- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz
Viktor77 #9548 üzenetére
Minden Android alatti értéket át lehet vágni, így Recovery módban (bár download mode talán a hivatalos neve) kell megnézni az értékét.
Ha te vetted és nem baszakodtál a telefonnal akkor jó lesz, használt vásárlásnál megnézném, de ezeket a telefonokat nem szokás rootolni / custom rommal használni, mert senki nem szereti ha ugrik a gari vagy hogy utána gyári rommal csomó funkció nem megy.
-
sinick
senior tag
válasz
Viktor77 #9309 üzenetére
Mert így egy lépésben meg volt oldva, hogy éjféltől reggel hétig "ne zavarj", azaz nem tütyök meg villog meg zizeg minden szirszarra és nem kellett külön állítani az rutinonként/alkalmazásonként/ilyenolyan módonként értesítéseket vagy hangokat vagy zizgéseket. Meg így egy lépében meg volt oldva, hogy wifi/bt/mobil antenna fizikailag is ki legyen kapcsolva (elvileg).
-
inthro
aktív tag
válasz
Viktor77 #9062 üzenetére
Én Pixel 7-ről váltottam és ott nekem brutál volt a melegedés es fényerő csökkentés ezért reménykedtem az S24 ultra nagyra sztárolt hőleadó képessége mennyivel jobb lett dumában, hát nem jött be.
Nyilván nem fogom kukázni a dolgot, de valahogy megpróbálom a teljesítményt visszavenni és akkor hátha megoldódik a probléma. Ezzel annyi a gáz, hogy egy fél millas telefonnal ezt kell csinálni annak érdekében, hogy hozza azt a minimumot amit beharangoztak. -
inthro
aktív tag
válasz
Viktor77 #9059 üzenetére
Köszi a tippet. Próbálom, de leveszi már akkor is ha langyos. Szerintem ez egy nagy parasztvakítas ezzel a fényerővel, mert lehet hozza laborban hűvösben, de normálisan zsebben nyáron 30 fokban alapból melegszik a telefon, ha nincs net sem bakapcsolva. Én nagyon csalódott vagyok emiatt.
Nem akarok napszemcsiben telefonozni, már azzal is megelégednék, ha sima szemmel látnám verő napsütésben a kijelzőt normálisan. -
qltsar
veterán
válasz
Viktor77 #8696 üzenetére
Nem segit sajnos az a beallitas.
Par honappal ezelott irtam, hogy vagy kikapcsolod az AO FP-t, vagy tap-re rakod, ha kiserletezni akarsz.
Attol, hogy a duplakopp ki van kapcsolva tud ujjlenyomatot olvasni, ugyanugy ki fog akadni zsebben.
Sajnos a pocket mode egy ideje ismet nincs teljesen atgondoltan megcsinalva.
Ahogy erzekeli a zsebet egybol ki kellene kapcsolnia az ujjlenyomat olvasot, meg akkor is, ha az Always On beallitasra van teve.
Ez 6.0-nal mukodott egy darabig, light sensor szepen kikapcsolta AOD-vel egyutt az ujjlenyomat olvasot, majd az egyik frissitessel visszakerult a regi modszer, ami ugy mukodik, mint most 6.1 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest