- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
morschergabe
tag
Köszönöm a választ! A DEX mód otthoni környezetben lenne lényeges, ha hazaértem, megírom a vizsgálati jegyzőkönyvet az adott helyszínről, de a képeket, amik készültek, így nem kellene áthuzigálnom egy másik eszközre. Tehát igazából nem a helyszíni szerkesztés a lényeg, hanem az, hogy ezeket egy helyen tudjam eszköz szinten kezelni. És, hogy a Word pl. tudja azt, amit egy desktopon. A monitor adott, meg a csatlakozási lehetőség is, USB-C és HDMI átalakítóval az Iphonet is használom, de csak megjelenítésre. Ott nincs asztali felület, az van, ami a mobilom kijelzőjén.
-
Ricardo
titán
"Személyre szabott tájékoztatást kaphatsz a nap folyamán frissülő, rövid kártyákban megjelenő konkrét tartalmakról."
"
zenkívül a Now brief automatikusan személyre szabott információkat nyújt a felhasználó életstílusa alapján, beleértve a következőket:
Egészség: Megjeleníti az alvási mintákat és az energiaszinteket.Pénztárca: Emlékeztetők fontos lejárati dátumokra, például repülőjegyek, vonatjegyek, eseményjegyek és kuponok esetén.Események és feladatok: Személyre szabott emlékeztetők a közelgő időpontokról, nem fogadott hívásokról stb."Aztán szemlélteti is. Személyre szabott hírek infók, értesítés a közelgő szülinapra, és kártyát is lehet küldeni.
Ezek alapján nekem nem jön át, hogy mi az amit ezekből NPU híján az s24 ultra ne tudna megoldani.
Ezt a képeslap küldésén kívűl az órám, (ami egy amazfit cheetah), is tudja. Pedig nincs benne NPU , még csak nem is wear fut rajta.
-
qltsar
veterán
A13/One UI 5 - S22 - 2022 Oktober 3-4. hete
A14/One UI 6 - S23 - 2023 Oktober 4. heteAkarhogyan szamolom mar 3.5 honap keses van az elozo releasekhez kepest.
Ha jovo heten jon ki a Beta 4, akkor talan Marcius vegere megkapjuk a stable releaset.
Ha a feltetelezesem bejon, akkor a vegen 5 honap is lehet belole.
Ez viszont igy nem igaz: Ebben az évben a korábbiakhoz képest csúszik 1-2 hónappal, szerintem nem vészes.
-
Vikooo
addikt
Én mondjuk a hosszú és gyors támogatás miatt is választottam a Samsungot. Sokszor olvastam a hírekben hogy előbb jött meg a biztonsági folt mint az aktuális Pixelekre illetve a foverziokkal is gyorsak voltak.
Illetve az árában benne van a szoftveres támogatás is. Amíg ki nem találják az elofizeteses modellt 🤣
Ez most csalódás.
-
LosBlancosRM
őstag
4-et már vártam.
Fogadjátok el, hogy vannak, akik elégedetlenek és elvárásokat mernek támasztani egy vállalattal szemben, aminek fizettek a termékéért. Én is elfogadom, hogy vannak, akiknek minden jó, mindent lenyelnek, elhisznek, stb.
A legalapvetőbb probléma, hogy nincs hivatalos kommunikáció, nincs dátum, semmi. Beböfögték, hogy 7 év, ennyi. Jóhiszeműen, bár fenntartásokkal megvásároltam a terméküket. Az egyik magas prioritású érve a Samsung mellet a támogatás volt. Nem is a 7 év, hanem az utóbbi évek gyakorlata, hogy elsők között adják ki az új Droidot. Ehhez képest már az első lépcsőfokban orra buknak. Engedtessék már meg, hogy elégedetlen legyek.
Egy S24U tulajtól még oké is, hogy nem akarja ezt olvasni, mert inkább tokokat meg fóliákat nézegetne, de, hogy valaki annyira unatkozzon, hogy S25U-val és OneUI7-tel a zsebében ide visszajárjon és kérdőre vonjon egy S24U tulajt...
-
S e t h
nagyúr
-
qltsar
veterán
Igen, természetesen. A dátumspekulálás hiteltelenségét próbáltam kiemelni ezzel, illetve, hogy hivatalos közlemény Samsungtól nincs erre vonatkozóan. Így akár 1 óra múlva is rolloutolhatják, vagy 6 hónap múlva a lényeg az, hogy nincs hivatalos dátum, csak alaptalan spekuláció amire rá lehet gerjeszteni a tömegeket.
-
qltsar
veterán
Vajon nem lenne olcsobb a gyartoknak, ha mondjuk az EU ugy kemenyitene be, hogy mondjuk 90% akksidegradacio alatt, akar garanciapapirok, regio, miegymas nelkul 3-4 evig koteles lenne 1x cserelni az akkumulatort, amit teljesiteni kell 5 munkanapon belul, vagy drasztikusabban 1 napon belul?
En inkabb preferalnam a "vekonysagot" egy ilyen szabalyozassal karoltve.
Vivo x200 Pro 6000 mAH-s akksival jon, es elvileg global verzios, nem kinai importos, annal, hogyhogy nincs ilyen?
-
TODI1111
veterán
A [Theme Park] alkalmazással mást is lehet.
-
soultrapp
senior tag
Igen!
A 45w-os töltő saját kábel.
A 25w-os töltő is saját kábellel töltött és a hiba ugyanúgy jelentkezett.qItsar:
Az akkumulátorvédelem ki van kapcsolva
De már a 25w-os töltővel sem akarta feltölteni,ha be van kapcsolva a gyorstöltés
Remélem nem döglik be,mert szinte mindig úgy töltöm.BogyóBp:
Én szeretem 100%-ra tölteni.
-
-
ArcherBazsi
lelkes újonc
Ezt nem tartom elképzelhetetlennek. Majd rákérdezek, mik a beállításaik. Amit még olvastam a témában, hogy akkor lehet ilyen, ha alapból valahogy a kameramodul beépítésnél (összeszerelésnél) csúszott félre valami, akár csak 0,5-1%-os eltérés is bőven elég lehet a jelenség kiváltásához. Nyilván nem tetemes mennyiségű telefon érintett, de könnyen elképzelhető, hogy pont egy ilyet kaptam én is.
-
qltsar
veterán
Lehet, hogy azért nem tűnik fel, mert angolon van a telefon, és csak angolra fordíttatok, ha van mondjuk spanyol, német, kóreai nyelv a böngészőben.
Magyar nyelvet, vagy fordítást nem használok, így nem tűnik fel, hogy eltűnt, vagy létezett volna valaha is, csak emiatt néztem meg lentebb, hogy ki lehet e választani a magyart, de ki lehetett a böngészőben.
-
qltsar
veterán
Azért ez több tényezős, direkt azért küldtem egy "random" screenshotot, mert nem írtatok le részleteket.
Milyen billentyűzet, milyen böngésző?
Samsung billentyűzet beállításai között pl. van erre dedikált menüpont, ahol meg lehet változtatni, hogy Samsung, vagy Google legyen az alapértelmezett fordító - bár én nem ezt a billentyűzetet használom.
-
RayMckurt
csendes tag
Igen. CSak elég zavaró hogy a kisebbik fiamnak van rajta pár és van olyan hogy feloldom a telefont és ő nem találja őket, olvasni még nem tud. Van pár színezős meg egyszerű játék neki rajta.
De lehet hogy inkább az volt számomra kellemetlen hogy egy egyszerű frissítés miért tesz ilyet. Semmi baj nem lenne ha felajánlja a dolgot és választhatok. -
alasoh
aktív tag
Igen. Körülbelül annyi...
Sajnálom. Remélem lassan-lassan csak megkapjuk a magyar nyelv támogatást is... Nekem sokat segített az a funkció.
Azt sem értem, hogy miért nem teszik választhatóvá a google-t, ha eddig nativan támogatta a Google fordítót...
Na mindegy... Kidühöngtem magam. Majd ha nem tudok valamit hirtelen lefordítani, rajzolok egy koronát és az AI átvarázsolja valami széppé... Az is fontos... -
qltsar
veterán
Budapest, XIII. legujabb Exy, kicsi S24, 0terero csik, SD 2 terero csik, S24+ 0-1 kozott kuzd.
S9+-om emergency call only volt, nem is ertettem eloszor. Hasznaltan vettem, azthittem le van tiltva hirtelen...
Ez nem "belvaros", vagy "videk" fuggo.
Ezzel be is fejeztem, mert nem akarok lavinat inditani az offtopicolassal.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Könyvajánló
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest