- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
S24U-ra 460€-t kellene räfizetni. Pff az kicsit sok a kerekített formáert és az erösebb prociért...
-
válasz
barcaforca #11375 üzenetére
Szerintem iratkozz fel a hírlevélre a hivatalos oldalon. Biztos lesz valami BF akció.
-
Nem láttam, hogy volt-e BT stack update az utolsó frissítési csomagban. De nálam vègre az autó fejegysèg BT kapcsolata nagyon pöpec lett. Instant csatlakozik a HD audio ès a kihangosító sáv is. Nincs akadàs a csatlakozás után sem!
Akinek volt hasonló problémája èrdemes most ránézni! -
Spiegen tok, majdnem tökéletes.
-
válasz
dragon1993 #10354 üzenetére
Majd lesz az Alin rendes hütös ami kicserélhetö... Ha nem indítok egy kickstarter kampányt...
-
válasz
dragon1993 #10346 üzenetére
A Crossba talän egyel újabb jutott. Ha nincs hasznälva a telfon akkor lassan, de töltödik
-
válasz
Giorgio22! #10147 üzenetére
Developer opciót sikerült aktiválni?
-
Random zenét kezdett játszani a telefonom. Kb 07:08-07:10 perckor.
A Nice Cath - Sound History szerint 07:08 Gmail majd 07:10 Weather küldött notifikáciòt ebbben az időpontban.
A setting usage history szerint pedig 06:40 Google Photos (background), majd 07:10 messenger (while using app)
A Messenger lehet azert aktiválódott mert kerestem hinnan jön a zene.Ez alapján mi lehet? Higy kapjam el legközelebb?
-
Amit senki nem említett az a gyári JPEG motor (kamera) színképe.
Szerintem baromi jó, kicsit olyan Fujisra húzták. S23 nagyon élénk képet lö az S24u sokkal fakóbb.
Számomra sokkal szebb. -
válasz
Markizmark #8525 üzenetére
Android 11-12-töl már beällítható meddig töltse a telefont
-
De marha idegesítö, segítsetek kérlek.
Mikor beülök a kocsiba akkor ugye automatikusan összekapcsolódik a telefonnal és elindul a Spotify majd elkezd zenét játszani.
Már átnyálaztam a Spotify, BT beällításokat de semmi. A kocsi menüjében is végígnéztem mindent ott sincs ilyen opció.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? -
válasz
V.Stryker #8214 üzenetére
Az S10+-on volt fóliám kb két évig aztán a fóli levállt másnap pofára is esett a betonon. Akkor még két évi úgy hasznältam hogy volt 2 kisebb karc a képernyö két szélén. De több kis karcot nem gyüjtött össze. Közben azon is gondolkodtam hogy a tokot is lekapom. Teljesen más telefon...
Valahol túlparázuk ezt, én is... De ez egy hasznälati tärgy.
Klasszikus példája mikor az amcsik a cserélhetö huzatos kanapéra húznak egy védöfóliát -
Az új Bluetooth stack nagyon stabil lett. Nekem ez most megoldotta a fö gondomat. Csak erre 4 hónapot kellett várnom.
-
Egy kicsit az updateröl:
Camera, Video, BT, Battery fixes. -
A délelőtti frissítés óta 6ból 6x felcsatlakozott rögtön a kocsi fejegységre.
A kettő bolti point-and-shoot fotóm is feltűnően éles lett.
A kamerák közötti váltás is mintha gördülékenyebb lenne.
Kb így kellett volna kiadni a telefont. -
válasz
molgeorgius #7627 üzenetére
Csak a SW támogatás meg a jobb kijelző megér annyit.
-
válasz
bajnokpityu #6990 üzenetére
Meg ha fotózni akarsz Messengerböl vagy Viberböl (szintén alacsony fények mellett), konkrétan én a boltból szoktam küldeni fotókat és hiába tartod ki rendesen: homályos, elmosódott lesz. Nem tudom ez melyik API-t hasznälja de borzasztó.
-
válasz
bajnokpityu #6986 üzenetére
Nem gyengébb, csak mozgó dolgot ne akarj fotózni beltérben (alacsony fényviszonyok között)...
-
Szerintem próbälj rá az i15Pro-ra ha nem kell a pen.
Ha nem jön be azt nagyon gyorsan el tudod adni, és még mindig opció a Samsungra vältäs.
Ha point and shot fotós vagy abban valószínüleg jobb az i15. Autóban hasznälni akarod AA sok helyen vezetékes, Carplay meg már szinte mindenhol wireless.
Ha össze akarod szämítógéppel kötni akkor pedig Samsung. Dex is van... Nem egyszerü -
Német oldalon a futár csak lerakta telefont a lépcsöházba... Persze kívülröl tök jelöletlen a tartalmát illetöen. 32 lakás van a házban
-
Arra van lehetöség hogyha megy a spotify akkor tudjak úgy kameräzni hogy az megy tovább?
-
válasz
Markizmark #3640 üzenetére
Mellesleg pl a felbontás is befolyásolja.
Nagyobb felbontáson kevésbé lätszik. A defult az S24U-n FHD+ (2340x1080). Ha ätrakod QHD+-ra akkor kevésbé jön elö.#3647 Pug:
Ìgy van! Ezért is írtam hogy azt csekkoljätok. Akkor van a gond ha a lementett kép és a valós kijelzö nem egyezik. -
Mielött temetnétek a kijelzöt. Csinäljatok egy screenshot-ot és nézzétek meg a monitoron is. Esetleg a telefonról is nyissátok meg és zoomoljatok bele.
Könnyen lehet hogy SW oldalról a szinreprodukció mäs milyen. Esetleg valami beällítás befolyásolja.
Klasszikus példa pl egy 10bites naplemente fotó/videó 8bites panelen megjelenítve.Itt az enyém:
-
válasz
Leslie1966 #3536 üzenetére
Koreai vagy Vietnami gyártás?
-
válasz
thomasvold #3461 üzenetére
Ez a fólia csak 3.1-es az Amazonon...
Mondjuk a gyäri is csak 3.3...
-
válasz
thomasvold #3456 üzenetére
Ez a fólia is matt?
Gyäriról van infó hogy milyen minöség? -
válasz
Markizmark #3450 üzenetére
Uh ja bocs ezt én néztem, be
Egy debug session után bármi lehetséges. Bocs.
-
válasz
Markizmark #3434 üzenetére
Valamit elnéztél.
Jan 29 az enyém.
-
válasz
Markizmark #3426 üzenetére
Imei alapján most lekérdeztem itt
Production location Korea SEC
Production Date 29-01-2024 -
válasz
milkabrams #3418 üzenetére
Èrdekes, nálam kb semmilyen hiba nem jött elö amiket írtatok.
Mondjuk én késöbb is kaptam meg 2 héttel, mert kéket vettem.Nálam a BT szarakodik az autós fejegységgel. Néha 4-5x csatlakozik az audió rész. A voice azonnal megy ott nincs gond. Csináltam WLAN & BT reset-et de nem igazän segített, DEV módban kikapcsoltam a HD Audio-t meg a A2DP Offload-ot, de az sem.
Aztán láttam hogy a Samsung Membersen már 8 oldal tele van ezzel a hibával...
Szóval remélem ez javul, mert SW bugnak tünik... -
A kocsiban ha kapok egy hívást, majd utánna visszakapcsol bármilyen zene app-ra akkor elkezd akadozni. Csak a BT leválasztás, újracsatlakozás segít.
Más is talälkozott már itt vele?
Lehetséges megoldás itt ha más is így járna. Még nem teszteltem.
-
válasz
Leonardo91 #2753 üzenetére
...és végül mi jött be?
#2756 S e t h: Normál tokban, normál használat mellett nem gondolnám hogy sok értelme van.
-
válasz
thamasz #2336 üzenetére
Spigen normál van most nälam.
Ez a harmadik tok egy hét alatt, de az eddigi legjobb.
Síkban van a hátlap, nem lötyög azt asztalon, Qi töltön. Szépen passzol, minden kivägäs pontos, S-Pen-nél vissza van vágva a perem. Gombok nyomás pontja pont jó. -
Ohh köszönöm, így már egészen más.
Nálam már ezért megérte a csere. Egyenlöre nagy a megelégedettség, värok egy tökéletes tokra. Mär kettöt küldtem vissza, ameddig nem talälom meg marad egy egyszerü Spiegen szilikon tokban.#2250 sanyijedi: Milyen tok van rajta? Milyen töltö pontosan?
-
S10+ utän azt mondom hogy az S10+nak voltak térerö próblémái. Az S24Unäl olyan helyeken is van 4g adatkapcsolat/térerö ahol az S10+ esetén semmi sem volt...
Képernyö pazar. Kamerák szuperek, nálam a zoomok között szép az átmenet. Az akksi idö pedig brutäl jó.#2210 Ricsi1987 Nekem LK üveg van az amazon.de-röl. Azon megy az ujjlenyomat rendesen.
-
Magsafe-es ESR tokra többen panaszkodnak hogy zavarja az Spent úgy hogy nincs is rajta semmi magsafes cucc. NFC sem müködik és valakinek az 5x kamera modulba is bele zavar...
Ha valakinek van ilyen tokja kérem tesztelje le.Màs téma:
Én a kezdetek óta Google billentyűzetet használok, mert ez támogatja a 3 beviteli nyelvet. Gondolom ha lecserélem a Samsungosat akkor nem lesz beépülő Ai gomb? -
Most lättam egy videót hogy a magsafes tokban nem tud vizszintes vonalat húzni, úgy hogy nincs is töltön a telefon... Ezt valaki kipróbálná egy bankärtya segítségével?
-
válasz
Markizmark #1272 üzenetére
Ennek az elödje van egy normál S23-on.
Annak van pereme de egy átlag üveget még szépen rá lehetett rakni. -
Gyári fólia már van fent valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen videókártyát?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gyúrósok ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest