- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
válasz
bandi0000 #12752 üzenetére
Én év elején S24-et, majd S24 Ultrát vettem, mindkettőt természetes színprofillal használom a kezdetektől, nekem sokkal jobban bejön. Azóta, ha a kezembe akad egy korábbi Galaxy, rosszul vagyok, hogy mennyire élénk. Hozzáteszem, hogy azokon a természetes mód fakóbbnak tűnt, de lehet ez csak placebo.
-
MadMancs
veterán
válasz
bandi0000 #12752 üzenetére
Egyetértek.
Decemberben olvastam itt erről, S24U n átállítottam természetesre, közben úgy vettem egy Galaxy Tab A9+ 5G-t, így többnyire azt használom. Azon sokkal elenkebbek a színek, viszont S24U n a természetes mód sokkal jobban tetszik a szememnek. Rájöttem hogy ez a természetes, főleg ahogy látom hogy egy általam készített képen minek hogyan kellene kinéznie. S24 szinte megegyezik a valósággal.
-
alasoh
aktív tag
válasz
bandi0000 #10283 üzenetére
Szia!
Nem kivették, csak már nem a Google fordítót használja nativan, hanem a sajátját, amiben benne sem volt. Ez a gond szerintem. (És az, hogy nem lehet vissza állítani a google-re)
De szintén csak szerintem, hamarosan kijön majd több nyelvi támogatás is a saját fordítojukhoz és abban elméletileg! a Magyar is benne lesz... -
qltsar
veterán
válasz
bandi0000 #10222 üzenetére
Teljesen aterzem a frusztraciod, nonszensz az egesz, nekem is volt ilyen evekkel ezelott.
Ott jottem ra, hogy nem telefonfuggo a dolog, mert 3 telefonra is bekoltoztem anno, es egy ido utan mindegyiken csinalta. (Honor, Samsung, OnePlus).
Itt valami accoumt szinten van a push uzenetek kezelesevel eltolva Google oldalrol.
A 3rd party kliensek mashogy kezelik ezt, ezert latod ugy, hogy ott "mukodik", a gmail viszont nem.
Probald meg a Samsung beepitett eMail alkalmazasat ideiglenesen, jobb otletem nincs. Az legalabb rendszer szinten "integralva" van.
-
-
-
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #8427 üzenetére
Én használtam Pitakat, Tacticalt, és most a Benks-et. Nekem ezidáig ez jött be legjobban. A Pitaka már sajnos elszállt annyira árban, hogy annyit nekem nem ér. Annyival szerintem nem jobb mint más.
Most melóban egy Tacticalt használok, hétvégén és ünnepnapokon meg egy Benks-et. -
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #8421 üzenetére
Nem akarom nevesíteni az embert így nyilvánosan.
Nagyon gyenge kommunikáció volt köztük. Mikor először megkeresett nulla válaszra méltatott, már ott éreztem a színvonalat. Aztán mikor lejjebb vittem az árat megint írt. Ő jelezte, hogy utánvéttel szeretné megvenni én pedig, hogy így nem szeretném odaadni mert buktam már be így postaköltséget oda-vissza, mert nem vették át a csomagot. Sem a profilja, sem a kommunikációja nem adott bizalomra okot. Erre egy sértődött választ kaptam, mire én válaszoltam, hogy nem kell felkapni a vizet, hanem értelmesen megbeszélni és valami megoldást keresni. Gondoltam én, hogy egy értelmes ember aki valóban szeretné ezt a tokot legalább felajánlja, hogy akkor a postát elutalja vagy bármi. De ez a figura egy olyan költőket megszégyenítő választ adott, hogy nekem a szüleim testvérek meg stb. és, hogy itt mindenki ilyen gyökér mint én. (Nem szószerint idéztem) Ezek szerint mással is volt már kalandja. Én erre megköszöntem az érdeklődést, és minden jót kívántam neki. Igazából nem b@$zott fel teljesen de úgy voltam vele, hogy most azonnal inkább odaadom ajándékba bárkinek, mint neki pénzért. Nem vagyok rászorulva arra a pénzre, még megalkudtam volna vele is ha nem ezt a számomra legalja stílust veszi elő. Szánalmas.
Hát ennyi. -
qltsar
veterán
válasz
bandi0000 #7209 üzenetére
Nem mindegyik, csak a rossz minőségű üvegfóliákra.
Nagyon nagy meglepetés nincs a miértjére vonatkozóan, az ultrasonic FPR-t zavarja csak be néhány üvegfólia.
S széria S10 óta: Ultrahangos ujjlenyomatolvasó
Minden más Samsung ahol kijelző alatt van: Optikai ujjlenyomatolvasó -
mhydas99
senior tag
válasz
bandi0000 #5010 üzenetére
Egyertelmuen a routerrwl lesz gond. Wifi 6-os routerek barmily hihetetlen gyatrabbak mint a wifi 5osok. Persze nagyobb aebessegre kepesek (5 ghz-en, 6ghzen meg planw, de az wifi 6e es 3savos routeren mwgy csak) de a hatotavjuk siralmas. Persze a legdragabb routwrek abban is jok persze (60 ezer huftol...). Amit megtehetsz az az hogy kulonvalasztod fixre a 2 es 5 ghz-es savokat a router beallitasainal. Azutan ha kozel, azaz Nagyon kozel vagy a routerhez akkor az 5gz-es SSIDra csatlakozol es szaguldhatsz, ha mar tavolabbrol hasznalnad, tehat mondjuk 3 meterrwl arrebb (igen, 3 meter mar eleg) akkor inkabb a 2ghz-es SSID-t hasznald bar az felezi a savszelesseged cirka cserebe sokkal messzebbre eler a jele. Persze ez fugg attol is mennyi fal van a lakasodban, milyen vastagok, mennyire interferalnak a jelwk nalad (routwr mindig magasra helyezd el, lehetoleg a lakas kozeppontjaban es ne legyen a kozeleben semmi jelado vagy nagytestu femkeszulek), illetve ablak sem.
-
-
válasz
bandi0000 #5323 üzenetére
Próbáljátok ki ezt a hátlapi fóliát. Alul felül oldalt véd, így nem kell félni, hogy karcolódik
Nem volt nehéz feltenni, de ha csúnya lett volna sem zavarna, mert úgyis tokban van.
Amúgy első nap nem kell megijedni tőle, mert tényleg csúnya foltos volt, de másnap tökéletes lett.
Kép -
arcitec
addikt
válasz
bandi0000 #5323 üzenetére
Nem feltétlen a por volt az. Persze ez szerintem van és a tapasztalatom szerint. Egy megfelelő tok nem karcolja le a készüléket. Azon túl, ha jól illeszkedik a tok nálam még port soha nem kellett kitakarítani, sőt max. ha 1-2 évente ha leveszem a tokot, mert minek is levenni. SZVSZ szigorúan.
U.I: Egyébiránt valóban vannak nekem is félelmeim a festett keretet illetően, ezért is mint a hímestojás, úgy bánok vele, ha egy mód van rá. -
Gardaai
senior tag
válasz
bandi0000 #5010 üzenetére
Nálam korábban az volt a gond, hogy nagyon lassan töltöttek gépen a weboldalak, magas volt a késés (ping, ms) egy-egy játékban. Ez akkor volt amikor bejött a 2Gb-os csomag, felváltottam és bekötötték a zsír új fekete boxot. Próbáltak tápot cserélni, frissítteni, factory reset stb, de csak box csere hozta helyre. Szóval ha neked is friss a setup, akkor lehetséges, hogy selejtes boxot kaptál.
Ha nem friss, akkor elsőre IP cím ütközésnek tűnik.
Akkor szokott ilyet csinálni, amikor Smart Switch-el költözök és mivel fix IP van beállítva, egyszer csak két, ugyanolyan IP című eszköz próbál csatlakozni.
Nem sokan szoktam babrálni ezzel, de hátha Te igen és ez a probléma.Ha nem, akkor pedig a legegyszerűbb, ha elfelejteted a hálózatot és újra hozzá adod. Szokott segíteni, ha beakad 1-1 eszköz a router agyában, mivel a telefonok már manipulált MAC címre is képesek, ezért úgymond egy friss kapcsolatot oszt neki (talán) a router.
Ha így sem, akkor onnantól már csak vaktában lövöldözés van. Lehet szórakozni, hogy megnézni a körülötted lévő channelek mennyire terheltek, áttenni egy másikra a Wi-Fi hálózatot ha az is egy zsúfolt channelbe esik.
Ha pedig több eszköznél is előjött a hiba, akkor kérnék egy router felfrissítést távolról az ügyfélszolgálaton vagy csinálni egy factory reset-et, ha ez sem hozza helyre, akkor ahogy fent írtam, box cserét kell kérni.
Szerk.:
Közben olvasom másnál is fennáll ez a hiba. Lehet frissült a Telekom box (szombat, vasárnap nálam is egyszer csak újraindult) és az S24U nem szívleli az új update-ben történt módosítások. Mindenesetre a Telekomnál indulnék el. -
válasz
bandi0000 #4766 üzenetére
Én sem értem ezt a kamera fikázást...
Persze totál átlag fotós felhasználó vagyok, de leginkább tetszik a végeredmény.
No meg a topikhoz tartozó tesztben az írás nem erről szól, hanem az jött le, hogy fej-fej mellett van az IP15pm-al, többé kevésbé. Az elhanyagolható különbség számomra azt mondja, hogy mindkét készülék jól vizsgázott.
Vagy azt kéne gondoljam, hogy ez a teszt nem volt eléggé objektív? -
S e t h
nagyúr
válasz
bandi0000 #4766 üzenetére
Mert fotósok.
Akármelyik külföldi tesztet nézed nem találkozol annyi fikával, mint itt.
Blind teszteknek lenne értelme, hogy a fejükhöz kapjanak sokan.
Nüansznyi eltérések vannak, de átverve érzik magukat, pedig elég nagy a piac és a Samsung sem tart senki fejéhez fegyvert, hogy vegyék a xarukat. -
Piwi
veterán
válasz
bandi0000 #4374 üzenetére
Appok megoldva, fejlesztői beállításokba az animációk sebességét 0.5x-re raktam, most csak úgy pattognak megnyitáskor
Fakóságra az összefoglalóba lévő YouTube videó nézésig jutottam, elvileg abba már benne van melyik beállításokkal lett fixálva. Természetesen a legújabb sw van felrakva(márciusi), de a színektől nem vagyok elájulva amikor mellé rakom az S21 Ultrám...
-
Gardaai
senior tag
válasz
bandi0000 #3376 üzenetére
Elég csak végig olvasni a fórumot. Mennyi gyári tokot látsz?
Én szinte biztos vagyok benne, hogy adnak a vásárlóknak esélyt más tokokat használni.Én úgy gondolom nem hülyék tervezik se a telefont, se a kiegészítőket. El tudom képzelni, hogy kiadják a fóliát, aztán a homlokukra csapnak, hogy bakkeeer... nem hagytunk rá a fóliára 2mm-t.
Aztán lehet igazad van..
Az tuti, hogy nekem kínai fóliáim vannak és mindegyik ugyanolyan széles és beleakad az ujjam. -
Gardaai
senior tag
válasz
bandi0000 #3368 üzenetére
"Nem értem, hogy miért nem érhetett ki a kijelző széléig"
Mert így szinte az összes tokkal kompatibilis.Ha valaki olyan tokkal használja ami felgyűri, akkor meg olyan kérdést tenne ide, hogy nem érti miért ér ki a kijelző széléig, így nem kompatibilis a legtöbb tokkal amit használ.
-
tixem
addikt
válasz
bandi0000 #2787 üzenetére
Szintén szegedi SES, múlt héten csütörtökön vettem helyben az újat, el is intézték a boltban a regisztrációt, ma jött meg a kupon, de még ők bent az üzletben nem látták.
Azt mondták, hogy csütörtökön csörögjek rájuk, látják e, mert amíg nem, addig nem tudnak mit kezdeni vele.#2788 -Valinas-
Az elég elmebeteg összeg egy S10-re. Ez amúgy a standard szervizük amit megcsinálnak egy telón, ha mondjuk gariban beviszed beégés miatt. Kijelző, keret, hátlap üveg, akkumulátor. Hiába védem mondjuk dbrand skin-nel a hátlapot, nem fogják visszarakni, cserélik minden esetben.
A telefon kialakítása miatt már a Note 9 garinál is ezt nyomták.Én S21 Ultrát akarok felújíttatni, arra mennyit nyögnek majd rá, 150-et? Jól ki van találva ez is akkor
-
-
válasz
bandi0000 #952 üzenetére
Nem, szerintem a tokra gondolt, és valóban nagyon gáz szerintem is! Eleve egy ilyen szép készüléket vétek elcsúfítani bármilyen tokkal, de bármelyik más telefont is....persze nem vagyunk egyformák, de én egyik telefonomon sem használtam még sem tokot sem fóliát, használati tárgy, tehát idővel így is úgy is kopni fog! Persze erről is megoszlanak a vélemények, de engem soha sem érdekelt ha karcos lett vagy leejtettem és összetört, akkor ment a levesbe és vettem másikat, de ilyen amúgy nem sokszor volt hála istennek!Nekem pl a fólia is rengeteget ront a tapintáson és felhasználói élményen, hát még egy ilyen bumeráng tok😂 Inkább bevállalom a kockázatot...
-
NY_A
őstag
válasz
bandi0000 #367 üzenetére
A szelfi kamerát nem csodálom, hogy nem erőltetik. Pár gyártó már megpróbálta, elég vegyes eredményekkel. Emlékeim szerint még ők is valamelyik Fold-al. Az Ultra sokat foglalkozik azzal, hogy a szelfik jók legyenek, ezzel nagyobb port kavarnának maguk körül ha elrejtenék a kamerát és sz@r képeket csinálna.
-
Avicularia
veterán
válasz
bandi0000 #350 üzenetére
Mi 11 Ultránál 67W-os töltés van, de csak saját kábelével és töltőfejével működik. Többnyire nem használom, mert a kocsiban töltöm a telefont wireless, de rendszeresen túlmelegedett a 11 Ultra, mivel fut a Waze, meg Youtube Music Android Auto alatt, plusz a wireless töltés és ez már túlhevíti néha a 11 Ultrát. Kíváncsi vagyok hogy teljesít majd ugyanilyen körülmények között a 24 Ultra. Csak még nem tudtam kipróbálni, mert a megrendelt tokok nem érkeztek még meg, addig meg nem szívesen vinném ki a lakásból az új telefont.
-
LosBlancosRM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest