- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
alasoh
aktív tag
válasz
-Valinas- #15612 üzenetére
Sziasztok!
Szerintem jól ki lehet használni a teljes képernyőt ha Home UP DiY-t használtok.
Íme egy főképernyő OneUI7 + Home up + DIY használatával: [link]Persze teljesen "kilógatni" a szélekre nem lehet a widgeteket, de nagyon kevés "kihasználatlan" rész marad... (szerintem
)
-
-
TomPack
őstag
válasz
-Valinas- #10741 üzenetére
Nálam az a rutin, hogy az otthoni Wifin 2G-re vált le a telefon, mert otthon úgyis VoWifi-n telefonálok.
Így amikor elindulok otthonról beszélgetés közben, nem szakad meg a hívás, de ha éppen nem is telefonálnék közben, akkor sem maradok egy pillanatra sem elérhetetlen. Szerintem az akksi szempontjábból nem sokat számíthat, bár a fene tudja. Lehet amennyi energiát megspórolsz a repülő móddal, annyival több energiát fog felhasználni a telefon amikor visszaregisztrál a hálózatra.
(a 2G-hez képest) -
qltsar
veterán
válasz
Ugyanez a rutinom van, lehet, hogy az en hsz-eimet lattad.
Elso korben tanittasd meg a telefonnal, hogy manualis flight mode kapcsolasnal ne kapcsolja ki a WiFi-t, majd a rutint mobilneten csinald meg, igy biztosan nem kerulsz loopba.
Tokeletesen mukodik nalam a rutin S23+ ota.
-
Szatee
kezdő
válasz
Hasonló rutinom van, de nálam nem teljesen megy repülő üzemmódba, mert a Bluetooth-ra szükségem van az óra miatt. Én úgy állítottam be, hogy amikor az otthoni wifire csatlakozik akkor néma üzemmód, kikapcsolja a mobilnetet, marad a wifi és a bluetooth.
Nálad valami más rutinnal akadhat össze... -
Vikooo
addikt
válasz
-Valinas- #9846 üzenetére
Igen, illetve nem árt hozzá külső megvilágítás és egy "rendes" fényképezőgép -attól függően, hogy mi az elvárás.
Ingatlanhirdetésnél fontosabb a beállítás és a minél nagyobb látószög, hogy növeld a térérzetet, senki nem fogja pixel kukkolni vagy fehéregyensúlyt kifogásolni egy ilyen funkcionális képnél.
-
pohár
félisten
válasz
-Valinas- #9103 üzenetére
az alvók közt volt a YT, de az volt a furcsa, hogy volt, hogy a letöltött videó indítását követően folyon megállt úgy 3-4x az elején, utána nem vacakolt, de volt, hogy 30 percet ment megállás nélkül
nem láttam mögötte logikát, de meglátjuk, hogy tényleg ez volt-e a kínja, köszi
-
qltsar
veterán
válasz
-Valinas- #5713 üzenetére
A pilsneres reszt fentartom tovabbra is, a tobbit is reszben, de nem ez volt a lenyege a hszemnek hanem, hogy nem ugyananugy erzekejluk a dolgokat.
Amig valakinek egy standard muanyagszag, az masnak egy toxikusz szemetegetovel egyenlo ennyire akartam utalni.
Utobbi taborba tartozom, de annak a tudataban, hogy erzekenyebb vagyok ezekre, ezert nem is "zavar" ennyire ,mivel tudom, hogy ez a standard, viszont sokan nincsenek tisztaban ezekkel, ezert a ket vegletnek a szemeben mindketten hulyek lesznek egymasnak.
-
dnelb
veterán
válasz
-Valinas- #5229 üzenetére
sima beltéri lámpafeny + kintről is jött fény, egyáltalán nem volt sötét. Pl a gcam 1/33at választott, volt fény. a pro képek iso 3200.
gyárival 1200. De itt most nem ez a lényeg, hanem hogy az expert raw legalább segít valamennyit.
Surfym@n #5183asban lévő linket javaslom neked is.
-
waszabi07
aktív tag
válasz
-Valinas- #4901 üzenetére
Megnézem mert a fizetés annyira nem fontos amúgy mert ha más nincs itt a telefon
Nézelődöm még mi legyen akkor, apple watchban azt az egyet nem szerettem hogy minden este tölteni kellett, így lehet nem lesz galaxy watch se hanem tényleg vmi egyszerűbb, megnézem ezt a fit 3-at.
Beüzemeltem most egy amatfit bip-et de ez már azért nagyon régiviszont 4 nap alatt merült 30%-ot
-
Bilux
veterán
válasz
-Valinas- #4093 üzenetére
Pedig ez ilyen már régóta tök mindegy milyen telefon van nálad. Egyre több alkalmazás támogatja a hdr tartalmat. Ha ez téged zavar akkor jobb ha olyan telefont veszel amiben nincs hdr támogatott kijelző.
Vagy az alkalmazáson belül ezt majd le lehett tiltani remélhetőleg.
Semmi köze ehhez a telefon gyártónak. -
Gardaai
senior tag
válasz
-Valinas- #3366 üzenetére
Értelek.
Megzavart, hogy rutinként hivatkozol rá, közben az egy "mód".
Két fül van, Modes / Routines (angolul használom).
Az első (Módok) amiről te beszélsz. Én ezt nem használom, mert nagyon beskatulyázva érzem magam tőle, viszont átbogarásztam és így már értem mire gondolsz.
Viszont az, hogy miért nem megy, az jó kérdés. Ha esetleg tudnál pár screenshotot dobni róla, egyszerűbb lesz a hiba kiderítése. Hátha a beállításokban van a gond.Én mindent a második fülön (Rutinok) állítok be, lehetőleg automata beállítással. Több éve hibátlanul üzemel, telefon újraindítás után is (a fordított logikával amit írtam).
Legutóbbi költözésnél volt egy kis malőr, de egy restart után működik ahogy kell. -
Gardaai
senior tag
válasz
-Valinas- #3358 üzenetére
Ha be van állítva a rutin, akkor mi okból van beállítva az alvás mód is? De elvileg nem zavarhat be.
Én inkább megfordítanám a dolgot. Alapból minden legyen kikapcsolva és ha aktiválod a rutint, akkor kapcsoljon be mindent. Tehát reggel aktiválod a rutint, este pedig deaktiválod. Így amíg aktív a rutin, aktív a telefon, ha inaktív a rutin, inaktív a telefon.
Logikusabb és ahogy észrevettem az újraindításokat is jobban kezeli, ha valamit kikapcsolt állapotról kapcsolsz be és nem pedig bekapcsolt állapotról kapcsolsz ki. -
-
tixem
addikt
válasz
-Valinas- #2791 üzenetére
Én értem, meg tudom is, hogy csak a 100k feletti részt kell kifizetni, de hát mikor kerül egy s10 szervize ennyibe? Hagyjuk már.
Én azért választottam ezt az opciót, mert mertem remélni, hogy 100-ba csak belefér már egy kijelző meg egy akku és hátlap, aztán a felújított még garis telefont eladom. De amennyivel emiatt drágábban el tudom esetleg adni, azt a szerviz 100 ezren felüli értékének kifizetésével bukom is. Nyilván ők meg azt fogják megállapítani, hogy kijelző, akku, hátlap kuka, hogy biztos 100 felett legyen. Magyarul mondva adok a 💩nak egy jó nagy pofont.
Na mindegy, kíváncsi vagyok milyen ajánlatot találnak majd ki. Másnem fogom, azt beviszem garanciába és csinálják meg, úgy nem kell ráfizetni. Csak akkor az az egy dobás ugrik, amit erre el lehet sütni egy készülék garanciaidején belül.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest