- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
Wisdome
tag
válasz
vtommy #50154 üzenetére
Kövezz meg, de nekem nagyon bejön az illusion, próbáltam már más fajta romokat is, de egyik sem volt olyan amit érdemes lett volna fennhagyni. Természetesen lehet, hogy van olyan ami jobb és azt mondanám rá hogy hagyom, csak még nem találtam rá
telepítéssel kapcsolatban: SD unmount és nincs gond.
-
zseko
veterán
válasz
vtommy #48443 üzenetére
(#48444) CHIPman
Egyébként az odex-nél a telepített apk mellett van egy .odex file is, így pár mókolás
nem működik ezeken, a deodexed-nél ez benne van az apk fileban, így könnye(bbe)n lehet átalakítani. Pl. a kinézet teljes átalakítása is csak így működik. És most emiatt nem tudom beüzemelni a PDroid-ot
De én nem értek hozzá nagyon, majd az okosabbak elmondják -
knyitogato
őstag
válasz
vtommy #45107 üzenetére
Hát igen, a superamoledplus már csak ilyen. Szerintem fogadjátok el. Ez van, ettől függetlenül még mindig ez a legjobb droidos teló. Imádom az S2-őmet, de majd amikor legközelebb telefont választok, utoljára hagyom majd ez a technológiát a listán. Én is idegesítettem magam a sárgaságon még májusban, de felesleges volt már az is.
-
bordi10
senior tag
válasz
vtommy #41245 üzenetére
Nálam pengén fut 1.2vel..magyarítva és a gta3.set kicserélve az S2-re optimalizálttal.
Ha akadozik akkor erre is kitaláltak egy dolgot:"When you have successfully installed the game. Plug your phone to the computer go in to the "audio" folder. Here you have to arange the files from biggest to smallest. Then delete all the files from "CHAT.nfx" down to "END.nfx". It's a totall of 11 files. What this does is that it delete all the radio channels but all the sound FX in the game will stay the same. I have tried it out and after I did it the game runs smoothly."
Ezzel mondjuk beáldozod a rádiókat, de nem fog szaggatni, akadozni.
-
Sógi
addikt
válasz
vtommy #39744 üzenetére
Sztem az nem hajszálrepedés, hanem ott foltozták össze a müanyagot vagy csak egy kis "reszelék"
Fémkeret? Sztem az müa...
Dobj róla egy képet, meglessük, kösz(#39747) nbukta77: Aha nagyon gáz telefon, egy nagy hibahalmaz az egész, én már nem is ajánlom senkinek
(#39748) C.Brigante: Én sem bírok leszokni róla, nagyon nagy rom!
-
sippet
senior tag
válasz
vtommy #37782 üzenetére
nyilvánvaló, hogy telefonon ez inkább egy erődemonstráció, és igazából egy jó wifi mellett használható leginkább a cucc, de ettől még nagyon nagy királyság. a minőség pedig ahogy mondtam, konzol szintű, ami azt jelenti, hogy természetesen simán agyonveri akármelyik androidra vagy akár ios-re írt játékot.
-
zooole
senior tag
válasz
vtommy #37785 üzenetére
Jó hírek, jó hírek
Valaki le tudná írni, hogy lehet akkor ezt a rootot megcsinálni, majd gyári állapotba visszaállítani? Mondták, hogy más kernellel nem megy a frissítés.
9mm-t kipróbáltam. Hát, őszintén szólva leesett az állam. Nokia 5530-am volt ezelőtt
Egyébként ROM-ot nem szeretnék cserélni. Minimális beavatkozást akarok superuser-hez. Nekem már az alap sebesség is tökéletes.
-
ERPY
őstag
-
Tetrion
csendes tag
válasz
vtommy #37135 üzenetére
Megértelek.
Én függetlent vettem még drágábban és ezért az árért már elvárható, hogy amit beígérnek az úgy is legyen.
Lehet, igazad van és sokaknak fel sem tűnik. Feleségem is lehülyézett mikor mutattam neki
Technikai magyarázat engem is érdekelne.
A szerviztől félek kicsit (max. készülékcsere lenne jó), az LG-m sem karcmentes már, miután megjárta a szervizt, pedig előtte gyári állapotú volt. -
Tetrion
csendes tag
válasz
vtommy #37111 üzenetére
Mivel normál használat esetén nem látható, ezért nem zavar, ha technológia miatt ilyen és nem egyedi selejt.
(Nemrég kaptam vissza az LG Optimus 7-esemet szervizből, kijelző hiba miatt, emiatt kicsit érzékenyebb vagyok a témában.)
Én azt olvastam, hogy AMOLED esetén azért fekete a fekete, mert csak azokat a képpontokat világítja ki, ahol a szín miatt szükséges, márpedig feketénél nem kell világítani. Így meglepett, hogy nem teljesen feketét látok, hanem nagyon sötét szürke alapon fekete foltokat. -
R2D20208
addikt
-
válasz
vtommy #36637 üzenetére
csak volt egy video amit ki akartam törölni,simán a fájloknál rámentem hogy törlés akkor rakni kellett egy pipát,erre mindent kitörölt amit a saját kamerával vettem fel,összes képet és videot,amit pl gépröl raktam rá az megmaradt.Vagyis egy komplett mappát törölt ki.nem formáztam semmit..pedig nagyon fontos lett volna felakartam rakni gépre az adatokat csak mindig halogattam most meg tessék oda a lányomról készült összes vidi kép stb....
-
rauley
tag
válasz
vtommy #36521 üzenetére
Ehhh,rohadt gáz lenne,ha letiltanák...
Amúgy ez a generált IMEI,amit beírtam,elég sok embernek ugyanaz,hasonló okból kifolyólag,mint ahogy én is jártam.
Anno a sima SGS is ugyanezt az IMEI-t generálta,ha elszállt az eredeti egy ROM frissítésnél.
Úgyhogy olyan IMEI-m van jelenleg,ami még sok más embernek is a világon. -
rauley
tag
válasz
vtommy #36518 üzenetére
Igen,a mobilhálózat működik,van amikor csak újraindítrás után ugyan,de azért felcsatlakozik a hálózatra ezzel a 004999010640000 számú IMEI-vel.
Csak ugye jó lenne az eredeti IMEI,nehogy lopottnak higyjék a telót,vagy ilyesmi.
Meg elvileg még garis a teló,ahhoz is jó lenne az eredeti IMEI. -
C.Brigante
veterán
-
zseko
veterán
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
vtommy #35379 üzenetére
Viszont ez nem annyira rossz hír (lehet ezért adták fel):
Galaxy S II December 2011
-
-
djapor96
senior tag
válasz
vtommy #34130 üzenetére
A Siyah+ 1.0 az nem ugyan az, mint a siyah 1.0.... A + ugyanarra épül mint a Siyah 2.1
"Based on linux kernel 2.6.35.14 + "Valaki kipróbálta az Omega V6-ot?
Vélemény? Tényleg jobb mint a Turkbey V26?
És most ne azt írjátok, hogy megfutja a 240 pályán és csak 15l/100km.....
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest