- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qltsar #10862 üzenetére
Ott van a cikkben
De amúgy szerintem sincs sok értelme...
"Ez a gyorsikon nagyon hasznos, ha gyorsan szeretnéd elérni a Google Wallet alkalmazásban tárolt igazolványaidat, jegyeidet és egyéb dokumentumaidat. Lehetőség van érintés nélküli fizetésre egy feloldott telefonon anélkül, hogy közvetlenül megnyitnád a Google Walletet, de a csempe különösen hasznos, ha vizuális visszaigazolást szeretnél kapni egy sikeres fizetésről. Ezért örülünk, hogy ez a lehetőség már elérhető a Samsung telefonokon is."
-
Szatee
kezdő
válasz
qltsar #10794 üzenetére
Én amint megláttam, hogy szögletes lesz az S24U már tudtam, hogy kelleni fog.
Engem a Sony Xperia és a Nokia Lumiákra emlékeztetett, imádtam mindkét telefont.
Az S24U hozta amit elvártam tőle, talán még kicsivel többet is... Számomra egy üde színfolt a lekerekített szélű telefonok között.
Kíváncsi lennék a Samsung indoklására, vajon miért döntöttek úgy, hogy visszatérnek a hagyományos kialakításhoz... -
V.Stryker
nagyúr
-
-Valinas-
senior tag
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
qltsar #10725 üzenetére
értem de mégsem teljessen, a kérdésemre pedig nemkaptam választ, azt tudom, hogy a gyári töltő jó, de más gyártoktól mit szabad venni, vagy milyen tudással kell rendelkeznie , hogy müködjön, jelen állás szeriint 13e forint egy töltő, de ha más gyártoktól akarok venni akkor is jó lenne tudni mit lehet, pl 5800 ért kapok gyári 45w os töltőt de kábel is kell, abból sem mindegy melyiket, ( jó dudom már 25w os legyen , de érted, mégsem 45w os kábellel kell stb, béke.
-
thamasz
senior tag
válasz
qltsar #10674 üzenetére
Azt figyeltem meg, hogy a kocsiban a mágneses tartó vezeték nélküli lassú töltéssel sokkal jobban melegíti a telefont (kb 40 fokos akku hőmérséklet), mint az iroasztaomon lévő nem mágneses sima egyszerű (Alzás) vezeték nélküli töltő. Utóbbit próbáltam tok nélkül is, és ugyanannyira melegedett, mint tok nélkül. Arra gondoltam, hogy a vastag tok miatt nem fekszik elég közel egymáshoz a két tekercs, de tok nélkül meg a kamera sziget tartja el a hátlapot a töltőtől. A mágneses tartót tok nélkül még nem próbáltam.
-
-
axlfsi
veterán
válasz
qltsar #10621 üzenetére
Imádom (szubjektív) de hibátlan is (a MagSafe része)
Ultra Hybrid Metal Ring Zero One (MagFit) -
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
válasz
qltsar #10458 üzenetére
Csak az a fura, hogy van ismerősök közt is S24 Ultra tulaj, és nekik nincs ilyen gondjuk, simán zoomolnak macro videózás közben ugrálás nélkül, csomó tesztvideót is látni YT-n, ahol minden ok. Volt S23 Ultrám is még nem rég, ugyan ezzel a kamera elrendezéssel, azzal sem volt sose baj, szval szerintem abszolút nem normális, amit az én készülékem (és sajnos sokak készüléke is) produkál
Megírtam a forgalmazónak, akitől vettem, tudnak a problémáról, így ki fogják cserélni, remélhetőleg az új példány hibátlan lesz. Sajnos említették, hogy a Samsung nem ismeri el a dolgot, így jogilag nem minősül hibának, nekem is annyi szerencsém van, hogy régi vásárlójuk vagyok, és nem szeretnének ez miatt elveszíteni
-
konyi79
addikt
válasz
qltsar #10386 üzenetére
Nincs. Ujjlenyomat.
A régi S21+ és van TabS9 egyik se csinálja, pedig azokban optikai ugye a szenzor, azok csak az ujj alatt nyomják fel nagyon a fényerőt, ami nem zavaró.
Ez feloldáskor, kb míg a háttér animációja megy. Nem teljes fényerő, de sötétben azért bőven zavaró. -
Fifi
őstag
válasz
qltsar #10315 üzenetére
Köszönöm és neked is LosBlancosRM, de ezt az appos eljárást ismertem.
A reddites linket meg megnézem majd.
-
Dave Crank
senior tag
-
válasz
qltsar #10281 üzenetére
Na, kitaláltam mi van. Kijelölésnél a böngészőben van olyan a megjelenő menüben utolsó pontként, hogy appok. Ott be lehet pipálni a google translate-et is, és így már azt is lehet fordítóként használni (zavaró de megszokható, hogy így 2 fordítás menüpont lesz). Viszont, ez nem működik a penes fordítással, ami a legnagyobb gáz, mert a penes fordítás bárhol működik, bármilyen appban, még akár egy fényképen is, de így már nem lehet bármilyen nyelvről, bármilyen másra fordítani, mert ott csak a Samsung saját fordítója használható.
-
válasz
qltsar #10278 üzenetére
Ja, hogy az. Az a fordító csak arra a szövegre vonatkozik, amit a felhasználó ír a billentyűzeten. Nem is értem mi a célja annak. De a lényeg, hogy a fordító, amit tudsz használni bárhol, akár pennel, a Samsungé marad, ott meg alig van kb 15 nyelv, amiből lehet választani.
Fel van neked telepítve a legújabb frissítés a telefonra?
-
gerenda110
aktív tag
válasz
qltsar #10189 üzenetére
Nem vettem, Kaptam a telefont tesómtól. ő vett egy Pixelt. Mondom nekem jó lesz.. de nem. Nem lesz jó.. szal nincs 14 napos elállásom, mivel Németből van a telefon. És igen Számtalan fórumot megnéztem, elolvastam 2 hétig fórumoztam rajta. Redditen is. mindenhol.... és mondom akkor bevállalom.. Hiba volt. És nem azért mert Iphone fan vagyok... De amit érte kapok majd, + eladoma 13 PM-et is és veszek egy 15PM-et...
pedig annyira reménykedtem hogy beválik nekem a 24 u...
"Edit: a video resze erthetetlen, sokszor keszitettem videot keves fenyben, nem "ugralt" ennyire a feny/szin korrekcio."
hidd el, nem állitottam rajta semmit...
Taci: Igen.. ezért tapasztaltam ledöbbenve ezt... s a képek között is ilyen eltérés van...leslien: Igen
-
válasz
qltsar #10123 üzenetére
Olyat nem írtam, hogy mindent formáz.
DE ha telepítve van, megnézheted a lehetőségeket.
Illetve attól függetlenül is elolvashatod, hogy milyen mentések és visszaállítások végezhetők el és miként, valamint a tárolás módját is.
Na meg ezt is: [link] (jobb felül átváltható a kívánt nyelvre) -
válasz
qltsar #10121 üzenetére
Minden adat és beállítás megmarad.
A jogi részt, illetve az azzal kapcsolatos aggályt nem értem, a Samsung által hivatalosan biztosított alkalmazásról van szó, ami külön meghatározott módban fér hozzá a készülékhez.
Sok más dologra is használható és több platformra is biztosított: [link] -
qltsar
veterán
Amugy aki smooth-abbnak erzi az egeszet, valamit mokoltak az animaciokkal.
Inditas, kilepes, recents elohuzas mashogy nez ki, draweren a keresobol visszalepes szerintem nem fade out volt, most az lett.
0.5x-en van nalam mimden animacio, de helyenkent lassunak tunik, inkonzisztens szerintem, App Drawer nyitasa pl. sokkal gyorsabb, mint az alkalmazas nyitas - zaras animacio, vagy recents, status bar fel-le huzas.
-
Nekem amúgy sosem volt bajom az Exynossal.
Az, hogy valamivel lassabb, nem érdekelt, nem számított nekem.
A rosszabb térerővel sem volt gondom, mert időm nagy részét nagyvárosban töltöm.
És a rosszabb akkuidő sem számított, mert így sem merült le nekem soha 1 nap alatt.De ezzel együtt elismerem, hogy van, akinek a fenti dolgok problémát okoznak. Pl. többnyire vidéken dolgozik, vezet, stb, ilyenkor a térerő és az akkuidő is sokat százmít.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest