- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
gerenda110 #10305 üzenetére
Teljesen elfogadhato kepeket lo este, szintben van a konkurenciaval szerintem, videoban is.
Belter, mozgo ember, allat, targy mar masik tema, de leragott csont itt.
-
gerenda110
aktív tag
válasz
gerenda110 #10298 üzenetére
Ez is gyenge viszonyok mögött. Samsung csak 6 képből tudtamegoldani…
-
Rob Rob
tag
válasz
gerenda110 #10218 üzenetére
Nincs itt semmilyen sértődés, legalábbis nálam nincs csak leírtam a bárkiével egyenértékű, szabad és őszinte véleményem(offban! ) .
A kisfiú elmúlt 50 és látott már pár ilyen agyonképzettet aki 2 hét fórumozás után sem tudja hol a fa az erdőben. -
Rob Rob
tag
válasz
gerenda110 #10215 üzenetére
Ebből ott már elég volt amikor azt irtad, hogy:
" kiadok érte ennyit "
Majd hamar jött a cáfolat, hogy "kaptam a tesómtól".
Ne sírj, add el, mindenkinek jobb lesz úgy.
Viszlát! -
ShadowLac
addikt
válasz
gerenda110 #10201 üzenetére
Amúgy milyen volt a szobában a fény igazából. Iphone szerint világos samu szerint sötétebb.
-
joey04
titán
válasz
gerenda110 #10184 üzenetére
ja videóban az apple az etalon. nekem az pont annyira nem fontos, elég volt amit az s24u tudott.
-
Vikooo
addikt
válasz
gerenda110 #10198 üzenetére
60fps -nel természetesen sötétebb lesz a felvétel, ezért írta fentebb, hogy gyengébb fényviszonyoknál 30fps -sel használd.
4k -nak meg szerintem semmi értelme pláne nem portré módban videozva amikor a 4k TV -n ketoldalt 2 hatalmas fekete rész lesz.Videózni sosem szoktam de ahogy fentebb is írtam szerintem a fotós képességekkel nincs gond, főleg a tele optikát szeretem használni több perspektíva és szerintem jó minőség (pl fenti linkelt kép) de az elsődleges lencse is jó, néha ki kell kapcsolni a fokuszjavitot mert olyankor az ultraszélesre vált ami rosszabb minőséget eredményez (néha akkor is vált amikor nincs annyira közel a téma).
-
subset
senior tag
válasz
gerenda110 #10194 üzenetére
Próbáld meg ezzel a videózást
-
leslien
nagyúr
válasz
4k30fps gyenge fénynél az ajánlott.. többi meg 4k60fps mehet aztán ott már nem lesz gond..
-
DigitXT
félisten
válasz
Mondjuk alap, hogy a fényképezéshez fény kell(ene).
-
qltsar
veterán
válasz
gerenda110 #10191 üzenetére
Hat ez van sajnos, ha elegedetlen vagy,dobbantani kell.
Itt, ahogy emlitettem mar sokszor kitargyaltuk, Redditen is sokat olvastam ezt a kritikat.
-
leslien
nagyúr
válasz
gerenda110 #10191 üzenetére
tedd már fel azt a videót pl a Google fotokba és úgy linkeld... mert a fényképek azok valóban nem a legjobbak S24U nak,de videó az droid terén a legjobb..
-
leslien
nagyúr
válasz
gerenda110 #10187 üzenetére
S24U hogy lett félve milyen beállításokkal? pl 4k60fps
-
qltsar
veterán
válasz
gerenda110 #10184 üzenetére
Nem kotekedesbol, de tegnap irtal eloszor a topicba, bar nem tudom mikor vasaroltad meg a keszuleket.
Sokszor ki lett ez targyalva mar, megvolt az info itt is, mar honapokkal ezelott, es kulfoldi forumokon is.
Ha benne vagy a 14 napban, akkor siman mehet vissza.
Edit: a video resze erthetetlen, sokszor keszitettem videot keves fenyben, nem "ugralt" ennyire a feny/szin korrekcio.
-
Taci
addikt
válasz
gerenda110 #10187 üzenetére
Azért ez durva különbség egy aktuális (S24U) és egy 2 (most már 3) generációval ezelőtti (i13PM) flagship között...
-
joey04
titán
válasz
gerenda110 #10163 üzenetére
iPhone után ha droidot veszel és fontos a kamera, akkor oppo vagy vivo (esetleg xiaomi, de az nagyon túltolja a színeket). Azokkal elégedett leszel. Azokon viszont bénább a szoftver mint a samun, meg nehezebb is beszerezni az értelmes darabokat.
-
dnelb
veterán
válasz
gerenda110 #10162 üzenetére
Akkor el kell adni. Ennek a telefonnak nem erőssége a fotózás sajnos. Főleg nem este vagy mozgó témáknál, de ezt írtuk már korábban is..
-
Vikooo
addikt
válasz
gerenda110 #10163 üzenetére
Én nem tapasztaltam szetfolyt homályos eredményt, max natív felbontásban fordulhatna elő de úgy még csak ki se próbáltam.
-
Vikooo
addikt
válasz
gerenda110 #10154 üzenetére
Az élő kép biztosan jobb, a feldolgozott nem tudom, linkelj összehasonlítást.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
gerenda110 #10154 üzenetére
Kapcsold fel a lámpát.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest