- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikooo
addikt
válasz
qltsar #16968 üzenetére
Gboard volt nálam folyamatosan az alapértelmezett eddig az összes telefonomon viszont elég sok idegesítő dologgal szembesültem, pl gyakran visszaallt az alapértelmezett méretre és pozícióra.
Ami nekem bejott az a SwiftKey, mindent tud amit a Gboard de talán egy kicsivel konzisztensebb és kevesebb a bug.
-
Vikooo
addikt
Régi téma akit esetleg érdekel, RAM Plus működése és tévhitek:
[link] -
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #16072 üzenetére
Ja kicsit busy lett. OneUI 7 meg túl letisztult 😁
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #16067 üzenetére
Nekem nem, ha visszakeresed már korábban jeleztem után írtam hogy a frissítés (következő OneUI7) megoldotta. De csak azt, hogy a lezárás pillanatában először eltunnek az ikonok majd utána sotetul el a kijelző.
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #16060 üzenetére
Tiszta telepítés nálam is. Lehet pont akkor pislogsz
-
Vikooo
addikt
Feature, nem bug!
[link] -
Vikooo
addikt
válasz
milkabrams #15794 üzenetére
Nem látom az exif adatokat de tippre nagyon alacsony iso -t állítottál be -nem a becsillanas végett írom, hanem, hogy semmi nem látható szinte a képen.
-
Vikooo
addikt
Amúgy félve kérdezem meg aki felrakta a betakat semmi ilyen hibát nem tapasztalt amiket az elmúlt napokban írtunk? Ha igen akkor adott visszajelzést?
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #15732 üzenetére
Én Operát használok évek óta.
-
Vikooo
addikt
Duplakoppos lezarasnal néha először az ikonokat elrejti majd utána zárja le a kijelzot.
Miután kikapcsoltam a camera assist -ot utána megjelenik a 30x zoom preset.
-
Vikooo
addikt
Zarkepernyon már nem érhető el a kompakt alkalmazás értesítés? Csak ikon van (ami 3 értesítést mutat a legfelső allapotsavon) vagy a kártyák.
-
Vikooo
addikt
Eddig is csak max 3 ikon látszódott az értesítési sávon, az óra mellett? Utána már csak a potty van, hogy több is van....többre emlékszem.
-
Vikooo
addikt
DIY Home elég komoly szinte határtalan home screen testreszabast nyújt.
-
Vikooo
addikt
Eltunt a 30x -os nagyítás preset a camera assist -bol
-
Vikooo
addikt
válasz
milkabrams #15469 üzenetére
Húzd le az értesítési redőnyt és ott lesz az ertesitesben.
-
Vikooo
addikt
válasz
Oppenheimer #15303 üzenetére
Ez a verzió az átlag felhasználónak is jelent valamit. Ez kicsit közhelyes hogy semmi újdonság nincs az átlag felhasználónak. A vanilla Android 15 -re lehet, hogy igaz de a OneUI7 azért markáns változásokat hozott.
Valaki írta, hogy csak az ikonok újak semmi más. Az ilyen csak a hangját akarja hallatni? Nem értem...
-
Vikooo
addikt
válasz
nincsnév007 #15300 üzenetére
És tényleg, 928B is megkapta, Samsung.com vásárolt telefon.
-
Vikooo
addikt
Rutinokkal babráltam mostanában, csomó use case van ami valóban hasznos lehet. Elég sok főleg külföldi fórum foglalkozik vele. Van ennek dedikált topikja vagy ide lehet gyűjteni? #rutinok
Pl ami nekem hasznos:
WiFi kapcsolat esetén mobiladat kikapcsol ha YT -ot használok
YT használata esetén a képernyő időkorlát 5 perc
Optimalizált töltés este 9 és hajnali 4 között (nem használom az adaptív töltést mert ahhoz kell a folyamatos lokáció engedély a Testreszabási szolgáltatásnak)
Napnyugtától Napkeltéig extrasötét bekapcsolása
Bizonyos kulcsszó esetén bekapcsol az elveszett mód (hangos üzemmód, képernyő 15mp után lezár, vaku bekapcsol, értesítést olvas fel, helymeghatározás, BT, WiFi bekapcsol)
Óráról ha lecsatlakozik akkor Rezgő üzemmódra vált a telefon
Otthoni WiFi -re kapcsolódva kapcsolja ki a helymeghatározást, amúgy kapcsolja vissza. Egy másik rutin otthoni WiFi -re kapcsolódva illetve bizonyos alkalmazásokat elindítva kapcsolja be a helymeghatározást, az alkalmazást elhagyva, kapcsolja ki a helymeghatározást -
Vikooo
addikt
válasz
BogyóBP #15045 üzenetére
Milyen fejlődést látnál szívesen a kameran, milyen hibái vannak? Korábban említettek romantikus abberaciot amit én nem látok, az, hogy szubjektiven megítéled, hogy hmm a másik jobb, dxomark hátrasorolja stb ez nekem nem állja meg a helyét ervelesben.
Nem hibátlan a kamera tény, egyik sem az de mi jelentene számodra elorelepest szoftveresen?
-
-
Vikooo
addikt
Kameravedovel kapcsolatban kis gyors tapasztalat, roviden: felrakast követően 10 percen belül leszedtem.
Mesterséges fénynél csináltam előtte utána képet, látványra nem volt különbség de a lencsevedovel 500 -as ISO -t, anélkül 400 -at használt ugyan akkora zarsebesseg mellett.
Jobban is maszatolodik.
A leszedes szívás volt. Brutal ragad és amikor leszedtem az ezüst keret lejott a lencse rajta maradt a kameran. Na ezt volt szívás leszedni, körömmel.
Nem ajánlom a lencsevedot.
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #14580 üzenetére
Számomra továbbra sincs jó alternatíva, előtte próbáltam a Xiaomi 14 -et, Pixel 8 -at, OnePlus szoba se jöhetett a ColorOs miatt vagy mi most a neve...illetve lehajlo kijelzo mindenhol (pl HM6P).
Legyen bármilyen tempóban frissítve nem fogom eladni csak ezért, ahhoz túl drága volt és főleg mert még egyszer, nincs alternatíva számomra.
-
Vikooo
addikt
Na már az új A széria is OneUI7 -tel jött ki, csak erre a fránya S24 -re nem sikerül optimalizálni
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #14523 üzenetére
Nice catch?
-
Vikooo
addikt
Oneui7 Beta 4 hotfix Európában
-
Vikooo
addikt
válasz
Ferenczi Áko #14424 üzenetére
Termeszetesebbek a színek itt mint a 23 -nal és az 50mpixeles 5x fényesebb és jobban használható portrera vagy akár még makrora is (pixelnel közelebb tud fókuszálni).
Szerintem gsmarena -n össze tudod hasonlítani side by side.
-
Vikooo
addikt
válasz
LosBlancosRM #14408 üzenetére
Nice catch mit mond?
-
Vikooo
addikt
Most akkor tényleg vége a béta programnak a 4 -gyel?
-
-
Vikooo
addikt
Én mondjuk a hosszú és gyors támogatás miatt is választottam a Samsungot. Sokszor olvastam a hírekben hogy előbb jött meg a biztonsági folt mint az aktuális Pixelekre illetve a foverziokkal is gyorsak voltak.
Illetve az árában benne van a szoftveres támogatás is. Amíg ki nem találják az elofizeteses modellt 🤣
Ez most csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen okostelefont vegyek?
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest