- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #45056 üzenetére
Eszembe jutott vmi! Miket próbálsz TBP-vel menteni?
Rendszeralkalmazásokat is? Lehet emiatt csinálja...Mented miközben fut a cucc és ez nem tetszik a rendszernek, hibát észlel és rebootol...
Sajnos most mennem kell, legközelebb reggel leszek...(#45071) agabe: Én csak egy nagy fekete képernyőt látok a monitoromon...
Sztem olyan miatt ne stresszeld szét magad ami szinte észre sem vehető a mindennapi használat során...Tudom, h zavar a tudat, de engedd el
Majd pár hónap múlva kérsz újra egy kijelző cserét.
Nekem is van alacsony fényerőn szürke háttérnél egy mini foltocska vagy mi, de olyan ritkán látom...és napi használatban észre sem veszem, mert akkor nem látszik...éjszaka meg nagy ritkán mikor észrevehető, ahhoz meg már hozzászoktam... -
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #45045 üzenetére
éééééééééés ismét újraindult ez a teleb@szott sz@r backup közben
najó, teszek rá.....mindjárt intézem ezt is mint a Moto Defy-t beázás után.....
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #45033 üzenetére
Hali! Itt vagyok, de nem fogok most ráérni...
Nálad vmi gáz van, ha tbp elindul és a telefon is
Elolvastad a tbp használati leírását amit linkeltem? -
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #45033 üzenetére
mmint ha wipe-os ROM-ot teszek fel, a visszaállítás végett kérdezem...
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #44948 üzenetére
Jesszokkély
Ma elviekben ráérek, úgyhogy nyomassad(#44946) Leonardo91: void kernel
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #44923 üzenetére
Hello brother!
Sokáig Check-en volta és kedvem lett romokat tesztelni, nagyon jó az illusion és a slimrom isLényeg, h full wipe-al tedd fel..
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #44921 üzenetére
te, hallod én is letoltam a gyatyám!
ugyanúgy használom mint anno a csekromot, csak az hamarabb lemerült. angry bördsz, fb, index (az gyakran) telefonálás, google navigáció. most vagyok 63% nál. (tehát tegnap reggel 5-kor vettem le a töltőről)
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #44923 üzenetére
Érdemes. Jobb.
-
vadalma65
tag
válasz
edgelaszlo #40673 üzenetére
Gmail fiókodba belépsz, jobb felső sarok fogaskerék lenyit, Internetes előzmények.
Szóval maradj bejelentkezve csak az ablakot zárd be a visszanyillal.
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
edgelaszlo #40545 üzenetére
És csak azért nem használod?
Valóban jobb tudatlannak lenni
Ha tudnád, hogy nap, mint nap amikor fellépsz az internetre akkor mennyi adatot gyűjtenek rólad, akkor a dolphin hd sem aggasztana
Bármelyik böngészőt használod, akkor vagy a microsoft és a google kap rengeteg adatot internetezési szokásaidról, vagy a Google nagy mértékben.
Mivel androiddal velejár az, hogy legyen Google Fiókod, meglepve lennél ha tudnád, mi mindent tudnak rólad.
Konkrétan engem "meglepett", hogy visszamenőleg meg tudom nézni, hogy milyen weboldalakat nyitottam meg, konkrétan mikre kerestem rá, és hányszor, milyen időben stb.
Ha már van Facebookod, Google+-od esetleg egy chatelős alkalmazásod, egy levelezős postafiókod, akkor ezek után ha meghátrálsz egy ilyen hírtől, akkor sajnálom
Amúgy nem tudom lakni be ezt a ROM-ot, nagyon-nagyon gyors, smooth, és hihetetlenül jól bánik az akkuval, ki fogom próbálni mit tud 1.72 GHz-en a proci
(#40655) xnace
A kérdésedre a válasz az aláírásomban, és is Turkbeyröl váltottam
Boldog Karácsonyt! -
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40550 üzenetére
Opera Mobile
-
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #40545 üzenetére
Sztem a maxthon-t hasznald. nagyon jo.
-
tamasgal
senior tag
válasz
edgelaszlo #40543 üzenetére
Nekem maga a Getjar szivta az akkumat, ment is a levesbe!
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40531 üzenetére
A kereső a barátod
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40523 üzenetére
A nandroid mindent visszaállít, tehát a hibát is. Esetleg próbálj meg TBP-vel mindent menteni, új rom, aztán visszaállítás TBP-vel, hátha eltűnik a hiba is.
-
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40526 üzenetére
nincs valami widgeted sd-re telepítve?
-
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40514 üzenetére
nem a GetJar a ludas...
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40519 üzenetére
Hát akkor nem marad más, mint:
-wipe data, cache, dalvik
-új romHasználni egy kicsit "szűzen", és utána mondjuk 10-esével feltenni a progikat. Amelyik 10 után újrakezdi a hülyeségét, akkor abban a 10-ben van a ludas, azokat kell egyesével törölve kiszűrni, hogy pontosan melyik. De elég furcsa a dolog, nem nagyon találkoztam még a problémáddal.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40514 üzenetére
Hónapok óta fenn van a getjar, semmi gondom nincs. (És folyamatosan látom a futó szolgáltatások között is.)
A dolphin viszont tényleg okoz furcsa dolgokat pl újraindulás, de nem mindenkinél. Én egy ideig használtam, nálam minden ok volt vele, de a kémkedés óta kuka.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
edgelaszlo #40385 üzenetére
Appok a belső memórián kívül vannak? (App2sd).
DolphinHD telepítve van?
Első körben az összes appot mozgással vissza a belső memóriába.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40385 üzenetére
Akkor nem a BW volt a ludas. Ha melegszik, akkor valami futhat a háttérben: betterbatterystats fenn van? Nézd meg, hogy wakelockolja-e valami a telefont. Esteleg a futó szolgáltatások között is rá lehet lelni a ludasra.
-
HardRic
addikt
válasz
edgelaszlo #40354 üzenetére
Egy agyontestreszabott kj3-am van, kiprobalnam mar a 2.3.6-ot. Meg az új gyári kernelt.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40340 üzenetére
Most jut eszembe, hogy én meg is vettem a BW-t 23 Ft-ért, és azóta 2x jött hozzá frissítés. Lehet, hogy a getjaros még régebbi, és ez is okozhatja a gondot. Szedd le, hátha megjavul.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40322 üzenetére
Nekem azzal semmi gondom, pedig már hetek óta használom.
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40320 üzenetére
Hát nehéz lesz, törölj egyesével és ahol megszűnik a reboot, az volt a ludas. Esetleg írd le miket tettél fel, hátha valakinek volt már hasonló.
-
rauley
tag
válasz
edgelaszlo #39008 üzenetére
Nem vesztettl sokat,hogy nem mentél oda.
Én is már csak ritkán járok arra. -
rauley
tag
válasz
edgelaszlo #38997 üzenetére
Szeva.
A Hangmester fórumról némileg ismerjük egymást,ott Raul néven vagyok.
Üdvözöllek itt is! -
Pro!Petya
addikt
válasz
edgelaszlo #38814 üzenetére
Igen én is ùgy vettem ki hogy a köv. Rebootig marad a rawr mod!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
edgelaszlo #38808 üzenetére
Igen marketből van a setcpu!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
edgelaszlo #38808 üzenetére
Ìgy Ok!
-
Pro!Petya
addikt
válasz
edgelaszlo #38805 üzenetére
A rawr parancsot a terminálba kell írni! És akkor ok ha kiír egy mondatot : its over 9000!!!1 És
utána Done! -
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38794 üzenetére
Dobd vissza a mentésed...Nálam check+void kernel van, letöltöttem azt az appot, amit linkelt és minden ment szépen, ahogy azt írta...Bár sok mindent nem kellett állítanom, asszem csak az egyik nem felelt meg az akkukímélő kritériumnak.
A lényeg, h azért kell adni esélyt ennek a kernelnek, vagyis 2-3 feltöltést megvárom, h "beálljon" és akkor látunk csak többet, úgyhogy nyugizni kell, srác!
Ne szálljunk el, örüljünk ennek a szuper KK5 romnak és a Checkromnak
Bár a qrwa kernellek fel tudják nyomni az agyamat, de reménykedem, h megtaláltuk a megfelelőt hozzá, nem véletlen van benne Leo kitchenjébenKajszi haver, kajszi 50-es, jó cucc pécsről
Kezdek kilenni ettől a siyah-tól, amennyire a kedvencem volt még jó pár hete, most..pfff...Lásd: SiyahKernel v2.5.2b (placebo-edition)...
Próbáld követni és tesztelni...HajráMentem aludni...
-
Everman
addikt
válasz
edgelaszlo #38717 üzenetére
Telepíts egy terminál alkalmazást, pl.: [link]
Ha elindítottad, akkor add ki a su parancsot, amivel root jogokat kapsz, majd ha megvan, akkor a void parancsot, ahol kapsz egy szöveges menüt, ahol ki/be kapcsolhatod a plusz funkciókat.
-
Everman
addikt
válasz
edgelaszlo #38695 üzenetére
"void.echo kernel....szóval bug, akadás stbstb semmi....gyorsaság, smooth nagyon pöpec...akkuidő: fos"
Terminálban állítsd be a plusz dolgokat (naplózás, fsync kikapcsolása, CPU UV).
Utána egyrészt még gyorsabb lesz, másrészt kevesebbet is eszik.Terminál: su, majd void parancs, a többi egyértelmű.
Ha akarsz egy kis ugrást még, akkor próbáld ki a rawr parancsot is
Quadrant 6500 feletti pontot dob 1.2 GHz-en
A többi kernellel egy lagoló csiga ez után a cuccos.
-
Sógi
addikt
válasz
Hey man!
Akkuideje annyira azért nem fos, de ha hard vagy akkor szinte mind1 milyen kernbeled van...
Próbáld meg cf root kernellel az akkuhasználatot...vagy ami még zsír lehet az a speedmod!
Nekem is írja cwm-nél, de utána megy minden benne...Fogalmam sincs mi lehet ez...(#38697) R2D20208: Dobd már be lszi a linket, ha lesz új darky! köszi
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
a fogyasztásra inkább a modemnek van kihatása.
az felelős főként a wifiért, a hálózatokért, azok erősségéért, vagyis, hogy milyen időközönként kell ébresztenie a telefont azért, hogy ezek rendben legyenek. -
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38344 üzenetére
Mármint a void kernellel?
Arra figyelj, h mindennek hibátlanul működnie kell és azt stabilan kell tennie, nagyjából ennyi a lényegPersze lényeg nálam a krémesség és simaság
Melyik témát tetted fel? ICS?
Hát ilyen ez a telefon, unatkozni nem lehet mellette
Szívesen!(#38342) pzstm: Nálam is belassult egy órája kb...!
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38330 üzenetére
A rom általában kíméli az akkut, de a lényeg a kernel, mert attól függ az akkuidő legfőbbképp
Csak egy kernelt teszt legalább 4-5 nap és többszöri feltöltés is kell, h beálljon optimálisra vagy miMajd mesélj a void kernelről...
(#38331) Caaabi: Persze, holnap meglesz az első eredménye a hyper kernelnek...Bár kéne hegyni neki még pár napot és pár feltöltést...
A siyah nálam lejárt...asszem...A void lesz a következő nálam....
(#38317) Soound : Közben írtam, h user hiba jlenetkezett
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38318 üzenetére
Nyugi-bugi
Először is teszteld csak magát a romot
De, ha nagyon be vagy sózva akkor tedd fel vmelyik kernelt, amivel szemeztem a kitchenbe, de még nem próbáltam az a void.echo! Eddig 5 csillagos az xda-n! A dark knight is nagyon jó cucc, de van benne egy bug, mégpedi, h hívásnál kési a kijelző felébresztése a csngetéshez képest, én ezért szedtem le, bár nagyon gyors kernel...A speedmod kernel is nagyon jó, nálam az kicsit lassabb volt, mint a többi...Hellcatot már rég próbálta, arról jelenleg nincs infóm...
De akár felteheted a pár hsz-el ezelőtt linkelt híperdroid kernelét is, amit most használok, jó cuccnak tűnik -
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38312 üzenetére
A tbp áttanulmányozására szánj egy kis időt, h megértsd: [link]
Egyébként mindig ezt használom full szűz rendszer feltétele után, mivel, ha lemented vale az appjaid, akkor azt a lementés állapotára tudod visszaállítani! Ne kapkodj!
Előbb olvass!!
Kernel? Hát ez fogós kérdés! egyenlőre maradjon az ami alapból van és majd meglátod!
Most eltűnök egy fél órára -
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38298 üzenetére
Mi van meg? Hol tartasz? Felment a Checkrom és a reboot van hátra?
(#38300) edgelaszlo : Nem para! Bebootolt a checkrom? telefon névjegyénél mi a helyzet?
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38294 üzenetére
Mi töltöttél le és mit csomagoltál ki? A checkromot? Ha igen akkor az hiba volt
A checkrom zipet kell felmásolnod a belső sd-re, aztán kilépsz recoverybe és ott install zip from sd-choose zip-kiválasztod a szóban forgó zipet és yes! Feltelepül, aztán reboot recovery.
Oksa?Checkrom+andromeda kernel jelentés:
57%-on vagyok, Kijelző 2h20m, hanghívás 1h....(#38298) edgelaszlo: Ok, csak ügyesen, de annyit tegyél meg, h install zip előtt tolj egy wipe cash partitiont és az advanced menüben egy wipe dalvik casht a bizt kedvéért!
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38287 üzenetére
A lényeg, h a checkrom no wipe, tehát nem törli az appjaid, de nandroidból én sosem teszem vissza az appokat! Hanem a TBP-t használok!
Na mind1, lényeg, h van mentésed a teljes romról! Tehát most töltsd le a checkrom v4-et és told fel recoveryből! Ez tiszta? -
R2D20208
addikt
válasz
edgelaszlo #38279 üzenetére
Szió ! Ird ide, valami őrült, vagy segitőkész tuti válaszol
(#38280) HUTCHDB MIUI- nak köztudottan hiányossága volt mind 2. Rádió nem volt, fényképező 640 es volt. Nem mindenki tud a fejlődésről, és nem mindenki követi, és igy elkönyvelte szvsz.
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38279 üzenetére
Kérdezd itt nyugodtan, legalább többen is tudunk segíteni! Nyomassad
TBP leírást áttanulmányoztam, most pedig kissé nehezen megy fel dropboxba a 2,5 gigányi mentésem, pedig gyors a wifim, de ez DB lassú, mint a xar
wááááá
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #38274 üzenetére
A Checkromot (link) használom, amiben alapból egy gyári rootolt kernel van, ha felteszed..Amiért jó számomra ez a rom, hogy van saját konyhája ahonnan nagyon sok mindent le tudsz szedni hozzá. (és persze nagyon megbízható, mindig ide kanyarodok vissza, már elég sok romot teszteltem)...persze vannak még nagyon jó custom romok emellett, de én nagyon szeretem, h van saját konyhája
Ez egy no wipe rom, tehát szépen fel fog menni a mostanidra is, de azért ajánlott a full wipe, de elviekben elég lesz hozzá egy wipe dalvik + wipe cash partition is... -
Eli577
senior tag
válasz
edgelaszlo #34646 üzenetére
Csak tippelek: tudd meg, hogy mi volt a romverzió, amiről csináltad a mentést, telepítsd fel Odinból azt és utána Cwm. A másik tipp, hogy tedd fel a Cwm új verzióját, utána azt a romot, amiről csináltál backup-ot, és ezek után csináld a restore-t. Ha egyikkel sincs eredmény, akkor passz.
-
DonDragonka
őstag
válasz
edgelaszlo #28977 üzenetére
Kedves László, drága Barátaim!
Egyszer és mindenkorra szeretném tisztázni ezt a rózsaszín folt kérdéskört.
Úgy általánosságban tudni kell, hogy ezek a mai modern jószágok rendelkeznek ugyan fényképezésre használható lencsével, de alapvetően nem erre vannak kihegyezve. Más szavakkal megaszondva, amire nem képesek erőből azt megpróbálják ésszel megoldani. Ennek köszönhető, hogy néha a szoftver nem képes jól dolgozni.
DE! Ez a "hiba" nem hiba hanem technológiai sajátosság és mint itt nagyon jól látható NEM az SGS II az egyedüli készülék amelyik ezzel a problémával "küszködik".Egyébként álljon itt két teszt kép. Ezeket most ebben a pillanatban készítettem ugyan arról a témáról. Különbség semmiben nem volt. Megpróbáltam mindkét képet pontosan ugyan arról a pontról készíteni. Egy dolog volt amin változtattam. A másodiknál felkapcsoltam egy lámpát a helyiségben. A következtetés egyértelmű: fényviszony függő és szoftveres a probléma. Semmi nem oldja meg. Sem ROM, sem kamera fw, sem semmi. A szoftveren lehet finomítani, ezzel csökkenteni a foltot, de eltüntetni nem lehet ezt a jelenséget.
-
arsenix
tag
válasz
edgelaszlo #28977 üzenetére
Multkor engem is felidegesitett, igy utanajartam a problemanak.
A folt gyenge fenynel jelentkezik es az automata feheregyensuly korrekcio miatt jelentkezik. Szoftveresen lehet rajta javitani, de a relativ kis meretu optika miatt sok esetben nem lehet kikuszobolni... Ha idegesiteni akarod a megjobban, akkor felhomalyban fotozz le parszor egy feher papirlapot.
Ha viszont megnyugtatni akarod magad 1. Torodj bele
2. Guglizz ra angolul es ki fog derulni hogy az iphonetol kezdve a huaweiig minden telonal jelentkezik a problema... -
No.01
addikt
válasz
edgelaszlo #23258 üzenetére
KH3 (stock) ha nem akarsz fozocskelni. Ha custom ROM akkor kerdezd a tobbieket en meg csak most fogok tesztelgetni...
R2D20208:
Most olvasom a kis irasodat. Nagyon jo
Mukodik rootolt KH3-al ugyanugy, mint barmilyen mas custommal is ha jol ertelemzem ugye?
-
smoli
aktív tag
válasz
edgelaszlo #23261 üzenetére
Minél több embert kérdezel meg annál tágabb lesz az a kör.
Nekem személy szerint a Criskelo rom a legütősebb, többeknek a Batista, Sky, Dlev de ez csak egy nagyon szűk lista, koránt sem teljes.
Ki kell próbálni párat, csak az alapján tudod eldönteni, hogy neked melyik jön be a legjobban. -
smoli
aktív tag
válasz
edgelaszlo #23258 üzenetére
Az ismertebb romok mind stabilak és gyorsak, az hogy neked melyik ütős saját izlés dolga.
xda-n mindet megtalálod. -
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #23256 üzenetére
Green power premium volt a bűnös, ki is iktattam...
Ha már a Romoknál tartunk, tudtok vmi ütős kis.kombót ajánlani, akku kímélő de stabil gyors cuccost? -
pestibenji
senior tag
válasz
edgelaszlo #23253 üzenetére
Nézd csak át az app beállításaidat, mert 100%, hogy vagy a rom vagy valamelyik app csinálja. Pl az unified remote csinálja ezt, ha be van nála pipálva, hogy "Lock wifi when running", de nincs bepipálva, hogy "Keep awake when running", és van még soksok alkalmazás ami baszogatja a wifidet ha úgy van beállítva, szal tessék nekilendülni és az összes beállítást átnézni
-
No.01
addikt
válasz
edgelaszlo #23253 üzenetére
ROM?
Ha regi akkor frissits, ha custom akkor rakd ujra.
Ha igysem (es nincs v.mi hulye app) akkor tenyleg szerviz... -
Varszegig
veterán
válasz
edgelaszlo #23241 üzenetére
Wifi beállításoknál menü, speciális, és ott wifi alvó mód irányelve, vagy mi.
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #17042 üzenetére
Volt aki megfrissítette kiessel sikeresen, hiszen az a hivatalos prg hozzá
Próbáld meg, aztán majd lesz vmi
Én nem használom, inkább ajánlott az odinos frissítés...(#17046) R2D20208: Vannak jó custom romok: criskelo/batista/leomar75/sky/litening, nézd meg xda-n ezeket és dönts te, jah ezekben jó kernelek vannak, de sztem a ninp205 most a best
és az alap kg6-al is lehet ezt a 205-öt használni...
(#17048) Flashhh: Nekem is csak a driver miatt ugrott fel anno, de sosem nyítom meg, bár tudom, h működik, mert wave-el használtam néhanapján
-
DjBlero
őstag
válasz
edgelaszlo #12142 üzenetére
ment pü
-
válasz
edgelaszlo #12124 üzenetére
Privi ment
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #8213 üzenetére
Nem kell bkuráni, ha nem veszed meg
nincs mit
-
válasz
edgelaszlo #8213 üzenetére
sajnos elég sok telefon hozza ezt a problémát a felsőbb kategóriában is - bár annyira szerintem sem vészes a jelenség!
-
Sógi
addikt
válasz
edgelaszlo #8205 üzenetére
Annyira nem para! Túl van fújva és parázva, kivétel ha profi fotós vagy
Néha van egy kis pinky a képeken, de pl nálam rom frissítés és camera sw frissítés után már keveset jön elő! Ezt meg fogják oldani! Pl. be tudtam úgy állítani a kamerát, h nem jött elő kitty, csak ügyesnek kell lenni...
Nagyon fontos, h csak fehér alapú fényképeknél és rossz fényviszonyok közt!!! -
Xaels
félisten
válasz
edgelaszlo #8207 üzenetére
Ezt passzolom, nekem nem SGS2-m van
-
Xaels
félisten
válasz
edgelaszlo #8200 üzenetére
Nincs túl sok hiba. Ez a "Hello Kity" effektus az, hogy világos dolog fotózásakor rózsaszín folt keletkezik a képen, de ez elvileg javítható. A másik ami még gondot szokott okozni a beragadó wifi megosztás, de frissítés után az sem lesz gond illetve addig TBP-vel lehet fagyasztani. Amúgy jól összerakott telefon.
-
Xaels
félisten
válasz
edgelaszlo #8196 üzenetére
Mindegyik 2magos telefon melegszik, sőt már az 1GHz-es 1magosok is melegedtek terhelés alatt. Az SGS2 esetében ez azért is lehet érezhetőbb mert elég vékony a burkolata, így hamarabb átmelegszik, de ehhez igénybevételre van szükség.
Aktív témák
Hirdetés
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest