- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
válasz
zooole #44066 üzenetére
a víz miatt a gari bukta lenne - annak a nyomát eltüntetni nem nagyon lehet -, de tőle csupám annyit kértek, hogy amennyiben a telefon bekapcsol, úgy eredeti t-s állapotban legyen, és cserélik neki - további részletekre nem voltam kíváncsi...
megjegyzem; aránylag jól megúszta a vizes történetet, csak a kijelző képe hullámzott néha, más hibát nem nagyon vettem észre! -
R2D20208
addikt
válasz
zooole #42169 üzenetére
Valószínű, hogy lehetőségem lesz ingyen a telefonhoz jutni(vagyis egy nagyon kedvező előfizetéssel olaszban, amit havonta törlesztek, azt havonta lebeszélhetem, + 4 Giga mobilnet) És ha élhet az ember ilyennel, akkor nincs az a hülye, aki ne élne
Ha Gergőke azt írná, ingyen sem kéne, neki elhinném.
(#42170) zeroo5ux úgy néz ki nem egyedüli "hülye" vagyok. És igen, megtehetem, hogy hozzádobjak 100 K- t az SGS 2 höz. Akkor is megvenném
Hozzárakom, nem iszok, nem dohányzom, nem járok el kocsmázni, nyerőgépezni, semmi másra nem szórok pénzt. Ha az ember kiszámolná...
2 éve nem dohányzom. Kinnt 4 Euro fölött van egy dobozzal. Napi egyet elnyomtam. 120 Euró egy honapban? Két éve félraraktam a cigi árát is. Számolj Gergőke, és csak nem cigizek
-
sztrogoff19
tag
válasz
zooole #39841 üzenetére
Köszi a választ zooole,
megnézem otthon, mielőtt letörlöm és újratelepítem, de remélem nem így van. Mekkora baromság lenne már, hogy van az embernek egy szuper telefonja, azon meg egy szuper játék, de csak akkor lehet játszani ha WiFi van...
Akkor mi a fenének töltöttem le több mint 700 mega adatot hozzá ?!
-
turbobusa
senior tag
válasz
zooole #39803 üzenetére
Értem, az az igazság más készülék nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Nálam a HTC-k kiesnek a szórásból. Maga a formatervük s a hozzájuk társuló Sense felület veszett ügy az én esetemben, természetesen ez szubjektív dolog.
Lehet 3Gs-n, ha megnézem ezt a tesztert megdöbbenek. Használat mellett nem figyeltem fel semmi rendellenességre, tehát innentől kezdve nem is idegesítem magam. Remélem nem lesz semmi vele s gyorsan le is kopog, hogy eddig nem volt még.
Így belegondolva SGS2-nél se lehet akkor zűrzavar, hisz akkor már jelentek volna meg cikkek, hogy gyakori e jelenség, stb.
-
válasz
zooole #39484 üzenetére
egyben, alaposan;
- jig (nullázod a számlálót!)
- *2767*3855# (teljes reset!)
- 3 + 1 állományos "gyári" firmware re-partition kipipálással felhúz!
- t-s firmware felhúz (csak pda, re-partition nem kell!)
- *#272*imei# kóddal product code ellenőriz, szükség esetén tmh product code beállít
- kies által firmware frissít újabb szolgáltatósra
- szervizettől alaposabban kár lenne - ha lehetne is...
pzstm; amenyiben a csc nem tartalmazza az adott product code azonosítót, úgy az a firmware felhúzásakor változik! visszaállítani csak megfelelő csc mellett lehet rendesen!
-
-
válasz
zooole #39435 üzenetére
azt, hogy gyári kernel...stb, nem moddolt, nem ugrik a számláló, ha felhúzod!
itt egy régebbi 3 + 1 állományos, illetve leírás; link
a leírt módon ellenőrizd a t-s firmware felhúzása után, hogy a product code tmh legyen - illetve lődd vissza arra -, mert a jelenlegi moddolt firmware verzióddal biztosan elmászott! -
válasz
zooole #39431 üzenetére
komoly probléma esetén a szolgáltató küldi a készüléket a gyártó szervizébe, és a fene tudja, hogy ott miként állnak hozzá, de - szerintem - jobb nem kihívni magad ellen a sorsot!
amennyiben tutira akarsz menni, úgy - mint korábban is írtam - 3 + 1 állományos "gyári" firmware re-partition kipipáláásal fel, reset, régi t-s firmware fel, kies által az újabb fel, reset, illetve a számláló nullázva, és mehet szervizbe! -
zooole
senior tag
válasz
zooole #39425 üzenetére
Alapsáv ver. I9100XXKI1
Kernek I9100XWKI4
Android verziója 2.3.4Ez volt rajta, amivel vettem.
Most:
Alapsáv verziója: I9100XXKI4
Kernelverzió: I9100XWKK5
Android verziója: 2.3.6Ha úgy csinálom tuti? Mert az előző 3+1-es frissítés volt, reparttal, mikor feltettem a KK5-öt. Ez meg csak PDA.
Ha valami bajuk van, azonnal megvonják a garit, kérdés nélkül?
-
válasz
zooole #39416 üzenetére
kereső; link
a linkelt t-s firmware verzióra rá is húzhatod kies által az utolsó elérhető t-s firmware verziót!
nem nullás számlálóval nem biztos, hogy érdemes leadni a szolgáltatós szerviznek, sőt...
a kies nem húz fel nem gyári kerneles firmware verziót, elég nehéz lenne kimagyarázni... -
DjBlero
őstag
-
válasz
zooole #39312 üzenetére
Nemhiszem hogy hivatalos.. youtuben még videó is van hogy lehet készíteni
hardveraprón, vaterán tömérdek eladónál lehet venni.. 600-900ft között mozog az ára, biztos találsz olyat is aki postázza ha épp nincs a közelben. a számláló azt számolja, hány nem hivatalosan össze tákolt
romot, kertnelt stb-t tettél fel, és kiírja a download módnál, ezt is nullázza a jig.
-
Szafi77
tag
válasz
zooole #39069 üzenetére
Ehhez is kell root csak nem a telón - root nélkül nem tudsz módosított system file-t felmásolni.
szóval SDK a adb.exe és adb devices, put meg ilyenek
...linuxos parancsok de óvatosan! Részletekért google-t ajánlom ...
Mondanám hogy csinálj előtte egy full backupot a rendszerről de ahhoz is root kell. -
C.Brigante
veterán
válasz
zooole #38974 üzenetére
ájfont sgs2 helyett?? aaaaaaa nemmáááááááá Nem tudom mikor készült valaha ilyen telefon mint az sgs2! rettentő erős hw, rettentő szép dizájn! minden egyben, semmi nem hibádzik benne, tökéletes telefon szemben sok más kortárs készülékkel! Vagy csak én vagyok elfogult?
Ha most azt mondanák választhatok egy másik telefont, mindegy mennyibe kerül, nem tudnék mit mondani!
-
-
zseko
veterán
válasz
zooole #38468 üzenetére
Ettől még nem lett független (sajnos vagy nem sajnos
) azt az efs `tartja nyilván`. A jig kérdésed most nem értem, de ebben a romban már az új bootloader van, szóval rootolás után jiggel nem lehet eltüntetni a sárga háromszöget. Ahhoz fel kell tenni egy régebbi bootloadert.
Hogy a garit buktad-e az érdekes kérdés... Egyesek szerint igen, mások szerint nem, de eddig még senki sem mondta hogy gondja lett volna belőle. Amíg download mód van, vissza lehet tenni a régebbi gyári romot bármikor.(#38469 ) mivan80 én addig teszem csak fel a programot amíg végignézetem vele, utána törlöm is.
-
válasz
zooole #38396 üzenetére
zte bladem volt.. másfél hónapja adtam el, kb 1. héten bootloopoltattam a telefont vagy 5x
akkor utánna volt hogy vagy 10x 5% os akkuval raktam újra stb.. mielőtt eladtam kiakartam cseréltetni.. így mindent megpróbáltam hogy valami hibát okozzak szegénynek.. de tényleg hihetetlen, hogy megkínoztam, sikertelenül, sehogy nem tudtam végezni vele
az már más hogy utánna tés ismerős elintézte.. de mondom nemnagyon lehet
-
zseko
veterán
válasz
zooole #38391 üzenetére
Elvileg amíg download mód van, addig helyrehozható. Úgy tudom, ebben elég jó a Galaxy sorozat a többi androidos telefonhoz képest, hogy ilyen egyszerűen lehet romolni. Az aksi legyen feltöltve azért legalább 50%-ig, vagy még tovább, az sose árt. Addig töltsd a telefont. A másik felére én nem tudom a választ.
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #38388 üzenetére
Ahogy zseko is írta:
pit: u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
pda: CODE_I9100XWKK5_CL754841_REV02_user_low_ship.tar.md5
phone: MODEM_I9100XXKI4_REV_02_CL1065910.tar.md5
csc: GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3.tar.md5Jah, az nem neked szólt, ott van, h kinek van címezve
Brigante-vel beszéltem...
Nem árt nézni a fejléceket is
"(#38383) Sógi válasza C.Brigante (#38382) üzenetére"Na mi a helyzet? Cuccok betallózva odinba? Pipák rendben? Teló DL módban és usb-re dugva? Com sárga? Írja odin, h added?
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #38379 üzenetére
Persze, lehúzhatod addig, sőt ki is kapcsolhatod a telefont! Mennyin van az akku kb? Azért egy 20-30% rem van benne
Zoli fiam, szedd össze magad!5-10 perc az egész művelet...
Lassan mennem kell...Tiszta a történet??
DL módnál kihagytam, h a hosszan nyomkodás után írja is, h kell nyomni egy fel hangerőt, de gondolom a Dl módba tétel az megy...(#38380) zseko: jó az úgy, ua, mint amit írtam, összekeverni nem lehet, bár vkinek biztos az is menne
-
zooole
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz
zooole #38369 üzenetére
KK5 letölt (előbb linkeltem), kicsomagol (jelszó: samfirmware.com vagy sampro.pl), teló DL módba tesz! Odin megnyit, kicsomagolt fájlok betallózása: pit=pit, pda=code, phone=modem, csc-csc!
Teló rádug (com-on megjelenik + írja, h added), repart kipipál (és a másik kettőt is) és start (mindent töröl a telefonról!)...lefut, újraindul, kész az új fw telepítés! Alaplapi usb-be legyél dugva...
Azért érdemes olvasni az első hsz-t isDe ue van leírva, csak bővebben...
(#38377) zooole : Mit kapcsolsz ki? vagy kikapcsolod a telefont vagy DL módban van....Arra gondolsz, h amíg letöltöd a KK5-öt?
-
zseko
veterán
válasz
zooole #38345 üzenetére
Ha download mód van (és úgy emlékszem azt írtad, hogy van) akkor igen, odinnal megoldható. De akkor már inkább egy kk5 rom, ez nagyon jó, főleg a kl1 modemmel. Gondolom ez is felmegy függő telefonra. Utánna kellene azért olvasni mit lehet az esetedben tenni, biztos jártak már mások is így, én nem tudok annyira angolul hozzá
(#38348) csabám jaja, ezt tudtam, sőt lista is van, mi a legnépszerűbb, mire kerestek rá a legtöbben, és mire kerestek rá éppen
-
zseko
veterán
válasz
zooole #38327 üzenetére
Ezt nem tudom, én még nem próbálkoztam ezekkel.
(#38324) mivan80 nincs mit
(#38335) Soound pedig én is így használom, itthon mindig wifi, max 10-15 perc míg munkahelyre érek, ott meg szintén van wifi. Szinte folyamatosan megy, csak akkor van kikapcsolva ha hosszabb ideig vagyok másfelé.
(#38337) Komi28 úgy tudom automatikusan nem csatlakozik nyílt wifihez, le kell okézni csak utána. De lehet rosszul tudom.
-
zseko
veterán
válasz
zooole #38311 üzenetére
azért érdemes, mert ha bármi gáz lenne, akkor pl. download mód nélkül nem tudsz más romot feltenni rá. Bár a jig ezen (is) segít, download módba teszi a telefont.
jah, és majd az /efs mappáról érdemes backupot készíteni, de az root nélkül nem megy. És sima programmal sem megy, RootExplorer kell hozzá.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- Samsung Galaxy S25Ultra 12/512GB Titanium Black Gari 2028.02.03 Samsung webáruház
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest