- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #15729 üzenetére
Ez mondjuk pont messenger gond (mondjuk az egész app egy bughalmaz)
Appon belül app dönti el hogy vissza parancsra (gesztus vagy gomb mindegy) mi történjen.
-
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #15551 üzenetére
OneUI óta nincs is rá szükség szerintem. TouchWiz esetében még jól jött. :)
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #15502 üzenetére
Vagesz, dual SIM-em van, aki fontos, az valamelyiken eler.
Amugy egy jo ideje nem volt elerhetetlensegi problemam, valoszinuleg fejlodott a szoftver es a szolgaltato is, de tudom, hogy mirol beszelsz.
-
Ronam
addikt
válasz
nincsnév007 #15458 üzenetére
S24 Ultrán nekem sem ennyire részletes, 3 adat van, akksi állapota, töltöttségi szint, akksi kapacitása.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
nincsnév007 #15458 üzenetére
Nincs ott nekem sem. Szóval ez megint érdekes. Valakinek mért van ott másnak miért nincs?
-
kanyi51
senior tag
válasz
nincsnév007 #15300 üzenetére
Jön ez már most wifin is
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Svájcban is megjött nekem:
Mondjuk én átlagfelhasználó vagyok: nem érdekel hogy hányas Android és hányas One UI van rajta. Úgy sincsenek már újdonságok az Android verziókban, elmúltak azok az évek hogy ez számítson. Azt se tudnám hogy Android 15-nél tartunk, ha nem látnám a képernyőn most, de őszintén, Android 10 óta ki tudja követni? Csak új permission kezelés kerül bele minden alkalommal.
-
Vikooo
addikt
válasz
És tényleg, 928B is megkapta, Samsung.com vásárolt telefon.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nincsnév007 #15208 üzenetére
Jöttömre 5 nap múltán számítsatok pirkadatkor kelet felől
-
Szatee
kezdő
válasz
nincsnév007 #15187 üzenetére
Deutsche Telekom-os hálózaton vagyok Németországban... Még sehol semmi
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #14899 üzenetére
A leggyakrabban használt APP -ok gyorsítótárainak törlése, gyorsítótár törlése a Recovery -ben. Legrégebbi fotók/videók archiválása külső tárolóra , stb... + Frissítés után (még), a beállítások újra-ellenőrzése, hogy mik kerültek default értékre a korábban felírtakhoz képest...
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #14669 üzenetére
Vajon a 23-asok késnek plusuban pár hónapot? Csak mert béta sincs rájuk. Vagy addigra belejönnek az optimalizálásba?
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #14673 üzenetére
Olvasd el az eredeti cikket.
A vegleges (official) verziora nincs emlitve modell
.
A betakra ugyanezt az informaciot amit irsz tartalmazza az eredeti cikk. (Meg a szerkesztesed elotti hszedre reflektalok).
-
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #14669 üzenetére
Igen hivatalos. De volt már pár hivatalos info 😅
-
dragon1993
őstag
válasz
nincsnév007 #14635 üzenetére
Végülis a Motorola G54 Power is Android 15-re váltott a napokba. Nyilván megugorhatatlan a Samsung részéről.
-
Fifi
őstag
válasz
nincsnév007 #14563 üzenetére
Csak szoftverfrissítés után indítottam eddig újra.
Az optimalizáló "szólt", hogy tegyem meg néha és ezt lehet automatizálni.Nem akarom én ezután se, de kíváncsivá tett, hogy miért nem működik ez a funkció.
Szerk:
Valaki kipróbálná, hogy nála működik-e vagy csak dísznek van ez a menüpont? -
marquuard
veterán
válasz
Ősrégi Android verziókon ez létező probléma volt, idővel teleszemetelte a rendszer a RAM-ot és belassult. De ez már nincs.
-
MadMancs
veterán
válasz
Ez bennem is felmerült. Nálam restart csak szoftver frissítés esetén van. Nem látom hátrányát
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #14549 üzenetére
Minden belakást úgy kezdek, hogy törlöm azokat az appokat, amiket nem használok(és törölhető). A fentebb említett Members is erre a sorsra jutott, lehet, hogy ez a kulcs. Egyedül a Galaxy Storeban látok reklámot, de azt is kikerülöm úgy, hogy az ikonra nyomok hosszan, és onnan nézem meg, hogy van-e frissítés.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #14489 üzenetére
Szerintem ez csak a béta mivolta miatt van. Némely bankos app alapból nem is megy rajta.
-
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #14489 üzenetére
Hát igazából ha így folytatják lesz itt beta 18 is.
-
TODI1111
veterán
válasz
nincsnév007 #14293 üzenetére
A béta csak 6-ig megy. Ezután már Stabil 1, stabil 2.......lesz
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #14033 üzenetére
Tippre azt mondanám, hogy ha a TAB -okra & hajlíthatókra idén is lesz közben egy 3számjeggyel jelölt UI verzió, akkor annak az implementációja fog érkezni a 8-as előtt , ahogy tavaly is .
Eddig, valami olyan ~sémát követett az anyacég, hogy tárgyévente 1db Android főverzió, és egynél több db ONE UI frissítést ad ki .
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #14033 üzenetére
Idén szerintem nem lesz 8-as, pedig a 16-os droid korábban jön, mint szokott. Jó ha a 25-ös széria megkapja még idén. Ha tippelnem kéne, akkor február körül érkezhet meg a 24U-ra.
-
alasoh
aktív tag
válasz
nincsnév007 #13574 üzenetére
Egen, van, csak kicsit fogyi vagyok így estefelé...
[link]
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #13538 üzenetére
En nyertem
: #13164
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
nincsnév007 #13486 üzenetére
Szerintem érzik Koreában is, hogy langyi lett a 25ös széria, és szükséges, hogy csak azon legyen "friss" droid. Legalábbis egy darabig. Mondjuk ha tényleg márciusig kivárnak, az nagyon gáz.
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #13329 üzenetére
Designban, akksiidoben egyertelmuen!
-
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #13228 üzenetére
én is azt várom
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #13029 üzenetére
Nem.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
nincsnév007 #13029 üzenetére
Telekom:
A szolgáltatás aktiválása ingyenes, nincs egyszeri és időszakos díja.
A DT RCS a chatüzenetek és fájlok küldéséhez Wi-Fi-t vagy mobil díjcsomagod szerinti mobilinternet kapcsolatot használ, ennek díját a mindenkori díjcsomagod szerint számlázzuk. -
tms+
aktív tag
válasz
nincsnév007 #12095 üzenetére
visszaállítod arra az alap témára, ami a kép színeihez igazodik
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #12005 üzenetére
Itthon, csak a hazai hivatalos forrásból származóakra van hiv.Samu garancia .
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11999 üzenetére
Ne adja az ég.. - de ha itthon, esetleg garanciáztatni kell, akkor az nem lesz sima ügy ...
-
BogyóBP
addikt
válasz
nincsnév007 #11999 üzenetére
Persze, EU régiós rom van rajta.
-
gerner1
nagyúr
válasz
nincsnév007 #11065 üzenetére
Passz... S23U -n, plö szinte minden opciója OFF -on volt eddig is, és azon csak az "Előre beállított idők mutatása" opciója aktív egyedül. Felhasználói szokásainkban sem következett be semmi változás, a korábbiakhoz képest.
Most , csináltam egy közbeiktatott karbantartást a szokásos ütemezésemtől eltérően, és ha ezt követően is jelez, akkor megy mélyalvásba. -
válasz
nincsnév007 #11065 üzenetére
Most tölti le az adataitokat a samsung
-
válasz
nincsnév007 #11012 üzenetére
Mindig megkérdezi a samsung. Valamit setup közben átugorhattál, ha te nem láttál olyat.
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #11012 üzenetére
El tudsz jutni arra a menure valahogy, 2-3 honappal ezelott koltoztettem legutobb, de utana kellett neznem (volt valami valtozas 6.1 kornyeken), de sikerult.
(Mindket telefonon Android 14, OneUI 6.1 volt).
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #10649 üzenetére
Mi a baj azzal a szép tamponnal?
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #10649 üzenetére
Full iOS copy...
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #9441 üzenetére
Próbáld meg adb -vel:
pm list packages
adb uninstall <package name>Nekem hála az égnek még nem települt, az összes Ai bullshit -tol kiraz a hideg. Egy hasznosat nem találtam meg, gimmick az összes (nagyon hasznos, hogy tudok hatterkepet generálni meg valótlan megoldásokat olloz össze az internetről bizonyos problémákra vagy kérdésekre, esetleg lefordit voice over amit egy Google fordító is tud, weboldalak összefoglalása se megy nagyon, van ahol a cookie tájékoztatóból kapok egy osszefoglalast, nagyszerű.)
-
qltsar
veterán
válasz
nincsnév007 #9360 üzenetére
Boven lehet, csak esznel kell lenni ezekkel.
-
válasz
nincsnév007 #9097 üzenetére
Üzemmódok és rutinok:
-
MadMancs
veterán
válasz
nincsnév007 #9097 üzenetére
-
válasz
nincsnév007 #8632 üzenetére
Nem értem hogy miért csodálkozol ezen. Kis piac vagyunk, kis ország, jelentéktelen minden szempontból. A legjobb dolog amit egy magyar tehet a boldogulásáért, hogy megtanul angolul.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
nincsnév007 #8330 üzenetére
Igen.
-
mgTerminator
veterán
válasz
nincsnév007 #5327 üzenetére
Nekem is jackes volt. A hangzása nem tetszett meg recsegett amikor beraktam a fülembe. A hangok tompák voltak mintha nem lett volna benne semmi csak mély meg kicsi közép és ennyi. Hiába próbáltam állítani az eq-t nem lett jobb.
-
alasoh
aktív tag
válasz
nincsnév007 #4572 üzenetére
Én csak azt tudom, hogy 45w-al tölt. És jó minőségű anyagokat használnak. Működik rendesen. Nekem ez már elég és eredeti.
-
Avicularia
veterán
válasz
nincsnév007 #3815 üzenetére
Tökéletesen működik vezetékkel és vezeték nélkül is az AA. De mennyivel egyszerűbb csak rádobni a kocsiba beépített vezetékmentes töltőre a telefont, indítani és minden megy tovább mint ahogy leállította az ember a verdát. De még egyszer, de már nem akarom még egyszer leírni, töltés nélkül is túlmelegszik a telefon egy idő után. Wazze és YT music-ot használva.
-
Avicularia
veterán
válasz
nincsnév007 #3780 üzenetére
Nyilván ha töltés nélkül is túlmelegszik, akkor kábeles töltéssel is, de nem olyan gyorsan mint wireless töltéssel. De ha bedugom a kábelt, nem fér el a telefon a helyén és lóg a bedugott usb-c kábelen, ami nem hinném hogy, jót tesz az usb aljzatnak. A pohártartóban meg nem fér el fejre állítva mint a MI11 Ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest