Aktív témák
-
fiktív1
tag
válasz
#74266624 #29402 üzenetére
Szuper! Én is letöltöttem a trial verziót, nagyon jó ez a progi! Nagyon profin bekeresi a lemezborítókat, valamint képeket is keres az előadókhoz! Nem hétköznapi képeket, hanem változatos, jópofákat! Nagyon-nagyon extrém előadókat is megtalál, olyan képek vannak, hogy szakadok...
Vajon ezeket a képeket hova teszi?
-
fiktív1
tag
válasz
#74266624 #29340 üzenetére
Fec1975!
Megdöbbentett, hogy a c300 ll rosszul szól, pont most készültem egy ilyet venni! A gyári lejátszót és fülest azért be tudtam lőni hallgathatóra. ( zenei tisztaság opció és egy egyedi EQ beállítással)
Sajnos a mélynél torzít a füles rendesen, de szerencsére csak 5-6 felett, alatta elviselhető a mértéke! Én ált. 6-on használom. Egyes custom romot feltéve (Criskelo) sokat javult a hangminőség, ahogy az le is van írva a ROM ismertetőjében. Azon kívül más lejátszókat is megnézhetsz, Power Amp pl.. A marketen beszerezhető Winamp is jó alternatíva lehet, de csakis a SSP pluginnal.Én azt sajnálnám, ha lecserélném a gyári fülest, akkor elveszteném a mikrofonos telefonbeszélgetés és a számok váltásának a lehetőségét a zsinóron lévő gombokkal!
Vagy van erre megoldás? -
-
-
Sógi
addikt
válasz
#74266624 #22923 üzenetére
A kalibrálás inkább a giroszkópra vonatkozik
Az érintésérzékenységnek ehhez semmi köze...
(#22924) DeathAdder: Hibátlan, 5-6 literrel eljárok városban vele, szinte hihetetlen, de igaz
Ha kell, megy, mint a golyó... 10+ éves, de minden gyári benne, még a hátsó fékpofák is
Akartam olyat, mármint 1,6 dohc automatát, coupe-ban -
Sógi
addikt
válasz
#74266624 #22918 üzenetére
Hali, én épp, h megpöccintem a kijelzőt és már csinálja is amit akarok!
Pedig fólia is van rajta, jó mondjuk egy jó minőségű sgp...De anélkül is hibátlan...
Lehet az ujjaddal van vmi problémaVagy annyira tetszik az S2, h nem mered rendesen megbökni a kijelzőt
Egyszóval tökéletes az érintés érzékenysége...
Nem lehet, h amit próbáltál, azon vmi rossz minőségű fólia volt? Mert az tud olyat művelni...(#22920) DeathAdder : Nyert, nem volt nehéz kitalálni...
(#22921) Sokka : Eredeti japo suzi! Az még autó volt
16v?
-
F-ECT$
titán
válasz
#74266624 #14718 üzenetére
1. Semennyire, ha felteszel egy újabb gyári romot, jelenleg a KG3 ajánlott.
2. Hangszínszabályozni kell, de jó.
3. Én is szívtam az akksival pár napot, de most úgy tűnik, hogy néhány töltés és 1 újrakalibrálás után beáll arra, hogy 1% alatt eszik gsm módban óránként, 1-3%-ot 3G-n. Ha intenzíven használod, akkor 3-4 óra kijelzőhasználat után adja fel a szolgálatot. -
Varszegig
veterán
válasz
#74266624 #14718 üzenetére
1. Már nem melegszik régen, a kezdeti romokkal volt ilyen.
2. passz, nem használtam még
3. Ha úgy hazsnálom, mint a wave-et anno, azaz csak jönnek a mailek, nézem, írok, kis böngésző, meg telefonként, akkor kibír 2 napot. Ha okostelefonként, akkor 1 nap simán, de esténként töltőre rakom. -
-
F-ECT$
titán
válasz
#74266624 #13287 üzenetére
1. Lehet, de néhol kényelmesebb 2 kézzel.
2. Kaki a gyári rom, kb 1 óra alatt teszel rá KG2-t (vagy KG3-at), és ha nem érdekel a romolás, akkor ezzel már elleszel pár hónapig. Az eredeti rommal még melegedett, az akkut is jobban szívta, így ezt érdemes megtenni.
3. Rádió használható, de találkoztam már kényelmesebbel. Zenelejátszásra ezerféle progi van, ha van jó fülesed, akkor hangszínszabályzóval elég jó hangzást tud kipréselni magából.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest