- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok.
Hogy tudok privát (nincs szám) hívást blokkolni. Hogy ne csörögjön ki.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Úgy láttam hogy az aod nem mozog. Értesítésnél kapcsol be. Valahogy be lehet állítani hogy mozogjon. Esetleg good lock?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Tudnátok ajánlani olyan oldalakat ahonnan háttérképeket (főleg természet) lehet letölteni a telefonnak megfelelő felbontásom?
-
< CyberBob >
őstag
A galaxy themesből szedtem le háttérképeket. Van olyan good lock modul amivel ezeket a háttérképeket tudnám bizonyos időközonként automatikusan váltogatni?
-
< CyberBob >
őstag
válasz F_Gergely #10822 üzenetére
Több mint fél éve van meg a tok. Zsebben hordva nem kopott sehol. 19e volt de akcióban láttam már 10e is. Nekem 10/10.
ollie :
Lekerekített telefononból tele a padlás. Aki olyat akar venni van miből válogatni. Ezért is kár volt hozzányulni ehhez a modellhez.[ Szerkesztve ]
-
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Aki használja a Samsung gyári vezetékmentes töltőjét [link] leírná a véleményét. Mennyi idő alatt tölt fel 20-ról 100-ra, mennyire melegszik a telefon töltés közben, mennyire hangos a töltőben a ventilátor?
Most egy korábbi Samsung táblagép 25 wattos töltőjét használom. Semmi gondom vele, két naponta töltöm a telefont. Azért gondoltam a vezeték mentes töltésre, hogy kíméljem a tel csatlakozót.
Melyik töltési mód jobb az akkunak?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz $atirka #6919 üzenetére
Kipróbáltam, de nem az igazi.
Azt meg lehetne oldani, hogy az egész felső ikonsort egyben halványítani? A gyári böngészőben görgetéskor eltűnik ami jó lenne csak én operát használok a sortördelés miatt és ott ez nem működik. Ezért lenne jó ha el lehetne rejteni vagy átlátszóvá tenni vagy halványabbá tenni az egész felső ikon sort. Ami még fura hogy fekvő módban nem tölti ki a böngésző (a gyári sem) az ikonsor helyét hanem fekete sáv van helyette.Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
Próbálta már valaki a sound assistant goodlock modult? A messenger értesítési hangját szerettem volna lejebb venni de nem ment. Felvettem az alkalmazást és levettem a hangerejét 25 százalékra de nem lett halkabb. Valamit kell még beállítani ezen kívül?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van olyan Good Lock modul amivel a felső ikon sort (óra aku stb.) lehetne eltűntetni vagy halványabbra venni?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Van valamilyen gyári beépített app amivel fájlokat, zenéket tudok pc-ről wifin keresztül (azonos hálózat) másolni a telefonra? Vagy inkább kössem össze kábellel?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz MikeWazowski #6506 üzenetére
Itt van két kép. Gyári és Opera böngésző
Az alsó fekete csíkra gondoltam.
Kezdőképen nincs ott csak a vonal.[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Gesztus vezérlést használok. El lehet tüntetni alul a vonal mögötti fekete sávot pl. legyen átlátszó? A vonal maradhat (bár lehetne halványabb) de az a pár milliméteres sáv feleslegesen takarja ki a képet.
-
< CyberBob >
őstag
Fel rakták a gyári Samsung fóliát, de sajnos került alá egy szösz.
Mondták a SES-ben hogy felteszik a másikat is ha akarom (két darabos a csomag) de inkább a náluk lévő "fóliát" ajánlják. Ez a méretre vágott, ráfújnak valamit a kijelzőre és úgy rakják fel.
Mit gondoltok inkább legyen a SES féle?
Az oleofób réteget nem rontja el (pl. leszedésnél), ceruza megy rajta (újlenyomat olvasó működik elmondásuk szerint)?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
< CyberBob >
őstag
válasz < CyberBob > #6169 üzenetére
Mondjuk ezen a videón elég könnyen felrakják. Persze biztos nem először csinálja.
[Galaxy S24 Series: How to apply Screen Protector]Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
-
< CyberBob >
őstag
válasz leslien #6129 üzenetére
A gyári fólia berendelve a Westendbe, remélem fel is teszik. Egy vagy két darab van benne?
A Vegan Bőr tokot néztem ki a plüss belső miatt. Elég nagy az árkülönbség a ses és a tokshop között. Lehet, hogy utángyártott?[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
válasz gyuri81 #6119 üzenetére
Akkor a gyári szilikon tok lesz. Táskában meg zsebben lesz. Akkor is kell fólia? Gyári fóliát tennék rá ha muszáj. Hol lehet kapni most Pesten? Jó lenne ha fel is tennék. Amúgy a korábbi telefonokon nem volt fólia és nem lett karcos.
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Tervezek egy s24 ultrát venni és gyári Smart View Wallet tokkal használnám. Ilyen toknál is kell a kijelzőre fóliát tenni vagy megvédi rendesen a rácsukható tok a karcoktól, ill. nem dörzsöli le az oleofób réteget?
Még annyi, hogy vissza lehet teljesen hajtani a telefon hátuljára kinyitáskor a tok fedelét?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest