- iPhone topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nFlex
tag
válasz
torok6 #11132 üzenetére
Olvastam itt a fórumon is hogy valakinek volt a kamera üveg alatt szennyeződés. Nekem a kijelző alatt van egy porszem. Kibontaskor láttam. Azóta üveg van rajta. Használat közben nem látni. Plusz ez a második s24ultram az elsőnek hibás volt a képernyője. Fura ennyi pénzért.
-
gerner1
nagyúr
válasz
torok6 #10973 üzenetére
A ...2.0 -át írja a miénk is.
Az biztos, hogy a 45W -oshoz mellékelt 5A -re hitelesített kábellel van biztosan esély, annak kihasználásához ( plö: a gyári 25W -oshoz mellékelt kábel, csak 3A -re hitelesített..) .
Ugyanakkor, az, hogy mikor(?) tölt 45W -tal, az annak is függvénye, hogy mennyi az aktuális töltöttségi szintje az akkunak, és a készülék belső hőmérséklete. E kettő függvényében szabályozza a töltésvezérlő.
-
válasz
torok6 #10693 üzenetére
Én fólia nélkül használom, de azért vigyázok rá és nincs is rajta karc. (Minden telefonomat karcmentesen használom fólia nélkül, akár 1-1.5 évig is.)
De egyik gyártónál sem létezik olyan telefon, amelyiknek sehogy sem karcolható meg a kijelzője, ezért mindenki saját belátása szerint használja. -
HaliGab23
senior tag
válasz
torok6 #10630 üzenetére
Nekem sem érzékel mindig, az S23U-val nincs ilyen gond.
Pl. amikor fekszek a kanapén, és tollal görgetnék egy oldalt, akkor is néha "kihagy" és nem görget, az S23U megy szépen ugyanolyan erővel a kijelzőre téve a tollat.
Tehát érintkezik a kijelzővel mindkét toll, de az S24U "szaggatva" görget. (Tok nélkül is.)
Leginkább a kijelző felső harmadánál csinálja és inkább jobb oldali területen a középvonaltól nézve.Rajzolás, írás ugyanez... vettem is egy új tollat, hogy hátha az sz.r, de itt valami más probléma van, mert az új tollal is "kihagy".
Ha erősebben rányomom akkor jó..Mivel ritkán használom a tollat, így nem érdekes számomra, amúgy ölne az ideg.
-
Szatee
kezdő
válasz
torok6 #10614 üzenetére
Van benne giroszkóp és gyorsulásérzékelő, így mikor a füledhez emeled hívás közben, aktiválja a közelségérzékelőt és kikapcsolja a képernyőt. Egyéb állapotban a közelségérzékelő inaktív, a kamera a szemed figyeli (ha be van kapcsolva az opció, hogy ne kapcsolja le a képernyőt amíg nézed) így nem fog lekapcsolni ha a tenyered elé helyezed
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest