtem a sztorit az egesz elorendeles kritikan aluli volt.
Csak a jeghegy csucsa, hogy en 19.en kifizettem a telefon arat, a szamlan megis januar 24.e szerepel mint vasarlas napja.
Veszel egy termeket tobb mint fel millaert es kb le vagy sz...va, varod a telot 1 hetig mas meg bement egy uzletbe kifizette es a kezebe adtak a telefont. Ha csak a markat neznem nem vennek samsungot es nem is ajanlanam senkinek. De sajnos a ceruza miatt kenytelen voltam ezt venni. -
F_Gergely
őstag
válasz
ForRedGlory #3150 üzenetére
Legyen igy....
Bar en szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. -
F_Gergely
őstag
válasz
Kunci-1 #3040 üzenetére
En amikor vettem a telot elorendelesben, ott volt, h9gy keszulekbeszamitas. Kivalasztottam a telomat, irtak hogy mitotmen en becsult osszeg 50 ezer + a 40 ezer. Akarom e beadni a teledon vagy kerem a fix 40 ezer ft kedvezmenyt. En ranyomtam hogy kerem a kedvezmenyt keszulekbeszamitas nelkul igy el se kellett kuldjem a telot de megkaptam a -40 ezret
-
F_Gergely
őstag
válasz
LosBlancosRM #2990 üzenetére
Ezer hala!
-
F_Gergely
őstag
Segitsen valaki, hogy a banatos francba lehet kikapcsolni azt, hogy ne a facebook appban nyiljanak meg a linkek hanem egy kulso bongeszoben?
Nincs erre beallitasi menupont, csak a beszelgetesekre, es mar az ideg szet... -
F_Gergely
őstag
Tegnap a kezembe akadt a note10 gyari bortokja. Emlekszem mikor vettem 5 evvel ezelott, mennyire ki voltam akadva hogy 15 ezer forint. Mikor kibontottam es megereztem a bor illatat egybol elfogott a musthave erzes, es onnantol nem erdekelt az ara, mert minoseg volt, imadtam kezemben tartani.
Ehhez kepest az S24U tokja ami divatosan vegan bornek hivnak, egy bovli, sz@r, igenytelen termek. Se minoseg, se hozzaadott ertek. Mar maga az elnevezes is vegan bor.... most vegan vagy bor? Segitek, semmi koze a borhoz, megcsak tapintasra se, egy gagyi muanyag tok bor texturat imitalva.
Nagyon remelem lesz majd elerheto rendes bor tok is, mert ez igy minden csak nem minoseg... -
F_Gergely
őstag
tök érdekes amúgy, ha ti nem mondjátok én nem is hallok róla. Előző telefonom egy motorola g23 volt azon se volt semmi gond a gmail-el, egyből jött mindig az értesítő.
Nem tudom ez mitől lehet vagy mi okozhatja.
Mondjuk most wifi-n van a telefon majd kipróbálom mobilnettel is hátha ott van valami anomália. -
F_Gergely
őstag
Nekem sincs semmi bajom a Gmail-el.
Csodalkozva olvasom, hogy itt mennyire panaszkodnak ra.
Tegnap is vasaroltam par jatekot a ps-re jott vagy 8 email (paypal, ps store) mindegyiket jelezte anelkul, hogy feloldottam volna a kijelzot.
Nem tudom ez mitol fugg, vagy mi az oka, de orulok, hogy nalam eddig mindegyik telefonon hiba nelkul megy. -
F_Gergely
őstag
Anno a HTC One M7 keszuleket vettem ugyan igy, annak feher kerete volt korbe. Na nekem ez a feher keret 1-2 heten belul elszinezodott. Latszott, hogy anyaghiba, de a felulete se sima volt hanem erdes (gyartasi hibas volt). Tobbszor kuldtem vissza, hogy negyedmillas telo es ez igy szamomra elfogadhatatlan, vegul mar megmutattak a szerviz levelezest, amibe le volt irva, hogy mivel a mukodest nem befolyasolja nem fogjak kicserelni es pont. Es azert 2013-ban se volt keves penz. Szoval aterzem a gondod.
A telefont barmennyire szerettem, mivel gusztustalanul nezett ki vegul eladtam, es akkor tertem at a Note szeriara. -
F_Gergely
őstag
Le kellett ma jelentsem a vizorat, na mondom akkor lefenykepezem a telefonnal nem maszok le az aknaba.
24x zommal olyan gyonyoru kepet csinalt felhomalyban hogy mindent is le lehet olvasni - kb minzha ott fenykepeztem volna az orat 20 centire.
Ez nagyon bejott, igaz nalam nagy a kontraszt mert en note 10+rol valtottam, de engem kilora megvett. -
F_Gergely
őstag
Igen, ugy van ahogy irod. Alul-felul a kijelzo sikjan tul log de ketoldalt inkabb sikban van, igy nem zavar pl gepelesbel.
Nekem ilyen tokom van, nincs vele bajom, bar ez a szurke vegan tok csaloka, mert marhara nem ugy nez ki mint kepen.
Ha lett volna sotetbarna biztos azt veszek, de egy feketet is be fogok huzni ha lesz 10+ ezer korul valahol. -
F_Gergely
őstag
- Ha valakit esetleg erdekelne, gyari vegan bortok lila szinben "csak" 12 ezer az iponban. -
Hatha van itt holgy akinek bejon ez a szin. -
F_Gergely
őstag
ez is mekkora jófejség.... nem lég hogy regisztrálnod kell, még külön regisztrálj ha törzsvásárló akarsz lenni... mondjuk már mindegy, mert megvettem a telefont, de csak azért vettem a ses-ből mert samsungnál nem volt rendelhető az 1 terás.
Igy meg nem kaptam semmit a ses-től, és mivel nem vagyok törzsvásárló pontokat sem... -
F_Gergely
őstag
válasz
wong kok wah #2232 üzenetére
Korulbelul annyit er most az S25U procijarol cikkeket olvasni, mint megrendelni a kamu S25U-t az aliexpresszrol.
-
F_Gergely
őstag
válasz
wong kok wah #2218 üzenetére
Aliexpresszen mar meglehet venni az S26U-t csak mondom
-
F_Gergely
őstag
válasz
farockhcm #2112 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen ha maga a program nem ismerte azt a kódolást vagy betűtípust ami a doksiban van. Pl mondjuk megnyitottam egy pdf-et egy programmal de szarul nyomtatta ki, majd kinyomtattam egy dedikált pdf readerrel pl adobe és akkor hibátlanul kijött. Próbáld másik programban kinyomtatni.
-
F_Gergely
őstag
válasz
milkabrams #2043 üzenetére
Anno a HTC One-nal volt kamera gond, hogy rózsaszínes volt a kamera által készített kép, az elorendelt telefonok esetében.
A hibát a kameramodul okozta, amit cseréltek termeszetesen visszahivas kereteben.
Most mit kell ezen problémázni?
Mondjuk én a sajátomnal nem tapasztaltam, de ha igy is lenne, javitjak es ennyi.
Elorendelt telefonrol beszelunk ez mindig is benne volt a pakliban az osszes gyartonal hogy az elso szeria tartalmazhat hibat vagy hibakat. -
F_Gergely
őstag
Én semmit nem csináltam, 50% körül volt az akku mikor ki ettem a dobozból, akkor feltoltottem 100ra és ennyi.
Éjszaka meg vezeteknelkuli töltő van adaptív töltés el.
De nincs bekapcsolva napközbeni se akkukimeles se semmi.
Note10-et simán kenterbe veri pedig ezt nem go doltam volna. -
F_Gergely
őstag
Iszonyat meg vagyok elégedve, én nem gondoltam volna, hogy ennyire jól bírja. Hétvégén most 2 napot bírt a teló pedig nyomkodtam rendesen.
Note10 pluszhoz képest kb dupla annyi az üzemideje, azért azt a telót le tudtam meríteni nap végére, reggel 5kor vettem le a telefont a töltőről, és most van 75%-on az akku.
Ahogy néztem olyan 10-12 órás kijelzőidőket simán hozza, mindenféle erőlködés nélkül. -
F_Gergely
őstag
válasz
korika18 #1666 üzenetére
Ezt ezt nem tudom külön nem állítottam semmit de a felső sávban ott van a Volte logó és működik is tehát hívás közben van internet, én nem fizettem érte sose pluszba.
Az 5g-n gondolkodom hogy van e értem havi plusz 1 ezrest fizetni érte.Sirgeoff
Ha WiFi hívásra gondolsz az is van de én kikapcsoltam mert nem használom. -
F_Gergely
őstag
válasz
milkabrams #1658 üzenetére
Vegyél rá gyári tokot, van belőle műanyag is meg műbőr is.
-
F_Gergely
őstag
Dual simmel kapcsolatban van infótok a kártyafoglalat prioritásáról?
Ezalatt azt értem, hogy pl a note10-en ha sim1-be volt a kártya ott a mobilnet teljes sávon ment, ha a sim2-ben volt kártya ott csak minimálisan.
S24U esetén a két foglalat egyenrangú tehát ha 2 kártya van bent mindkét kártyánál max sávon van internet? -
F_Gergely
őstag
Azt hol tudom beállítani, hogyha jön email, vagy írnak messenger én akkor a zárolt képernyőn lássam hogy milyen email jött vagy ki írt messengeren?
Most csak az ikonokat rakja ki a kepernyore -
F_Gergely
őstag
Erősen túl van lihegve ez a kijelző téma.
Mikor a Note10 kijött, a kamerája csapnivaló volt. Elmosódott képeket csinált. Mindenki tudta hogy ez szoftveres probléma.
Pár hónap múlva jött is rá a frissítés ami megoldotta a problémát.
Minden elorendelesnel fennáll a rizikó hogy valami nem lesz teljesen kerek, hiszen akkor kerül piacra.Komolyan ezen vergődni már nevetséges...
-
F_Gergely
őstag
Messenger esetén van egy értesítési sávban üzenet:
"Messenger - a többi alkalmazás felett..."
Baromi idegesítő, és hiába húzom el, jobbra vagy balra mindig újra elő jön. Másik telefonnal nem volt ilyen. Ha meg eltuntetem, akkor eltűnik a buborékos messenger fej. Hogy az anyjába lehet eltüntetni?
(Sőt igazából kettő van mert a másik meg "Aktív chat fej" amit szintén nem lehet eltüntetni...)Másik:
A gyári samsungos billentyűzet predektivje elég buta rengeteg szót nem tud, de szótárban se tudom felvenni/hozzáadni...
Ezzel ki mit kezdett? -
F_Gergely
őstag
Én is ilyet vettem kíváncsi leszek...
A note10-en nekem bőrtok volt (rendes gyári bőr tok) 2-3 évig hibátlan volt!
Páromnak S10-re vettünk szintén gyári bőr tokot, színben kB olyan mint a s24U szürke tokja. 1 hónapon belül totálisan szét kopott , úgy lekopott ez a bevonat mint a sicc, hatalmas csalódás volt.
Most ha a S24U tokja is ezt produkálja biztos, hogy jelezni fogom a Samu felé, hogy ez nonszensz. De remélhetőleg nem lesz vele gond. -
F_Gergely
őstag
válasz
wong kok wah #705 üzenetére
Te mikor rendelted? Én 19.en rendeltem és semmit nem kaptam.
-
-
F_Gergely
őstag
Remelem azert ezzel a melegedessel csinalnak majd valamit.
Reggel 7 ora, csak bongeszek a neten es erzem a hatlapon, hogy kellemesen meleg. Nem forro de ennek meg langyosnak sem kene lennie.
De a note10nel is ugy volt hogy megjott az elorendelt telefon es pl a kamera honapokig egy fos volt majd jott egy javitas amitol tenyleg jo lett. Remelem itt is ez lesz a helyzet.
Utoljara a htc one telefonom volt fem hatlapos, az nyaron annyira forro tudott lenni, hogy nem lehetett megfogni mert szo szerint egetett. Oke, tudom ennek nem fem a hatulja, de remelem ez nem lesz ilyen nyaron. -
F_Gergely
őstag
A kihangositojatol nem vagyok elajulva. Raadasul maximalis hangeron "zizeg" a hangszoro, de 1-2 meterre mar nem hallanak rendesen, sajnos a note10 is ilyen volt, biztam benne hogy ezt javitjak de ugy latszik nem...
Ma atmasoltam az adatokat a note-rol, hat klasszisokkal jobb annak a fogasa, kenyelmesebb. Megszokhato ez is, csak mig anno azt ereztem a telefont kezbe veve hogy uuuu igen, ez kell nekem, addig az s24nel ezt nem erzem. Csak egy telefon amit hasznalok... -
F_Gergely
őstag
Udv, note 10+rol valtottam az 1 teras verziora.
Jo lenne ha hozna azt amit szerettem a 10ben, de ezt a kamerahegyet, meg a bal oldali ceruzat nehez lesz megszokni....
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest