- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NY_A
őstag
válasz
Tomi881 #13347 üzenetére
Amúgy ja. A telefon kialakítása egyedül ami "számottevő" módosításnak minősíthető. Az viszont számomra kellemes meglepetés. Érezni azt a néhány grammot, és a kijelző aránya is jobban tetszik. Mivel én nem BETAztam így nekem a rendszer is "új". Itt most jobban érzem azt, hogy más telefonom van mint a 23 vs 24 váltásnál. Én még csak próba szintjén használom a telefont mert az asszonynak vettünk először a Telekom-tól a lejáró előfizetésre. Én Samsungtól rendeltem de az egyelőre feb. 4.-re van ígérve. De aki nem az alapján a gondolatmenet alapján cserélgeti a telefont mint én annak azt mondom boldogan használja tovább a 24 Ultrát, de még a 23 Ultrát sem érdemes kukázni miatta hacsak nem a fizikai dimenziói azok amik tetszenek.
-
NY_A
őstag
-
NY_A
őstag
válasz
LosBlancosRM #13321 üzenetére
Nem vettem a szívemre
.
Csak gondoltam lássuk ezt az oldalát is. -
NY_A
őstag
válasz
LosBlancosRM #13311 üzenetére
Én mindig évente cserélem a telefonomat, tehát szerinted a buta kategóriába esek. De én most ráfizetek kerek 100 ezret a 24 Ultrámra, és lesz egy 25 Ultrám. Te meg ha tegyük fel jövőre cseréled le mert téged nem vezet meg ez a kapitalista világ, akkor ráfizetsz durván 210-230-at ha szerencséd van, de legyen kevesebb tök mindegy. Csak a példa miatt hoztam fel a te személyedet mielőtt sértődés lenne belőle. Akkor most melyik a nagyobb butaság? Mennyit könnyebb egyszerre kifizetni 100 vagy 200+ ezret? Van több nézőpont is a világon, érdemes mindet szemügyre venni, és nem mindenki buta meg troll aki másképp látja a dolgokat.
-
NY_A
őstag
válasz
LosBlancosRM #13178 üzenetére
Én rendeltem asszonynak Telekomtól egy 25 Ultrát. Bár egyáltalán nem érzem indokoltnak a cserét, pedig nála 23 Ultrát vált. De kell neki, megkapja. Nagyon látszik, hogy már nem sok van ebben a hagyományos okostelefon formátumban. Évről-évre egyre kevesebb a fejlődés.
-
NY_A
őstag
A számok blokkolása menüben az ismeretlen számú hívások blokkolása a privát számokat tiltja?
-
NY_A
őstag
Jó az. Majd megszokjátok azt is.
-
NY_A
őstag
válasz
Tybike81 #10532 üzenetére
Ha bemész a Google Segéd beállításaiba, ott van egy olyan menüpont, hogy "Digitális asszisztens a Google-tól", és azon belül tudsz választani hogy a Geminit, vagy a Segédet használod. Ezután az alkalmazások között megjelenik a Gemini, és azt azon belül betudod állítani.
Ez egyébként már nagyon régóta elérhető, kb. mióta a Gemini külön letölthető, csak az elején még sokkal korlátozottabban lehetett használni. Fokozatosan lesz egyre használhatóbb. Elején pl nem lehetett magyar nyelvet állítani neki, csak mivel magyarul kommunikáltam vele így ő is magyar lett. Most már meg lehet adni neki beállításban, hogy magyar legyen az egész.
Ez, hogy pl egy adott képről mondjon valamit nemrég tették bele. Eddig is lehetett ilyenre használni, csak sokkal körülményesebben. -
NY_A
őstag
válasz
-FreaK- #10520 üzenetére
A Google segéd helyett van beállítva. Jobb alsó sarokból felhúzom, és akkor aktív.
Ha mondjuk vezetés közben eszedbe jut valami, hogy pl. mennyi idő bejutni a munkahelyemre, akkor csak odamondom neki, és a Google térkép alapján tudja, hogy hol vagy, hol a munkahely, és mutatja a térképen és írja illetve mondja magyarul.
Vagy csak valami infó kell, hogy mennyi most 38 euró, vagy mikor halt meg János Pál pápa, sokkal könnyebb mert nem kell írni sőt, még olvasni sem.
Próbáljátok ki, szerintem egész jó lesz ez. -
NY_A
őstag
Rendeltem Aliról az egyszer itt valaki által ajánlott üvegfóliából 2db-ot, és sima S24-re küldtek. A csomagoláson 24 Ultra szerepel, de benne sima 24 van. Először nem is tudtam mire való lehet, de aztán észrevettem, hogy a segédkereten rajta van. Írok nekik kíváncsi vagyok mit lépnek. Ez meg megy apróra.
-
NY_A
őstag
válasz
Dave Crank #10269 üzenetére
Én a bekarikázós kereséssel szoktam fordítani ha a Chromeal való fordítás nem opció.
-
NY_A
őstag
válasz
milkabrams #9675 üzenetére
Én AliExpress-en beírtam (az én esetemben), hogy Audi A4 B9 mobile holder, és bejött egy rakás. Nem tudom Neked milyen autód van, de hasonlóképpen keresném.
-
NY_A
őstag
válasz
Anulu79 #9673 üzenetére
Nekem Audim van, ahhoz találtam Alin típus specifikus tartót. Nem tapadós, nem a rácsba kell rakni, hanem fix helye van az autóban ahová pont beillik és bepattan. Több különböző tartó fejet is rakhatsz rá, én mágnesessel használom.
Nézd meg, hogy a Te autódhoz van-e ilyen, nekem nagyon bevált. Nem lóg, nem zörög, nem koptat vagy tör le semmit. -
NY_A
őstag
A legjobban ez a szögletesség tetszik a jelenlegi Ultrákban. Sajnálnám, ha ez eltűnne. De hát ez a lőtéri döglött kutyák nem érdekli. Kerekítenek rajta kicsit. Aztán még egy kicsit, hogy végül ne csak szoftver felület szintjén, hanem kinézetre is jobbam hasonlítson egy iPhone-ra. Úgy nyomjuk le a konkurenciát, hogy átvedlünk rá. Lehet, hogy csak a 4 sör beszél belőlem de ne legyen így.
-
NY_A
őstag
Nekem a nyári videózás konklúzióm az, hogy meglepően jó a hőháztartása a telefonnak. Komolyabb melegedést vártam. Nekem napfénybem fényerő miatti láthatósági gondom nem volt eddig. Inkább az üvegfólia tükröződése tud zavarni.
De most hétvégén Hungaroringen leszek, nem lesz hideg, és nem fedett lelátón ülünk. Majd most minden kiderül, hogy meddig bírja túlmelegedés nélkül, és mennyire veszi vissza a fényerőt. Ez lesz idén a legstrapásabb hétvégéje a telefonnak. -
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #8427 üzenetére
Én használtam Pitakat, Tacticalt, és most a Benks-et. Nekem ezidáig ez jött be legjobban. A Pitaka már sajnos elszállt annyira árban, hogy annyit nekem nem ér. Annyival szerintem nem jobb mint más.
Most melóban egy Tacticalt használok, hétvégén és ünnepnapokon meg egy Benks-et. -
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #8421 üzenetére
Nem akarom nevesíteni az embert így nyilvánosan.
Nagyon gyenge kommunikáció volt köztük. Mikor először megkeresett nulla válaszra méltatott, már ott éreztem a színvonalat. Aztán mikor lejjebb vittem az árat megint írt. Ő jelezte, hogy utánvéttel szeretné megvenni én pedig, hogy így nem szeretném odaadni mert buktam már be így postaköltséget oda-vissza, mert nem vették át a csomagot. Sem a profilja, sem a kommunikációja nem adott bizalomra okot. Erre egy sértődött választ kaptam, mire én válaszoltam, hogy nem kell felkapni a vizet, hanem értelmesen megbeszélni és valami megoldást keresni. Gondoltam én, hogy egy értelmes ember aki valóban szeretné ezt a tokot legalább felajánlja, hogy akkor a postát elutalja vagy bármi. De ez a figura egy olyan költőket megszégyenítő választ adott, hogy nekem a szüleim testvérek meg stb. és, hogy itt mindenki ilyen gyökér mint én. (Nem szószerint idéztem) Ezek szerint mással is volt már kalandja. Én erre megköszöntem az érdeklődést, és minden jót kívántam neki. Igazából nem b@$zott fel teljesen de úgy voltam vele, hogy most azonnal inkább odaadom ajándékba bárkinek, mint neki pénzért. Nem vagyok rászorulva arra a pénzre, még megalkudtam volna vele is ha nem ezt a számomra legalja stílust veszi elő. Szánalmas.
Hát ennyi. -
NY_A
őstag
Nézzetek rá a hirdetésemre.
Most kivételesen akció van.
-
NY_A
őstag
válasz
waszabi07 #7809 üzenetére
Nekem a szponzorált oldalakat nem szokta betölteni. Legyen az akár egy Telekom oldal, ha az kiemelt szponzorált lap akkor ez van mint nálad. De ha ezeken túllapozol mindegyik működik. Én már megszoktam, hogy szponzorált oldalra nem lépek, de az adguardot akkor sem kapcsolom ki.
-
NY_A
őstag
válasz
Elit3Zotya #7409 üzenetére
Nagyon jók.
Egy kérdés. Ló, vagy raptor hallatszik a videón? -
NY_A
őstag
válasz
Flashback #7108 üzenetére
23U van itthon, azzal össze tudom vetni a 24U-t. Engem az érdekel, hogy mit tud 15PM az általa meghatározott maximális 25x nagyítás mellett. Tényleg köszönöm szépen, de semmi más nem izgat. Nem érdekel, hogy melyik mit miből vág ki, azt is tudom mi várható ilyen nagyítás mellett. Engem az érdekel, hogy milyen a 15PM 25x nagyítása az Ultra 30x-hoz viszonyítva. Gondoltam hátha akad itt valaki akinél van otthon mindkettő.
-
NY_A
őstag
Valaki aki esetleg birtokol, vagy épp van nála egy 15 Pro Max és egy 24 Ultra is, tudna nekem összehasonlító képet mutatni 15PM 25x zoomja és az Ultra 30x zoomja között?
-
NY_A
őstag
Én is ezt az Alzás üveget használom, még januárban raktam rá mikor vettem a telefont. Nálam sincs gond polarizált napszemüveggel.
Érdekességként a fóliáról csak annyit, hogy mikor felraktam nem lett pont egyenes, de annyira minimálisan volt ferde, hogy nem zavart. Tegnap valamiért úgy gondoltam, hogy megigazítom. Leszedtem, és visszaraktam egyenesen. Ugyan úgy visszaragadt mint újkorában, semmit hiba nincs benne. Szerintem nagyon jó ez a fólia. -
NY_A
őstag
válasz
Tybike81 #6249 üzenetére
Jobb volt, de ez nem meglepő. Én viszonylag sokat használom a 30x zoomot így ezek szerint ahhoz a szűk réteghez tartozom akinek ez is fontos. Nem drámaian rosszab, de láthatóan jobb 30x képet készít a 23U vagy a 22U. De mivel alatta viszont jobb a 24U így nem igazán zaklat fel a dolog.
-
NY_A
őstag
válasz
MrSealRD #5132 üzenetére
Én ilyen esetben már alapból úgy fotózok, hogy sorozatfelvételt csinálok, aztán majd abból kiválasztom a legjobbat. Ez sajnos nem fog változni. Az összes Ultra megvolt eddig, mind ilyen volt. Én együtt tudok vele élni mert alapvetően szerintem a legsokoldalúbb telefon, és emiatt nagyon szeretem, de megértem akinek ez nem elfogadható.
-
NY_A
őstag
válasz
milkabrams #4409 üzenetére
Ja már kezdem sejteni mire akarsz kijukadni. Adott díjcsomaggal ugyan annyira jön ki mint eddig, a 256 meg olcsóbb?
Én a listaárát néztem, hogy az lejjebb ment-e. -
NY_A
őstag
válasz
Flashback #4410 üzenetére
Azt tudom, hogy különböző országokban különböző promóciók voltak.
Csak írta, hogy a 256 ára lejjebb ment az 512 meg maradt amennyi volt. Gondoltam rálesek mennyire jön ki így a 256, lehet veszek asszonynak is egyet az órával. De én azt látom Telekomnál, hogy ugyan annyi a listaár mint volt. Ezért nem vágom miről beszél. Azt hittem az alapján amit írt, hogy az 512 listaára maradt 600, a 256 meg ez alá ment. De nem így van. -
NY_A
őstag
válasz
milkabrams #4406 üzenetére
Nem értem mire gondolsz. Kb. 600 ezres listaára volt a 256-osnak előrendeléskor, de ezért az árért lehetett kihozni az 512-est. Én most azt látom Telekomnál, hogy 600 a 256, és 650 az 512, persze ezek listaárak, erre jönnek még az előfizetéses kedvezmények. Annyi változott, hogy most kapsz mellé órát.
-
NY_A
őstag
válasz
milkabrams #4396 üzenetére
Én azt látom, hogy 600 meg 650 csak most kapsz mellé órát. Vagy te mit nézel pontosan?
-
NY_A
őstag
válasz
kbadam83 #3873 üzenetére
Ez már nekem is sok amúgy. Én semmi ilyet nem tapasztalok, több mint 5 hete használom. Elhiszem, hogy valakinek gond, de túl van ez járatva. Direkt meg biztos nem fogom keresni, miért szop@$$@m magam. Hallottam róla, hogyha kevés olajjal hajtom az autómat akkor idővel beáll, mégsem próbálom direk előidézni. De mindegy, keressük a hibát nagyítóval mert úgy nyugodt a lélek.
Figyeljetek. Észrevettétek, hogyha elég sokáig tartjátok vissza a vizeleteteket akkor egy idő után behugyoztok? Próbáljátok már ki, hogy csak én jártam így vagy ti is? -
NY_A
őstag
Ilyen esetekben jobb tud lenni.
Eredeti kép.
TárgyeltávolítóA.I.
-
NY_A
őstag
Én is töltöm. 746MB a frissítés.
-
NY_A
őstag
válasz
Avicularia #2909 üzenetére
Én hasonlót tapasztaltam még a 21U esetében. Igaz, nem ilyen felhasználás mellett, de wireless töltéssel. Már alapból maga a töltés módja rengeteg plusz hőt termel főleg, ha nem pontosan helyezem fel. Ha erre még rátesz valami energia igényesebb feladat akkor nagyon fel tud melegedni a telefon. Aztán a 22U-nál engedtem el teljesen a wireless töltést mert ott is azt tapasztaltam, hogy csak sima töltés mellett is olyan miután leveszem róla, mintha épp játszottam volna rajta, teljesen mindegy, mennyire van a helyén.
-
NY_A
őstag
Én mikor először hallottam ezt, hogy nem lesz 10x "csak" 5x egy kicsit felháborodtam magamban, mert én viszonylag sűrűn hasznalom a 10x zoomot. Bár tény, hogy a 3x és 10x között azért volt mit kitölteni zoom tekintetében.
De most, hogy már ezt használom azt mondom ez kellett. Nem érzek hátrányt a 10x kamera elhagyásával. -
NY_A
őstag
Ha a teljesítményprofilt energiatakarékosra állítod akkor is ennyire melegszik?
Nálam normálon van, eddig nem volt extra melegedésem. De simán elhiszem, hogy valami beakad és fűti a telefont. Ráadásul ez a titán keret is mintha jobban vezetné a hőt.
Meg kell várni az első nagyobb frissítést, szerintem sok felmerült probléma múltidős lesz. Hogy aztán legyenek újak. -
NY_A
őstag
Kézhez kaptam én is a Benks ArmorAir tokomat.
Volt már többféle aramid tokom. Volt több Pitaka, Tactical, volt különböző árfekvésű noname kínai, de eddig ez a legjobb minőségű.
Nekem szerencsére nem zörög, mint sajnálatosan itt valamelyik fórumtársunknak.
Idáig mindegyik aramid tokomnak volt valamilyen minimális illeszkedési, és/vagy eldolgozási hibája. Nem kell nagy dolgokra gondolni, legtöbb embernek fel sem tűnne. De ennél nincs semmi hasonló. Nagyon jó minőségű tok, főleg árához mérten. Nekem eddig ez abszolút kedvencem. Kérdés, hogy ez idővel mennyire fog kopni, mert nálam eddig mindegyik kopott kisebb-nagyobb mértékben a felfekvési pontokon.
Felül és alul a perem szerintem mikronra azonos magasságban van az Alzás üvegfóliával, amit azóta is szintén csak dicsérni tudok. Tehát ha pofára rakom akkor gyakorlatilag az üvegen fekszik fel, de ez részemről nem probléma.
Úton van még egy ArmorPro is, remélem az is hasonló minőségű lesz.
A rendelés napra pontosan 2 hét alatt ért ide, és nem hozták házhoz hanem érte kellett menjek a hozzám legközelebbi postára. -
NY_A
őstag
válasz
gangstagergo #1768 üzenetére
Van. A fejlesztői beállításokban a minimális szélességet állítsd nagyobb értékre.
-
NY_A
őstag
Azért megvédeném a kollégát, mert beltérben korlátozott fényvisszonyok mellett a mozgó dolgokat valóban néha lényegesen jobban kezeli az iPhone. Ezt én is tapasztalom. Idáig az összes Ultra megvolt, de van iPhone is a környezetemben. Az, hogy körbe röhögni költői túlzás.
Ettől semmit nem veszít az Ultra az érdemeiből, nem kell mindenben jobbnak lennie a konkurenciánál.
-
NY_A
őstag
Jut eszembe.
Be lehet esetleg Goodlock-ban állítani azt, hogy ha belépek az alkalmazás menübe akkor felül a kereső sáv ne legyen ott? -
NY_A
őstag
Kaptam e-mailt, hogy a Benks feladta a tokot. Ahogy látom Kínából jön. Ez vámköteles lesz?
-
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #367 üzenetére
A szelfi kamerát nem csodálom, hogy nem erőltetik. Pár gyártó már megpróbálta, elég vegyes eredményekkel. Emlékeim szerint még ők is valamelyik Fold-al. Az Ultra sokat foglalkozik azzal, hogy a szelfik jók legyenek, ezzel nagyobb port kavarnának maguk körül ha elrejtenék a kamerát és sz@r képeket csinálna.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest