- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #15654 üzenetére
A sokat kritizált home gesture-os fagyást sem tapasztalom most sem
Ennek csak orulj, foleg, ha OneUI Home nem lenne eleg es azert hasznalod.Keszitok oldalan is ki van emelve a FAQ kozott ez a hiba, egyszeruen nem egyforman hasznaljuk a telefonokat.
Persze felraktam en is a One UI 7-re, hatha Samsung kikuszobolte a a Google API hibat
...nyilvan nem, ugyanugy fagy, es a gyarihoz kepest az animaciok sem annyira fluidak.
- - -
Ha Samsung mar visszavonta a OneUI 7-et egy ilyen hiba miatt, igazan berakhatna a Downgrade gombot SmartSwitch-be ideiglenesen, hogy ne Odinnal kelljen szorakozni a downgrade-del. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
Surfym@n #15223 üzenetére
Tiktok videóban láttam 14-ét, de komolytalannak tűnt. Viszont ha ez igaz, akkor már nincsenek jelzők a Samsungra.
Engem már tényleg az érdekel, hogy a jövőben is marad ez a "gyorsaság", vagy esetleg megemberelik magukat. Rohamosan fogynak az érvek, hogy miért vegyen valaki 600K-ért Samsungot.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Surfym@n #14664 üzenetére
Amennyiben az UI 8-assal érkezne a következő Android főverzió, akkor az lenne az első főverzió frissítés.
Szvsz nem lesz 7db főverzió. 7évig történő biztonsági frissítés inkább borítékolható, és a Samu jellemzően a kihirdetett időtartamba sosem érti bele a ¼éves frissítések évét.
Szóval, a ~teljes, az a ¼évesekkel inkább ~8év lesz. De, majd 6év múlva úgy is kiderül ... -
qltsar
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
válasz
Surfym@n #13002 üzenetére
Ugyan ezekre használom én is a tollat. Vagy, ha eszembe jut akkor néha böngészni is elő veszem..
Egyedi feature az fix, de nem létfontosságú ahogy az S21U-ból is kihagyták. Lehet tényleg le fogják butítani csak akkor értelmes dolog kerülne bele legalább...#13004 Kajak szoktam....
-
qltsar
veterán
-
winbox
senior tag
válasz
Surfym@n #9325 üzenetére
A telefon beállításaiban az Android Auto-nál az egyéni alkalmazásindítónál ki van pipálva a Waze? Mert ha nincs, azért nem jelenik meg. Illetve a Waze beállításainál az akkumulátort tedd nem korlátozottra, hátha ez a baja, mondjuk nálam optimalizált és működik ahogy kell.
-
surgery
senior tag
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #6703 üzenetére
Szimplan nem veszed eszre, minden modern telefonon szaggat barmelyik 3rd party launcherrel Root+Magisk nelkul az animacio es lefagy az erzekeles 0.5 sec-re home gesture utan - orulj neki :).
Van aki a 60-90-120Hz kozotti kulonbseget sem latja, vagy erzekeny ra a szeme, nincs ezzel gond, de ettol meg igaz amit irtam az elozoekben.
-
TODI1111
veterán
válasz
Surfym@n #6692 üzenetére
"ONE UI launcher ezekhez még sehol nincs saját igényeim szemszögéből nézve."
Azért ha akarod eléggé közelít.
Edge oldalsávra azt teszel amit akarsz
Gesztus vezérlésre One Hand Operation +. Úgy állítod ahogy akarod. 2 kép a lehetőségekről.
Akkor ott van még a Good Lock, registar modulja amivel beállítható a hátlapra 2 illetve 3 koppintásra is alkalmazás. -
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #6692 üzenetére
0,5x animációs sebesség miatt ha lenne is lag NEM érdekel, mert érdemben nem fagy ki a rendszer, minden elsőre indul, visszalépés is jól megy képernyő széléről bárhonnan
De kifagy, csak nem veszed eszre. Ezek szerint nem porgosen hasznalod a feluletet, a szaggato animaciokat meg mar megszoktad / nem veszed eszre.
Ezek a hibak nem izles kerdese, jelen vannak.
Amugy a pontjaid tobbsege megoldhato OneUI Home-mal, alap temakezelovel es GoodLock modulokkal.
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #6686 üzenetére
Én is sokszor munkára, ezért sem bírom, hogy minden egyes Home Gesture után lefagy 0.5secre a kijelző, és kétszer kell bármire is rányomnom, hogy elinduljon.
Persze, ha nem ilyen pörgős a felhasználási szokásod, akkor lényegtelen, meg, ha nem vagy háklis az Appdrawer -> Home animációk szaggatására (vagy ezt sem veszed észre), akkor simán opció, valószínűleg én is használnám, ha nem venném észre, de ettől még ott van mindenkinél, minden 3rd party launcherrel alapesetben.
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #6671 üzenetére
Nem akad, - De akad es laggol. Tobbszor irtam mar errol, root nelkul nem nagyon tudsz mit csinalni egyik 3rd party launcherrel sem.
Ha nem latod a neha beszaggato animaciokat, es a mikrofagyasokat, orulj neki, de ettol meg ottvannak - kiveve, ha virtualis gombokat hasznalsz, gesztusvezerles helyett.
-
qltsar
veterán
-
joey04
titán
válasz
Surfym@n #5233 üzenetére
Anno sokat olvasgattam a fényképezésről és akkor döntöttem el, hogy nem nekem való, mert nem akarok ennyit szöszölni meg nincs idő rá általában. Szóval az alapok ott vannak fejben és igen, nehéz helyzetekről beszélünk, fizikai korlátok, stb, de szerintem ezt tudja mindenki, nem kell ezerszer leírni. Mégis, a többi fotós csúcsai sokkal jobban megbírkoznak ezekkel a helyzetekkel, mindenféle állítgatás nélkül, itt meg külső appok, beállítások feltúrása kell, és így vért izzadva lesz kicsit jobb az eredmény az auto módnál és így is jóval gyengébb a többinél. Na ez a baj.
-
kuszal
tag
válasz
Surfym@n #4493 üzenetére
Köszönöm a tippeket!
Nekem tökéletes lenne egy 20-30 cm-es kábel de eléggé nehezített pályán mozgok, mert az alábbi feltételeknek kell megfelelni:
- USB A megy az autóba,
- USB C a telefonba DE 90 fokos töréssel,
- ne legyen túl hosszú,
- menjen vele az Android autó, azaz adatkábel is legyen ne csak töltőkábel,Megnézem az Auchan kábelét és a Hama kábelt is, hátha valamelyik működni fog hiba nélkül.
Köszönöm!
-
qltsar
veterán
válasz
Surfym@n #4397 üzenetére
2012-től 2023-ig használtam Nova Launcher-t, tudom, hogy miről beszélek, nehéz volt elengednem.
Teljesen mindegy, hogy Nova, Lawnchair, bármilyen 3rd party Launcher nem működik teljesen fluidul néhány Android verzió óta telefontol függetlenül, Root + Fluid Navigation Gesture Magisk modul / Custom ROM nélkül.
Örülj neki, hogy nem látod az akadó animációkat, és nem veszed észre a Home Gesture utáni fagyásokat, nem bántásból, de nem te leszel az első aki ezt nem látja / zavarja. Amúgy én is 0.5x-es animációkkal használom, de ez teljesen mindegy, akkor is lefagy kb. 500ms-re home gesture után, ha teljesen kikapcsolod az animációkat.
Nem mellesleg pl. Nova FAQ-jában is le van írva a hiba, valamint, hogy ők nem tudnak ezzel mit kezdeni. Vagy a fentebb említett workaroundokat csinálod meg, vagy gombokat használsz - esetleg megszokod / nem látod.
1-2 hónapig próbálkoztam utóbbival, de teljesen az agyamra ment
, és áttértem S23+-nál végérvényesen a OneUI Home-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest