- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
tomi613 #11693 üzenetére
Amennyiben, volna EUX "rom" ( /stb.. ), akkor: ITT, a jelölt helyen (példában egy S23U adattáblája), neked is EUX -ot írna a készüléked, ha ezt
🞲#1234#
- vagy ezt :
🞲#12580🞲369#
begépeled a gyári Samu tárcsázóba. Ezekkel ellenőrizhető bármelyik Samu mobilon, a készüléken futó firmware valós CSC kódja, és hogy éppen melyik fw.release van a telón.
Ugyan ez helytálló a többi régiókódra is, amelyek ebben a topikban is rendszeresen felmerülnek ( ILO, XID, stb ... ) .
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
tomi613 #11681 üzenetére
Köszi.
Én ilyent még nem csináltam, nem tudom, hogy pontosan, hogy kell. CSC-t tudok váltani, de ez a romcsere, meg home CSC, Odin, ez sajnos nincs meg. Jó lenne, ha nem kéne gyalulni a telefont, mert ha mégis, akkor inkább januárig kibírom kártyás fizetés, Revolute meg mint kiderült vérnyomásmérés nélkül, (GwU-val nem megy....) aztán januárban jön a az S25U. Mindig irigykedve figyeltem azokat a fórumtársakat akik 1 óra alatt újra belakták a telójujat factory reset után.
Nekem ez sajnos napokig tart, annyi sok vacak veállítás meg alkalmazás van.
-
válasz
tomi613 #11627 üzenetére
"szerencsére" ezt az én bankom év elején kivezettte, javasolja a Google Pay-t...
dragon1993
teljes újrahúzás nem mindig járható út, céges appok mennek a levesbe, lehet kuncsorogni bent melóhelyen újra engedélyeztetni stb... inkább viszek kártyát amíg ki nem javítjákmondjuk az jobban aggasztó, hogy a Kréta is inkompatibilis lett... ami fent van még megy de frissíteni már nem lehet.
-
axlfsi
veterán
válasz
tomi613 #10589 üzenetére
Igen, ILO-t használtam korábban is, csak olvastam, hogy másnak működött az említett XID és gondoltam ránézek ("de ahogy a topik is mondja; ha működik, ne változtass!")
Apropó, nem tudom mi történhetett (én legalábbis azt hittem, hogy a CSC felülíródik minden egyes ODIN-ozás alkalmával, de feltettem a legutolsó EUX-ot (nyilván) a saját HOME CSC-jével és maradtam ILO (azaz, nem kellett újra mókolni a hívásrögzítést... ez mindig is így ment?) -
gerner1
nagyúr
válasz
tomi613 #10589 üzenetére
+1 👍🏻
Vagy, ezen : LINK OXM-firmware alá tartozó országok régiókódjai közül ~nagyjából mind, amely nem EU -s tagállam (vagy még nem az , de az EU -s GDPR -t már elfogadta) .
Ezek bármelyikére váltáshoz (OXM -en belül), ennél a készüléktípusnál is, az ODIN -ozás nem is járható út, mert azzal nem vált át a készülék 'aktív-CSC' -je a 'megcélzottra' .
Így, marad a PC -s aktív-CSC váltás lehetősége a firmware -ben szereplő kódok valamelyikére .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest