- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Capella
senior tag
válasz
Szatee #15485 üzenetére
Én nem kapcsolgatom ki a mobilnetet, hanem többnyire párhuzamosan be van kapcsolva a WiFi is, és a mobilnet is. Vagy egyik sem.
Ha wifin csatlakozik, nem használja a mobilnetet.
Ha lecsatlakozik a wifiről, kilépve a hatótávolságból, akkor átvált mobilnetre. Ha belépek WiFi hatótávon belülre, visszavált wifire.
Nem kell ehhez rutin, direkt külön kapcsolgatás. Intelligent WiFi.
Azt nem tudom, hogy mennyivel fogyaszthat többet az akkuból a WiFi mellett párhuzamosan bekapcsolt, de valójában nem használt mobilnet. Ha egyáltalán. De nem zavar, rászánom. -
Rob Rob
tag
válasz
Szatee #15093 üzenetére
Persze, hogy profibb, másik mozi. 3 év alatt csökkent valamennyit az üzemideje de még mindig másfél hetes,a baj az, hogy annyira odacsaptam, hogy a kijelzőüvegből kipattant egy darab a lünetta is serült, igy zavaró is meg nem is vízálló javitani se lehet.
Egy új, mai fenix 6x megfelelő 400+, egy galaxy ultra pedig 150+,nem mindegy de ezek szerint még mindig nem tart ott a samsung illetve olvastam értesítési és egyéb anomáliákról.
A garminnal nagyon elégedett vagyok, egy biztos pont bár másra is elmondható lenne amit manapság gyártanak, az applikációja is nagyon jó szóval nincs okom rá hogy ne vegyem újra.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek! -
-
qltsar
veterán
válasz
Szatee #12213 üzenetére
Azt mar megszoktuk, hogy copy paste-el ez a csoda oldal, de ezek szerint meg IE-t is hasznalnak
.
#11640 korul mar volt errol szo.
HVG "Tech"rovataban mondjuk ma jelent meg a decemberi frissitesrol szolo cikk, mivel nem olvastak vissza a "forrasukra" aki ugyanugy masolta a cikket, csak az mar egy ideje (2 hete?) kijott, ahogy a decemberi frissites is.
Lehet tul nagyok az elvarasaim
.
-
tms+
aktív tag
-
TODI1111
veterán
válasz
Szatee #10512 üzenetére
Ennél a billentyűzetnél hogyan lehet előcsalni az S pennel való írás lehetőségét? A Samsung billentyűzetnél egyértelmű. A gboard-nál is egyszerű. Biztosan én bénázok de ennél viszont nem találom. Sőt ha beállítom alapértelmezettnek akkor a billentyűzet váltás lehetőségét sem találom csak a beállításokban.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest