- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
válasz
TODI1111 #15596 üzenetére
Attól függ milyen környezetben használod. Spigen meg gyári szilikonom volt. Sok port kap sajnos de mindig tisztítottam. Ugyanúgy spigen tokkal az ip 15 pro több idő után is hibátlan maradt, előtte amo volt 24 u az is kopott meg ez a fekete is szóval biztosan tudom hogy gyengébb a minőség sajnos… pedig 15 pro is fekete volt ami állítolag könnyebben kopik, most a 15pm is az. Meglátjuk
-
fulton
addikt
válasz
TODI1111 #14202 üzenetére
pedig teljesen elképzelhető amit ír, akku idő...szabjunk le belőle szoftveresen
. és még ki tudja mi mindent, kis döccenés lag ide oda
nem bízom én ezekben a neves gyártókban. Náluk a profit ami számít az első helyen. naiv aki...
ezzel is terelgetik a népet hogy "látod mennyivel jobb az új model stb" cserélni cserélni cserélni... -
LosBlancosRM
őstag
válasz
TODI1111 #13888 üzenetére
Nálam pont fordítva sült el. Az S23Unál meglepett, hogy milyen hamar frissült. Ez is egy biztos pontnak tűnt a Samsung mellett. Erre most van ez... Majdnem fél évvel a megjelenése után nincs még sehol a 15. Én becsapva érzem magam, bár gondoltam, hogy a 7 éves supportban lesznek gondok, de nem számítottam rá, hogy már az első évben. Mi lesz később? Éves csúszás? 👎🏻
-
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #13616 üzenetére
Anno en az elso verzios ESR-t ugy rendeltem, hogy kameravedo szettel.
Azon sajnos nagyon latszott, hogy valami nem stimmel, pedig nem koszosan tettem fel.
Amazonon is hasonlo tapasztalatokat olvastam utana errol, aztan lehet, csak az ESR ilyen.
Ha nem kulcsok mellett hasznalod, meg nagyjabol vigyazol ra, es normalis tokod van, aminel van emelese a gyari kameralencsevedonek akkor eleg nehez megkarcolni.
Nekem legutoljara az S9+-omat sikerult megkarcolnom, azota pedig atmentem par telefonon.
S24U-n ezek a vedok elvileg Gorilla Glass 3-bol vannak.
Persze mindent meg lehet karcolni.
-
-
LosBlancosRM
őstag
-
arcitec
addikt
válasz
TODI1111 #13087 üzenetére
Most ez komoly? Mert szerinted ki nem tudta ezt? Amit írtam ottannak van rajta. Legalábbis a képen ...
Addig legalábbis, míg nem lesz beszerezve a "gyári"...
#13088TomPack : Most ez is komolyan? Már mér kéne évekre előre betárazni?
A gyári csomagban 2 db van. Egyet felraktam vagy 1,5 éve és pont olyan állapotban van
mint a felrakás után közvetlen. Ha még is max 1 pár tartaléknak. És azt is majd lecseréléskor dobod ki max. -
TomPack
őstag
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
TODI1111 #12747 üzenetére
Ettől nehéz ez, hogy sokminden változik az évek alatt. Elég sok régiókóddal elérhető a natív hívásrögzítő, de nem mindenkinek elegendő önmagában ennyi .
Amikor elkezdtem pár régiókódot tesztelni, akkor a többségnek még olyasmik voltak fontosak, hogy használható maradjon (az akkor 2 szolgáltatónál elérhető.. ) a VoLTE, legyen/maradjon meg a stressz-mérés az S-Health -ben, legyen/maradjon meg a hívás-azonosító, spam-védelem, stb..
De, volt különbség egyes szériákon belül az eltérő SoC miatt is. Időközben, változtak máshol is az adatkezelési szabályozások, stb . A firmware cserén kívül, változtak a különböző módszerek / lehetőségek az aktív-CSC váltásra, és a Samu is gyakran módosít a firmware -ek tartalmain, vagy éppen új altípusokra bontással , stb ...Ilyesmik miatt sem biztos holnap egy új telóhoz mindaz, ami ma helytálló az aktuálisan használt típushoz .
-
HaliGab23
senior tag
válasz
TODI1111 #12757 üzenetére
A fentről (képernyő tetejétől) lehúzható panelt értem alatta, hogy az új rendszernél sokan tartanak attól, hogy ketté van választva. Nekem is nehézséget okozott, hogy jobb oldalon húzva egyik jött le, bal oldalon húzva a másik jött le.
Szerk: de szerintem ezt Te tudtad már, csak nem jól fogalmaztam meg.
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #12487 üzenetére
Beállítottam, mindent a MiX Explorerben, ahogy számomra megfelel.
Végére hagytam a könyvjelzők felvételét. SMB, FTP, Dropbox csont nélkül ment, csak Google Drive-val akadtak gondjaim és ekkor olvasom ezt:
"With GDrive you can only manage files created/uploaded with this app."Marad az évek óta bevált Solid Explorer, pedig egy-két feature ebben a MiX-ben egész jó.
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #12487 üzenetére
Még egy kérdés MiX-szel kapcsolatban.
Solid Explorerben be tudtam olyat állítani, hogy adott folder-nek egyedi nézete legyen a globális beállítástól eltérően. (Pl. a globál beállítás, hogy részletes nézet, mappák elől és ABC, egy adott mappában meg galéria nézet és legfrissebb fájlok elől).
Ilyet tud, csak nem lelem? -
MadMancs
veterán
válasz
TODI1111 #12471 üzenetére
Ehez csak offban annyit hozzáfűznék hogy ha router is támogatja akkor célszerű valami ddns használni. Nálam smb és rdp van a szervernek használt PC re irányítva. Mindkettő jól jön ha nem csak otthonról akarod elérni megosztásokat. Nekem pl kimondottan jól jött mikor kórházban voltam. Részben mert tableten elértem munkához szükséges fájlokat, másrészt kodi szépen működik, mint hálózati lejátszó.
-
fulton
addikt
válasz
TODI1111 #12418 üzenetére
Köszönöm.
Ha megjön a telefon, azt tervezem hogy elsőnek mindent lefrissítek, aztán tervezném a régió átállást. Ez így rendben van?
Ha jól értettem, akkor nekem onnan hogy ILO lesz, nem fogok kapni frissítéseket, hanem időközönként nekem kell figyelemmel kísérnem, és vissza állítani/vagy odin-keresztül lefrissítem vissza állítás nélkül. -
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #12454 üzenetére
Ez szerintem kicsit varosi legenda jellegu, de a lenyeg, hogy szerintem jol haladnak a modulokkal.
Az meg, hogy lesz e integralva meglatjuk, neked es nekem mindegy kvazi, uj usereknek meg szinte biztosan az, aki keresi megtalalja, bar lehet optimalisabb lenne mondjuk alapbol mindent elerhetove tenni, hasonlo modszerrel ahogy a fejlesztoi lehetosegeket elohivod.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
TODI1111 #12440 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor tavaly volr csak meglepően gyors az update. Ez is az egyik oka volt, amiért nyugodt szívvel váltottam vissza Samsungra. Viszont ez is csak egy plusz csalódás lett. 7 évnyi frissítés is gondolom, hogy mennyire lesz sűrű.
Egy újabb olyan intézkedés ez a Samsungtól, ami presztizs veszteséggel jár(legalábbis az én szememben). Ott van még a kamera szoftver, a több éves 3x zoom kamera, S25 kijelzője se a legújabb fejlesztés lesz(ha igaz), eltűnő funkciók, spen szaga, stb... -
qltsar
veterán
válasz
TODI1111 #12440 üzenetére
Persze, de ez így kaotikus.
Tavaly S23-ra megkaptuk Okóber-Novemberben a One UI 6.0-t, majd Január végén az S24 széria már 6.1 verzióval jött ki.
Ha ezt követnék, logikus lenne, hogy S25 széria 7.1 verzióval startol, de ahhoz már meg kellett volna kapni a 7.0-t a 24-es szériának.
Egy olyat scenariot tudok elképzelni, hogy 6.1->7.1-re vált S24, és valamikor majd Március végén fog jönni a frissítés, ahogy a 6.1 is jött S23-ra idén - bár ott volt normálisan időzített /kiadott 6.0.
-
Vikooo
addikt
válasz
TODI1111 #12438 üzenetére
Ez most lassú, nem baj legyen jó, kössék össze az S25 -tel, ne vigye el a spotot az S24 a OneUI7 -tel előle, de működjön jól az elejétől kezdve. Gondolom ezért is mennek biztosra, az S25 a OneUI7 -tel jelenik meg, nem lehet bugos.
Mivel ez elég nagy revamp ezért gondolom utána a OneUI7 -re gyorsan jönnek majd a frissítések (nem a biztonsági foltokra gondolok mert az amúgy is rendben van, majd februártól egy üléssel hátrébb kerülünk úgy is az S25 miatt).
-
Fifi
őstag
válasz
TODI1111 #12420 üzenetére
Évek óta a Solid Exlorer-t használom, de a leírása alapján kipróbálnám az általad javasolt MiXplorer-t. Ha jól értem a fejlesztő google drive-járól ugyanaz letölthető, mint a google play-ről.
Ha teljes funkcionalitásban megegyeznek, akkor előbb tesztelném a drive-os változatot és, ha bejön, akkor fizetnék érte a play áruházban.
Szerk:
#12421 V.Stryker: Nálam az MX Player Pro és az MPV is használatban van.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest