- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
waszabi07
aktív tag
Mit kell tenni? Én csak zsebre raktam úgy hogy semmi nincs mellette mégis valami megkarcolta.
Ilyen téren az iphone valahogy jobb, 15 pro sokat volt nálam tok nélkül és semmi hiba nem volt rajta, ez meg 2 hónap után tokban is karcos leszA festés vagy tudom is én mi de gyengébb ezen sajnos, már nem is érdekel ha karcolódik így.
-
pontyos
senior tag
Persze, ezen már túl estem, és fentebb ott a példa is. Azért crop poltam, hogy egyértelmű legyen. Van valami furcsa fénylő pixel a vonalak mentén, ez persze nagyításkor látszik igazán, de ha nagyban nézed a képet, főleg nálam a full nyomdai minőségi, kalibrált monitoron, kuka az egész.
UI; nem szemetelem tovább a topic ot, úgy látszik ez nálam jobban előjön, ha más nem vette észre ennyire erősen. -
Ricardo
titán
"A Samsung sosem arról volt híres, hogy azonnal adja ki az újabb Android verziót, aki ilyen készüléket vesz, ezzel számolnia kell."
"Október 24-én jelent meg a Samsung Galaxy S22-es telefonokra az Android 13 alapú One UI 5, két hónappal és tíz nappal azután, hogy a Google saját Pixel készülékeire elérhetővé tette az új rendszerverziót. "
" de a Samsung sem marad le nagyon az élbolytól, amennyiben július közepén valóban elérhetővé teszi a One UI 6-os verzióját. Dohyun Kim értesülései szerint első körben a Galaxy S23-as szérián lehet kipróbálni a Samsung legújabb szoftververzióját. Mondjuk ezt azért mindenféle értesülés nélkül is biztosra vettük volna."
-
Ricardo
titán
Arra volt példa hogy nem a darabszám a lényeg. Hiába jtt egy adott hónapban kettő, az nem pótolja a következő havi frissítést Januárban hiába van kettő, egyikben sem lehet benne a februári biztonsági javítás.
" Ha valaki nem elég körültekintő, egy nappal az aktuális biztonsági frissítés telepítése után is megfertőződhet a telefonja, még ha valamivel kisebb eséllyel is, mint egy régebbi szoftver esetén."
A User error ellen a legbiztágosabb szoftver sem véd. Ezzel a gondolatmenettel lehetne azt is mondani, hogy egyáltalán nem kell frissítés.
A legbiztonságosabb zár és biztonsági ajtó sem védi meg az otthonodat, ha nyitva hagyod amikor elmész otthonról. -
LosBlancosRM
őstag
Talán a butaság tényleg nem a legjobb szó, és igen, összetettebb. Nekem az a véleményem, hogy nem ennek a fogyasztói társadalomnak kéne a normálisnak lennie, ami most van. Csak azért lecserélni egy telefont, mert megtehetem... Biztos velem van a baj, de inkább olyanoknak adom/adnám azt a pénzt, akik rászorulnak. De ez nagyon off
-
Arvist
tag
Persze, minden beállítás ok, és nem is mindig marad el az ébresztés, hanem mondjuk háromból egyszer (ugyanazokkal a beállításokkal). Érthetetlen.
A telefonon minden gyári, semmi mókolás, a téma is a gyári alap.
Közben keresgéltem, azért találni ilyen hibát külföldi fórumokban is elég sok helyen.
-
tecsa74
aktív tag
Szia!
Most majd én is össze fogom hasonlítani az s24 ultrát az iphone 16 pro maxal...
Egyenlőre még csak tegnap jött meg a pro max, egy gyors be és egy kikapcsolás után azonnal visszatettem a dobozába, és már karácsonyi csomagban várja a Szentestét, páromnak lesz karácsonyi ajándék. Na és persze majd utána össze tudom hasonlítani akár a képeket vagy bármi mást. Én maradok az android vonalon, de be kell lássam ahogy megfogtam új telefont, nagyon minőséginek tűnt. De ezzel nem akarom leszólni a samsungot, mert szerintem az ultra is minőségi. És hogy melyik jobb azt én nem tudom eldönteni, és nem is akarom 😀 -
dnelb
veterán
nem a színhelyességgel van baj, hanem a jelly effekt, grain, csíkozódás stb. Erre írta a kolléga hogy ettől már mégis hova lehetne jobban lentebb adni? Literally legalja.
Már most ott tartunk hogy a samsungban van a flagshipek között a legrosszabb minőségű kijelző, meg kb egy közepes kamera. Erre még olcsósítani akarnakHajrá, vár a szakadék.
-
LosBlancosRM
őstag
Az hát, de vicces lenne ha megkapnák ezt a fakó, szemcsés sz*rt az S26-ok is.
Nem tudom, hogy hova tudna még spórolni a Samsung. Szerintem már a kamera is gáz, hogy van ami több éves rajta(ha jó lenne, nem lenne baj). Én se gondolom, hogy Samsung lesz a következő telefonom, de az még odébb van. -
tms+
aktív tag
nekem van egy P9P-m az S24U mellett, más a rendszer, sokkal egyszerűbb, de semmi baj nincs vele.
nem nagyon van változás, Pixel 5, Pixel 7 után sem, legalábbis nem olyan feltűnő. elvileg majd most az Android 15-ben lesz kicsit nagyobb a változás. ha egy másik márkát választ az ember, annak szokni kell a felületét. főleg, ha az előzőt sokáig használta
-
qltsar
veterán
Akkor vagy az van, hogy a /data-t nem wipeolja, mert, ha dd-vel is kimenti a /data-t, akkor formazasnal, particionalasnal megvaltozik a partition ID, es ezek az alkalmazasok megfekszenek.
Elvileg EU-ban (GDPR) nem masolhatod at a biometrikus adatokat egyik eszkozrol a masikra szimplan ennyi.
Szoval, vagy rosszul tudod, hogy mindent formaz, es a /data particio megmarad, vagy ujra authentikaciot kernek ezek az alkalmazasok, illetve maga a rendszer is.
Meglepodnek, ha lenne harmadik lehetoseg
.
-
-
Vikooo
addikt
Saját felhasználói szokasaimat nem nagyon szoktak a tesztek eredményei hozni (nagyon könnyű felhasználói mintam van, semmi cpu/gpu intenzív tevékenység, eléggé kimeloen használom a telefonjaimat) viszont a Pixel8 mindennel rosszabb volt illetve amin meglepődtem, hogy egy S24 a 4000mah akkuval jobb eredményt hozott gyakorlatban, továbbá a P8 -nak szörnyű volt a WiFi jelerossege ugyan azon a ponton ahol az S24 -et mértem.
-
MadMancs
veterán
Ez biztos? Mert fizikai 2 és eSIM továbbra sem működik együtt. 3 sim van telóban, 2 fizikai és 1 eSIM. Ha fizikai 2 bekapcsolom közli hogy eSIM kikapcsol, és fordítva (úgy hogy fizikai 1 et is kikapcsolom) . Vagyis úgy sejtem továbbra is úgy működik hogy imei 1 fizikai 1 hez van rendelve, imei 2 pedig eSIM és fizikai 2. Ez pedig azt eredményezi hogy 2 eSIM se fog működni egyszerre (ezt nem próbáltam még, de ez alapján úgy működik mind S21U ahol viszont próbáltam)
-
tms+
aktív tag
-
Atish19
őstag
Akkor beköszönök én is egy ugyancsak jóárasított 512Gb-os Titánszürke darabbal
Én S23+ról jövök. Egyenlőre sajnos még csak pihen a szekrényen amíg az üveg (korábban említett Flolab) meg nem érkezik kínából. Rögtönözve vettem egy ideiglenes Tactical Magforce Hyperstealth Asphalt tokot, de igazából eddig nagyon úgy néz ki marad is, mert nagyon tetszik és az S-Pen is szépen megy vele. Mindig az volt a kifogásom az Ultra ellen, hogy nagy és nehéz, de csak azért is megszokom
Szerintem ha hozza az S23+ üzemidejét ami parádés volt akkor jóban leszünk
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest