- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15850 üzenetére
Elorendeles ota van meg, es igy kellett beraknom mar akkor is (eSIM-et szerettem volna elsodlegeskent, de nem lehetett), de most megneztem neked, hogy ne mondjak hulyeseget, de most sem engedi.
Fura, hogyha ez tenylegesen szoftveres limitacio eredmenye.
#15851: Igen, ez elso korben S24-nel jott be, hogy mehet egyszerre 2 eSIM
.
-
gerner1
nagyúr
válasz
MadMancs #15804 üzenetére
"Ha kikapcsolt állapotban hangerő le és oldalsó gomb egyszerre míg be nem lép."
- Nálam, ez, ennél a típusnál is ODIN MODE -ot ad.Hangerő-FEL... , amellyel a Recovery MODE érkezik.
-
milkabrams
őstag
válasz
MadMancs #15796 üzenetére
Ez nem az égbolt, kimentem ez udvar végébe és a kertre, diófára, fűre meg mindenhova rakott csillagokat.
Pro raw/night sky akart lenni. Gondoltam hátha látszik valami ha fél percig gyűjti a fényt.
Ne azt nézzétek, hogy szar a kép, amúgy tényleg az, inkább, hogy ott is vannak csillagok, aholnigazából nem kellene lenniük. -
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15718 üzenetére
Youtube Premium, PiP, majd fejhalgato ikon, es ujra eloterbe hozas muveletek valamelyik kombinacioja volt, de Firefox PiP-pel is sikerult egyszer.
S25+-on is sikerult haverom telefonjan penteken, ugyanez.
A sokadik ilyennel es ehhez hasonlonal telt be a pohar, aztan tegnap visszaflasheltem 6.1-et.
-
LosBlancosRM
őstag
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15669 üzenetére
Errol tudsz egy linket kuldeni, hogy WorkProfile-nal jon elo?
A sok bug es limitacio miatt, mar amugy is letoltottem az AYB6-ot, hogy downgradeljek, ez az issue mar csak hab lenne a tortan...meg jo, hogy az ilyenek miatt nem betaztam
.
Ha Google, ha Samsung benazas nem lenyeges, ha kizar WP-vel a telefon, az elozo rendszeren meg nem tette.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
MadMancs #15611 üzenetére
Nekem nincs bajom azzal, hogy csak 3 értesítés fér ki. Vagyis közvetve igen, de nem az a fő. Ami nem tetszik, hogy ilyen nagy hely van a két szélen.
Pont azért törlöm azt az értesítést, ami nem fontos, hogy ne legyen ott annyi ikon.Jobboldali indikátorok közül le is szoktam szedni GL-kal.
A kapszulával is az a bajom, hogy nem lehet kikapcsolni, mert akkor az összes értesítést kikapcsolja.Mondjuk a legkomolyabb az aksikijelzés. Hihetetlenül bazári, hogy ennyire elüt mindentől.
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15440 üzenetére
Persze, burn in protection miatt ez tök jó, de egyezen már a lockscreen, meg az AOD helyzete legalább...
Amikor írtam azt a hszt-t, minden lezárásnál 3-4mm-t ugrott AOD LS-hez képest.
Nagyon remélem, hogy ezt a tök felesleges, esztétikailag förmedvény kijelzést ki lehet majd kapcsolni AOD-n (külön).
-
gerner1
nagyúr
-
ToniSlow
senior tag
-
-
qltsar
veterán
válasz
MadMancs #15166 üzenetére
Mindenki tudja, hogy nincs semmifele automatizacio, hanem eppen ko-papir-ollo bajnoksaggal dontik el, hogy ki nyomjon ra a start gombra.
Hogy ne legyen kirekesztes, ezert mind a ~120.000 alkalmazott reszt vesz Koreaban, ezert meg ido amig vegigmegy a bajnoksag.
Na meg azt sem tudjuk, hogy CET-szerinti idoben folytatjak e le a bajnoksagot.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
MadMancs #15067 üzenetére
Nem mindenkinek viselkedett így (olvastam az XDA fórumot is).
Talán a Beta3 meg a 4.1 ronotta el a Gpayt
Szerk: amúgy azért van még meg ez a teló, az Oleofób réteg lekopása ellenére, mert a gyári fólia jó nagyon. Igaz hogy karcolódik könnyebben, meg gesztushoz nem jó, de ez utóbbit én már egyáltalán nem használom (Edge panelt használtam).
Na meg hogy a Beta6al helyreállt.
-
MadMancs
veterán
válasz
MadMancs #15038 üzenetére
Én meg szerintem sose csináltam. S3, S5, S6 edge és S7 edge volt az utolsó amikor ilyen mértékben mókoltam, mármint ODIN-al. Akkor se vissza hanem Clockwordjod, majd cyanogenmod
Utána volt kitérőt más irányba, S20 al tértem vissza de már nem éreztem késztetést mókolásra. Csak sideload béta
-
Tomi881
tag
válasz
MadMancs #14826 üzenetére
Én az értesítési sávra gondoltam. Alul a zárképernyőn eddig is volt. Felül nem volt mini értesítőkapszula zenelejátszásnál, mint pl. a az időzítő és hangrögzítő esetében. Most jelent meg először az S23 Ultra bétájánál ez a funkció, és elvileg továbbterjesztik minden készülékre.
-
nincsnév007
addikt
válasz
MadMancs #14668 üzenetére
[Samsung One UI 7 Beta Rolls Out to More Galaxy Devices]
ez hivatalos oldal nem? itt írt áprilist. -
HaliGab23
senior tag
válasz
MadMancs #14593 üzenetére
Úgy néz ki, hogy az Android Autohoz van köze a merülésnek.
Amikor merült, mint a búváróra, akkor mindig mentem autóval és rá is csatlakozott és Waze meg YT Music is indult. (One UI 6.1el ilyen esetben sem merült annyira, mint a 7.0val és android 15el.)
Ma egyáltalán nem mentem autóval így 54%on van most reggeltől és 3óra 35perc a SOT.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest