- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KFORboy
senior tag
válasz
axlfsi #15880 üzenetére
Aucs...
Dehogyis
Éltem egy mára már mém kategóriás szálóigével, de nem, nem érzem magaménak az apple ökoszisztémát.Viszont Xiaomin soha nem voltak ilyen jellegű panaszaim... ami még szomorúbb, hogy egy 5 éves középkategóriás Redmi Note 10 Pro is behasaltatja egy csomó mindenben az S24U-t.
Kezdve egy mezei csoport szelfivel szórakozóhelyen/rossz megvilágításban... -
MadMancs
veterán
válasz
axlfsi #15802 üzenetére
Recovery --> Wipe cache.
Ha kikapcsolt állapotban hangerő le és oldalsó gomb egyszerre míg be nem lép.
Viszont kell hogy legyen csatlakoztatva közben egy aktiv eszköz (usb-c füles, laptophoz, pc-hez. Töltő nem jó).
De ez nem újratelepítés. Újra telepítést nem úszol meg gyalulás nélkül. Én inkább azt nézném meg melyik appod meríti ennyire, az lesz a ludas.
Vagy ha van PC-n adb akkor bekapcsolt usb hibakeresés mellett: adb reboot-recovery
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi #13384 üzenetére
... a faszi úgy cseréli be, hogy 160k Ft a vége és még Buds-ot is kap ajándékba, ... lol. Ezt csináljátok utána (idehaza)
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
axlfsi #12993 üzenetére
Tényként írod az elejét, aztán a végén, hogy ez is csak pletyka. Akkor miért kéne szólni bárkinek is?
Mégnagyobb marhaság lenne a pro-ra kényszeríteni az embereket úgy, hogy már van egy sima a telefonban. A pro se azért pro, mert az Ultrában lévőnek a nagyobb tudású pro verziója, hanem mert hülyén hangzana, hogy spen big.
-
Fifi
őstag
válasz
axlfsi #12591 üzenetére
Uh, ez nem jó hír, ahogy olvasom ennek is a Google az oka. Kár érte..
Mivel évek óta használom és jól működik, nem követtem nyomon a fejlesztést.Nálam a telepített verzió a 1.27.3, ami még a Google Play-ről jött, de látom van frissebb, ami a Playen nem jelent már meg. Most kézzel frissítem 1.28.1-re.
A fejlesztés hiánya nem jelenti azt, hogy sokáig nem fog még problémamentesen működni ez az app, illetve már látom fork is jelent meg.
Amíg lehet, addig használom ezt az app-ot. -
osonte
őstag
válasz
axlfsi #12428 üzenetére
Az "Élő"-k között van a csatornájukon, vagy ha simán rákeresel a "Lencse Mögött 4. rész" -re, akkor is megtalálod. Az a videó is rajta van a YouTube-on, annak a csatornáján, aki megnyerte a telefont, hogy kipróbálta, de ő inkább marad az iPhone-nál és odaadta az édesapjának az S24 Ultra-t.
-
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #12376 üzenetére
En ezt ugy valtottam ki, hogy PC zenehallgatas es nagy ritkan jatek eseten Sony XM4 kabellel rakotve a gepre, vagy neha a Q35 ugyanez.
Filmnezeshez, utcan zenehallgatashoz, edzeshez B2Pro.
Telefon, meeting, altalanos felhasznalas meg BT-n XM4/Q35/B2Pro vegyitve.
Zeneles meg mas kategoria, oda IEM-ek vannak, es csak vezetek.
-
TODI1111
veterán
válasz
axlfsi #12312 üzenetére
Vannak akik soha nem próbálták a gyári natív hívásrögzítést mégis állítják, hogy ugyan olyan tökéletes mint az alkalmazások. Régen az ACR olyan is volt. Mióta EU korlátozások vannak úgy működnek ahogy írod. Szinte mindet kipróbáltam, például a Cube ACR alkalmazás fizetős verzióját is. Egyik sem úgy rögzít mint a gyári. Nem akarok győzködni senkit, mindenki használja ami jó neki.
-
Dave Crank
senior tag
válasz
axlfsi #11879 üzenetére
Én is felraktam pénteken, és teljesen meg vagyok elégedve vele.
Egyelőre bug-t nem vettem észre, amiket előtte használtam működik minden, gyorsabb, fluidabb a rendszer, és még szerintem az üzemidő is jobb vele.
Egyébként ez egy beta verzio, és annak is az első kiadása.
Tehát ezt amikor valaki felrakja, el kell fogadni, és tisztában lenni vele, hogy azért bugok, anomáliák simán lehetnek, és nem hőkölni, hogy deszar... -
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #11677 üzenetére
"Rendes" DEx-hez hasonlitom, ismerem mindharmat (negyet), ebbol gyakran kettot hasznalok.
Szamomra mar a sima DEx-en (is) a legnagyobb ervagas a max 60Hz, ez wired(DexForWindows) DEx-en megrosszabb, kb. azon a szinten van, mint L2W, ami kvazi olyan "fluidul" megy, mintha vezetek nelkul vetitened ki (~30Hz/FPS max).
-
válasz
axlfsi #11666 üzenetére
Képzeld el azt a szituációt - és ami szerintem a legjellemzőbb és nagyon sokan pont emiatt sajnálják, hogy meszűnik - amikor egy olyan zárt ökoszisztémában, mint pl. munkahely, csak elindítod a DEX-et és ugyanazon bill+egérrel eléred egy ablakban (vagy ha van, a pl. a második monitorodon) a magánéleted.
Ehhez azért fel kell tenni a Dex-et a munkahelyi gépre, ami elég necces...nálunk legalább is
-
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #11666 üzenetére
Miert lenne igy?
Link2Windows-zal ugyanugy el tudod inditani az alkalmazasokat, ami ha mar jol tudom alapbol W11 resze, ergo admin-t sem kell kunyeralnod, hogy telepithess, mint DEx2Windowsnal.
Kinezetre ugyanolyan ocsmany frissitessel mukodik mindketto raadasul.
Sima DEx legalabb csak ronda a max 60Hz-el, de vezetek nelkul 30 a max.
-
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #11049 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy készítenék egy mode-ot csak erre, ahol testreszabnám, hogy milyen mértékben működik a DND.
Pl., ha kell egy adott appnak az értesítése, de semmi más, akkor mindent elrejtenék, és kivételnek hozzáadnám a DND beállításaihoz, így, ha a képernyő rögzítés közben szükség van arra, hogy lehúzd az értesítési panelt, akkor látszani fog a képernyőfelvétel és DND/Mode értesítések mellett.
-
-
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #10847 üzenetére
12,380 Ft itthoni aruhazbol, mivel a Torras webshopon ahogy kijott az egyik uj Techmo video, 4 orara ra elfogyott az EU-s raktarkeszlet, pedig ott valahogy lenyomtam 8800 korulre.
Mivel a tobbi ilyen tok tesztek alapjan igazoltan rossz minosegu valamiert, ezert nem maradt mas opciom.
Vagy toluk - megbizhato bolttol -, vagy 19,000-ert Amazon UK.
Torras ugyfelszolgalata azt irta, hogy nem tervezik az EUs sajat keszletuket feltolteni, azt irtak, hogy vegyuk meg az Amazonon :)...
Az O-stand valtozat rendelheto, de az meg lebukik egy bukkanonal az autos tartorol.
Egyik videoban latszik is Youtube-on, ha megnezed, ahogy egy lightos mozzanat kozben a Magsafe-es Wireless Powerbankrol kinyilik a kitamaszto.
Elvileg Penteken, vagy Hetfon erkezik meg, majd beszamolok.
-
qltsar
veterán
válasz
axlfsi #10673 üzenetére
Koszi, de tovabbra is magsafe+kitamasztosat keresek.
Spigeneknel sajnos eleg jellegzetes tulajdonsag, hogy a magsafe-es tokokban felforr a telefon nem magsafe-es, klasszikus vezetek nelkuli toltes kozben.
Legalabbis Redditen sok ilyen postot olvastam, mert a MagFit Solid Armorral sokat szemeztem, de mar a lentebbi listamba sem kerult bele emiatt.
-
gerner1
nagyúr
válasz
axlfsi #10593 üzenetére
" de feltettem a legutolsó EUX-ot (nyilván) a saját HOME CSC-jével és maradtam ILO (azaz, nem kellett újra mókolni a hívásrögzítést... ez mindig is így ment?) "
- EUX régiókóddal hívtad le ugyan azt az OXM -t. A firmware: az OXM. Ennél készüléktípusnál, az EUX , és az ILO is az OXM -ben van benne. Ergo, ugyan azt raktad fel (OXM) .
- Az egyik ok, amely miatt megmaradt az ILO kódod, az az, amit írtál. Azaz, mert az ODIN -ozást úgy csináltad, amellyel nem volt FR is. Ezért maradt, a korábban átállított kódon az ktív-CSC -d.
-
Technoman
őstag
Melyik mobil tud 27mm-t?
Pld egy 4-5 éves teló. Jelesül a P30 Pro.... illetve, melyik vajon a legszélesebb látókörrel rendelkező most, 2024-ben?
Nos ez egy érdekes dolog. Ahogy fentebb láthatod, még a nemzetközi komoly oldalak sem pontosak az S24U-val kapcsolatban sem Letöltöttem az itteni MA-s tesztfotókat és az exif szerint valóban 23mm-es a főszenzor képe, kontra nagyobb site-oknál vagy nem lehet letölteni a tesztképeket, vagy a képek alól kivannak szedve az exif adatok (?) Tehát ott a speckókra tudsz csak hagyatkozni. Még érdesebb a DxOMark oldala, ott letöltve látod, hogy a kép 23 mm-es, de ők már 24 mm-est írnak.
Az is érdekes, hogy az itteni Pixel Pro 8 tesztnél 25 mm-esként hivatkoznak a fő "képcsinálóra", viszont az exifbe én már 24 mm-est látok.
Szóval, akinek fontos ez az adat, annak utána kell járnia.
Ettől függetlenül, a kérdésedre én is kíváncsi lennék. -
dragon1993
őstag
Röviden: A szoftver jó, én bénáztam utána odinnal.
Tökéletesen átállította a CSC-t.
Az ILO és a EUX verzió száma más ezért akartam utána ODIN-nal egy home csc-s telepítést, hogy a következő OTA frissítés 100% megérkezzen.Itt jött a user error, az ODIN látszólag nem csinált semmit nem indítta el a flash-t.
Telefonon megnyomtam a cancel-t restart-olt de hibaüzenetet kaptam..
Megpróbáltam megint az ODIN-t mind EUX mint ILO legfrissebbel és sima CSC-vel hibaüzenetet dobott.Ezen a ponton a gyári samsunghoz töltőtőhöz járó USBC - USBC kábelt kicseréltem a S24U gyári belére és a laptopomról próbáltam az Odin flash-t szépen lefutott minden.
Tanulság vagy a kábel vagy a PC-n valami szerencsétlen pillanatban adta meg magát.
Mindenkinek lehet rossz napja, bármennyire vágja az IT-t. -
qltsar
veterán
Ti általában, hogy szoktatok költözni?
1 hónappal ezelőtt, még csak azt írtam volna, hogy nem ajánlom, most már úgy fogalmaznám, hogy abszolút kerülendő / nyomatékosan nem javaslom a SmartSwtich-es költözést.
~ 1 hónapja 2db One UI 6.1-et futtató telefonomon kb. 4x ismételtem meg, mire feladtam a Smart Switchet. Próbáltam kábellel (2 különböző, gyári Samsung kábellel, egyiket akkor bontottam ki), WiFin, de mindig kimaradt valami a végén: beállítás, alkalmazás adat, vagy force close-al fogadott az első Home Screen, néhány alkalmazás el sem indult, amíg manuálisan nem töröltem teljesen az (áthúzott) adatait, de ez még hagyján, mivel kb. minden harmadik alkalmazásomat másolta át a fogadó telefonra, úgy, hogy a végén teljesen mást írt ki az összegző képernyőn...
Én azt javaslom, hogy Play-ből szinkronizáltass vissza mindent első körben, ez lehúzza az összes alkalmazást is, ha kiválasztod, sajnos többnyire adat nélkül, bár van pár olyan, ahol ez is szinkronizálódik.
Dokumentumaidat is simán át tudod másolni egyik eszközről a másikra, bár ezt nem próbáltam, de Redditen elég sok threadet olvastam, hogy csak később vették észre, hogy több fontos dokumentum is elveszett, amikor keresték, SmartSwtich meg ki sem jelezte, hogy valami nem ment volna át, így az utolsó képen az összegző képernyőnek sem hinnék.
A végén, ha nem szinkronizálódtak a beállításaid, Home Screen, Quick Settings tiles, Settings, stb. erre a végén adhatsz egy esélyt a SmartSwitchnek, ez a része nagyjából működött, de, ha van Samsung Cloudod, inkább abból szinkronizáltass vissza, ha van lehetőséged.
TL; DR: Ha vannak fontos adataid, és nem akarsz felesleges fejfájást akkor kerülöd a SmartSwitchet.
-
Fifi
őstag
A többiek hozzászólást kiegészítve (akár összefoglalóba is mehetne
), ha szeretnéd, hogy az OTA frissítés megmaradjon, akkor ezeket is vedd figyelembe CCS váltáskor:
Ezen xdaforum bejegyzés alapján, az itteni fórumban elhangzott lényegi első és második hozzászólás.Jó lenne, ha az az xdaforumos táblázat folyamatosan frissülne.
Nem szeretné valaki ezt itt megtenni?Szerk:
Végül is nem fontos, hisz ezen két oldalból szépen látni, hogy EUX és ILO csak a már említett két esetben van azonos kiadású. -
tms+
aktív tag
Én S23 Ultráról jöttem, nálam a wow faktor nagyjából abban merült ki, hogy tényleg kevésbé tükröződik a képernyő. Természetesen értékeltem a matt keretet, a sík képernyőt. Persze, S23U-ról nem is nagyon éri meg a váltás. Kíváncsi vagyok, hogy az S22U-ról milyen tapasztalat lesz.
Egyébként szuper készülék, akkor is, ha a wow élmény nem volt akkora.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest